Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Rain vs XiGua - TvZ@Terminus SE

NaDa visszavonul

eSports 2012. július 1. Yorudesu 4 hozzászólás 1661 olvasás Címkék: külföld

NaDa visszavonul

A Team Complexity nyilatkozata:

„Nagyon szomúruak vagyunk ma, ugyanis be kell jelentenünk, hogy a csapattársunk és egyben a legendás Starcraft2 játékos Lee Yun „NaDa” Yeol úgy döntött, hogy visszavonul a kompetetív játéktól. Nagyon csalódottak vagyunk, hogy a személyes ügyei miatt a barátunk nem tudott megjelenni a 2012-es rendezvényeken, de büszkék vagyunk arra hogy együtt tudtunk vele dolgozni. Ő egy tökéletes profi játékos, akit nagyon hiányolni fogunk.”

Nada üzenete a hűséges rajongóknak:

„Szeretnék bocsánatot kérni a külföldi rajongóktól, a csapattársaktól és mindenki mástól, hogy korán ”nyugdíjba” kellett vonulnom. Nem tudtam megjelenni különböző rendezvényeken, és ezt nagyon sajnálom, mivel nem tudtam elbúcsúszni tőletek a távozásom előtt. Köszönöm, hogy mindig törődtetek a játékosokkal és jól kezeltétek őket Skype-on keresztül.

Az  anyagi nehézségek, a jelenlegi rossz egészségi állapotom és az elintézetlen katonai szolgálattal való kapcsolatos problémák, valamint a családi problémák miatt, elég nehéz számomra hogy tovább folytassam starcraftos karrierem. Azonban, úgy érzem hogy folytatnom kell az álmomat. Úgy gondolom, hogy ez az egyik legjobb tulajdonságom.

Remélem hogy tovább fogsz szurkolni a Complexityben lévő koreai játékostársaimnak, mert ők az én szívemnek kedves, keményen dolgozó és szeretnivaló fiatalabb testvéreim. Valamint sajnálom, hogy nem foglalkoztam többet a külföldi játékosainkkal.

Amit igazán szerettem a Complexitynél töltött időm alatt, hogy igazi családi hangulat van, és nem csak a jó eredmények számítanak. Köszönöm Jason Lake-nek és Scott Fordnak, hogy olyan jól bántak velem!

Van még egy utolsó dolog amit elszeretnék mondani a külföldi rajongóimnak: A távozásom egy vidám pillanat. Azt kérdezitek miért? Az eltávozás egyáltalán nem egy szomorú dolog – mert ez csak egy új kezdet kezdete.

Köszönöm nektek! Viszlát! Szeretlek titeket!”

avatar #4
snecig3ci 2013. február 1. 33 hozzászólás 5228.
Szegény NaDa :siros:
avatar #3
deekin 2013. január 3. 337 hozzászólás 1141.
manapság BW-t streamel ; )
life is balanced L2P @];-Ð
avatar #2
Válasz kurazsi_SC2 #1. hozzászólására
lilzs forog a sírjában
Valóban, valaha volt egyik legjobb játékos - az SC: BW egyik legmeghatározóbb alakja volt, az irgalmatlan macromester, a protoss elleni only masstank taktika feltalálója - szép idők röppennek, újjak jönnek. Amióta áttért SC2-re nem nagyon követtem pályafutását - helyette csak az SC: BW-t. :xD:
avatar #1
lilzs forog a sírjában