Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Getthoman 

Getthoman

Név:
Életkor:
Nem:
Város:
Balázs
férfi
Bp
Csapat:
Blog:
Fórumrang:
Albumok:
Weblap:
E-mail cím: nem publikus
MSN:

Esélylatolgatás ICL 19 2014. április 14. Getthoman 81 hozzászólás 50553 olvasás

Üdvözlök minden kedves olvasót.

A hétvégén fogja kezdetét venni az ICL 19. állomása, amelyen ismét a szokásos kemény mag teszi tiszteletét 1.6-ban. Ismerős linupok és nevek láttán erősödik a gondolat bennem, hogy új csapatok már nem lesznek a jövőben sem. A létszám ezúttal mondhatni hervasztóra sikeredett, ami köszönhető annak is, hogy két erős csapat (gandzsabusz, WILD) addig szórakozott, míg végül egyik sem lesz jelen. Voltak pletykák esuba mixről is, ám ebből sem lett semmi. Mindenesetre legyünk pozitívak, volt már rosszabb is. A csökkenő tendencia mindenképpen látható, azonban szeretném megjegyezni, hogy örülök a F*** U és a honeybunny-féle mix ismételt jelenlétének.
Térjünk a lényegre. Ezúttal is a top 8 általam várt alakulását fogom kivesézni.

Top 7-8:
wine5: Legutóbb előrébb végeztek ugyan mint a wiw gaming, vagy akár az exiled, azonban reálisan és papírforma szerint csupán a csoportból kijutás fog menni a srácoknak. Szerintem a szétlövés folyamán el fognak vérezni egy csoport nyertes csapat ellen, majd később az alsóágon egy erősebb csapattól. Persze elképzelhető, hogy ismét tanúi lehetünk a NET és a LAN közötti különbségnek és egy erősebb(-nek vélt) csapatot képesek lesznek maguk mögé utasítani.

CryCore Gaming: Erősebb csapatnak tartom őket, mint a wine5, ezért őket várom úgymond 7. helyre. Ezek a playerek képesek belőni bárkit ha olyanjuk van, így akár előrébb is végezhetnek. Spyz, riviai és watch azok akikkel volt szerencsém többet játszani. Szerény véleményem szerint Spyz lehet a csapat húzóembere, de watch is képes behentelni egy topcsapatot ha elkapja a fonalat.

Top 5-6:
Exiled: Ők az örök kérdőjelek számomra. Hogy képes egy csapat lanon rendszeresen ilyen rosszul szerepelni azok után, hogy neten bármelyik langyőztes csapat méltó gyakorló partnere lehet? Meggyőződésem, hogy mindannyian tisztán játszanak, de mégis a homeplayer mint fogalom legjobb szinonímájaként emlegethetnénk őket. Minden LAN előtt úgy gondolom egy brutális, gatheren ellenük elszenvedett loss után, hogy na majd ezen a lanon döntőznek. Ezzel most is így vagyok, de gondolkodó ember lévén inkább hallgatok a mára már reprezentatív mennyiségű statisztikára, amely azt jelzi előre, hogy jó ha a 6. helyre odaérnek. Ettől függetlenül én bízom bennük és kívánom, hogy eljöjjön az áttorés számukra mert a top 3-ban lenne a helyük. Szerintem nem Dexi volt a csapat gyenge pontja, de ők nyilván jobban tudják. Mindenesetre mano leigazolásával bizonyosan erősödtek.

Fixtopkettő: Ha lennének helyosztók, őket várnám az 5. helyre. Mindegyikük elég sokat játszik mostanában, valamint egy új mix mindig új lehetőségeket és meglepetéseket tartogat az ellenfelek számára. Megvan bennük a skill és a tapasztalat, ámde figyelniük kell rá, hogy Zsuzsikalord ne részegedjen le már péntek este, mivel akkor esélyük sem lesz a jobb helyezésekre. Előzetes információim szerint ugyan azt tervezik, hogy piálnak és funolnak, de szerintem bizonyítani akarnak. Jobban fognak teljesíteni mint azt honeybunny pesszimista jóslatai állítják. Vanir és zsuzsika gatheren rendszeresen fenomenális játékkal kápráztatja el az embereket, amelyet ha sikerül LANon is hozniuk, akkor Árész és Zénó tapasztalata, valamint honeybunny tudása mellett igencsak jól muzsikálhat a csapat. Talán a top 4-hez még kevesek lesznek, de láttunk már olyan meglepetéseket, amelyektől az állunk leesett. Legyen így.

Top 4:
F*** U: Szerintem a bronzmeccsen elfognak vérezni vasárnap, mivel korántsem akkora csapatszellem uralkodik a csapatban, mint a Fesztyben. A gyakorló meccsek során kapott pofonok és lossok hatására majdnem oszlottak a srácok, ami semmiképpen sem jó jel. Ha az öreg BMCT-s fiuk nem tesznek rendet majd, akkor elszabadulnak a sértődött és tesztoszterondús indulatok. Véleményem szerint ez a csapat gyenge pontja, hiszen alapból ügyes, de méginkább tapasztalt játékosok alkotják. Bzt (alias a kis harcsa) neten igencsak húzza a teamet, valamint Kobybeast is rendszeresen csinál idegbeteg állatot ellenfeleiből egy-egy vad megmozdulása után. Bub, fio és Jet Pack kevésbé ingadozó teljesítményükkel és sokéves rutinjukkal fogják biztosítani a csapat számára, hogy egy a nevükhöz méltó helyen végezzenek. Ha jól jön ki a lépés, akkor akár a Fesztypincét is maguk mögé utasíthatják, azonban szerintem erre kevesebb az esély.

Top 3:
FeSzTyPiNcE: Mindegy milyen néven neveznek a srácok, mindenki tudja, hogy ha LAN, akkor ott a helyük. Ők azok, akik rendszeresen meccselnek a legjobb helyekért és általában csupán egy atommagnyival maradnak le róla. Ettől függetlenül mindig jókedélyűen és vidáman távoznak vasárnap délután. Igazi csapatként játszanak és eszerint is viselkednek. Mindegyikükben megvan a "rutin meg az évek" és rendszeresen megvadul 1-2 ember aki a többiek tudására és egyenletes teljesítményére hagyatkozva lehozza a meccset. Rendszerint sakietól kell tartani, aki shodlivel karöltve igen bosszantó kombinációt képes alkotni. Kishaki, nimand és Cyrax nem viszi túlzásba a gyakorlást (ahogyan máskor sem:), így tőlük nem számítok kirobbanó egyéni formára, csupán a szokásosra. Meglátásom szerint vasárnap délután ismét a bronzérem fog csillogni a srácok nyakában.

Top 2:
DISLIKE COCKS: Nem újdonság, hogy magunkat rendszeresen második helyre írom az esélylatolgatások során. Ennek elsősorban az az oka, hogy nem szeretnék túlságosan bizakodónak, vagy beképzeltnek tűnni. Másodsorban igen erősen ingadozó teljesítmény jellemzi az egész csapatot és ki tudja, hogy éppen milyen formában leszünk. Marine a munka, suli és barátnő háromszögben tengődik, azonban valószínűleg ismét kirobbanó formáját fogja hozni. Superman egy néhány hetes mélypontjából kilábalni látszik, ezért remélhetőleg ő is hozza a tőle várható szintet. Blaster csekély playtimeja már mondhatni szokványos, ahogyan az ezt sosem tükröző, jó teljesítménye is. Az igazi kérdőjel mindig Baranya, valamint jómagam. Ezzel kapcsolatban nem szeretnék előzetes jóslatokba bocsátkozni, ugyanis Sanyi rendszeresen egyik nap magabiztosan zsebeli be a meccs embere címet, míg következő nap egy siralmas kiégés után bizonygatja, hogy nem játszik a lanig. Az utóbbi időben én sem találom a helyemet, azonban ez az utóbbi idő egyre csak hosszabb és hosszabb, így kénytelen vagyok rádöbbenni, hogy csupán ennyire vagyok képes. Ha Baranya és én is képesek leszünk felpörögni, akkor bizonyos, hogy a teamwork sem fog megállítani minket.

Top 1:
Teamwork: Talán nem meglepő, hogy a magyar scene meghatározó alakjait várom első helyre a végjáték során. Megannyi versenyen bizonyították már, hogy egy igazán rutinos és skilles brigádról beszélünk, akiknek ott a helyük a dobogón. Olykor olykor becsúszott egy-egy loss, ámde alsóágon rendszerint összekapják magukat és a legmélyebb kátyuból is képesek kimászni. Ezt láthattuk tőlük a legutóbbi 1.6 LANon is, ahol alsóágról egy bukott első meccs után képesek voltak zsinórban 3 wart nyerni és ezzel maguk mögé utasítani szerénynek nem éppen nevezhető csapatomat. Remélem zuGee és miniB nem fog tudni ellenállni a környéken terjengő jó illatoknak és kellően bepunnyadnak a döntőre :), amely boritékolhatóan izgalmas lesz.


Igyekeztem reális képet festeni az elkövetkezendő hétvége végeredményéről és nagyon remélem, hogy nem bántottam meg senkit. A nevezettekkel találkozunk a lanon, a többieknek pedig jó HLTV nézegetést. Ezúton szeretnék mindenkinek sok sikert kívánni. Köszönöm a megtisztelő figyelmeteket.

Getthoman


avatar #81
dongbei 2017. augusztus 21. 75 hozzászólás 3350.
Here are some of Christian Louboutin Shoes my very want to Coach Factory Outlet share with ray ban outlet you today is kate spade outlet very thin with Oakley Outlet Store the swarovski Ugg Outlet very fashionable oakley sunglasses cheap temperament,Cheap Air Jordans Shoes if you are Oakley Outlet interested Michael Kors Outlet in significant thin, burberry outlet Vans Outlet under armour north face jackets longchamp outlet fitflops swarovski Outlet then you must not miss this article.Polo Ralph Lauren Outlet Chiffon fabric coat is Coach Outlet the first very Ray Ban Outlet Online significant effect,Asics Sneakers and the summer Cheap Nike Shoes will be Longchamp very cool,Coach Outlet lotus leaf Converse Shoes Outlet sleeves chiffon adidas yeezy boost shirt has aNorth Face Outlet very thin lotus Burberry Outlet Store leaf sleeves,Retro Air Jodan Shoes to help women Coach Factory Outlet cover the fat Fitflop Sale of the arm,Under Armour Outlet pure color,montblanc pens but also bring Christian Louboutin Shoes Women a Oakley Sunglasses very stylish nike air max simple beauty,vans outlet store single-breasted Tory Burch Outlet denim skirt is for women's Coach Outlet fashion with extra points. Most people know Timberland Boots Outlet that the Michael Kors Outlet dark line Coach Factory Outlet Online of clothes is very thin,coach outlet store summer do not be afraid of Ralph Lauren Polodark endothermic,adidas yeezy boost 350 pure red Korean coach outlet chiffon shirt,Ugg Outlet Slim version,coach outlet store online tighten the clothes,Ed Hardy Outlet Store with five Coach Outlet Stores points wide Coach Outlet Store Online leg pants,Pandora Jewelry But also to Michael Kor Store Online cover vans storethe buttocks of fat,jordan shoes for men to achieve adidas nmd shoes significant ralph lauren outlet effect,Polo Ralph Lauren the workplace of women,Oakley Sunglassesthe best or with Michael Kors Outlet Online a pair of Coach Outlet Official highlights cheap ray ban sunglasses the temperament true religion of high heels.Cheap Jordan Shoes Want to Moncler Outlet be high and thin,oakley Outlet I think you Polo Outlet can try fashion high waist skirt,North Face Outlet puff style,Cheap NBA Jerseys high-quality Prada Handbags Outlet fabrics,nike outlet summer so that Christian Louboutin Shoes women cool Tory Burch Shoes and stylish,christian louboutin pas cher with a Cheap Ray Bans sweet print T-shirt,Ralph Lauren Outlet was thin and tall is so simple.longchamp handbags outlet Summer women true religion should learn this Jordan shoes kind of Timberland Outlet Online fashion with:Coach Factory Outlet printing Polo Ralph Lauren Outlet T-shirtmichael kors outlet leisure pants Swarovski Crystal leisure Coach factory Outlet small white shoes,Coach factory Outlet Store very tory burch outlet store self-cultivation Jordan Shoes pants version,Fitflops has a very Salomon Shoes thin role,Michael Kors Handbags Outlet and in the sun,longchamp outlet will not be sun black.adidas yeezy boost I think you can oakley sunglasses outlet try Kate Spade mont blanc pens Prada Sunglasses Salomon Running Shoes Moncler Outlet montblanc pen moncler jacket T shirt Coach Outlet Stores printed Coach Factory Outlet half-length Oakley Sunglasses Outlet skirt sandals,Nike Air Max 2018 " this fashion Michael Kors Outlet with a veryOakley Sunglasses Outlet temperament printed polo ralph lauren outlet half-length skirt,New Balance Outlet only with a simple kate spade handbags Outlet T-shirt on it,Ralph Lauren Outlet high waist Burberry Bags Sale type skirt,Moncler Jackets Lengthen Ray Ban Sunglasses the leg curve,adidas nmd mens improve the the north face waist line,Tory Burch Flats to achieve the north face outletsignificant effect,Converse Outlet Store but need to cheap nfl jerseys pay attention to harmony inCoach Outlet Online color above.Swarovski Outlet Pianjia girl,Ray Ban Outlet round face,Kate Spade Outlet I suggest to Ray-Ban Sunglasses Outlet pick V-neck coat.Timberland Boots Outlet So that it Coach Handbags Outlet can be a good cheap Oakley round face Kate Spade Handbags modification Michael Kors Outlet onlineslightly smaller,Cheap Ray Ban Sunglasses pure gray V-neck north face jackets T-shirt Coach Factory Outlet Online with green Kate Spade Outlet nine pants,Ray Ban Sunglasses there is Jordan shoes a pair of high heels,Polo Ralph Laurenit is Michael Kors Handbags very fresh,oakley sunglasses canada for your summer Coach Outlet Online cooling.ray ban canada If you are Michael Kors Factory Outleta chasing fashion Pandora Jewelry Outlet trend of women,Coach Outlet Online that the Prada Outlet Store pure color Ray Ban Sunglasses Outlet of the V-neck T-shirtkate spade handbags too monotonous,coach outlet online nothing new,yeezy boost then you coach outlet online can choose kate spade this little Tory Burch Outlet Online feature of jordan shoes the summer Coach Outlet loose Ray Ban Outlet casual T-shirt,Ray Ban Outlet with fashion Coach Outlet Online classic coach outlet store US undefeated single The North Face Jackets row Buckle true religion jeans Outlet denim skirt,Giuseppe Zanotti really is ray-ban sunglasses canada very fashionable Coach Outlet Store Online and thin Michael Kors Handbags Outlet If you are like Adidas Shoes Outlet a skirt wearing a adidas nmd womens little fat girl,coach factory outlet then you can cheap jordan choose this very Michael Kors Handbags thin fashionthe north face linen dress,longchamps sac straight versionMichael Kors Outlet of the Michael Kors Outlet type is Coach Factory Outlet Store Online the most cheap Jordans 11 thin clothes chaussures louboutin pas cherversion type,pandora jewelry only need a pair nike air max 90 of simple The North Face Jackets small whiteUnder Armour Shoes shoes can Oakley Sunglasses Outletvery beautiful.Nike Air Max Comes with a stylish michael kors canada effect of Salvatore Ferragamo Outlet the strap dress,nike shoes worn on the body when Coach Outlet Store the waist Jordan Shoes can be a good Giuseppe Zanotti Design collection of meat,Michael Kors outlet Online so as to true religion outlet achieve aadidas nmd R1 significant effect,sac longchamps pas cher slightly fat Coach Outlet Store Online girls coach handbagsonly need to michael kors store online take a simple T-shirt inside,Salomon Running Shoes there is Michael Kors Bags a pair Full of feminine Michael Kors Bags high heels,Coach Outlet this way has been very nice.Oakley Sunglasses Outlet Very classic Pandora Jewelry Sale harem Cheap NFL Jerseys pants-type design,Coach Outlet Store Online so that pants Michael Kors Outlet look very wild,Michael Kors Outlet vertical stripes T-shirt sac longchamp very thin effect,Coach Outlet very suitablecoach outlet for weary girls Salvatore Ferragamo daily wear.Ralph Lauren Outlet The two match,Adidas Shoes plus a pair oakley canada of fashionable small white shoesUgg Boots and filled with true religion outlet youthful New Balance Shoes baseball cap, is simply for the overall mix of fashion Michael Kors handbags points.tommy Hilfiger Fancy brown t-shirt,coach handbags outlet loose version Ray-Ban Sunglasses Outlet of the type oakley sunglasses and dark green Coach Outlet Online skirt with a Michael Kors Outlet retro and Sen Department oakley outlet of taste Ed Hardy Clothing in the collision,Coach Outlet simple to burberry handbags Vans under armour outlet north face outlet longchamp handbags fitflop sandals swarovski have no taste,Coach Factory Outlet with the sandals is true religion jeans the retro Nike Air Max interpretation Asics Running Shoes of the Christian Louboutin Outlet most vividly.air jordan 11 A little Michael Kors Outlet Online taste of pandora jewelry sale the national chiffon shirt,ugg outlet store with the irregular Polo Outletbrown skirt,Fitflop Shoes really very temperament,nba jerseys cheap and the skirt and Coach Outlet Store all kinds of meat,nba jerseys wholesale a simple Coach Factory Outlet pair of small Coach Outlet Online white shoes true religion can go out.tommy hilfiger outlet A little bit Longchamp Handbags of freshness in freshness.Tory Burch Shoes Brown lantern nike shoesstyle pants,oakley outlet cover the meat ugg boots effect Coach Outlet Store Online is very good,Kate Spade Outlet Store like the Michael Kors Outlet Online aboveCheap Ray-Ban Sunglasses organ wrinkles,Louboutin Shoes nice and special,Oakley Outlet the black oakley vaultsleeveless vest ray ban sunglasses into the pants Polo Outlet to wear,Michael Kors Factory Outlet really very Polo Outlet very thin,Nike Outet Store a pair tory burch outlet of personalized Coach Factory Outlet sandals more michael kors online fashionable taste.oakley sunglasses cheap Tall women Coach Outlet Store can control Christian Louboutin Shoes the brown wide Christian Louboutin Shoes leg pants,true religion jeans for men version Michael Kors Outlet of simple Tory Burch sale atmosphere,Timberland Boots elegant colors Fitflop Sandals do not pick people,Pandora Jewelry Sale with a simple Ray-Ban Sunglasses Outlet T-shirt Kate Spade Outlet montblanc Prada Outlet Salomon Moncler Jackets montblanc moncler coats and shoes.mont blanc pens A set of brown with,cheap nike air max but also great.Ray Ban Outlet Sling the vest coach outlet design swarovski crystal UGG Boots of the Nike Shoes waist lace is Ray-Ban Sunglasses very special,Christian Louboutin Outlet Store to create a senseMichael Kors Outlet Stores of hierarchy,Michael Kors Outlet pants longchamp pas cher micro-speakers,cheap ray ban sunglasses appears to Ray-Ban Sunglasses Outletbe long legs,Cheap Jordans high-heeled sandals cheap jerseys to join the cheap Jordan shoes more long legs.
avatar #80
bzt. 2014. április 23. 462 hozzászólás 852.
Válasz zuGee- #79. hozzászólására
Utólag kár, hogy nem jött be a readed..:/

Nem érdemeltünk győzelmet, de mindenképp megérte lemenni, mert voltak szoros és izgi meccsek. Nektek pedig, és a fuckyou-nak Grat!:mosoly:

gg :) jó kis 2 mapot játszottunk
avatar #79
zuGee- 2014. április 23. 3659 hozzászólás 46.
Utólag kár, hogy nem jött be a readed..:/

Nem érdemeltünk győzelmet, de mindenképp megérte lemenni, mert voltak szoros és izgi meccsek. Nektek pedig, és a fuckyou-nak Grat!:mosoly:

A LANos teljesítmény a mérvadó! ;)
avatar #78
LarZ__ 2014. április 22. 627 hozzászólás 608.
Válasz Agressor.gazs #77. hozzászólására
de ti utolsók lettetek :siros::sziv:
teszemét
avatar #77
Válasz LarZ__ #76. hozzászólására
azért én megnéztem volna 1 meccset ellenetek :(
de ti utolsók lettetek :siros::sziv:
avatar #76
LarZ__ 2014. április 21. 627 hozzászólás 608.
Válasz Watch. #74. hozzászólására
minket is, és hozzá kell tennem, hogy mi végig a nehezebbeket kaptuk kb :D
azért én megnéztem volna 1 meccset ellenetek :(
avatar #75
Baranya 2014. április 21. 465 hozzászólás 846.
fixtop1 :DDDDDDD
avatar #74
Watch. 2014. április 21. 62 hozzászólás 3760.
Válasz LarZ__ #57. hozzászólására
eljutottunk, csak az 1.6 szervező srác mesteri logikája szerint inkább azokkal rakott össze, akikkel már játszottunk :(
minket is, és hozzá kell tennem, hogy mi végig a nehezebbeket kaptuk kb :D
avatar #73
LarZ__ 2014. április 20. 627 hozzászólás 608.
Válasz honeybunny #68. hozzászólására
Láttátok milyen állapotban voltunk? SÖNÖDÖRÖ így túl sok volt.

Amúgy meg: Kösz vanir!
én csak vanirt láttam, hogy már nem lát :D:D:D
avatar #72
LarZ__ 2014. április 20. 627 hozzászólás 608.
Válasz mambaaa #66. hozzászólására
SÖNÖDÖRÖ vs NETÍRIA :D
hát... :D
avatar #71
daNiiii__ 2014. április 20. 123 hozzászólás 2485.
Válasz mambaaa #66. hozzászólására
SÖNÖDÖRÖ vs NETÍRIA :D
mikor én oda mentem vanir-ék mögé az nsteez-ellen csak annyit láttam hogy honeybunny fogja a fejét :D és nem igazán lő freget ( ezzel nem akartam senkit megbántani ) :D :vigyor:
avatar #70
van1r1a 2014. április 20. 1063 hozzászólás 331.
Válasz honeybunny #68. hozzászólására
Láttátok milyen állapotban voltunk? SÖNÖDÖRÖ így túl sok volt.

Amúgy meg: Kösz vanir!
:kacsint:
avatar #69
Getthoman 2014. április 20. 1912 hozzászólás 153.
Válasz LarZ__ #63. hozzászólására
ha ugyanaz a rendszer van, mint az eddigi összes lanon, akkor mi vagyunk ott :D:D
Azt hagyjad...
Ne oltsá má!
avatar #68
honeybunny 2014. április 20. 88 hozzászólás 3061.
Válasz LarZ__ #65. hozzászólására
bár jók voltatok, de azt a kettő losst az nsteez és a TM ellen még mindig nem értem :D
Láttátok milyen állapotban voltunk? SÖNÖDÖRÖ így túl sok volt.

Amúgy meg: Kösz vanir!
birk
avatar #67
van1r1a 2014. április 20. 1063 hozzászólás 331.
Válasz mambaaa #66. hozzászólására
SÖNÖDÖRÖ vs NETÍRIA :D
möröcö meg göbörö
avatar #66
mambaaa 2014. április 20. 203 hozzászólás 1715.
Válasz LarZ__ #65. hozzászólására
bár jók voltatok, de azt a kettő losst az nsteez és a TM ellen még mindig nem értem :D
SÖNÖDÖRÖ vs NETÍRIA :D
avatar #65
LarZ__ 2014. április 20. 627 hozzászólás 608.
Válasz van1r1a #62. hozzászólására
hoztuk a papírformát :wtf: még úgy is hogy kurvaszarok voltunk
bár jók voltatok, de azt a kettő losst az nsteez és a TM ellen még mindig nem értem :D
avatar #64
mambaaa 2014. április 20. 203 hozzászólás 1715.
Válasz LarZ__ #63. hozzászólására
ha ugyanaz a rendszer van, mint az eddigi összes lanon, akkor mi vagyunk ott :D:D
attól, hogy túl juttok azon a meccsen ( amin most kiestetek ) még nemlett volna meg a top 5-6.
avatar #63
LarZ__ 2014. április 20. 627 hozzászólás 608.
Válasz van1r1a #62. hozzászólására
hoztuk a papírformát :wtf: még úgy is hogy kurvaszarok voltunk
ha ugyanaz a rendszer van, mint az eddigi összes lanon, akkor mi vagyunk ott :D:D
avatar #62
van1r1a 2014. április 20. 1063 hozzászólás 331.
Válasz bzt. #58. hozzászólására
hát 1et eltaláltál :DD
hoztuk a papírformát :wtf: még úgy is hogy kurvaszarok voltunk
avatar #61
bzt. 2014. április 20. 462 hozzászólás 852.
Válasz Getthoman #60. hozzászólására
Nem tehetek rola hogy mindenki fittyet hany a papirformara:) nem mondhatod hogy te ezt a vegeredmenyt tippelted volna:))
hát én is azt tippeltem amit te kb 1.2.3.4.
avatar #60
Getthoman 2014. április 20. 1912 hozzászólás 153.
Válasz bzt. #58. hozzászólására
hát 1et eltaláltál :DD
Nem tehetek rola hogy mindenki fittyet hany a papirformara:) nem mondhatod hogy te ezt a vegeredmenyt tippelted volna:))
Ne oltsá má!
avatar #59
mambaaa 2014. április 20. 203 hozzászólás 1715.
Válasz bzt. #58. hozzászólására
hát 1et eltaláltál :DD
8bol egy az jo arány :D
avatar #58
bzt. 2014. április 20. 462 hozzászólás 852.
hát 1et eltaláltál :DD
avatar #57
LarZ__ 2014. április 20. 627 hozzászólás 608.
Válasz Watch. #56. hozzászólására
elkellett volna jutni odáig :D
eljutottunk, csak az 1.6 szervező srác mesteri logikája szerint inkább azokkal rakott össze, akikkel már játszottunk :(
avatar #56
Watch. 2014. április 20. 62 hozzászólás 3760.
Válasz LarZ__ #55. hozzászólására
nem játszottunk :(
elkellett volna jutni odáig :D
avatar #55
LarZ__ 2014. április 20. 627 hozzászólás 608.
Válasz Watch. #54. hozzászólására
loller
nem játszottunk :(
avatar #54
Watch. 2014. április 20. 62 hozzászólás 3760.
Válasz LarZ__ #6. hozzászólására
én nem szeretnék megbántani senkit, de, ha úgy elvertük a wiwet, hogy ott volt bal1 (aki szinte egyedül fragelt náluk), akkor most miért lennének erősebbek? :D tény, hogy mi is gyengültünk koa nélkül, de ugyanez mondható el rájuk is
loller
avatar #53
jenkics 2014. április 18. 95 hozzászólás 2947.
Válasz Dovi #52. hozzászólására
hát az jut eszembe róla amikor a garázs mögött szívogattál.
Nekem meg amikor a garázsba könyörögtél egy slukkért
avatar #52
Dovi 2014. április 18. 427 hozzászólás 931.
Válasz jenkics #51. hozzászólására
Dovi mi a véleményed a szívásról?
hát az jut eszembe róla amikor a garázs mögött szívogattál.
avatar #51
jenkics 2014. április 18. 95 hozzászólás 2947.
Dovi mi a véleményed a szívásról?
avatar #50
Getthoman 2014. április 18. 1912 hozzászólás 153.
Válasz n1m4nD #49. hozzászólására
mint mindig, most is nyelni megyünk!
mi meg szívni:D:D::D:D
Ne oltsá má!
avatar #49
n1m4nD 2014. április 18. 1414 hozzászólás 234.
mint mindig, most is nyelni megyünk!
i got my head checked by a jumbo jet
avatar #48
Betrukmente 2014. április 18. 469 hozzászólás 833.
GL minden csapatnak! :kacsint:
avatar #47
LMAN 2014. április 17. 60 hozzászólás 3824.
Válasz dexi #43. hozzászólására
kíváncsi vagyok élőben is merné-e vállalni ezen kijelentését:mosoly:
feszty>dcocks
avatar #46
Vuck 2014. április 17. 65 hozzászólás 3654.
Válasz dexi #43. hozzászólására
kíváncsi vagyok élőben is merné-e vállalni ezen kijelentését:mosoly:
Miért ne
avatar #45
Vuck 2014. április 17. 65 hozzászólás 3654.
Válasz koaa #42. hozzászólására
ilyenkor mit érzel?
Jót
avatar #44
Getthoman 2014. április 17. 1912 hozzászólás 153.
Válasz BNC_KKK #41. hozzászólására
EtRIUs:Getthoman egy nagy álvagány nyan-nyan
etrius: "nekem nincs veled bajom gettho"

igazi őszinte gennyláda.
Ne oltsá má!
avatar #43
dexi 2014. április 17. 2037 hozzászólás 144.
Válasz BNC_KKK #41. hozzászólására
EtRIUs:Getthoman egy nagy álvagány nyan-nyan
kíváncsi vagyok élőben is merné-e vállalni ezen kijelentését:mosoly:
avatar #42
koaa 2014. április 17. 318 hozzászólás 1196.
Válasz BNC_KKK #41. hozzászólására
EtRIUs:Getthoman egy nagy álvagány nyan-nyan
ilyenkor mit érzel?
avatar #41
BNC_KKK 2014. április 17. 58 hozzászólás 3899.
EtRIUs:Getthoman egy nagy álvagány nyan-nyan
avatar #40
bzt. 2014. április 17. 462 hozzászólás 852.
Válasz Getthoman #34. hozzászólására
Mondjuk bzttől nem csodálom, hogy nem tűröd el:D:D:AD:D:D:A:S:D
azt sem tudod mi volt akkor ne magyarazz :D
avatar #39
Baranya 2014. április 16. 465 hozzászólás 846.
fixtop1
avatar #38
RODOH 2014. április 16. 440 hozzászólás 897.
Válasz Getthoman #29. hozzászólására
Szoval koby és bzt már puszipacsi haverságban vannak? Mert azt kétlem:D:D:D:D
bzt az a tükörben selfie-s kisfarkú tag?
avatar #37
GETCOREE 2014. április 16. 1927 hozzászólás 149.
Válasz Getthoman #34. hozzászólására
Mondjuk bzttől nem csodálom, hogy nem tűröd el:D:D:AD:D:D:A:S:D
hát 10 centi az 10 centi...
NEOB0y : lanon durva leszek , feltéve ha tulelem
avatar #36
LarZ__ 2014. április 16. 627 hozzászólás 608.
Válasz Dovi #35. hozzászólására
sztem senkit nem érdekel h mi milyen eredmenyt érünk el :(
engem sem, én csak azt tudom, hogy golyó.
avatar #35
Dovi 2014. április 16. 427 hozzászólás 931.
Válasz LarZ__ #22. hozzászólására
viszont még mindig no offense, de ezt a mondatot kinyan-nyanottul nem tudom értelmezni azon kívül, hogy én bőven jobb vagyok lanon, mivel otthon 1 ócskavassal játszom :D "Persze elképzelhető, hogy ismét tanúi lehetünk a NET és a LAN közötti különbségnek" - ezt az exhez írhatnád, nekünk semmi közünk ehhez, max nekem :D (persze jó értelemben)
sztem senkit nem érdekel h mi milyen eredmenyt érünk el :(
avatar #34
Getthoman 2014. április 16. 1912 hozzászólás 153.
Válasz KoByBEAST #33. hozzászólására
A korkülönbsèg miatt voltak nezeteltèrèseink, meg persze azért mert en senkitől nem tűröm el a tiszteletlensèget. Ezert voltak vitàink,de ez lan-on nem lesz.
Mondjuk bzttől nem csodálom, hogy nem tűröd el:D:D:AD:D:D:A:S:D
Ne oltsá má!
avatar #33
KoByBEAST 2014. április 16. 21 hozzászólás 6478.
Válasz Getthoman #29. hozzászólására
Szoval koby és bzt már puszipacsi haverságban vannak? Mert azt kétlem:D:D:D:D
A korkülönbsèg miatt voltak nezeteltèrèseink, meg persze azért mert en senkitől nem tűröm el a tiszteletlensèget. Ezert voltak vitàink,de ez lan-on nem lesz.
avatar #32
LarZ__ 2014. április 16. 627 hozzászólás 608.
Válasz Getthoman #27. hozzászólására
Látom meghaladja a képességeidet ennek az egyszerű szövegnek az értelmezése. A mondat amit kimásoltál úgy teljes, hogy: "Persze elképzelhető, hogy ismét tanúi lehetünk a NET és a LAN közötti különbségnek és egy erősebb(-nek vélt) csapatot képesek lesznek maguk mögé utasítani." Azért fontos a második tagmondat, amelyet te nem másoltál be, mivel pont ez magyarázza meg, hogy mire céloztam vele. De akkor leírom másképpen is. Igen valóban arra utaltam, hogy esetleg előrébb végezhettek ha az exiled megint kiforgatja magát a lanról. Ehhez képest te itt vergődsz, hogy miért netplayerezem le a csapatodat burkoltan, holott éppen az ellenkezőjét állítottam.

Ha otthon egy ócskavassal játszol, akkor egy BYOC lanon mégis mivel játszol ha nem ugyanazzal a géppel?

nyugodj meg, az utóbbi replyt részegen írtam

BYOC - ki mondta, hogy a saját gépemet fogom vinni? :D