Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Rain vs XiGua - TvZ@Terminus SE

Háttérkészítő verseny: and the winner is...

Cikkek/Interjúk 2011. május 23. Sanci 83 hozzászólás 15302 olvasás

Háttérkészítő verseny: and the winner is...

Összesen 29 pályázó adta le határidőre a szabályzatoknak megfelelően a háttérképeket, most pedig itt az idő, hogy a legjobbnak titulált kép készítője megkapja a nyereményét, a MATRIX GTX 285-ös videókártyát!

A végső győztest házon belül is értékelték a szerkesztők és a tulajdonosok is, ezzel párhuzamosan az összes pályázónak is ment egy üzenet, hogy értékelje a társai munkáját. Nem szerettem volna kikötni semmilyen értékelési szempontot, mindenki a saját maga szájíze szerint választhatta ki és rangsorolhatta az általa legjobbnak vélt 5 képet. Érdekes volt látni, hogy a két "csapat" teljesen más vonalak mentén ment - persze akadtak kivételek. A pályázók közül sokan grafikusként nézték az összes művet, igyekeztek kiszűrni melyik csak egy szimpla tutorial, melyikben van egyediség, ki mennyire használta az effekteket stb. Amivel persze semmi gond, de a legtöbb ember, aki rászánja magát az eddigi háttérkép cserére, az nem igazán fog ezeken gondolkodni - legalábbis a legtöbb biztos nem.

Én is inkább ezt a vonalat követtem, melyik az a kép, amire szívesen lecserélném az idestova több mint hét éves háttérképem - ehhez pedig egy eredeti ötletre volt szükség, ami valamilyen szinten visszaadja azt amit az OGC igyekszik képviselni.

Nézzük a legjobb 10 alkotást és a hozzájuk fűzött kommenteket

RAMy pályázatáról:

"Gordon Freemant felvonultató képén egyszerűen nincs hiba. Minden szépen kivágva, illesztve, "zúzva" és fade-elve, s extraként még két verziót is kapunk: egyet szöveggel, egyet anélkül. Előbbiben a betűk is nagyon helyén vannak..."

"Sokan szeretik a Half Life-ot és nyilván vele együtt az ogc-t. Színösszeállítás, és háttérformázás tökéletes."

sektor pályázatáról:

"(...)komoly mennyiségű munkát is belerakott, mert 3D renderprogrammal készítette el a kép közepén látható kompozíciót. Az ötlet eredeti, akár a leendő OGC székház előtt is lehetne valami ilyesmi, de ha már megrozsdálta és benőtte a gyom, akkor nyugodtan belefoglalhatta volna valamilyen posztapokaliptikus vagy romokkal tarkított tájképbe. Munka az sok lett volna vele, de akkor nem is írogatnék tovább, hanem indítványoznám, hogy akkor lepjük meg egy videókártyával."

bahama pályázatáról:

"Sokan pusztán pár, az OGC logóra rádobott effekttel operáltak. Voltak néhányan, akik beemeltek a képekbe vagy magyar jelképeket, vagy olyat, ami az oldalcsoport összes játékára jellemző (mégicsak egy közösségeket vagy magyar játékosokat átfogó oldalcsoportnak készültek a képek). És szintúgy volt pár kép, amin egyedi elemeket vagy legalább némi kreativitást is felfedezhettünk. És volt egy olyan, amin ez mind szerepelt: bahamáé. Sőt, több apróbb ötletes elem is felfedezhető rajta, de a polcos-világítós idea mindenképpen viszi a pálmát, és összhatás szempontjából is nagyon jó. Egyetlen kis negatívumot viszont azért csak találtam: hiányolom róla a www.ogc.hu-t. De ezzel együtt is mindenképp "kártyát ér"... Gratulálok!"

"a játékgyűjteményesek közül talán ez a legjobb, tetszik ahogy polcokra helyezte a játékokat és a feliratot, és a falon található firkálmányok is dobnak a képen. talán ez adja át legjobban a mottó hangulatát"

titusz pályázatáról:

"Minimalista, mégis jót tesz a szememnek a látványa. Nem igazán lehetne megmagyarázni hogy miért, de mégis megtetszett az összkép. A jövőben akár ilyen pólóval is el tudom képzelni az OGC-s adminokat, ahogy egy LAN termén át futkosva közlik a legfrissebb információkat Coverage formájában."

"Wall 1 munkád tetszik a legjobban még pedig azért, mert ahogy megnéztem egyből pozitív érzésem lett, amit csak ezzel az üdítő narancssárga színnel tudok magyarázni, viszont volt ennél ötletesebb jobb munka is itt"

meduza pályázatáról:

"A felirat egyszerűsége nagyon jól párosul a kép többi részével, de valahogy túl szürke, valahogy jobban el tudnám képzelni, ha Magyarország területe színes lenne, mert egy kis szín nagyon feldobhatná, az egyébként is korrekt munkát."

"Habár meduza OGC logót Magyarországon ábrázoló képe számtalanszor elsütött poénként hat, mégis annak megvalósítása és összhatása miatt nálam simán megelőzött egy kivételével minden munkát. Szerencsére nem próbálta meg túldimenzionálni a képet, és maradt az egyszerű de nagyszerű, egymáshoz passzoló kevés elemnél."

snowy pályázatáról:

"Személy szerint az ilyen képeket tudom igazán értékelni, amik egyszerűek, de mégis magával tudnak ragadni. Nem sima szürke háttér, hanem fel van dobva a nemzeti lobogónk színeivel, ráadásul esztétikusan."

"(...)akinél az OGC feliratot egy teljesen új formában láthatjuk. Az ő képén jobban észrevehető a területkihasználtság, de mégsem érzem győztes képnek. Nincs meg benne az a plusz, ami kellemes érzést válthatna ki bennem. Napi szinten több százszor nézünk az asztalunkra, amin a háttérképünket tekintjük meg elsőként, így fontos, hogy jó benyomást tegyen bennünk"

sparxs pályázatáról:

"Nálam ez az abszolút favorit. Szerepel az összes játékoldal, tökéletes a színmélység, és kiváló ötlet volt a háttérbe egy felhő képet beilleszteni."

"(...)SPARXS-én mindössze két kivetnivalót találtam: az OGC betűinek túlzott horizontális összenyomását, illetve ennél sokkal nagyobbra vettem volna ugyanott a spacing értékét is. Az csak minimálisan zavart, hogy aldomainek elé nem teszünk www-t, bár ez talán egységesebb kinézetet kölcsönzött a feliratoknak"

prohaszka pályázatáról:

"Nagyon jól felhasznált motívumok, számomra egy csatatéren megjelenő angyalt ábrázol, ami egyfajta reménységet sugároz (mondanám hogy békét is, de az már túl erős oppozíció). A színhasználat tökéletes - bár középen az a fehér/szürke négyzet kicsit felborítja a balanszot. Akármennyire sem vagyok oda az élénk színekért (igen, nekem ez már élénk :p), ez a kép nagyon bejön. És különben is, kivétel erősíti a szabályt."

"A battle c. háttér magával ragadt első ránézésre, de miután alaposabban megnézegettem, úgy elvett az élményből egy kicsit a katonák, valamint a helikopterek jelenléte, így csak ezekért marad el nálam a tökéletestől."

gono pályázatáról:

"Egy igazi 21. századi kép, amely szépnek szép, de semmi átütőerő nincs a képben és talán háttérképnek kicsit túl bonyolult is, amely nálam hátrányt jelent, de ezenkívül semmi kivetni való nincsen az alkotásban."

"A 3D logo és grafika nagyon jól néz ki, érzésem szerint a logo mögötti grafika már-már túl sok is."

djlaczo pályázatáról:

"Szép letisztult kép, ötletesen elhelyezett OGC felirat, amelyhez jó betűtípus lett kiválasztva. Viszont valami hiányzik belőle, amit nem tudnék megmondani hogy mi is az pontosan, de ettől a valamitől nem tudom hibátlannak mondani."

"jól néz ki, de ez a sok vetület és tükröződések már az összkép hátrányára megy"

 

Az alkotásokat itt tekinthetitek meg teljes méretben: Háttérképek

Ahogy látjátok a vélemények igencsak megoszlottak közöttünk a legjobbat illetően, de azért sikerült döntenünk. Az összesített pontszámaink alapján az ASUS MATRIX GTX 285-s videó kártya tulajdonosának győztes képe:

titusz

Viszont ugye a pályázó grafikusok is értékelték a versenytársaikat - összesen 16-an küldték vissza -, és ott is kialakult egy sorrend. Látva a szép számú nevezetteket, úgy döntöttünk, hogy a "szakma" által felállított rangsor alapján a legtöbb pontot gyűjtő készítőt is igyekszünk megjutalmazni! A Pixel által felajánlott Roccat Kova+ -t nyerte az alábbi képpel:

bahama

Ezúton szeretném megköszönni még egyszer minden egyes nevezőnek, hogy elindultak a versenyen, és gyarapították a háttérképeink számát! Reméljük a jövőben több hasonló kaliberű versenyt is lesz módunk rendezni. Amennyiben lenne ötletetek, a következő megmérettetéshez, ne habozzatok, osszátok meg velem/ velünk!

sparx:
avatar #83
RAMy 2011. július 8. 35 hozzászólás 5071.
Válasz JimMorrison723 #82. hozzászólására
ha nem tévedek, te logó gyartasban is jo vagy.
Yep.
avatar #82
Válasz RAMy #80. hozzászólására
Marha nagyot tévedsz.
ha nem tévedek, te logó gyartasban is jo vagy.
csirip-csirip
avatar #81
nyihah 2011. május 29. 1147 hozzászólás 306.
Meg kéne tnaulnom ps :D
avatar #80
RAMy 2011. május 28. 35 hozzászólás 5071.
Válasz RazorFBT #79. hozzászólására
Áh, Bánhatom, hogy nem vágtam bele, pedig én sem csináltam volna sokkal eltérőbbet a nyertesénél.
Ezt mondom nektek a sok 3-ds meg több órát igénybevévő pályázatok kapcsán: Hát nem látjátok, hogy nem az a lényeg, hogy tökéletes legyen? Sokszor a legegyszerűbb dolog , ami tűnhet bénának, az a legjobb, és a tökéletes.
Marha nagyot tévedsz.
avatar #79
RazorFBT 2011. május 27. 49 hozzászólás 4235.
Áh, Bánhatom, hogy nem vágtam bele, pedig én sem csináltam volna sokkal eltérőbbet a nyertesénél.
Ezt mondom nektek a sok 3-ds meg több órát igénybevévő pályázatok kapcsán: Hát nem látjátok, hogy nem az a lényeg, hogy tökéletes legyen? Sokszor a legegyszerűbb dolog , ami tűnhet bénának, az a legjobb, és a tökéletes.
avatar #78
aaaaeeee 2011. május 27. 1366 hozzászólás 246.
adjaaaak. :$:D
aThaC 20:30 - 2010 dec utaán hirtelen vissza jöttél megvédeni a haverod te egy igazi teshóvagy... nem minden nap találni ilyet
avatar #77
-zsolna- 2011. május 27. 2245 hozzászólás 117.
Utolsó 3 kicsi nagyon tetszik.
"Bízom az Igazság és a Szellem erejében, ezért hiszek az Emberiség jövőjében." Albert Schweitzer
avatar #76
SIN 2011. május 26. 2161 hozzászólás 127.
Válasz -toxiKA- #65. hozzászólására
sparxs
grat csicsusz, add el a videokarit es menjunk belole SP koncertre :D:D
Ennél a verziónál még a "drogra költöm" is kevesebb agyi károsodással járna, mint az LP koncert.
avatar #75
gyerekek nem kell ezen annyit rágódni, h ki nyerhetett volna miként biráltak és hogyan....... Grat a nyertesnek köszönöm a lehetőséget remélem lessznek még pályázatok!!! GL HF:)
[ARAB]-nak lenni jo!!
avatar #74
ULTRAH 2011. május 26. 1251 hozzászólás 274.
bunda
Hola
avatar #73
RAMy 2011. május 26. 35 hozzászólás 5071.
Válasz _flek0 #72. hozzászólására
titusznál a tipókezelés azért "érdekes". :)
Egyetértek.
avatar #72
_flek0 2011. május 26. 794 hozzászólás 476.
titusznál a tipókezelés azért "érdekes". :)
www.enfotosom.hu
avatar #71
sushie 2011. május 25. 558 hozzászólás 711.
Válasz k1ngxD #69. hozzászólására
te miért nem csináltál?
avatar #70
viasz 2011. május 24. 42 hozzászólás 4577.
Válasz elefunique #66. hozzászólására
egy kalap szar mind, pláne sparxsé. ramyé,sektoré és bahamáé ér elismerést. (y)
Te meg ostoba vagy... Bár ezt lehet mindenki tudja, nem kéne hangoztatnom.
avatar #69
k1ngxD 2011. május 24. 2643 hozzászólás 89.
Válasz elefunique #66. hozzászólására
egy kalap szar mind, pláne sparxsé. ramyé,sektoré és bahamáé ér elismerést. (y)
te miért nem csináltál?
avatar #68
grat!
avatar #67
S4JTOS 2011. május 24. 1 hozzászólás 18570.
Moderálva...
avatar #66
egy kalap szar mind, pláne sparxsé. ramyé,sektoré és bahamáé ér elismerést. (y)
if your speech shouldnt be better than silence, be silent.
avatar #65
-toxiKA- 2011. május 24. 2258 hozzászólás 116.
sparxs
grat csicsusz, add el a videokarit es menjunk belole SP koncertre :D:D
CN|uLTi !: testem mint egy 12eves kislanye
avatar #64
sushie 2011. május 24. 558 hozzászólás 711.
Válasz RAMy #63. hozzászólására
Tudnék most ide oldalakat írni, de fölösleges, páran már megfogalmazták azt, amit én is gondolok.

Htx, de nem tartok igényt újabb kritikára, véleményre a továbbiakban.
Nekem tetszett a képed, picit keveslem a tartalmát. (oké, half life skin, OGC felirat elég is a feltételeknek, fantáziadús is, de [nekem] kevés volt).
avatar #63
RAMy 2011. május 24. 35 hozzászólás 5071.
Tudnék most ide oldalakat írni, de fölösleges, páran már megfogalmazták azt, amit én is gondolok.

Htx, de nem tartok igényt újabb kritikára, véleményre a továbbiakban.
avatar #62
Bala 2011. május 24. 409 hozzászólás 975.
Gratula a győzteseknek! :)
avatar #61
sushie 2011. május 24. 558 hozzászólás 711.
Válasz -IQ #50. hozzászólására
Értemén, és nem értettem félre semmit ezekkel mind tisztában vagyok, tudom hogy idézőjeles volt a szakma és hogy miért azt is, szimplán csak arra akartam célozni hogy érdekes lehetett a zsűri hozzáállása a képek értékelésénél, nem mondom hogy nem jó kép titusz-é nekem is tetszik. Egyszerűen csak furcsa hogy pont ez a kép nyert, mert szerintem még titusz képei között is volt jobb. a 80/20 meg csak hasonlat volt. Elfogadom a végeredmény és azt is hogy a zsűrinek ez tetszett, csak akkor valami hosszabb indokot illett volna leírni hogy mi alapján zsűriztek és hogy miért erre esett a választás, az hogy eltudná pár ember képzelni magát olyan feliratú pólóban az szerintem nem kellene hogy mérvadó legyen egy háttérkészítő versenyen.
Szerintem pedig az a mérvadó, hogy melyik logóval tudnak többet kezdeni. Mint leírták a zsűritagok, titus képével eltudják képzelni az asztalukat, pólót, sapkát, etc etc.

Bahama képe tényleg jó, mint logó, de háttérképnek nekem se igazán tetszik, inkább egy sima -bár roppant jól sikerült- kép.

btw, meduza képét eltudtam volna képzelni egy hullámzó piros fehér zöld színben, más lenne az összkép, ha már a magyar föld van rajta ;))

g-g
avatar #60
Sanci 2011. május 24. 3329 hozzászólás 55.
Ha kicsit utolértem magam az 1 hét szabadságolásból, igény esetén szívesen leírom a saját véleményem a képekről, hogy én mi alapján értékeltem - de az is csak 1 lesz a sok közül:)
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
avatar #59
stelar 2011. május 24. 8192 hozzászólás 7.
Válasz -IQ #50. hozzászólására
Értemén, és nem értettem félre semmit ezekkel mind tisztában vagyok, tudom hogy idézőjeles volt a szakma és hogy miért azt is, szimplán csak arra akartam célozni hogy érdekes lehetett a zsűri hozzáállása a képek értékelésénél, nem mondom hogy nem jó kép titusz-é nekem is tetszik. Egyszerűen csak furcsa hogy pont ez a kép nyert, mert szerintem még titusz képei között is volt jobb. a 80/20 meg csak hasonlat volt. Elfogadom a végeredmény és azt is hogy a zsűrinek ez tetszett, csak akkor valami hosszabb indokot illett volna leírni hogy mi alapján zsűriztek és hogy miért erre esett a választás, az hogy eltudná pár ember képzelni magát olyan feliratú pólóban az szerintem nem kellene hogy mérvadó legyen egy háttérkészítő versenyen.
nem igazán akartam beleszólni, de mostmár megteszem. Amik ki vannak írva zsűritől idézett mondatok, azok nem úgy lettek kiemelve, hogy ő az első helyre tette és azért rakta Sanci ahhoz a képhez a mondatot. Mindenki, aki a zsűri tagja volt, fel kellett állítania egy top5öt a saját véleménye, ízlése szerint, amihez írni kellett egy rövid indoklást/tippet/véleményt is, hogy ő miért rakja arra a helyre.
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
avatar #58
sheik 2011. május 24. 171 hozzászólás 1943.
hmm .. fincsik :)))
avatar #57
Gratulálok mindkettőtöknek. SPARXS -nak a háttere + a felhő nekem is tetszett, de bahamának az OGC feliratnál ez a megvilágosítás és a polc teljes mértékben egy nyerő kategória.
Titusz képe pedig zseniális, bár lehet kevesebb munka volt vele. A háttérbe belecsempészhetett volna valamit -persze külön képként, nehogy az rontsa el :D-

gg.

EDIT. Nagyon korrekt a kova+ nyeremény is :)
avatar #56
...:D
I'm ukrain, Have you got any problem?
avatar #55
Erről van szó! Titusz volt a legjobb! Letisztult, tökéletes, remek mondanivalóval! :D Nekem már 2 hete ez a wp-m!
Moderálva...
avatar #54
grt titusz !
"A sport arra tanít,hogy becsülettel győzzünk,vagy emelt fővel veszítsünk.A spórt tehát mindenre megtanít" Hemingway
avatar #53
moli- 2011. május 24. 1896 hozzászólás 157.
Válasz -IQ #50. hozzászólására
Értemén, és nem értettem félre semmit ezekkel mind tisztában vagyok, tudom hogy idézőjeles volt a szakma és hogy miért azt is, szimplán csak arra akartam célozni hogy érdekes lehetett a zsűri hozzáállása a képek értékelésénél, nem mondom hogy nem jó kép titusz-é nekem is tetszik. Egyszerűen csak furcsa hogy pont ez a kép nyert, mert szerintem még titusz képei között is volt jobb. a 80/20 meg csak hasonlat volt. Elfogadom a végeredmény és azt is hogy a zsűrinek ez tetszett, csak akkor valami hosszabb indokot illett volna leírni hogy mi alapján zsűriztek és hogy miért erre esett a választás, az hogy eltudná pár ember képzelni magát olyan feliratú pólóban az szerintem nem kellene hogy mérvadó legyen egy háttérkészítő versenyen.
a zsűrik között éppúgy volt átlag felhasználói tudással rendelkező ember, mint hozzáértő.
avatar #52
* SPARXS
avatar #51
Sanci 2011. május 24. 3329 hozzászólás 55.
Válasz -IQ #50. hozzászólására
Értemén, és nem értettem félre semmit ezekkel mind tisztában vagyok, tudom hogy idézőjeles volt a szakma és hogy miért azt is, szimplán csak arra akartam célozni hogy érdekes lehetett a zsűri hozzáállása a képek értékelésénél, nem mondom hogy nem jó kép titusz-é nekem is tetszik. Egyszerűen csak furcsa hogy pont ez a kép nyert, mert szerintem még titusz képei között is volt jobb. a 80/20 meg csak hasonlat volt. Elfogadom a végeredmény és azt is hogy a zsűrinek ez tetszett, csak akkor valami hosszabb indokot illett volna leírni hogy mi alapján zsűriztek és hogy miért erre esett a választás, az hogy eltudná pár ember képzelni magát olyan feliratú pólóban az szerintem nem kellene hogy mérvadó legyen egy háttérkészítő versenyen.
A zsűrinek a hozzáállása teljesen korrekt volt, maximum az ízlésével kapcsolatban fogalmazhatsz meg kritikát.
Felesleges a beszélgetésünk és a hosszabb indok is, ha csak addig jutsz, hogy az egyik zsűritagnak mi volt az egyik mondata.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
avatar #50
-IQ 2011. május 24. 862 hozzászólás 426.
Válasz Sanci #46. hozzászólására
Te valamit alaposan félreérthettél. Milyen mindenkiről beszélsz? Elég világosan meg lett mondva az elején, hogy a Videokártyát az OGC házon belül fogja eldönteni - több mint 10 ember zsűrizett itt is, így a 80/20-s arány szintén erős fail. Ha a példádat hozzuk fel a "királyi tanácsnál" titusz lett az első bahama a második, a "60 vendégművésznél" pedig fordítva.
Az hogy megkérdeztük a nevezőket - mindenféle bántás nélkül, de azért a szakma nem véletlenül lett macskakörömbe rakva, hisz véleményem szerint azért több lelkes amatőr nevezett mint grafikus - utólagos ötlet volt, de majd legközelebb kihagyjuk, hogy ne legyen ilyen bonyolult a dolog.
Értemén, és nem értettem félre semmit ezekkel mind tisztában vagyok, tudom hogy idézőjeles volt a szakma és hogy miért azt is, szimplán csak arra akartam célozni hogy érdekes lehetett a zsűri hozzáállása a képek értékelésénél, nem mondom hogy nem jó kép titusz-é nekem is tetszik. Egyszerűen csak furcsa hogy pont ez a kép nyert, mert szerintem még titusz képei között is volt jobb. a 80/20 meg csak hasonlat volt. Elfogadom a végeredmény és azt is hogy a zsűrinek ez tetszett, csak akkor valami hosszabb indokot illett volna leírni hogy mi alapján zsűriztek és hogy miért erre esett a választás, az hogy eltudná pár ember képzelni magát olyan feliratú pólóban az szerintem nem kellene hogy mérvadó legyen egy háttérkészítő versenyen.
Nincs tökéletes ember csak tökéletes szándék
avatar #49
ciryboy 2011. május 24. 121 hozzászólás 2502.
OMG, én be se küldtem volna ilyen képet :/
avatar #48
tpy.- 2011. május 24. 1581 hozzászólás 207.
Válasz Bahama #47. hozzászólására
Ez egy pályázat volt, egy adott zsűrivel.
Feltételezem, hogy tisztában vannak a képek mögött álló munkaórákkal, és technikákkal.
De akár olyan is dönthet, aki még a paintet sem nyitotta meg, és a háttérnek is a windows alap képeket használja.
De a nevezéseddel elfogadtad, hogy ők bármit mondhatnak, bármiért kizárhatnak, és bárkit kihozhatnak győztesnek.
Mind mindenki más, én is szerettem volna megnyerni az egészet, de elismerem hogy titusz is jól megcsinálta a képet, nem tudok belekötni. Úgy tűnik ez a stílus most jobban tetszett a bíráknak.
És a bírónak MINDIG igaza van!
azért neked is kijár egy gratula, mert a képed nagyon durva lett :)nálam te nyertél :)
"mi a gecit keres egy pawa meg xplod szintű közismert cheater egy #1 teamben" - zoomzerg
avatar #47
Bahama 2011. május 24. 74 hozzászólás 3377.
Válasz -IQ #45. hozzászólására
Most így utólag még, de nem kukacoskodásnak akarom, csak kimondom nah "B@ssz@ a csőrőm hogy ez a kép nyert" csak egy mondta:"úgy döntöttünk, hogy a "szakma" által felállított rangsor alapján a legtöbb pontot gyűjtő készítőt is igyekszünk megjutalmazni" ami szerintem jó, csak pont fordítva csinálták mert ha mindeki által az volt a legjobb akkor nem neki kellett volna nyernie? Szal nemfogom, ha van 100 ember abból 80 nak tetszik az "A" 20 nak a "B" akkor miért a "B" nyer?:S. Bár erre lehet modnani hogy mondjuk a királynak van 60 tanácsadója és mind más megoldást mond egyhangúan ajkkor is a király dönt...
Ez egy pályázat volt, egy adott zsűrivel.
Feltételezem, hogy tisztában vannak a képek mögött álló munkaórákkal, és technikákkal.
De akár olyan is dönthet, aki még a paintet sem nyitotta meg, és a háttérnek is a windows alap képeket használja.
De a nevezéseddel elfogadtad, hogy ők bármit mondhatnak, bármiért kizárhatnak, és bárkit kihozhatnak győztesnek.
Mind mindenki más, én is szerettem volna megnyerni az egészet, de elismerem hogy titusz is jól megcsinálta a képet, nem tudok belekötni. Úgy tűnik ez a stílus most jobban tetszett a bíráknak.
És a bírónak MINDIG igaza van!
avatar #46
Sanci 2011. május 24. 3329 hozzászólás 55.
Válasz -IQ #45. hozzászólására
Most így utólag még, de nem kukacoskodásnak akarom, csak kimondom nah "B@ssz@ a csőrőm hogy ez a kép nyert" csak egy mondta:"úgy döntöttünk, hogy a "szakma" által felállított rangsor alapján a legtöbb pontot gyűjtő készítőt is igyekszünk megjutalmazni" ami szerintem jó, csak pont fordítva csinálták mert ha mindeki által az volt a legjobb akkor nem neki kellett volna nyernie? Szal nemfogom, ha van 100 ember abból 80 nak tetszik az "A" 20 nak a "B" akkor miért a "B" nyer?:S. Bár erre lehet modnani hogy mondjuk a királynak van 60 tanácsadója és mind más megoldást mond egyhangúan ajkkor is a király dönt...
Te valamit alaposan félreérthettél. Milyen mindenkiről beszélsz? Elég világosan meg lett mondva az elején, hogy a Videokártyát az OGC házon belül fogja eldönteni - több mint 10 ember zsűrizett itt is, így a 80/20-s arány szintén erős fail. Ha a példádat hozzuk fel a "királyi tanácsnál" titusz lett az első bahama a második, a "60 vendégművésznél" pedig fordítva.
Az hogy megkérdeztük a nevezőket - mindenféle bántás nélkül, de azért a szakma nem véletlenül lett macskakörömbe rakva, hisz véleményem szerint azért több lelkes amatőr nevezett mint grafikus - utólagos ötlet volt, de majd legközelebb kihagyjuk, hogy ne legyen ilyen bonyolult a dolog.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
avatar #45
-IQ 2011. május 24. 862 hozzászólás 426.
Most így utólag még, de nem kukacoskodásnak akarom, csak kimondom nah "B@ssz@ a csőrőm hogy ez a kép nyert" csak egy mondta:"úgy döntöttünk, hogy a "szakma" által felállított rangsor alapján a legtöbb pontot gyűjtő készítőt is igyekszünk megjutalmazni" ami szerintem jó, csak pont fordítva csinálták mert ha mindeki által az volt a legjobb akkor nem neki kellett volna nyernie? Szal nemfogom, ha van 100 ember abból 80 nak tetszik az "A" 20 nak a "B" akkor miért a "B" nyer?:S. Bár erre lehet modnani hogy mondjuk a királynak van 60 tanácsadója és mind más megoldást mond egyhangúan ajkkor is a király dönt...
Nincs tökéletes ember csak tökéletes szándék
avatar #44
caribou 2011. május 24. 2129 hozzászólás 133.
Válasz viasz #43. hozzászólására
Oké, nyilván erről van szó. Ettől függetlenül irreálisan sok pénz.
Az már más kérdés, de az meg nem az oldal vonzáskerületébe tartozik.
A szenilitás biztos jele, ha elfelejtjük befeje
avatar #43
viasz 2011. május 24. 42 hozzászólás 4577.
Válasz caribou #42. hozzászólására
De azt ugye tudod, hogy ott egy egész arculatot terveztek meg és nem pedig egy logót?:)
Oké, nyilván erről van szó. Ettől függetlenül irreálisan sok pénz.
avatar #42
caribou 2011. május 24. 2129 hozzászólás 133.
Válasz viasz #41. hozzászólására
A magyar nemzeti bank logójának tervéért 50.000.000Ft-ot fizettek.
Érdemes megnézni:
http://www.mnb.hu/Root/System/Skins/MNBSkin/img/mnblogo.png
De azt ugye tudod, hogy ott egy egész arculatot terveztek meg és nem pedig egy logót?:)
A szenilitás biztos jele, ha elfelejtjük befeje
avatar #41
viasz 2011. május 24. 42 hozzászólás 4577.
A magyar nemzeti bank logójának tervéért 50.000.000Ft-ot fizettek.
Érdemes megnézni:
http://www.mnb.hu/Root/System/Skins/MNBSkin/img/mnblogo.png
avatar #40
én meg Kiss Pistát választottam volna miniszterelnöknek...dehát ez van :)
avatar #39
KooleN 2011. május 23. 271 hozzászólás 1365.
Hát én inkább Bahama képét választottam volna, de hát admin ismerettség alapján Titusz nyerte! azért gg..
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
avatar #38
-boE- 2011. május 23. 3633 hozzászólás 48.
Válasz crappy. #36. hozzászólására
egyáltalán nem akarok beleszolni de.
" akkor nyugodtan belefoglalhatta volna valamilyen posztapokaliptikus vagy romokkal tarkított tájképbe. Munka az sok lett volna vele, de akkor nem is írogatnék tovább, hanem indítványoznám, hogy akkor lepjük meg egy videókártyával."
hát titusz hátte igazán sokkal jobb .
azt azert vedd figyelembe, hogy titus felirata joval egyszerubb mint a masik amirol irtak ezt a kritikat
összekólázott ruhák lógnak a fregolin
avatar #37
cube. 2011. május 23. 1447 hozzászólás 230.
Válasz -Deus- #31. hozzászólására
:DDDDDD

btw: grat mindenkinek ! ;D szerintem mindenki aki idáig eljutott az győztes :)
de nem kap mindenki videókártyát :DD:D:D
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
avatar #36
crappy. 2011. május 23. 261 hozzászólás 1409.
egyáltalán nem akarok beleszolni de.
" akkor nyugodtan belefoglalhatta volna valamilyen posztapokaliptikus vagy romokkal tarkított tájképbe. Munka az sok lett volna vele, de akkor nem is írogatnék tovább, hanem indítványoznám, hogy akkor lepjük meg egy videókártyával."
hát titusz hátte igazán sokkal jobb .
avatar #35
therest 2011. május 23. 1 hozzászólás 18550.
Gratula a győztesnek!
Reménykedtem, hogy azért jó helyezést érek el, de látom a top 10 sem jött össze. Talán majd legközelebb. ^^
avatar #34
Hai.

Először is leszögezném, hogy semmi bajom nincs a nyertessel, DE. Azért ha az emberek 99%-a ha kicsit felnyitja a szemét rájön, hogy legalább 10 kép volt, ami jobb, szebb, látványosabb, és igényesebb is a nyertes képnél. Ez volt az első verseny, amit figyelemmel követtem, és ledöbbentett a végeredmény.
(Nincs vele semmi bajom, mert valóban jó kép -egyszerű, és nagyszerű.de messze nem a legjobb.)

Bocsánatot kérek Titusz, lehet érte utálni, de úgy gondolom nem megérdemelten nyertél, hanem inkább valami "Isteni csoda által..."
Ezúton gratulálok az összes képkészítőnek is, rengeteg jó és igényes munkát láttam.
Világbéke.