Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Rain vs XiGua - TvZ@Terminus SE

StarCraft II Napok a Millenárison!

Hírek 2012. január 31. Pene 6 hozzászólás 1527 olvasás Címkék: verseny sorozat Budapest

"Nagy örömömre szolgál bejelenteni az első MSCL-es offline rendezvényt amelyet a Millenárison szervezünk 2012 február 4.-én, szombaton 15:00 órától. A rendezvény ingyenes lesz!

StarCraft II Napok: Nulladik Nap

A szombati rendezvény hivatalos neve Nulladik Nap, de miért is? Ezen a rendezvényen szeretnénk felmérni, hogy mire vagyunk képesek, mennyien érdeklődtök egy offline rendezvény felől és jöttök el végül, illetve pontosan milyen programokra is vágytok! Mi már összeállítottunk egy csokornyi programot, amelyek csak arra várnak, hogy teszteljétek őket. Gyertek el, nézzétek meg egy példa oktatási óránkat, szurkoljatok a legjobb játékosoknak a King of the Hill showmatchen, vagy vegyetek részt a mókás csapatversenyeken és miniversenyeinken. Munkánkat kérdőív kitöltésével tudjátok majd értékelni és segíteni, amely után minden résztvevő tombolasorsoláson vesz részt!

Bemutató oktatási óra

Ismered az nfteam oktatási programját? Nem? Akkor itt a lehetőség, hogy megtekintsd tanáraink oktatását, amelyet egy példa oktatási órán mutatunk be. Az egyórás időszakban mindent úgy fogunk csinálni, mintha csak neten oktatnánk, így a jelenlévő érdeklődők pontos képet kapnak a dologról és persze tanulhatnak is belőle. A nulladik napon Terran vs. Protoss matchup rejtelmeibe fogunk kicsit mélyebben belenézni! Az órát plazmatévéken követhetik majd a nézők.

King of the Hill

Az MSCL következő versenysorozata a régóta várt KotH, amely végre az eseményt megillető körülmények között valósulhat meg! Az első összecsapást a királyi címért nfteamMate és nfteamBreach fogja vívni, a nyeremény a dicsőségen kívül pedig 10.000 huf lesz. A király következő kihívóját a következő eseményig nyílt szavazás keretében fogjuk eldönteni. A showmatch BO3-as rendszerben lesz levezényelve, a rendezvény résztvevői plazmatévéken követhetik majd az eseményeket. Természetesen streamelni fogunk azoknak, akik nem tudják élőben megnézni az összecsapásokat.

Beat the Pro

Aki volt már PlayIT-en vagy Budapest GameShow-n az már ismerheti ezt a formulát: a jelentkező bátor játékosok hazánk legjobbjait hívhatják ki egy mérkőzés erejéig, és ha sikerül győzniük, nyereményben részesülnek! A kihívható játékosok nfteamBreach és nfteamMate lesznek. A szerencsés kihívók egy-egy G4G polókupont nyerhetnek! Szabályok: a kihívó játékos választ pályát a ladder map pool-ból. A meccsre összesen 20 perc áll majd rendelkezésre, addig le kell tudnod győzni ellenfeled. Az idő letelte után a pontok döntenek. Segítség gyanánt a pro játékosok sorsolt handicappel fognak játszani. Mindenkinek sok sikert kívánok!"

További részletek a versenyről az alábbi képre klikkelve találhatók.


Kapcsolódó linkek

avatar #6
HUNTERFASZ 2012. február 11. 40 hozzászólás 4745.
lehetek hír író? szeretném összeszedni a starcraft2 közösséget mivel a starcraft2.hun lúzerek vannak abban bízom hogy ez az oldal általam majd nagy népszerűségre tesz szert a pro magyar pro starcraft2 játékosok körében
hogy kell hírt írni?
avatar #5
deekin 2012. február 3. 337 hozzászólás 1142.
rossz a közbiztonság
life is balanced L2P @];-Ð
avatar #4
HUNTERFASZ 2012. február 2. 40 hozzászólás 4745.
a bemutató órákat személyesen nfteam mate professzor úr tartja
ezután egy rövid interjú nfteam mátékirállyal majd a king of the pro hill madness faceoff verseny győztesét kihirdetjük aki nem más lesz mint nfteam máté ezekután a noobok szabadon kihívhatják a királyt (mate) hogy lealázódjanak
avatar #3
Válasz Pezsmapatkany #2. hozzászólására
dejo vegre sc2 majalis, megyunk matyesz?
Trollok vagytok mind. :sziv:
avatar #2
dejo vegre sc2 majalis, megyunk matyesz?
avatar #1
deekin 2012. február 1. 337 hozzászólás 1142.
jeeeeeeeeeeeeee
lol
life is balanced L2P @];-Ð