Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Gabu 

Gabu

Név:
Életkor:
Nem:
Város:
Tóta Gábor
27
férfi
Budapest
Csapat:
Blog:
Fórumrang:
Albumok:
Weblap: http://www.esl.eu/hu/fifa14
E-mail cím: nem publikus
MSN:

Blogolj Okosan! 2013. október 8. Gabu 0 hozzászólás 8563 olvasás

A blogot legfőképpen az Ultimate Team mód ihlette, ugyanis arra gondoltam kellene egy hely ahol dokumentálhatom UT-s ámokfutásom lépéseit, hogy később ezeket visszanézve talán okosabb lehetek ezen játékmódot illetően.

Az első bejegyzés címe a Taktikázz Okosan ötletből jött, ahol saját tapasztalataimat cikk formájában osztom meg itt az oldalon, így ez egy kicsit előrevetítheti a következő bejegyzések tartalmát. Természetesen nem a blogolás rejtelmeiről vagy éppen mikéntjéről lesz szó, inkább azokról a versenyekről amiken én eddig részt vettem és a jövőben részt fogok venni. Tekinthetjük ezt egy kötetlen formájú dokumentációnak, ami talán a kedves Olvasó számára is rejt majd 1-2 meglepetést, érdekességét.

Miről lehet szó konkrétan ?

A FIFA14 - s szezon rengeteg újdonságot tartalmaz, hihetetlen sok lehetőséget a versenyzésre. Többek között szó lesz magyar és nemzetközi ESL versenyekről, Ultimate Team és Profi Klub eredményekről az eddig részt vett világversenyről olvashattok majd beszámolókat, esportról általánosságban és még sok-sok érdekességről úgy, ahogyan én látom. Aztán majd kiderül mi sül ki belőle...

Addig is..a legközelebbi viszont látásra!:)


Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.