Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Rain vs XiGua - TvZ@Terminus SE

Az Anonymous leállítja az internetet

Cikkek/Interjúk 2012. február 19. sydac 113 hozzászólás 19624 olvasás Címkék: USA hacker

Az Anonymous leállítja az internetet

Ha nem az Anonymous szóvivője hirdette volna ki ezt az akciót akkor nem sokan vennék komolyan a fenyegetést. Így viszont valóban reális az esélye annak, hogy internet nélkül maradunk jónéhány órán vagy akár pár napon keresztül.

A közlemény szerint a fenyegetés oka elsősorban az, hogy az USA-ban a szenátus elé került az azóta az egész világon heves vitákat kirobbantó SOPA (Stop Online Privacy Act/Állj az online kalózkodásnak)-törvény. A törvénycsomag lényege, hogy minden a világhálón keresztül letöltött vagy ott megnézett szellemi termék egyfajta speciális védelem alá kerül. Ezek bármilyen nem jegyzett módon történő birtoklása és most már akár nézése is illegális lehet, és a büntetési tételek jelentősen emelkednének. Ezen kívűl a jogtulajdonos kérheti a bíróságtól, hogy azonnali hatállyal töröljék azokat az oldalakat, ahol a tartalom megjelent, valamint fügesszék fel a szolgáltatót, aki hostolja az oldalt.

Ez érinti a Youtube-on filmet nézők milliót is ugyanúgy, mint azokat, akik letöltenek egy fotót egy weboldalról.

Az, hogy a törvénytervezet több sebből vérzik tökéletesen látszik abból, hogy több óriásvállalat tiltakozoztt ellene (Google, Facebook, AOL, Twitter, eBay). A heves tiltakozást látva az Amerikai filmkészítők egyik legnagyobb csoportosulása azonnal jelezte Obama elnönek, hogy amennyiben elmeszelik a törvényt nem támogatják több pénzzel a kampányait. A kalózkodás elleni háborúnak vannak magyar vonatkozásai is, például a HENT megszületése, de ezzel majd máskor foglalkozok.

Nos ez az egyik esemény, ami miatt betelt a pohár az Anonymous csapat tagjainál.

A másik ok egy örök klasszikus. Fel akarják hívni a figyelmet arra, hogy a világot a Wall Street és az általuk pénzelt politikusok irányítják, és míg ők egyre gazdagabbak, "a világot kiéheztetik, hogy minden önző igényüket kielégíthessék".

Hogyan is képzelik el ennek a kivitelezését?

Terveik szerint megtámadják és lebénítják a 13 root DNS szervert. Ha ez sikerül az internet gyakorlatilag használhatatlanná válik, mivel hiába ír be bárki egy domain címet (http://www.battlefield.hu) vagy ad meg egy url-t, a válasz minden esetben egy hibaüzenet lesz és az átlagfelhasználó számára ezzel az internet használhatatlanná válik.

A hackerek egyértelművé tették, hogy nem akarják megölni a netet, csak meg akarják bénítani azt "leginkább azokon a pontokon ahol a legnagyobb lesz a veszteség"

SIN szakértői fordítás:

"Az elv maga egyszerű", írja az Anonymous, miközben azt magyarázza, hogyan is lehet a 13 DNS szerver ellen támadást indítani. A szervereket egy módosított UDP packet segítségével szeretnék megtámadni, mely -technikai kialakításából adódóan- tartalmazza a célállomás IP-jét. Normál esetben ezek a csomagok szétoszlanak, de most erre a 13 szerverre fog mind érkezni, így érve el a túlterhelést.

Az Anonymous már többször bizonyította, hogy tudják mitől döglik a multi. Elég ha csak arra visszaemlékezünk, mikor a Sony weboldalát és a Sony Store telepakolták torrent file-okkal, mp3-akkal. Hogy ezt sikerül-e véghezvinniük vagy üres fenyegetés marad csupán, majd kiderül.

Ami engem sokkal jobban foglakoztat az az, hogy lesz-e értelme?

Kapcsolódó linkek

avatar #114
KaedE 2012. február 21. 29 hozzászólás 5588.
Válasz quick #112. hozzászólására
ja és a helyetekben amúgy csak utánanéznék ennek a sok "marhaságnak" amiről beszélek, mert én sem mondom h minden úgy igaz ahogy mondják, de egyértelműen érezhető, hogy van benne valami. És ezt a kis valamit, még az előtt kéne megtudni, mielőtt bevezetnek valami ACTA szerű nyan-nyanságot, mert akkor már késő, akkor már a neten is csak szűrt tartalmat olvashatunk. (meg sem merem tőletek kérdezni: szerintetek miért van erre szükség, ha nem azért, hogy ellenőrizhesse és főleg cenzúrázhassa egy általuk kijelölt magánhatóság v akármi az összes interneten megjelenő infót? Mondjuk amik arról szólnak, hogy a politikusaidnak nem igazán van érdemi beleszólása a dolgokba, amíg nem az övé a pénzkibocsátás joga v. nem nála van a nagy pénz, hanem a bankárnál aki nem tartozik elszámolással a nemzetnek, embereknek.) Úgy tűnik a net az egyetlen, ami még nincsen teljesen a kezükben. Nem gondolták, hogy lesz még egy utolsó lehelletnyi ereje az emberiségnek (vagy fogalmazzak úgy: maradt még annyi agya az átlagembernek), és meglátja a lehetőséget. :D
Érezhető persze hogy van benne valami mert azt akarják éreztetni, nem védeni akarom a venust de rohadjak meg nem vagyok én olyan okos gyerek egyetemre se jártam, de tisztán át láthatóak az erőltetett párhuzamaik.Most mondok akkor pár kiemelt témát ami elhangzott a filmben, a világ hatalom nép irtással akarja stabilizálni a túlnépesedést,háború és államok el adósítása útján,utána rávágják fresco beszédét a föld túlnépesedéséről és hogy ne vállaljunk fölöslegesen gyermeket.Evvel az átlagos család központú gondolkodásmódú emberekben ellenszenvet keltve,de miért? nem kiirtani akar csak szépen megkér ne ba**unk mint a nyulak.Mindenki tudja hogy túlnépesedés van és ez a jelenlegi helyzetünkben probléma,felelőtlenül hajszoljuk a fizikai javakat és élvezeteket, a legtöbb gyermek nem házasság után születik, nem a szerelem gyümölcse, legfőképp nem faj fenntartás céljából,pusztán az élvezetek balesete,
erre a magatartásra akarja felhívni a figyelmet.Utána a transzhumanizmusról van szó, milyen módon akar a világhatalom felsőbbrendűvé válni,arról nem beszélve alapból uralkodó fajtának tarják magukat, de csak a pénzük mennyisége különbözteti meg őket másoktól.Egy valamit még mesélek róluk mert nagyon vicces, szóval annyira el voltak szállva maguktól hogy semmilyen módon nem akartak érintkezni az alacsonyabb rendű emberekkel(velünk), hogy kitalálták az uralkodó elite egymás között házasodik (rockefeller,rothchild,stb.), a fene nagy felsőbb rendűségükbe nem tudták mi az a beltenyészet, és nyomatták szépen a dawnkóros hü-lye gyerekeket,és még ők néznek minket kutyának.
Szóval visszatérve,biotechnikai úton akarnak felsőbb rendű fajjá válni minket meg még nagyobb control alatt tartani kb mint az in time ban de még rosszabb lesz.Utána a venus project beszél a biotechnikáról,
hogyan lehet az emberiség javára fordítani,betegségeket kezelni stb.És megint csak a kétélű fegyver elméletével akarnak párhuzamot húzni,minden ideológiát vagy technikát lehet rosszra, és jóra is használni.Mr.Nyilvánvaló akkorát akart mondani a videóban avval hogy a biotechnikát lehet rosszra is használni de nem sikerült neki,egyértelmű dolgokat beállítani bizonyítéknak elég gyenge.A korábban említett oda nem illő, képi és mondandói direkt manipulatív jelenetekről nem beszélve.Ismételten jelzem nem a venus projectet védem,csupán ezt a "leleplező" videó sorozatot kritizálom mert nem tud felmutatni semmi konkrétumot,bizonyítékot csupán nézőpontok közös tényezőit hiába más a céljuk.Nem tudom érhető e teljesen a mondatom lényege,de szeretném ha semmi félre értés ne kerüljön ki belőle ezért szemléltetem.
Mondjuk a venus a sárga szín,a tervük célja legyen A. a világrend legyen kék,a tervük célja legyen B
Tartalmaznak közös elemeket ezért ha összekeverjük zöld lesz,és a vedeó készítői azt állítják ha mivel van benne zöld akkor biztos a céljuk is B, ez semmi több csak spekulálás.100% hogy vannak hibák a venusban de amit eddig felmutattak ellene az kevés, technikai és elvi szinten el lehetne indulni a venus útján de sokkal átdolgozottabb társadalmi eszmék megszilárdítása után, aminek a lényege a központosítás és egyes rendszerektől függés elkerülése.
avatar #113
quick 2012. február 21. 1914 hozzászólás 152.
Válasz benyigli #106. hozzászólására
olvad a szemem
az agyad olvadjon a sok felismeréstől öcsém! :D
"... és végül az a körülmény, hogy aki nem használja az agyát, az nem jobb annál, mint akinek nincs is agya. "
avatar #112
quick 2012. február 21. 1914 hozzászólás 152.
Válasz quick #111. hozzászólására
persze, hát én is védeni akartam a vp-t, mert ki ne akarna tényleg egy olyan világban élni. Sajnálom, hogy nem láttad meg az egyértelmű párhuzamot, sajnos ez is csak egy módja, hogy a vágóhídra csaljanak minket. Egyébként még mindig azt mondom, hogy megvalósítható lenne a dolog, csak ezért félő. Ha az emberiség egyesülni szokott egy nagy eszméért, akkor azt általában nem a jó fiúk hozták létre. Sajnos ez a tapasztalat. Egyébként tényleg nem látod a párhuzamot? Szegény Peter már nem is akarna gyereket vállalni, "mert hogy túl van népesedve a Föld, és felelőtlen döntés lenne gyereket a világra hozni." Szegény arc teljesen bebiflázta a propagandaszöveget. Ez csak a legkisebb példa.. (Ez is bizonyítja, (mármint h még ő is benyalja) hogy működnek az ilyen pszichológiai kondícionálások, és hidd el nem ez az egyetlen amivel a tömegek agyát bomlasztják.)
Megnézted az adatlapomon is? :) #108 as hsz-edben egyébként ott a lényeg: Kurvára fel sem tűnik senkinek (néhány embert leszámítva) hogy az egyház kb nem is ahhoz az Istenhez és nem is Jézushoz imádkozik, hanem egy egész más istenhez. Kinyan-nyanott napistenhívők, kinyan-nyanott sátánisták, kinyan-nyanott luciferiánusok megbújva a kinyan-nyanott kereszténység mögött. Kinyan-nyanott jezsuiták, kinyan-nyanott máltai lovagok.
ja és a helyetekben amúgy csak utánanéznék ennek a sok "marhaságnak" amiről beszélek, mert én sem mondom h minden úgy igaz ahogy mondják, de egyértelműen érezhető, hogy van benne valami. És ezt a kis valamit, még az előtt kéne megtudni, mielőtt bevezetnek valami ACTA szerű nyan-nyanságot, mert akkor már késő, akkor már a neten is csak szűrt tartalmat olvashatunk. (meg sem merem tőletek kérdezni: szerintetek miért van erre szükség, ha nem azért, hogy ellenőrizhesse és főleg cenzúrázhassa egy általuk kijelölt magánhatóság v akármi az összes interneten megjelenő infót? Mondjuk amik arról szólnak, hogy a politikusaidnak nem igazán van érdemi beleszólása a dolgokba, amíg nem az övé a pénzkibocsátás joga v. nem nála van a nagy pénz, hanem a bankárnál aki nem tartozik elszámolással a nemzetnek, embereknek.) Úgy tűnik a net az egyetlen, ami még nincsen teljesen a kezükben. Nem gondolták, hogy lesz még egy utolsó lehelletnyi ereje az emberiségnek (vagy fogalmazzak úgy: maradt még annyi agya az átlagembernek), és meglátja a lehetőséget. :D
"... és végül az a körülmény, hogy aki nem használja az agyát, az nem jobb annál, mint akinek nincs is agya. "
avatar #111
quick 2012. február 21. 1914 hozzászólás 152.
Válasz KaedE #107. hozzászólására
Nem helyes a cím,megnéztem mind az 5 részét,és 1 órán keresztül mutogatják a Bilderbergék és elődeik eszement ötleteit, és ember gyűlölő törekvéseit.Közbe párhuzamot húznak a zeitgeist,venus project között nagyon erőltetett módon,konkrétan vannak jelenetek mikor teljesen másról beszél és rá vágnak venus projectes képeket.Leleplező videónak akart indulni de nem kell pszihológusnak lenni hogy lássad hogy paraszt vakítás az egész, talán csak a támogatói és pénzügyi hát tere inog de az legyen a leg kevesebb.Most konkrét példákat nem akarok sorolni mert nem ez akar lenni a mondandóm lényege.Csak egy szemléltető gondolatot fűznék hozzá, a konyhában édes anyád ad a kezedbe egy kést, na most a késsel vághatsz paradicsomot a rántottádhoz, vagy bele is szúrhatod édesanyádba.Két cél ugyan avval az eszközzel, a film pedig arra utal hogy a két csoport,a világhatalom és a vénusosok nak ugyan az a célja csak más eszközzel, kb ez a lényege.Elég gyenge, olyan könnyű evvel a módszerrel párhuzamot húzni a kettő között mint a nők lapjában hasonlóságot találni magadra a heti horoszkópban.Szóval nincs hitelességi alapja a fikázásuknak,de ami a lényeg nem kell hinni benne , a tól z ig betartani ezt a venus projectet mert nem vallás,ez csak egy ötlet amiből lehet meríteni módosítani.Egy esetleges rendszerváltásnál alkalmazni kell a legfontosabb dolgot amit tanulhatunk az eddigi társadalomból az, hogy semmilyen központi szerv kezébe nem szabad adni hatalmat.A törvényeknek nem a tömeget kell szabályoznia, hanem a tömegeknek ellenőrzési hatalmat adni a rendszert működtető csomópontok felé.Nem tudom lehetséges e összehozni egy utópiát annyi nézet és szempont létezik az ember életében.Nagyon fiatal faj vagyunk és nem lehet tökéletes világ képünk, nem ismerjük létezik e felsőbb hatalom vagy más életformák az univerzumban ezek csak pár kérdések, de igazából azt se tudjuk mire kell választ kapnunk.
persze, hát én is védeni akartam a vp-t, mert ki ne akarna tényleg egy olyan világban élni. Sajnálom, hogy nem láttad meg az egyértelmű párhuzamot, sajnos ez is csak egy módja, hogy a vágóhídra csaljanak minket. Egyébként még mindig azt mondom, hogy megvalósítható lenne a dolog, csak ezért félő. Ha az emberiség egyesülni szokott egy nagy eszméért, akkor azt általában nem a jó fiúk hozták létre. Sajnos ez a tapasztalat. Egyébként tényleg nem látod a párhuzamot? Szegény Peter már nem is akarna gyereket vállalni, "mert hogy túl van népesedve a Föld, és felelőtlen döntés lenne gyereket a világra hozni." Szegény arc teljesen bebiflázta a propagandaszöveget. Ez csak a legkisebb példa.. (Ez is bizonyítja, (mármint h még ő is benyalja) hogy működnek az ilyen pszichológiai kondícionálások, és hidd el nem ez az egyetlen amivel a tömegek agyát bomlasztják.)
Megnézted az adatlapomon is? :) #108 as hsz-edben egyébként ott a lényeg: Kurvára fel sem tűnik senkinek (néhány embert leszámítva) hogy az egyház kb nem is ahhoz az Istenhez és nem is Jézushoz imádkozik, hanem egy egész más istenhez. Kinyan-nyanott napistenhívők, kinyan-nyanott sátánisták, kinyan-nyanott luciferiánusok megbújva a kinyan-nyanott kereszténység mögött. Kinyan-nyanott jezsuiták, kinyan-nyanott máltai lovagok.
"... és végül az a körülmény, hogy aki nem használja az agyát, az nem jobb annál, mint akinek nincs is agya. "
avatar #110
BananaJoe 2012. február 21. 1107 hozzászólás 317.
Válasz KaedE #71. hozzászólására
Nincs itt semmi hurok teljesen tökéletes és működő rendszert írtam le.
Energia? : végtelen megújuló energia források vannak a földön,szél,nap,hullám,ár-apály és geotermikus.
Csupán geotermikus energiából 1 év alatt 2000 évre elegendő energia nyerhető ki.
Tervezett elavulásról hallottál már?,minden terméket úgy terveznek a mérnökök hogy bizonyos élet tartama legyen,szóval idővel elromoljon hogy vegyél újat.De képesek lennénk egy élet tartamra szóló eszközöket háztartási gépeket stb. gyártani.A legelső nylon harisnyával el lehetett húzni egy autót...., de mi haszna a gyártónak abból hogy egy évig használnál 1 harisnyát?
Tehát a gépek karbantartása igen csekély emberi erőforrást igényel,és hogy ki építené meg őket?
Azok az emberek akik képesek elszakadni a hamis fizikai javaktól és éreznek magukban késztetést egy olyan civilizáció létrehozásában amire büszkék lehetünk.A mostani agresszió, bűnözés, élvezetek hajszolása mind a kapitalista rendszer végterméke, ha emberhez méltó körülmények közt élsz egyenlően másokhoz nincs szükséged hogy meglopjad a másikat mert te is megkaphatod ugyan azt.És ha sikerül elszakadni a fizikai javaktól végre elindulhatnánk a szellemi fejlődés útján, egy közös oktatási rendszer, ha nincs pénzed drága iskolákra a jelen világban akkor buktad hogy a maradék állásokkal jól megélj.Egy olyan társadalom a cél ahol minden találékony elme ötlete a közös célt szolgálja nem az egyéni javakat.
"minden találékony elme ötlete a közös célt szolgálja nem az egyéni javakat"
ezt nem kommunizmusnak hívják?

a tökéletes világ eszméje szép és jó, csak 1 a bökkenő, hogy nem robotok vagyunk hanem emberek, és amíg ez így marad, létezni fog féltékenység, önzőség, kapzsiság, aggresszió stb. egy falunyi közösséget se lehet úgy összefogni hogy ne legyen széthúzás. elég egyetlen valaki aki többet akar mint a többi, és ezért lop csal hazudik, aztán már föl is borult az egész. törekedni persze lehet rá és kell is, de mindig lesz valaki aki beleharap az almába.

amúgy meg nem 12 milliárdan vagyunk hanem 7, és ebből a többség azt se tudja mi az az internet :) a különböző betegségek egyébként elég jól szabályozták a népességszámot egészen addig amíg az ember be nem avatkozott a természetes folyamatokba. a gyengék elpusztultak, így a szelektív evolúció is érvényesült, a hibás gének nem öröklődtek tovább. igaz az megint más kérdés hogy manapság miért van egyre több beteg mikor egyre több gyógyszert szedünk :) ez a mindenki megtermeli magának az ételt dolog ilyen népességszám mellett egész egyszerűen nem működne, nincs hozzá elég erőforrás (termőföld, víz stb.). most így hirtelen ennyi jutott eszembe

"Hiba elméletet alkotni adatok nélkül.
Akkor ugyanis a tényeket igazítjuk a teóriához,
nem pedig a teóriát a tényekhez"
avatar #109
reindeer 2012. február 21. 444 hozzászólás 887.
Amúgy Blacknek most tényleg igaza volt ( ritka alkalom xD ). Kár volt kitörölni a hszjét.
STAY THIRSTY, my friends
avatar #108
KaedE 2012. február 21. 29 hozzászólás 5588.
Válasz lszr_ #105. hozzászólására
az éhezés nem azért van, mert nincs elég kaja....

azért van, mert nyan-nyannak oda vinni a kaját ahova kell....

mást se lehetett hallani mint azt, hogy mekkora éhezés van itt és ott, mert direktbe nyan-nyantak bármit is csinálni azok akik csinálhattak volna...

csak, hogy lássuk mennyiben vagy tisztában a dolgokkal:

tudod-e azt, hogy honnan származik a keresztény hit? (nem egy szavas bibilára vagyok kíváncsi vagy, hogy azt kik írták)

tudod-e azt, hogy az amerikai katonaság taktikai harciképzése mire épül?
Én válaszolom meg stipi stop:vigyor: Én úgy tudom a biblia az evangéliumaival kb a 3.4 es verzió.
Az 1.0 ás a korán,azt állítják very original top nyan-nyan a cucc,változtatás nélkül csak az apostolok tanításait tartalmazza(ugyebár a bibliában jegyzett dolgok nagy részét olyan emberek írták akik nem is találkoztak jézusal és olyan időben mikor már 1 apostol se élt szóval nincs hitelesítése)
A béta verzió az egyiptomi napistenhez hóruszhoz vezet vissza,sok közös elemük van.
Az alphát nem tudom :mosoly:
avatar #107
KaedE 2012. február 21. 29 hozzászólás 5588.
Válasz quick #100. hozzászólására
én azt gondolom, a vp teljesen jó dolog, és abszolút megvalósíthatónak tartom a lakosság kellő oktatása mellett, mert ugye kell majd valaki, aki működtesse és újra előállítsa, javítsa az esetleg elromlott készülékeket stb. Szóval nem az lenne, hogy nem kéne tanulni, nem kéne dolgozni, csak annyi, hogy egész másért dolgoznál (sokkal kevesebbet is elég lenne mint most, mondjuk napi 2 órát) nem a saját érdekedért, hanem az elkövetkező összes generáció érdekéért, hogy egy élhető világot teremtsünk, ahol nem kell azért éhen halnod, mert nincs PÉNZ. mert még egyszer hangsúlyozom, KAJA az VAN, PÉNZ az NINCS... azaz van, csak nem közkézben. pl magyarországon ha jól tudom a gdp 80%-a tartja életben a gazdaságot, míg máshol ez legalább 200%... Valamint mélyebb tudást kellene, hogy kapj. Lásd a rendszert, ha hibás akkor tudd, hogy hol kell javítani, azért ez elég nagy volumenű projekt lenne, de tök jó lenne. Egy nagyon nagy gond van vele: mégpedig az, hogy pontosan egy ilyen civilizációt akar az "elit" is, annyi különbséggel, hogy a mostani lakosság 90%-a még szükségtelen. Mit gondoltok, miért éljük virágkorát a gyorskajáknak amik köztudottan szemetek már legyártásuk pillanatában, vagy pl miért megy el bulizni minden fiatal hétvégenként és issza magát eszméletvesztésig a spanjaival? Igen, biztos nagyon jól szórakoznak, és ez az ő saját egyéni döntésük. Csak arról nem beszélünk, hogy ezt a környezetet könyörtelenül úgy alakították ki, hogy ezeket az indíttatásokat erősítsék benned. Tehát pontosan, hogy erre sarkalljon, és ezt az egyet lásd, mint "lehetőség". Hogy is hívják ezt? Kikapcsolódni? Honnan is kapcsolódunk ki? Élj a mának, csak a most számít, ide minden nyan-nyanvát, minden drogot, ez a jellemző mentalitás a fiatalok elég nagy többségére sajnos. Most tényleg szerintetek ez mind véletlen alakult így? Ugyanmár dehogy, a tömegek viselkedésének befolyásolása már több évszázados "varázslat". Higyjétek el lehetne még nagyon sok példát felhozni, amiben egyértelműen megnyilvánul, hogy bizony van valaki, aki mindig úgy húzza elő a kártyákat, (itt kártyaként meg lehet említeni a Darwinizmus elméletét, mely mennyire az anyagba, és az ösztönök világába lökte az embert, vagy akár a globális felmelegedés kártyát is lehet említeni, az antiszemita kártyát stb.) hogy az mindig egy kis lépéssel közelebb hozza az embereket egymáshoz, aztán majd a végén egy új világ zászlaja alatt egyesülhet a föld minden népe... Ismerős ez a szöveg valahonnan... Hmm, csak nem reprezentál valamit a Pokémonban Jesse és James? Óóó, dehogynem, pontosan ezeket a gonosz erőket! :D Szóval összesítve sztem teljesen jó dolog lenne, csak nagyon félő, hogy ez az arany csak kívülről fénylik. Na most lehet röhögni, egy pár embernek biztos jó perceket szerzek :) csak kár, hogy nem poén. Hallottatok már arról, hogy úgy lehet a legjobban dolgokat elrejteni, ha mindenki orra elé tesszük? :) Persze nem akarok célozgatni semmire sem, főleg nem a filmiparral kapcsolatban, esetleg a HOLLYWOODi filmekkel kapcsolatban... :D

ja egyébként ez a videó jól reprezentálja azon dolgok egy kicsiny részét amikről beszélek.
http://www.youtube.com/watch?v=bf0IIZIBz1s
valamit az adatlapomon is van kettő új, na azok még jobban :D
Nem helyes a cím,megnéztem mind az 5 részét,és 1 órán keresztül mutogatják a Bilderbergék és elődeik eszement ötleteit, és ember gyűlölő törekvéseit.Közbe párhuzamot húznak a zeitgeist,venus project között nagyon erőltetett módon,konkrétan vannak jelenetek mikor teljesen másról beszél és rá vágnak venus projectes képeket.Leleplező videónak akart indulni de nem kell pszihológusnak lenni hogy lássad hogy paraszt vakítás az egész, talán csak a támogatói és pénzügyi hát tere inog de az legyen a leg kevesebb.Most konkrét példákat nem akarok sorolni mert nem ez akar lenni a mondandóm lényege.Csak egy szemléltető gondolatot fűznék hozzá, a konyhában édes anyád ad a kezedbe egy kést, na most a késsel vághatsz paradicsomot a rántottádhoz, vagy bele is szúrhatod édesanyádba.Két cél ugyan avval az eszközzel, a film pedig arra utal hogy a két csoport,a világhatalom és a vénusosok nak ugyan az a célja csak más eszközzel, kb ez a lényege.Elég gyenge, olyan könnyű evvel a módszerrel párhuzamot húzni a kettő között mint a nők lapjában hasonlóságot találni magadra a heti horoszkópban.Szóval nincs hitelességi alapja a fikázásuknak,de ami a lényeg nem kell hinni benne , a tól z ig betartani ezt a venus projectet mert nem vallás,ez csak egy ötlet amiből lehet meríteni módosítani.Egy esetleges rendszerváltásnál alkalmazni kell a legfontosabb dolgot amit tanulhatunk az eddigi társadalomból az, hogy semmilyen központi szerv kezébe nem szabad adni hatalmat.A törvényeknek nem a tömeget kell szabályoznia, hanem a tömegeknek ellenőrzési hatalmat adni a rendszert működtető csomópontok felé.Nem tudom lehetséges e összehozni egy utópiát annyi nézet és szempont létezik az ember életében.Nagyon fiatal faj vagyunk és nem lehet tökéletes világ képünk, nem ismerjük létezik e felsőbb hatalom vagy más életformák az univerzumban ezek csak pár kérdések, de igazából azt se tudjuk mire kell választ kapnunk.
avatar #106
benyigli 2012. február 21. 642 hozzászólás 583.
Válasz quick #100. hozzászólására
én azt gondolom, a vp teljesen jó dolog, és abszolút megvalósíthatónak tartom a lakosság kellő oktatása mellett, mert ugye kell majd valaki, aki működtesse és újra előállítsa, javítsa az esetleg elromlott készülékeket stb. Szóval nem az lenne, hogy nem kéne tanulni, nem kéne dolgozni, csak annyi, hogy egész másért dolgoznál (sokkal kevesebbet is elég lenne mint most, mondjuk napi 2 órát) nem a saját érdekedért, hanem az elkövetkező összes generáció érdekéért, hogy egy élhető világot teremtsünk, ahol nem kell azért éhen halnod, mert nincs PÉNZ. mert még egyszer hangsúlyozom, KAJA az VAN, PÉNZ az NINCS... azaz van, csak nem közkézben. pl magyarországon ha jól tudom a gdp 80%-a tartja életben a gazdaságot, míg máshol ez legalább 200%... Valamint mélyebb tudást kellene, hogy kapj. Lásd a rendszert, ha hibás akkor tudd, hogy hol kell javítani, azért ez elég nagy volumenű projekt lenne, de tök jó lenne. Egy nagyon nagy gond van vele: mégpedig az, hogy pontosan egy ilyen civilizációt akar az "elit" is, annyi különbséggel, hogy a mostani lakosság 90%-a még szükségtelen. Mit gondoltok, miért éljük virágkorát a gyorskajáknak amik köztudottan szemetek már legyártásuk pillanatában, vagy pl miért megy el bulizni minden fiatal hétvégenként és issza magát eszméletvesztésig a spanjaival? Igen, biztos nagyon jól szórakoznak, és ez az ő saját egyéni döntésük. Csak arról nem beszélünk, hogy ezt a környezetet könyörtelenül úgy alakították ki, hogy ezeket az indíttatásokat erősítsék benned. Tehát pontosan, hogy erre sarkalljon, és ezt az egyet lásd, mint "lehetőség". Hogy is hívják ezt? Kikapcsolódni? Honnan is kapcsolódunk ki? Élj a mának, csak a most számít, ide minden nyan-nyanvát, minden drogot, ez a jellemző mentalitás a fiatalok elég nagy többségére sajnos. Most tényleg szerintetek ez mind véletlen alakult így? Ugyanmár dehogy, a tömegek viselkedésének befolyásolása már több évszázados "varázslat". Higyjétek el lehetne még nagyon sok példát felhozni, amiben egyértelműen megnyilvánul, hogy bizony van valaki, aki mindig úgy húzza elő a kártyákat, (itt kártyaként meg lehet említeni a Darwinizmus elméletét, mely mennyire az anyagba, és az ösztönök világába lökte az embert, vagy akár a globális felmelegedés kártyát is lehet említeni, az antiszemita kártyát stb.) hogy az mindig egy kis lépéssel közelebb hozza az embereket egymáshoz, aztán majd a végén egy új világ zászlaja alatt egyesülhet a föld minden népe... Ismerős ez a szöveg valahonnan... Hmm, csak nem reprezentál valamit a Pokémonban Jesse és James? Óóó, dehogynem, pontosan ezeket a gonosz erőket! :D Szóval összesítve sztem teljesen jó dolog lenne, csak nagyon félő, hogy ez az arany csak kívülről fénylik. Na most lehet röhögni, egy pár embernek biztos jó perceket szerzek :) csak kár, hogy nem poén. Hallottatok már arról, hogy úgy lehet a legjobban dolgokat elrejteni, ha mindenki orra elé tesszük? :) Persze nem akarok célozgatni semmire sem, főleg nem a filmiparral kapcsolatban, esetleg a HOLLYWOODi filmekkel kapcsolatban... :D

ja egyébként ez a videó jól reprezentálja azon dolgok egy kicsiny részét amikről beszélek.
http://www.youtube.com/watch?v=bf0IIZIBz1s
valamit az adatlapomon is van kettő új, na azok még jobban :D
olvad a szemem
avatar #105
lszr_ 2012. február 20. 1115 hozzászólás 315.
Válasz Dancients__Crx #104. hozzászólására
uccsó 2 hszed megnevettetett!
neked tényleg nem valós probléma az éhezés a fűtött szobából, épp bezabálva, és nassolva még vmit, netezés közben, amikor a legnagyobb problémád az hogy holnap mit vegyél fel ruhát (és nem azért mert nincs)...
Nagy gondolatot akarhattál megfogalmazni, de sztem pont ellentétes lett.

amit dinamit mond (hogy nincs kellő technológiai háttér, ez sztem bullnyan-nyan. másrészről meg ha pár technológiai problem fel is lépne valamivel kapcs, szted mennyi időbe tellne valami innovációt találni a dologgal kapcsolatban, úgy hogy minden erőforrást megkapnak ennek megtalálására? 1hónap? 2? fél év múlva működne az új technológia kb
am mi a végzettséged / szakmád? (nem az érdekel hogy egyetem / gimi stb, hanem hogy ügyvéd, mérnök, hegesztő, szobrász, műkörmös stb)
az éhezés nem azért van, mert nincs elég kaja....

azért van, mert nyan-nyannak oda vinni a kaját ahova kell....

mást se lehetett hallani mint azt, hogy mekkora éhezés van itt és ott, mert direktbe nyan-nyantak bármit is csinálni azok akik csinálhattak volna...

csak, hogy lássuk mennyiben vagy tisztában a dolgokkal:

tudod-e azt, hogy honnan származik a keresztény hit? (nem egy szavas bibilára vagyok kíváncsi vagy, hogy azt kik írták)

tudod-e azt, hogy az amerikai katonaság taktikai harciképzése mire épül?
Counter-Strike 1.6 - We won't forget
avatar #104
uccsó 2 hszed megnevettetett!
neked tényleg nem valós probléma az éhezés a fűtött szobából, épp bezabálva, és nassolva még vmit, netezés közben, amikor a legnagyobb problémád az hogy holnap mit vegyél fel ruhát (és nem azért mert nincs)...
Nagy gondolatot akarhattál megfogalmazni, de sztem pont ellentétes lett.

amit dinamit mond (hogy nincs kellő technológiai háttér, ez sztem bullnyan-nyan. másrészről meg ha pár technológiai problem fel is lépne valamivel kapcs, szted mennyi időbe tellne valami innovációt találni a dologgal kapcsolatban, úgy hogy minden erőforrást megkapnak ennek megtalálására? 1hónap? 2? fél év múlva működne az új technológia kb
am mi a végzettséged / szakmád? (nem az érdekel hogy egyetem / gimi stb, hanem hogy ügyvéd, mérnök, hegesztő, szobrász, műkörmös stb)
avatar #103
lszr_ 2012. február 20. 1115 hozzászólás 315.
Válasz Dancients__Crx #94. hozzászólására
olvastam, de mindenre én sem emlékszem.
btw végig nem olvastam ugyan a wikis oldalt, csak átnyálaztam, de 1-2 komolyabb akciót leszámítva szinte mind vmi tüntetés volt, vagy LOIC támadás. Ez sztem nem világmegváltástól, és hekkerkedéstől messze áll még, vagy akkor én is hekker vagyok :D (a wikileaks meg egy tőlük teljesen különböző dolog )

a venus projectről meg érdekelne másnak is a véleménye (főleg azt kritizálóké). KaedE azt látom, hogy fanatikus híve, lszr nem vágja, quick 100 hogy ismeri, penét, dinamitot nem tudom.
Tudod csak egy baj van evvel a projekttal. Én csak annyit foglalkoztam vele míg meg hallottam, hogy mikre kínál megoldást. Nos ajánlom a #100-s hsz youtubes linkjét. David Icke jól beszél arról, hogy Probléma-Reakció-Megoldás. Gyakorlatilag az 1. lépés az, hogy odaadnak valami problémát.
Ezek a mai "NAGY PROBLÉMÁK" amikről mindenki tud ezek kreált problémák ahogy már leírtam(ezt írja ő is) tehát gyakorlátilag a projekt nem más, mint mesterségesen kikiáltott problémák megoldása, és ezek a problémák gyakorlatilag nem is léteznek tehát az egész projekt a jelen helyzetben egy felesleges projekt.
Nem más mint az a mechanizmus amit leír:

1. problémák
egy sor világvége probléma felvetése

2. reakció

mindenki elkezd ezekről beszélni egy kis világvége hangulat, etikai romlás és hasonló

3. megoldás

nos nevezhetnénk ezt a projektet is a megoldásnak

Nos ez így elég érdekes, hogy az ember átgondolja azt mi is ez a projekt valójában.


EDIT: arról nem is beszélve, hogy példákkal a mai világ problémája inkább az elme és az etika

Counter-Strike 1.6 - We won't forget
avatar #102
KaedE 2012. február 20. 29 hozzászólás 5588.
Válasz -toxiKA- #102. hozzászólására
a drog az jo
Drogs are bad, you shouldnt do drugs, MKAY,if you do them, you are bad, cuz drugs are bad, MKAY :xD:
avatar #101
-toxiKA- 2012. február 20. 2258 hozzászólás 116.
Válasz quick #101. hozzászólására
én azt gondolom, a vp teljesen jó dolog, és abszolút megvalósíthatónak tartom a lakosság kellő oktatása mellett, mert ugye kell majd valaki, aki működtesse és újra előállítsa, javítsa az esetleg elromlott készülékeket stb. Szóval nem az lenne, hogy nem kéne tanulni, nem kéne dolgozni, csak annyi, hogy egész másért dolgoznál (sokkal kevesebbet is elég lenne mint most, mondjuk napi 2 órát) nem a saját érdekedért, hanem az elkövetkező összes generáció érdekéért, hogy egy élhető világot teremtsünk, ahol nem kell azért éhen halnod, mert nincs PÉNZ. mert még egyszer hangsúlyozom, KAJA az VAN, PÉNZ az NINCS... azaz van, csak nem közkézben. pl magyarországon ha jól tudom a gdp 80%-a tartja életben a gazdaságot, míg máshol ez legalább 200%... Valamint mélyebb tudást kellene, hogy kapj. Lásd a rendszert, ha hibás akkor tudd, hogy hol kell javítani, azért ez elég nagy volumenű projekt lenne, de tök jó lenne. Egy nagyon nagy gond van vele: mégpedig az, hogy pontosan egy ilyen civilizációt akar az "elit" is, annyi különbséggel, hogy a mostani lakosság 90%-a még szükségtelen. Mit gondoltok, miért éljük virágkorát a gyorskajáknak amik köztudottan szemetek már legyártásuk pillanatában, vagy pl miért megy el bulizni minden fiatal hétvégenként és issza magát eszméletvesztésig a spanjaival? Igen, biztos nagyon jól szórakoznak, és ez az ő saját egyéni döntésük. Csak arról nem beszélünk, hogy ezt a környezetet könyörtelenül úgy alakították ki, hogy ezeket az indíttatásokat erősítsék benned. Tehát pontosan, hogy erre sarkalljon, és ezt az egyet lásd, mint "lehetőség". Hogy is hívják ezt? Kikapcsolódni? Honnan is kapcsolódunk ki? Élj a mának, csak a most számít, ide minden nyan-nyanvát, minden drogot, ez a jellemző mentalitás a fiatalok elég nagy többségére sajnos. Most tényleg szerintetek ez mind véletlen alakult így? Ugyanmár dehogy, a tömegek viselkedésének befolyásolása már több évszázados "varázslat". Higyjétek el lehetne még nagyon sok példát felhozni, amiben egyértelműen megnyilvánul, hogy bizony van valaki, aki mindig úgy húzza elő a kártyákat, (itt kártyaként meg lehet említeni a Darwinizmus elméletét, mely mennyire az anyagba, és az ösztönök világába lökte az embert, vagy akár a globális felmelegedés kártyát is lehet említeni, az antiszemita kártyát stb.) hogy az mindig egy kis lépéssel közelebb hozza az embereket egymáshoz, aztán majd a végén egy új világ zászlaja alatt egyesülhet a föld minden népe... Ismerős ez a szöveg valahonnan... Hmm, csak nem reprezentál valamit a Pokémonban Jesse és James? Óóó, dehogynem, pontosan ezeket a gonosz erőket! :D Szóval összesítve sztem teljesen jó dolog lenne, csak nagyon félő, hogy ez az arany csak kívülről fénylik. Na most lehet röhögni, egy pár embernek biztos jó perceket szerzek :) csak kár, hogy nem poén. Hallottatok már arról, hogy úgy lehet a legjobban dolgokat elrejteni, ha mindenki orra elé tesszük? :) Persze nem akarok célozgatni semmire sem, főleg nem a filmiparral kapcsolatban, esetleg a HOLLYWOODi filmekkel kapcsolatban... :D

ja egyébként ez a videó jól reprezentálja azon dolgok egy kicsiny részét amikről beszélek.
http://www.youtube.com/watch?v=bf0IIZIBz1s
valamit az adatlapomon is van kettő új, na azok még jobban :D
a drog az jo
CN|uLTi !: testem mint egy 12eves kislanye
avatar #100
quick 2012. február 20. 1914 hozzászólás 152.
Válasz Dancients__Crx #94. hozzászólására
olvastam, de mindenre én sem emlékszem.
btw végig nem olvastam ugyan a wikis oldalt, csak átnyálaztam, de 1-2 komolyabb akciót leszámítva szinte mind vmi tüntetés volt, vagy LOIC támadás. Ez sztem nem világmegváltástól, és hekkerkedéstől messze áll még, vagy akkor én is hekker vagyok :D (a wikileaks meg egy tőlük teljesen különböző dolog )

a venus projectről meg érdekelne másnak is a véleménye (főleg azt kritizálóké). KaedE azt látom, hogy fanatikus híve, lszr nem vágja, quick 100 hogy ismeri, penét, dinamitot nem tudom.
én azt gondolom, a vp teljesen jó dolog, és abszolút megvalósíthatónak tartom a lakosság kellő oktatása mellett, mert ugye kell majd valaki, aki működtesse és újra előállítsa, javítsa az esetleg elromlott készülékeket stb. Szóval nem az lenne, hogy nem kéne tanulni, nem kéne dolgozni, csak annyi, hogy egész másért dolgoznál (sokkal kevesebbet is elég lenne mint most, mondjuk napi 2 órát) nem a saját érdekedért, hanem az elkövetkező összes generáció érdekéért, hogy egy élhető világot teremtsünk, ahol nem kell azért éhen halnod, mert nincs PÉNZ. mert még egyszer hangsúlyozom, KAJA az VAN, PÉNZ az NINCS... azaz van, csak nem közkézben. pl magyarországon ha jól tudom a gdp 80%-a tartja életben a gazdaságot, míg máshol ez legalább 200%... Valamint mélyebb tudást kellene, hogy kapj. Lásd a rendszert, ha hibás akkor tudd, hogy hol kell javítani, azért ez elég nagy volumenű projekt lenne, de tök jó lenne. Egy nagyon nagy gond van vele: mégpedig az, hogy pontosan egy ilyen civilizációt akar az "elit" is, annyi különbséggel, hogy a mostani lakosság 90%-a még szükségtelen. Mit gondoltok, miért éljük virágkorát a gyorskajáknak amik köztudottan szemetek már legyártásuk pillanatában, vagy pl miért megy el bulizni minden fiatal hétvégenként és issza magát eszméletvesztésig a spanjaival? Igen, biztos nagyon jól szórakoznak, és ez az ő saját egyéni döntésük. Csak arról nem beszélünk, hogy ezt a környezetet könyörtelenül úgy alakították ki, hogy ezeket az indíttatásokat erősítsék benned. Tehát pontosan, hogy erre sarkalljon, és ezt az egyet lásd, mint "lehetőség". Hogy is hívják ezt? Kikapcsolódni? Honnan is kapcsolódunk ki? Élj a mának, csak a most számít, ide minden nyan-nyanvát, minden drogot, ez a jellemző mentalitás a fiatalok elég nagy többségére sajnos. Most tényleg szerintetek ez mind véletlen alakult így? Ugyanmár dehogy, a tömegek viselkedésének befolyásolása már több évszázados "varázslat". Higyjétek el lehetne még nagyon sok példát felhozni, amiben egyértelműen megnyilvánul, hogy bizony van valaki, aki mindig úgy húzza elő a kártyákat, (itt kártyaként meg lehet említeni a Darwinizmus elméletét, mely mennyire az anyagba, és az ösztönök világába lökte az embert, vagy akár a globális felmelegedés kártyát is lehet említeni, az antiszemita kártyát stb.) hogy az mindig egy kis lépéssel közelebb hozza az embereket egymáshoz, aztán majd a végén egy új világ zászlaja alatt egyesülhet a föld minden népe... Ismerős ez a szöveg valahonnan... Hmm, csak nem reprezentál valamit a Pokémonban Jesse és James? Óóó, dehogynem, pontosan ezeket a gonosz erőket! :D Szóval összesítve sztem teljesen jó dolog lenne, csak nagyon félő, hogy ez az arany csak kívülről fénylik. Na most lehet röhögni, egy pár embernek biztos jó perceket szerzek :) csak kár, hogy nem poén. Hallottatok már arról, hogy úgy lehet a legjobban dolgokat elrejteni, ha mindenki orra elé tesszük? :) Persze nem akarok célozgatni semmire sem, főleg nem a filmiparral kapcsolatban, esetleg a HOLLYWOODi filmekkel kapcsolatban... :D

ja egyébként ez a videó jól reprezentálja azon dolgok egy kicsiny részét amikről beszélek.
http://www.youtube.com/watch?v=bf0IIZIBz1s
valamit az adatlapomon is van kettő új, na azok még jobban :D
"... és végül az a körülmény, hogy aki nem használja az agyát, az nem jobb annál, mint akinek nincs is agya. "
avatar #99
lszr_ 2012. február 20. 1115 hozzászólás 315.
Válasz sydac #96. hozzászólására
Szerintem KaedE-nek igaza van ahogy mindenki másnak is aki nem ért vele egyet.A lényege annak amit mond, hogy a "Fenntartható fejlődés" NEM fenntartható hiszen egy nagyon szűk csoport keze van mindenen. És most nem kell Rockefellerekre gondolni elég ha Magyarországon körülnézünk.
Tehát ha nem változik meg alapjaiban a TÁRSADALOM -és ebben bizony benne van az a tény, hogy az energia az alapja mindennek és jelenlegi formájában nagyon rövid idő belül komoly gondok lesznek- akkor a földi élet jelenlegi formájában sajnos tarthatatlanná válik. Ide tartozik rengeteg minden, csak címszavakban: túlnépesedés, élelmezés, üvegházhatás, fosszilis energiahordozók vs megújuló energiák és ti is tudtok sztem még mondani kb 100 problémát. Ezek mind olyan problémák amik megoldásához globális összefogás szükséges.

ÉS itt jön a többiek igaza...
Én ugyanis nem látom a legkisebb esélyt sem arra, hogy az EMBER változzon és felfogja azt ami elkerülhetetlen és TEGYEN ellene. Ennek ellenére nem szabad lenézni az idealistákat sem mert bár elképzelhetetlen egy olyan jövő ahol mindenkinek joga van a normális élethez szerencsére mindig lesznek olyanok akik nem adják fel a reményt.
a túlnépesedés, éhezés, de még akár a globális felmelegedés is bizonyos szintig baromság.

csak nézzél meg 1-1 nagy várost ahol élnek 10 milkó ember. evvel szemben magyarországon él 10 milka. akkor hol van a túlnépesedés?

éhezés? most komolyan!? ne vicceljünk már. gyakorlatilag ahol ez előfordul nem kéne mást csinálni csak a meglévő kaját kivinni oda mielőtt megromlik és nem a szemétbe dobni és utána felhasználni....

Ezek csak felkapott sztorik, hogy a népet ijesztgessék. Esti mesének kiválló, de csak egy kis ész és egy kevés emberiség kellene és máris nem is lenne probléma. Az egészet csak felfújják és csinálják a problémát belőle és ez nem azt jelenti, hogy tényleges probléma, mert ez csak egy olyan valami ami csinálva van.EDIT: ja meg a nagy nyersanyag válság. xDD ha megnézed az is azért volt felépítve, hogy amerika betehesse a lábát háborúval oda ahova tette, mert üzlete volt ezen pár embernek.
Counter-Strike 1.6 - We won't forget
avatar #98
lszr_ 2012. február 20. 1115 hozzászólás 315.
Válasz quick #92. hozzászólására
igen tök logikus amit mondasz, csak azt felejted el, h nem azért nincs elég élelem, mert nincs elég ember aki dolgozzon, elég föld amit meg lehetne művelni, vagy elég mag amit el lehessen ültetni... Azért nincs elég kaja, mert hitelpénzrendszer van, meg mert kirabolnak a szemed előtt, és pontosan arra használják a tőled, tőlem ellopott pénzt, hogy szépen lassan lecsökkentsék a populációt. Ugyanis ha nem tudnád, szerintük a Föld túl van népesedve, és a globális felmelegedés problémáját is ez okozza. (Valld be, hogy ezt már Te is majdnem elhitted.) Valamint szegénység is azért van, mert túl sokan vagyunk. A túl nagy mértékű elterjedt technológia használata ekkora lakosságra elpusztítja a környezetet. Csak én érzem a bullshitet?
nem csak te érzed ezt nyan-nyanságnak :DDD

és igazad van, de azt hiszem erre írtam lejjebb már, hogy ez viszont etikai kérdés már. ebbe úgy nem akartam mélyebben belemenni, szimplán csak mutatni akartam, hogy az a felvázolt társadalom egyszerűen még ennél is életképtelenebb
Counter-Strike 1.6 - We won't forget
avatar #97
Válasz Dancients__Crx #94. hozzászólására
olvastam, de mindenre én sem emlékszem.
btw végig nem olvastam ugyan a wikis oldalt, csak átnyálaztam, de 1-2 komolyabb akciót leszámítva szinte mind vmi tüntetés volt, vagy LOIC támadás. Ez sztem nem világmegváltástól, és hekkerkedéstől messze áll még, vagy akkor én is hekker vagyok :D (a wikileaks meg egy tőlük teljesen különböző dolog )

a venus projectről meg érdekelne másnak is a véleménye (főleg azt kritizálóké). KaedE azt látom, hogy fanatikus híve, lszr nem vágja, quick 100 hogy ismeri, penét, dinamitot nem tudom.
A Venus project által vázolt energiatermelés szerintem teljesen életképtelen. Azt mondják, hogy minden energiát nyerjünk megújuló energiaforrásból (ha jól emlékszem elsődlegesen pont a legrosszabbat, a szélenergiát erőltették). A villamoshálózat úgy működik, hogy minden pillanatban meg kell egyeznie a fogyasztásnak a termeléssel, máskülönben a fázis elmászik. Ennek az az oka, hogy nem vagyunk képesek nagy tételben tartosan energiát tárolni. Ennek biztosításához megbízható, nagy rendelkezésre állással rendelkező erőművekre van szükség. Megújuló energiaforrásból táplálkozó erőművek nagy része nem esik ebbe a csoportba. Másik probléma, hogy ezek az erőművek jellemzően kinetikus energiával működnek, így a hatásfokuk és teljesítményük is elképesztően rossz. Ezek nem légből kapott dolgok, ezek jelentik annak az okát, hogy ezen erőművekből származó energia sokkal drágább, mint az alternatívák. Az sem elhanyagolható, hogy bizony a megújuló energiaforrásoknak is van számos negatív környezeti hatása.
Amikor néztem a filmet, vártam, hogy majd mondják, hogy ez a jövő, erre átsiklik rajta, hogy ez is csak az emberek lehúzására szolgál, helyette legyen minden megújuló energiából. Teljesen komolytalanná vált innentől számomra az egész.
"Az, hogy bm és pofázik és törném orrát nem jelenti hogy erõszakos vagyok."
avatar #96
sydac 2012. február 20. 104 hozzászólás 2764.
Szerintem KaedE-nek igaza van ahogy mindenki másnak is aki nem ért vele egyet.A lényege annak amit mond, hogy a "Fenntartható fejlődés" NEM fenntartható hiszen egy nagyon szűk csoport keze van mindenen. És most nem kell Rockefellerekre gondolni elég ha Magyarországon körülnézünk.
Tehát ha nem változik meg alapjaiban a TÁRSADALOM -és ebben bizony benne van az a tény, hogy az energia az alapja mindennek és jelenlegi formájában nagyon rövid idő belül komoly gondok lesznek- akkor a földi élet jelenlegi formájában sajnos tarthatatlanná válik. Ide tartozik rengeteg minden, csak címszavakban: túlnépesedés, élelmezés, üvegházhatás, fosszilis energiahordozók vs megújuló energiák és ti is tudtok sztem még mondani kb 100 problémát. Ezek mind olyan problémák amik megoldásához globális összefogás szükséges.

ÉS itt jön a többiek igaza...
Én ugyanis nem látom a legkisebb esélyt sem arra, hogy az EMBER változzon és felfogja azt ami elkerülhetetlen és TEGYEN ellene. Ennek ellenére nem szabad lenézni az idealistákat sem mert bár elképzelhetetlen egy olyan jövő ahol mindenkinek joga van a normális élethez szerencsére mindig lesznek olyanok akik nem adják fel a reményt.
avatar #95
zebra 2012. február 20. 326 hozzászólás 1166.
Hogy ehhez a témához is hozzászóljak akkor először a "bajszos bácsi" tervét kellene befejezni, hiszen anélkül nem megy. Utána olyan törvényeket hozzá pl. lopásér nem kézlevágás hanem fej. Megszűnne az élősködő faj eme világon. Sajnos vannak bőven ilyen "rákok" amik ha a gazdatest kimúlik akkor tovább áll. Nem rasszista vagyok ...
http://desertcombat.bplaced.net/
avatar #94
Válasz Pene #85. hozzászólására
látom nem olvastad, amikor egyszer már reagáltam neked a témában: "azért butaságokat ne beszéljünk már, attól, hogy valamiről nem tudsz, az még létezik... a loic mindössze ddos-olásra alkalmas, azzal nehéz deface-elni vagy dns szennyezést csinálni... a wikileaksre felrakott számolatlan doksiról, közzétett állami és hatósági anyagokról stb. ne is beszéljünk.

http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_events_involving_Anonymous"

mellesleg maguknak a root szervereknek a megbénítását kontraproduktívnak tartom... és szerintem ezt a csoport meghatározó tagjai is tudják, ergo nem lesz az egészből semmi.
olvastam, de mindenre én sem emlékszem.
btw végig nem olvastam ugyan a wikis oldalt, csak átnyálaztam, de 1-2 komolyabb akciót leszámítva szinte mind vmi tüntetés volt, vagy LOIC támadás. Ez sztem nem világmegváltástól, és hekkerkedéstől messze áll még, vagy akkor én is hekker vagyok :D (a wikileaks meg egy tőlük teljesen különböző dolog )

a venus projectről meg érdekelne másnak is a véleménye (főleg azt kritizálóké). KaedE azt látom, hogy fanatikus híve, lszr nem vágja, quick 100 hogy ismeri, penét, dinamitot nem tudom.
avatar #93
exair 2012. február 20. 3783 hozzászólás 43.
Válasz KaedE #91. hozzászólására
Dehogy szó sincs semmit tevésről, csak egy csomó haszontalan állás szűnne meg mivel nincs rá szükség, ugyebár a teljes pénzügyi vonal, nagy üzemű futószalag munkák, reklám és média vonal(gondolok itt a túlzott fogyasztásra ösztönző műsorokra,butító tv showkra), a teljes hadipar(a háboruknak csakis pénzügyi indokok miatt indulnak el) stb.Ezek helyett jobban teret kap pl. a mérnök és hasonló hasznos szakmák,a szellemi javakat így értettem,mert ha most nincs pénzed valami jóféle iskolára mehetsz a gyárba igázni 12 órát éh bérért.De igazából lehetnél akármi, szeretsz fával dolgozni? hát akkor fogod magad és mikor kedved szottyan összedobsz pár széket.És hidd el 12 millió emberből bőven van annyi aki szívesen képezné magát hogy a társadalmunkat gyarapítsa. Ha végre valahára sikerülne kiszabadulni a rabszolgaságból és nem kéne napról napra élnünk elkezdhetnénk foglalkozni a szellemi fejlődéssel, negyed annyi pénzt nem költenek a kormányok oktatásra mint hadászatra pl.Most mondok egy hülye szemléltető példát, tegyük fel léteznek földön kívüliek(most mindegy igen vagy nem), ugyebár ahoz hogy utazz nagy távolságokat elfogadható sebességen az űrben kurvára okosnak kell lenned :vigyor: egy magas intelligenciájú lény mit tart fontosnak? mekkora a farka?, mi volt a győzike showban? hányan lájkolják facebookon? nem hiszem.Valószínűbb egy globális másképp nem tudom fogalmazni oktatási rendszer, amiben fajuk túlnyomó része részt vesz.Másképp nem fejlődhet egy társadalom ha nem szakítanak a materiális önző nézetekkel.Csodálatos mérnökeink vannak, és nagyszerű találmányaik vannak,de szó szerint visszatartják őket,meg gátolják a fejlődésünk mert a találmánya nem szolgálja a kapitalista érdekeket.
avatar #92
quick 2012. február 20. 1914 hozzászólás 152.
Válasz lszr_ #50. hozzászólására
tehát a 90%-t gépesítenénk a munkahelyeknek 90%-kal kevesebb melóhely lenne tehát 90%-kal kevesebb ember dolgozna=90%-kal kevesebb ember tudna megélni?

ezt most csak nagyon leegyszerűsítve
igen tök logikus amit mondasz, csak azt felejted el, h nem azért nincs elég élelem, mert nincs elég ember aki dolgozzon, elég föld amit meg lehetne művelni, vagy elég mag amit el lehessen ültetni... Azért nincs elég kaja, mert hitelpénzrendszer van, meg mert kirabolnak a szemed előtt, és pontosan arra használják a tőled, tőlem ellopott pénzt, hogy szépen lassan lecsökkentsék a populációt. Ugyanis ha nem tudnád, szerintük a Föld túl van népesedve, és a globális felmelegedés problémáját is ez okozza. (Valld be, hogy ezt már Te is majdnem elhitted.) Valamint szegénység is azért van, mert túl sokan vagyunk. A túl nagy mértékű elterjedt technológia használata ekkora lakosságra elpusztítja a környezetet. Csak én érzem a bullshitet?
"... és végül az a körülmény, hogy aki nem használja az agyát, az nem jobb annál, mint akinek nincs is agya. "
avatar #91
KaedE 2012. február 20. 29 hozzászólás 5588.
Válasz Menthazeero #81. hozzászólására
KaedE csak azt magyarázd még meg ha nem kéne dolgozniuk az embereknek akkor nem kell kitanulniuk szakmákat tehát nem lessz olyasvalaki aki elöállitsa egyszer a robotokat vagy karbantartsa akkor egy idő után visszafejlödünk......
Dehogy szó sincs semmit tevésről, csak egy csomó haszontalan állás szűnne meg mivel nincs rá szükség, ugyebár a teljes pénzügyi vonal, nagy üzemű futószalag munkák, reklám és média vonal(gondolok itt a túlzott fogyasztásra ösztönző műsorokra,butító tv showkra), a teljes hadipar(a háboruknak csakis pénzügyi indokok miatt indulnak el) stb.Ezek helyett jobban teret kap pl. a mérnök és hasonló hasznos szakmák,a szellemi javakat így értettem,mert ha most nincs pénzed valami jóféle iskolára mehetsz a gyárba igázni 12 órát éh bérért.De igazából lehetnél akármi, szeretsz fával dolgozni? hát akkor fogod magad és mikor kedved szottyan összedobsz pár széket.És hidd el 12 millió emberből bőven van annyi aki szívesen képezné magát hogy a társadalmunkat gyarapítsa. Ha végre valahára sikerülne kiszabadulni a rabszolgaságból és nem kéne napról napra élnünk elkezdhetnénk foglalkozni a szellemi fejlődéssel, negyed annyi pénzt nem költenek a kormányok oktatásra mint hadászatra pl.Most mondok egy hülye szemléltető példát, tegyük fel léteznek földön kívüliek(most mindegy igen vagy nem), ugyebár ahoz hogy utazz nagy távolságokat elfogadható sebességen az űrben kurvára okosnak kell lenned :vigyor: egy magas intelligenciájú lény mit tart fontosnak? mekkora a farka?, mi volt a győzike showban? hányan lájkolják facebookon? nem hiszem.Valószínűbb egy globális másképp nem tudom fogalmazni oktatási rendszer, amiben fajuk túlnyomó része részt vesz.Másképp nem fejlődhet egy társadalom ha nem szakítanak a materiális önző nézetekkel.Csodálatos mérnökeink vannak, és nagyszerű találmányaik vannak,de szó szerint visszatartják őket,meg gátolják a fejlődésünk mert a találmánya nem szolgálja a kapitalista érdekeket.
avatar #90
Válasz Pene #89. hozzászólására
szerintem ezt senki sem tudja, mivel még nem történt ehhez fogható. de ha logikusan végiggondolom az egészet, szerintem nem omlana ránk a rendszer. attól, hogy nem elérhetőek a dns root szerverek, még nem hiszem, hogy a netet irányító eszközök ne tudnák őket helyettesíteni. egyáltalán nem vagyok tisztában sem a rendszerrel, sem a gócpontokban megbújó forgalomirányító eszközökkel, de én biztosan úgy konfigurálnám ezeket az eszközöket (már ha lehet, és ez persze kérdéses), hogy egy esetleges kimaradást a root szerverek felé úgy reagáljanak le, hogy az éppen tárolt cache-ből ne dobják ki a már lefordított/lekért címeket. és miután ilyen eszközből gondolom több tíz- és százezer van (csak a legfelsőbb szinteken is), így a leglátogatottabb/legforgalmasabb oldalak biztos, hogy nem állnának le.

ezen felül biztos vagyok benne, hogy nem csak a google rendelkezik alternatív dns szerver(ekk?)el, amelyek segíthetnek az esetleges szünet áthidalásában.

sőt! ha bárki úgy gondolja, hogy ő bizony megőrülne net nélkül, saját gépét is simán dns szerverré teheti (önmagának). ehhez semmi egyéb nem kell, minthogy a windows hosts fájljába beleírja a fontos oldalainak IP-címét (utána meg örülhet, hogy mekkora hekker már, mert jól megszopatta az Anonymoust:D). http://www.enso.hu/windows-hosts-fajl-beallitasa-webtarhely-tesztelesehez-mar-domain-elkeszulte-elott
"hosts fájljába beleírja a fontos oldalainak IP-címét"

jobb lesz már most elkezdeni összegyűjteni :)))) csillió cdn domain butthurt :D
"Az, hogy bm és pofázik és törném orrát nem jelenti hogy erõszakos vagyok."
avatar #89
Pene 2012. február 19. 7054 hozzászólás 10.
Válasz DiNaMiC.DiNaMiT #88. hozzászólására
Igen, a facebookos kamu bejelentés után is pont azt nyilatkozták, hogy nem akarják a lakosság haragját kihívni maguk ellen, ezért teljeséggel elzárkoznak a bejelentéstől. Na ez a művelet detto ilyen lenne :).

Egyébként, ha kilövik a root dns szervereket, akkor utánna mennyi idő kellene ahhoz, hogy megzavarodjanak a felsőbb szintek? Gondolom cachelnek mindent elég sokáig.
szerintem ezt senki sem tudja, mivel még nem történt ehhez fogható. de ha logikusan végiggondolom az egészet, szerintem nem omlana ránk a rendszer. attól, hogy nem elérhetőek a dns root szerverek, még nem hiszem, hogy a netet irányító eszközök ne tudnák őket helyettesíteni. egyáltalán nem vagyok tisztában sem a rendszerrel, sem a gócpontokban megbújó forgalomirányító eszközökkel, de én biztosan úgy konfigurálnám ezeket az eszközöket (már ha lehet, és ez persze kérdéses), hogy egy esetleges kimaradást a root szerverek felé úgy reagáljanak le, hogy az éppen tárolt cache-ből ne dobják ki a már lefordított/lekért címeket. és miután ilyen eszközből gondolom több tíz- és százezer van (csak a legfelsőbb szinteken is), így a leglátogatottabb/legforgalmasabb oldalak biztos, hogy nem állnának le.

ezen felül biztos vagyok benne, hogy nem csak a google rendelkezik alternatív dns szerver(ekk?)el, amelyek segíthetnek az esetleges szünet áthidalásában.

sőt! ha bárki úgy gondolja, hogy ő bizony megőrülne net nélkül, saját gépét is simán dns szerverré teheti (önmagának). ehhez semmi egyéb nem kell, minthogy a windows hosts fájljába beleírja a fontos oldalainak IP-címét (utána meg örülhet, hogy mekkora hekker már, mert jól megszopatta az Anonymoust:D). http://www.enso.hu/windows-hosts-fajl-beallitasa-webtarhely-tesztelesehez-mar-domain-elkeszulte-elott
http://techno.org/electronic-music-guide/music.swf
avatar #88
Válasz Pene #85. hozzászólására
látom nem olvastad, amikor egyszer már reagáltam neked a témában: "azért butaságokat ne beszéljünk már, attól, hogy valamiről nem tudsz, az még létezik... a loic mindössze ddos-olásra alkalmas, azzal nehéz deface-elni vagy dns szennyezést csinálni... a wikileaksre felrakott számolatlan doksiról, közzétett állami és hatósági anyagokról stb. ne is beszéljünk.

http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_events_involving_Anonymous"

mellesleg maguknak a root szervereknek a megbénítását kontraproduktívnak tartom... és szerintem ezt a csoport meghatározó tagjai is tudják, ergo nem lesz az egészből semmi.
Igen, a facebookos kamu bejelentés után is pont azt nyilatkozták, hogy nem akarják a lakosság haragját kihívni maguk ellen, ezért teljeséggel elzárkoznak a bejelentéstől. Na ez a művelet detto ilyen lenne :).

Egyébként, ha kilövik a root dns szervereket, akkor utánna mennyi idő kellene ahhoz, hogy megzavarodjanak a felsőbb szintek? Gondolom cachelnek mindent elég sokáig.
"Az, hogy bm és pofázik és törném orrát nem jelenti hogy erõszakos vagyok."
avatar #87
hello_kitty 2012. február 19. 1633 hozzászólás 197.
Válasz KaedE #71. hozzászólására
Nincs itt semmi hurok teljesen tökéletes és működő rendszert írtam le.
Energia? : végtelen megújuló energia források vannak a földön,szél,nap,hullám,ár-apály és geotermikus.
Csupán geotermikus energiából 1 év alatt 2000 évre elegendő energia nyerhető ki.
Tervezett elavulásról hallottál már?,minden terméket úgy terveznek a mérnökök hogy bizonyos élet tartama legyen,szóval idővel elromoljon hogy vegyél újat.De képesek lennénk egy élet tartamra szóló eszközöket háztartási gépeket stb. gyártani.A legelső nylon harisnyával el lehetett húzni egy autót...., de mi haszna a gyártónak abból hogy egy évig használnál 1 harisnyát?
Tehát a gépek karbantartása igen csekély emberi erőforrást igényel,és hogy ki építené meg őket?
Azok az emberek akik képesek elszakadni a hamis fizikai javaktól és éreznek magukban késztetést egy olyan civilizáció létrehozásában amire büszkék lehetünk.A mostani agresszió, bűnözés, élvezetek hajszolása mind a kapitalista rendszer végterméke, ha emberhez méltó körülmények közt élsz egyenlően másokhoz nincs szükséged hogy meglopjad a másikat mert te is megkaphatod ugyan azt.És ha sikerül elszakadni a fizikai javaktól végre elindulhatnánk a szellemi fejlődés útján, egy közös oktatási rendszer, ha nincs pénzed drága iskolákra a jelen világban akkor buktad hogy a maradék állásokkal jól megélj.Egy olyan társadalom a cél ahol minden találékony elme ötlete a közös célt szolgálja nem az egyéni javakat.
Olyan, hogy megújuló energia NINCS. Csupán a kimerülésének üteme emberi léptékkel felfoghatatlanul hosszú. Kinyerhető? Miért nincs kinyerve? Mert néhány embernek pénz kellene rá áldoznia, hogy néhány másik ember szaktudással és munkával felépítse. Szóval a hurok még mindig áll. A szociológiát meg ne keverd bele, mert nincs köze hozzá. Végül pedig elárulod, hogy mi értelme a tanulásnak, ha NEM KELL csinálnom semmit, mert az önépítő, önfenntartó, örökkétartó robotok megcsinálnak mindent helyettem? Ennyi erővel a nemzés folyamatát is átvehetnék nem? :D
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #86
Mhytos 2012. február 19. 386 hozzászólás 1017.
Nálunk már leállította, egész szombat délután nem volt :vigyor: jaa vagy az a Digi volt :xD:
avatar #85
Pene 2012. február 19. 7054 hozzászólás 10.
Válasz Dancients__Crx #70. hozzászólására
még a 49 hez, csak közben utaztam kicsikét:
"Az a baj hogy te is ezt a médiában leírt "feltörték" dolgot írod, ami így nem igaz. Olvass utána lejjebb linkeltem mi is az a LOIC, és milyen egyszerű program. Kb csak a tömeg a lényeg benne, és annyit csinál, hogy túlterheli, és kikapcsolja. WOW!!!!
Az ilyen akciókon kívül nem tudom még mit csináltak...

Amúgy meg kb leírtad 48-ban hogy mi is van a zeitgeist filemekben, és látom ezáltal ilyen insider arcnak tekinted magad, a többi embert pedig tudatlan kakinak. Ahhoz hogy a venus project, vagy bármi változás is beállhasson, kb az kéne, hogy világszinten megtagadjuk a munkát, és kizárólag a saját élelmiszer szükségletünket termelnénk meg. Azt hiszed a dolgok mögé látsz, mert olvasgattál kicsit a neten, vagy akármi, de nem.

dan1lordw0w1g:
NEM! A BARÁTOK KÖZT ÖRÖK!
látom nem olvastad, amikor egyszer már reagáltam neked a témában: "azért butaságokat ne beszéljünk már, attól, hogy valamiről nem tudsz, az még létezik... a loic mindössze ddos-olásra alkalmas, azzal nehéz deface-elni vagy dns szennyezést csinálni... a wikileaksre felrakott számolatlan doksiról, közzétett állami és hatósági anyagokról stb. ne is beszéljünk.

http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_events_involving_Anonymous"

mellesleg maguknak a root szervereknek a megbénítását kontraproduktívnak tartom... és szerintem ezt a csoport meghatározó tagjai is tudják, ergo nem lesz az egészből semmi.
http://techno.org/electronic-music-guide/music.swf
avatar #84
caribou 2012. február 19. 2129 hozzászólás 133.
Válasz Black_ #78. hozzászólására
Jahogy kimoderáltátok a hozzászólásomat mert a butákat butáknak nevezem ! GJ hozzá halljatok meg hülyén ....
Majd ha nem ilyen stílusban írod meg a kommentjeidet, akkor talán nem moderálunk ki...
A szenilitás biztos jele, ha elfelejtjük befeje
avatar #83
stelar 2012. február 19. 8192 hozzászólás 7.
Válasz Black_ #78. hozzászólására
Jahogy kimoderáltátok a hozzászólásomat mert a butákat butáknak nevezem ! GJ hozzá halljatok meg hülyén ....
én már hallok
#79 Nem kell ehhez üldözési mánia, aki eljut odáig, annak már vannak konkurenciái, meg egy ottani dolgozó is bedurcizhat, ha kirúgják, így ez kb kötelező szintű (lenne)
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
avatar #82
Menthazeero 2012. február 19. 30 hozzászólás 5495.
Sokmindent jól mondasz csak azt felejted el az ember képes rövid idő alatt megszokni a semmitevést
avatar #81
Menthazeero 2012. február 19. 30 hozzászólás 5495.
KaedE csak azt magyarázd még meg ha nem kéne dolgozniuk az embereknek akkor nem kell kitanulniuk szakmákat tehát nem lessz olyasvalaki aki elöállitsa egyszer a robotokat vagy karbantartsa akkor egy idő után visszafejlödünk......
avatar #80
Válasz Dancients__Crx #70. hozzászólására
még a 49 hez, csak közben utaztam kicsikét:
"Az a baj hogy te is ezt a médiában leírt "feltörték" dolgot írod, ami így nem igaz. Olvass utána lejjebb linkeltem mi is az a LOIC, és milyen egyszerű program. Kb csak a tömeg a lényeg benne, és annyit csinál, hogy túlterheli, és kikapcsolja. WOW!!!!
Az ilyen akciókon kívül nem tudom még mit csináltak...

Amúgy meg kb leírtad 48-ban hogy mi is van a zeitgeist filemekben, és látom ezáltal ilyen insider arcnak tekinted magad, a többi embert pedig tudatlan kakinak. Ahhoz hogy a venus project, vagy bármi változás is beállhasson, kb az kéne, hogy világszinten megtagadjuk a munkát, és kizárólag a saját élelmiszer szükségletünket termelnénk meg. Azt hiszed a dolgok mögé látsz, mert olvasgattál kicsit a neten, vagy akármi, de nem.

dan1lordw0w1g:
NEM! A BARÁTOK KÖZT ÖRÖK!
Venus project... a kutyám nem bíznám azokra az elmeháborodott komcsikra, akik ezt a baromságot kitalálták. Még a technológiai része is teljesen életképtelen, ráadásul nem is kell ahhoz top mérnöknek lenni, hogy ezt valaki belássa.
A Zeitgeist sorozat meg úgy ahogy van hiteltelen, több oldal foglalkozik vele, hogy mennyi hamis dolgot állítanak be ténynek, s hogy milyen manipulatívan facsargatnak ki idézeteket. Mondom ezt úgy, hogy anno az első részt még naívan benyeltem, mint a kacsa....

Hogy a témához is hozzászóljak, a root DNS szervereket már próbálták DDOS támadással megbénítani, ezidáig totálisan sikertelenül. Ha igaz a hír, kiváncsi leszek mire mennek... :D
"Az, hogy bm és pofázik és törném orrát nem jelenti hogy erõszakos vagyok."
avatar #79
lszr_ 2012. február 19. 1115 hozzászólás 315.
Válasz stelar #77. hozzászólására
aki főfejes, annak van annyi esze, hogy napi többször mentsen adatbázist
főleg, ha még üldőzési mániája is van

és tudja, hogy kinyan-nyanhatnak vele

tudja azt is, hogy megütheti a bokáját
Counter-Strike 1.6 - We won't forget
avatar #78
Black_ 2012. február 19. 195 hozzászólás 1765.
Jahogy kimoderáltátok a hozzászólásomat mert a butákat butáknak nevezem ! GJ hozzá halljatok meg hülyén ....
avatar #77
stelar 2012. február 19. 8192 hozzászólás 7.
Válasz shaddam #73. hozzászólására
És már megint a tisztes emberekkel akarnak kiszúrni az anomnimok ahelyett hogy pl a főfejesek weboldalát raknák tele kecskepornóval.
aki főfejes, annak van annyi esze, hogy napi többször mentsen adatbázist
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
avatar #76
Válasz KaedE #74. hozzászólására
Na végre valaki érti mit mondok köszönöm :vigyor: Csak velem kapcsolatban tévedsz, nem képzelem magam insider arcnak csak nyitott szemmel járok és szálka volt a szememben az ilyen mértékű negatívitás a témában.
Soha nem tartoztam semmilyen fórum közösséghez és nem kommenteltem még életemben semmit pár torrent filet kivéve, nem szokásom oltogatni csak segíteni akartam.Nem kéne leállnia mindenkinek a munkával kezdésnek elég lenne a Bilderberg csoport éves gyűlésein résztvevők fejét levágni.Na mindegy többet nem írok mert még a végén kiakasztom a forgalommal az internetet :vigyor:
elkezdtem írni, de... hagyjuk
75 szintén
avatar #75
lszr_ 2012. február 19. 1115 hozzászólás 315.
Válasz Dancients__Crx #70. hozzászólására
még a 49 hez, csak közben utaztam kicsikét:
"Az a baj hogy te is ezt a médiában leírt "feltörték" dolgot írod, ami így nem igaz. Olvass utána lejjebb linkeltem mi is az a LOIC, és milyen egyszerű program. Kb csak a tömeg a lényeg benne, és annyit csinál, hogy túlterheli, és kikapcsolja. WOW!!!!
Az ilyen akciókon kívül nem tudom még mit csináltak...

Amúgy meg kb leírtad 48-ban hogy mi is van a zeitgeist filemekben, és látom ezáltal ilyen insider arcnak tekinted magad, a többi embert pedig tudatlan kakinak. Ahhoz hogy a venus project, vagy bármi változás is beállhasson, kb az kéne, hogy világszinten megtagadjuk a munkát, és kizárólag a saját élelmiszer szükségletünket termelnénk meg. Azt hiszed a dolgok mögé látsz, mert olvasgattál kicsit a neten, vagy akármi, de nem.

dan1lordw0w1g:
NEM! A BARÁTOK KÖZT ÖRÖK!
és, ha világszinten megtagadnánk a munkát mi lenne?

anarchia kb....

nem lesz aki fenntartsa a dolgokat. azok szépen el fognak romlani nem fogja megjavítani/kicserélni senki. ki fogja bedugni a büdös netkábelt a gépedbe lanon? meg ilyenek -,-"

ez a legbutább felfogás a lustaság nektek, ha fájna akkor nyan-nyanul járnátok
Counter-Strike 1.6 - We won't forget
avatar #74
KaedE 2012. február 19. 29 hozzászólás 5588.
Válasz Dancients__Crx #70. hozzászólására
még a 49 hez, csak közben utaztam kicsikét:
"Az a baj hogy te is ezt a médiában leírt "feltörték" dolgot írod, ami így nem igaz. Olvass utána lejjebb linkeltem mi is az a LOIC, és milyen egyszerű program. Kb csak a tömeg a lényeg benne, és annyit csinál, hogy túlterheli, és kikapcsolja. WOW!!!!
Az ilyen akciókon kívül nem tudom még mit csináltak...

Amúgy meg kb leírtad 48-ban hogy mi is van a zeitgeist filemekben, és látom ezáltal ilyen insider arcnak tekinted magad, a többi embert pedig tudatlan kakinak. Ahhoz hogy a venus project, vagy bármi változás is beállhasson, kb az kéne, hogy világszinten megtagadjuk a munkát, és kizárólag a saját élelmiszer szükségletünket termelnénk meg. Azt hiszed a dolgok mögé látsz, mert olvasgattál kicsit a neten, vagy akármi, de nem.

dan1lordw0w1g:
NEM! A BARÁTOK KÖZT ÖRÖK!
Na végre valaki érti mit mondok köszönöm :vigyor: Csak velem kapcsolatban tévedsz, nem képzelem magam insider arcnak csak nyitott szemmel járok és szálka volt a szememben az ilyen mértékű negatívitás a témában.
Soha nem tartoztam semmilyen fórum közösséghez és nem kommenteltem még életemben semmit pár torrent filet kivéve, nem szokásom oltogatni csak segíteni akartam.Nem kéne leállnia mindenkinek a munkával kezdésnek elég lenne a Bilderberg csoport éves gyűlésein résztvevők fejét levágni.Na mindegy többet nem írok mert még a végén kiakasztom a forgalommal az internetet :vigyor:
avatar #73
shaddam 2012. február 19. 906 hozzászólás 407.
És már megint a tisztes emberekkel akarnak kiszúrni az anomnimok ahelyett hogy pl a főfejesek weboldalát raknák tele kecskepornóval.
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #72
stelar 2012. február 19. 8192 hozzászólás 7.
Válasz KaedE #71. hozzászólására
Nincs itt semmi hurok teljesen tökéletes és működő rendszert írtam le.
Energia? : végtelen megújuló energia források vannak a földön,szél,nap,hullám,ár-apály és geotermikus.
Csupán geotermikus energiából 1 év alatt 2000 évre elegendő energia nyerhető ki.
Tervezett elavulásról hallottál már?,minden terméket úgy terveznek a mérnökök hogy bizonyos élet tartama legyen,szóval idővel elromoljon hogy vegyél újat.De képesek lennénk egy élet tartamra szóló eszközöket háztartási gépeket stb. gyártani.A legelső nylon harisnyával el lehetett húzni egy autót...., de mi haszna a gyártónak abból hogy egy évig használnál 1 harisnyát?
Tehát a gépek karbantartása igen csekély emberi erőforrást igényel,és hogy ki építené meg őket?
Azok az emberek akik képesek elszakadni a hamis fizikai javaktól és éreznek magukban késztetést egy olyan civilizáció létrehozásában amire büszkék lehetünk.A mostani agresszió, bűnözés, élvezetek hajszolása mind a kapitalista rendszer végterméke, ha emberhez méltó körülmények közt élsz egyenlően másokhoz nincs szükséged hogy meglopjad a másikat mert te is megkaphatod ugyan azt.És ha sikerül elszakadni a fizikai javaktól végre elindulhatnánk a szellemi fejlődés útján, egy közös oktatási rendszer, ha nincs pénzed drága iskolákra a jelen világban akkor buktad hogy a maradék állásokkal jól megélj.Egy olyan társadalom a cél ahol minden találékony elme ötlete a közös célt szolgálja nem az egyéni javakat.
nézzél egy kis spongyabobot, túl sokszor nézted meg a zeitgestet
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
avatar #71
KaedE 2012. február 19. 29 hozzászólás 5588.
Válasz hello_kitty #66. hozzászólására
Ki gyártja le a robotokat? Ki fedezi a robotok építését? Ki fedezi a robotok üzemeltetését? Honnan lenne energia a robotok üzemeltetéséhez, ami mellett még a nem dolgozó emberek miatt megnövekedő energiaszükségletet is fedezni kell valahonnan? Ki tartaná karban a robotokat? Ki építene karbantartórobotokat?... Azthiszem ezzel leírtam a hurkot. Nincs értelme, nem fog megtörténni.
Nincs itt semmi hurok teljesen tökéletes és működő rendszert írtam le.
Energia? : végtelen megújuló energia források vannak a földön,szél,nap,hullám,ár-apály és geotermikus.
Csupán geotermikus energiából 1 év alatt 2000 évre elegendő energia nyerhető ki.
Tervezett elavulásról hallottál már?,minden terméket úgy terveznek a mérnökök hogy bizonyos élet tartama legyen,szóval idővel elromoljon hogy vegyél újat.De képesek lennénk egy élet tartamra szóló eszközöket háztartási gépeket stb. gyártani.A legelső nylon harisnyával el lehetett húzni egy autót...., de mi haszna a gyártónak abból hogy egy évig használnál 1 harisnyát?
Tehát a gépek karbantartása igen csekély emberi erőforrást igényel,és hogy ki építené meg őket?
Azok az emberek akik képesek elszakadni a hamis fizikai javaktól és éreznek magukban késztetést egy olyan civilizáció létrehozásában amire büszkék lehetünk.A mostani agresszió, bűnözés, élvezetek hajszolása mind a kapitalista rendszer végterméke, ha emberhez méltó körülmények közt élsz egyenlően másokhoz nincs szükséged hogy meglopjad a másikat mert te is megkaphatod ugyan azt.És ha sikerül elszakadni a fizikai javaktól végre elindulhatnánk a szellemi fejlődés útján, egy közös oktatási rendszer, ha nincs pénzed drága iskolákra a jelen világban akkor buktad hogy a maradék állásokkal jól megélj.Egy olyan társadalom a cél ahol minden találékony elme ötlete a közös célt szolgálja nem az egyéni javakat.
avatar #70
még a 49 hez, csak közben utaztam kicsikét:
"Az a baj hogy te is ezt a médiában leírt "feltörték" dolgot írod, ami így nem igaz. Olvass utána lejjebb linkeltem mi is az a LOIC, és milyen egyszerű program. Kb csak a tömeg a lényeg benne, és annyit csinál, hogy túlterheli, és kikapcsolja. WOW!!!!
Az ilyen akciókon kívül nem tudom még mit csináltak...

Amúgy meg kb leírtad 48-ban hogy mi is van a zeitgeist filemekben, és látom ezáltal ilyen insider arcnak tekinted magad, a többi embert pedig tudatlan kakinak. Ahhoz hogy a venus project, vagy bármi változás is beállhasson, kb az kéne, hogy világszinten megtagadjuk a munkát, és kizárólag a saját élelmiszer szükségletünket termelnénk meg. Azt hiszed a dolgok mögé látsz, mert olvasgattál kicsit a neten, vagy akármi, de nem.

dan1lordw0w1g:
NEM! A BARÁTOK KÖZT ÖRÖK!
avatar #69
zebra 2012. február 19. 326 hozzászólás 1166.
Ha ez így megy tovább Magyarországon sem lesz internet. Ahol én élek ott mindenki kontrollálva van tavaly novemberétől. Ismeretségi körben egy fő egyben 8500 euró (sok sok album, mp3) és egy másik fő, ő 560 euró egyösszegben a bünti, egy azaz 1 db filmért (oké, mozifilm) Egyenlőre még tudtommal ilyen nincs otthon így még használható a netetek, nekem már csak tényleg családi fotók küldésére. (vagy játékra) Egy nagyon erős "kommunikációs fegyver" az internet hiszen az emberek információt tudtak cserélni rajta, de ez böki egyes vezetők szemét. Jobb ha az emberek "vakok" tehát mindenkit ellenőrizni akarnak. ...hogy a témánál maradjunk. Részemről mehet a net bénítása, úgysem jó már sokra. ***sszák meg ! (a kampósorrúak meg a leginkább)
http://desertcombat.bplaced.net/
avatar #68
stelar 2012. február 19. 8192 hozzászólás 7.
10 éven belül úgyis vége a Barátok Köztnek, aztán már mind1
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
avatar #67
nyihah 2012. február 19. 1147 hozzászólás 307.
Válasz M1LLR #65. hozzászólására
Azért megnéztem, hogy nem-e az index.hu-n vagyok.
:D:D
avatar #66
hello_kitty 2012. február 19. 1633 hozzászólás 197.
Válasz KaedE #59. hozzászólására
Már bocs de nem érted, egyszerűen képtelen vagy elszakadni a pénztől, nem látsz túl rajta.Nem kellene dolgoznod, nem kellene termelned semmit mindent megkapnál ingyen.A gépiesítésel arra céloztam hogy a gépek dolgoznának helyettünk, a techinaki szintünk már most olyan fejlett hogy lehet építeni önfentartó lakóparkokat, az alap élelmiszereket autómatikus rendszerek meg tudják termelni.És fogadni merek most azt gondolod miből épitenék meg ha nincs ménz?.Te miért dolgozol? hát az életben maradásért, szóval megkapnál mindent ami ehez kell, étel,ivóvíz, szállás, nem dolgoznál azért hogy ezt más is megkaphasa? dehogynem.
A legtöbb ember kivenné a részét belölle mert tudja ha elkészül a project többé soha nem kell dolgoznia.
Ki gyártja le a robotokat? Ki fedezi a robotok építését? Ki fedezi a robotok üzemeltetését? Honnan lenne energia a robotok üzemeltetéséhez, ami mellett még a nem dolgozó emberek miatt megnövekedő energiaszükségletet is fedezni kell valahonnan? Ki tartaná karban a robotokat? Ki építene karbantartórobotokat?... Azthiszem ezzel leírtam a hurkot. Nincs értelme, nem fog megtörténni.
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #65
M1LLR 2012. február 19. 102 hozzászólás 2800.
Azért megnéztem, hogy nem-e az index.hu-n vagyok.