Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Rain vs XiGua - TvZ@Terminus SE

Milyen multiplayer játékokat hoz 2013?

Hírek 2013. január 12. DaveLanno 43 hozzászólás 21128 olvasás

Milyen multiplayer játékokat hoz 2013?

Aliens: Colonial Marines

Az Alien rajongóknak ez egy biztos vétel lesz. A korábbi Alien megjelenések eléggé vérszegények voltak, de most hogy a Gearbox (ők csinálták a Borderlands-t is) kezébe került a játék, nyugodtan hihetünk annak, hogy remek játékot készítenek nekünk. Ráadásul amit eddig láttunk, abból azt is leszűrhetjük, hogy remekül néz ki a single player és a multiplayer része is. Hamarosan megtudhatunk több infót is róla.

City of Steam

Nem olyan régen jutott tudomásunkra ez a darab, és ahogy a dolgok állnak, nagyon érdekes MMO-nak ígérkezik. Ráadásul egy olyannak, ami a böngészőből fut. Bizony ám! Jelenleg a zárt béta verzió stádiumában van, hamarosan az open béta verzió is megérkezik.

DayZ Standalone

Miközben sokan játszanak az először ArMa 2 modként megismert DayZ-val, addig a játék készítője Dean Hall már javában készíti elő az új független verziót, amit idén fognak kiadni. Sokan kérdezhetik, hogy miért is foglalkoznánk egy különálló verzióval, amikor már úgyis játszhatunk vele az Arma 2 részeként? Nos, jelenleg nem tudjuk pontosan, hogy milyen különbség is lesz a két verzió között, de azt tudjuk, hogy nagy erőkkel készítik elő a játékot.  Újdonságnak számít az új játék motor, több tartalom, és az eltérő szerver modell, ami sokkal rugalmasabbá és jobb teljesítőképességet hozhat az önálló verziónak, mint a most futó mod.

Arma 3

Ha katonai lövöldöző szimulátort kerestek, akkor az Arma 3-nál ne is menjetek tovább. A Bohemia Interactive legfrissebb Real Virtuality Engine-jét használva az Arma 3-ban új fények, fizika, fotó realisztikus helyszínek és még egy halom más lenyűgöző tartalom van, ami 2013-ban érdekes lövöldözős játékká teszi.

Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots

 

Az utóbbi időben teljesen feledésbe merült ez a cím, köszönhető talán annak, hogy átnyargaltak az újgenerációs konzolokra. Mindezek ellenére még mindig kíváncsian várjuk, hogy halljunk valamit erről a csodás játékról, ami olyan nagyszerű részeket hozott el nekünk multiplayer, mint a Rainbow Six Vegas 1 és 2. Csak remélni tudjuk, hogy a játék megkapja a kellő támogatást. A kitűzött játékmenet nagyszerűen néz ki, habár ez még nem az eredeti gameplay.

Crysis 3

Hihetetlenül le vagyok nyűgözve, hogy milyen grafikát tudtak kicsikarni a Crytek motorból ehhez a játékhoz. Habár a grafika még nem minden, mivel az előző rész sztorija és multiplayer része közel se volt olyan jó, mint amilyennek vártuk. Habár az eddig előzetes videókból úgy tűnik, hogy a Crytek fogtak az összes Crysis 1 és 2-t ért kritikát és a kettő legjobb tulajdonságaiból kovácsolnak egy harmadik részt. Reméljük sikerül is nekik.

GTA V

Eddig nem tudunk sok mindent a játék multiplayer részéről, mindössze csak annyit, hogy azok a játékosok akik játszottak a Max Payne 3-al azoknak lehetőségük lesz a crew-t importálni. Ha folytatják is a GTA IV kitaposott ösvényét, vagy váltanak egy újabb, innovatívabb vonalra is biztos vagyok benne, hogy lesz még visszhangja a játéknak.

Call of Duty „Next"

Nem kell sok ész hozzá, hogy kitaláljuk, idén is jön egy újabb Call of Duty rész. Legalább aktualizálva lesz. A valódi kérdés azonban az, ezúttal mire számíthatunk? Látva azt, hogy a Modern Warfare 3 lehet az utolsó ebben a szériában, lehet hogy egy teljesen új és friss vonalra kalauzolnak el bennünket? Habár a Modern Warfare 4 sem lenne túl nagy meglepetés...

Battlefield 3: End Game

A Battlefield 3 utolsó DLC-jét 2013. márciusára lőtték be.

„A Battlefield 3: End Game elhozza a játékosoknak egy felpörgetett harcmodort, amit négy óriási térképen próbálhatunk majd ki. Száguldj keresztül az ellenséges vonalak között az új dirt motorral, ami sebességet és mozgékonyságot hoz a harctérre, vagy vágj vissza levegő urainak az új könnyűpáncélos AA járművekkel. Hajts végre villámgyors támadásokat és védekezéseket a visszatérő Capture the Flag módban. Az égen feltűnő dropship meghozza azt a lehetőséget, hogy egy pillanat alatt fordítsunk a levegőből ledobott csapatszállító járművekkel."

Battlefield 4

Amint kijött az utolsó BF3 DLC az EA el is kezdhet ráfókuszálni a 2012 végén bejelentett következő nagy dobására. Eddig elég kevés részlet látott napvilágot. Mindössze annyit tudunk, hogy modernkori harcmező lesz a középpontban, mint ahogy mindig. Mindenesetre nagy dolgokra számítunk tőlük.

The Elder Scrolls: Online

Bizony, az Elder Scrolls végre bemutatja a multiplayer játékát a The Elder Scrolls: Online-t. Habár sokan aggódnak a játék sorsa miatt, Én személy szerint nagyon várom, hogy végül mit kapunk a kezünkbe.

Dark Soul's 2

Készülj fel rá, hogy meghalsz újra, és újra, és újra, és újra, és újra, na szóval értitek. Ez egyike lesz azon játékoknak, amit magában is élvezhetünk, de a lehetőség hogy másik három emberrel együtt játszunk még mindig ott van. Nincs is annál jobb, mint összeállni a tesókkal és együtt zúzni le sárkányokat és más félelmetes szörnyetegeket.

Warframe

Ezt a játékot teljes mértékben a csapatjátékra építették. A Warframe-ben egy ősi fegyver és kardforgató harcosként harcolunk, azaz a Tenno. Ez a játék is még csak béta fázisban van, de már most lenyűgözi a közönséget azzal, hogy mennyire akadás nélkül fut, lenyűgöző a grafikája és tömény akció az egész játék.

Ki melyik játékot vájra a legjobban 2013-ban?

avatar #43
hajzi76 2013. február 16. 1 hozzászólás 20368.
én a ALIENS COLONIAL MARINES-T várom meg a GTA 5
-öt
avatar #42
-WYLER- 2013. január 21. 3020 hozzászólás 69.
pár játék elég játszhatónak néz ki, a többi az leves
belőlem csak 1 van... legalábbis az egyistenhitben
avatar #41
SIN 2013. január 16. 2161 hozzászólás 127.
Válasz HODOR #39. hozzászólására
na igen, lehet ez a gond, hogy öregszem lassan, és mindezek ezért érdektelenek
aliensből a filmek nyan-nyanjók voltak, most a phrometeussal kicsit felélénkült megint, de annyira sztem nem adta
arma meg az ilyen katonai szimulációs dolgok mindig is érdekeltek, OF-óta semmi ilyesmivel nem sikerült játsszak 1részt mert nem vagyok benne a témában, hogy mik az ilyen játékok, másrészt nincs vasam hozzájuk
na meg igen. én már nem fogok áldozni paksi atomerőműre, hogy fussanak a legújabb játékok.
sem skyrimhez, sem fallout 3-hoz se volt szerencsém

ezt a last of us dolgot nemtom ki említette, ez meg video alapján nyan-nyanvára bejön, majd lehet egy ofnyan-nyan hétvégére bérelek egy PS3-at meg ezt a játékot ha kijött
Öregszünk az biztos... Lehet még konzolt bárhol is bérelni? :xD:
Eszembe jut a jó öreg PS1/N64/DreamCast korszak, amikor ki nem lehetett minket robbantani a konzolos boltból, ahol játszani és bérelni is lehetett, természetesen. :kacsint:
avatar #40
SIN 2013. január 16. 2161 hozzászólás 127.
Válasz dav2879 #32. hozzászólására
1. Én amikor már mankóval fogok járni úgy mint te biztosan nem fog izgatni az Alien 20. része akár filmben akár játékban :xD:
2. Mivel Bródy András nagyot alakított a Predatorsban úgy, hogy bicepsze éppen hogy nagyobb volt az orránál azt mondom igen, igen Adam Sandlert a következő Alien filmbe !!!
3. Az online pvp/co-op/stb. jelentések kimerülnek 2-3-4 nehány játékosban, a "multi" jelentése viszont sokaságot jelent úgyhogy!
4. Igen, igen Zohant a következő Alien filmbe !!!
A multi jelentése az, hogy 1-nél több.
Amire te gondolsz az az MMO. (Massively Multiplayer Online game)
avatar #39
HODOR 2013. január 10. 775 hozzászólás 485.
Válasz dav2879 #24. hozzászólására
"Aliens már uncsi" na ja mivel a célközönség kezd kiöregedni nem baj azért megkóstoljuk egy szingle pléjert megér!
City of steam nem éppen diablo klón de akkor sem érdemel több szót.
Az Arma eleve nem játék úgyhogy nem tudom mit keres a felsorolásban?! A corei7 el támogatott gtx660m 2gb vrammal és 8gb rammal em is összefosta magát alatta teljesen le kellett vennem a növényzetet a beállításokból hogy játszható sebességet kapjak...
Rainbow 6, unreal motorral de nem néz ki jól közelről, kell a fenének!
A Crysisből meg inkább csinálnának végre egy filmet jó az alap sci-fi sztori nagyszerű zene csak a néhány órás játékmenet és pocsék multi miatt felejtős, nem hiszen hogy a 3. részben javulna a helyzet.
GTA helyett ott a nyolcker...
BF3 felesleges pénz költés???? Ha úgy kéred a boltban hogy bf3 premium edition akkor megkapod 9500ért a még meg nem jelent kiegészítőkkel együtt.
Az elder scrolls hogy mennyire fog ütni az majd kiderül a Fallout 3 és a Skyrim is csak visszafejlődés volt az Oblivionhoz képest.
A dark souls korszakalkotó játémenetével és nem menthetsz ahol akarsz elkényelmesedett PC játékosok rémült hajtépéseivel együttvéve egy nagyszerű játék, de 1. már fél éve megjelent 2. nem tudom hogy van e már hozzá patch mert egy rémálom elindítani a játékot úgy hogy közben össze kell szedni az összes házilag eszkábált javítást hozzá...
Warframe, a Buddhista aláfestő zene elviszi a hátán a játékot!
na igen, lehet ez a gond, hogy öregszem lassan, és mindezek ezért érdektelenek
aliensből a filmek nyan-nyanjók voltak, most a phrometeussal kicsit felélénkült megint, de annyira sztem nem adta
arma meg az ilyen katonai szimulációs dolgok mindig is érdekeltek, OF-óta semmi ilyesmivel nem sikerült játsszak 1részt mert nem vagyok benne a témában, hogy mik az ilyen játékok, másrészt nincs vasam hozzájuk
na meg igen. én már nem fogok áldozni paksi atomerőműre, hogy fussanak a legújabb játékok.
sem skyrimhez, sem fallout 3-hoz se volt szerencsém

ezt a last of us dolgot nemtom ki említette, ez meg video alapján nyan-nyanvára bejön, majd lehet egy ofnyan-nyan hétvégére bérelek egy PS3-at meg ezt a játékot ha kijött
avatar #38
SE7EN 2013. január 10. 322 hozzászólás 1179.
nekem bejön a warframe, annyira nem zavar a buddhista aláfestő zene sem meg az ezer másik játékhoz hasonló sztori, 1-2 órás esti kikapcsolódáshoz tökéletes, ha valaki még játszik vele, nem tudom itt hogy lehet egymást felvenni a contactsba, de vegyen fel, mail címem: aka0801@gmail.com a username pedig prox47
avatar #37
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #36
dav2879 2013. január 7. 14 hozzászólás 7791.
Válasz shaddam #34. hozzászólására
Hardkór Naugthy Dog fanboyként természetesen rendelkezem minden szükséges hardverrel  Még moveom is van mert le szeretném ütni a tévém.A wiiu az aliens egyik alapkövét adó mozgásdetektor miatt lenne érdekes. Egyszerűen ha jól megcsinálják zseniális lesz a kis kijelzőn nézni hogy áramlanak az alienek. Bár persze simán elég lenne hozzá egy okostelefon, tablet,psp, ps vita, de akkor ki venné a wiiu-t....
Aha értem a Wiiu a kis mozgás detektor lesz miközben a képernyőn meg megy a játék ilyesmi zajlik a Nintendo DS 3DS esetében, max akkor annyi történik hogy két képernyőt emulálnak le persze ilyenkor is csak úgy van értelme bele fektetni hogy multi ezerrel nem tudom mennyire műkszik online a Wii itt Hungaryban!
Dwyn kollega szerint bajom van...elgurult a gyógyszerem
avatar #35
DWYN 2013. január 6. 574 hozzászólás 686.
Válasz dav2879 #32. hozzászólására
1. Én amikor már mankóval fogok járni úgy mint te biztosan nem fog izgatni az Alien 20. része akár filmben akár játékban :xD:
2. Mivel Bródy András nagyot alakított a Predatorsban úgy, hogy bicepsze éppen hogy nagyobb volt az orránál azt mondom igen, igen Adam Sandlert a következő Alien filmbe !!!
3. Az online pvp/co-op/stb. jelentések kimerülnek 2-3-4 nehány játékosban, a "multi" jelentése viszont sokaságot jelent úgyhogy!
4. Igen, igen Zohant a következő Alien filmbe !!!
Neked ilyenkor mi bajod van?
avatar #34
shaddam 2013. január 6. 906 hozzászólás 406.
Válasz dav2879 #33. hozzászólására
A last of ushoz remélem van PS3 od mert ez sony exclusive! :siros:
A WiiU tulaj meg minek a corei5 ös prociddal meg lazán emulálhatod a Wii játékokat és még egy Wii controllert is csatlakoztathatsz a PChez ha van bluetoothod. :pirul:
Hardkór Naugthy Dog fanboyként természetesen rendelkezem minden szükséges hardverrel  Még moveom is van mert le szeretném ütni a tévém.A wiiu az aliens egyik alapkövét adó mozgásdetektor miatt lenne érdekes. Egyszerűen ha jól megcsinálják zseniális lesz a kis kijelzőn nézni hogy áramlanak az alienek. Bár persze simán elég lenne hozzá egy okostelefon, tablet,psp, ps vita, de akkor ki venné a wiiu-t....
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #33
dav2879 2013. január 6. 14 hozzászólás 7791.
Válasz shaddam #20. hozzászólására
Remélem a gta nem májusban jön, a nyárra a last of us terveztem be.Utána kb mindent láttam ami a zombis madmaxes stílusból kihozható.Az alien miatt meg keresnem kell egy wiiu tulajt, mert pitty pitty
BF4 majd gondolom október végén jön ahogy szokott, majd az e3-on esedékes lesz valami 10 percig megyek a sivatagban stílusú csodasztorijú prezentáció.
A last of ushoz remélem van PS3 od mert ez sony exclusive! :siros:
A WiiU tulaj meg minek a corei5 ös prociddal meg lazán emulálhatod a Wii játékokat és még egy Wii controllert is csatlakoztathatsz a PChez ha van bluetoothod. :pirul:
avatar #32
dav2879 2013. január 6. 14 hozzászólás 7791.
Válasz elSynystro #26. hozzászólására
Hogy jön ide a GTA V :omg: ? Mondjuk úgy, hogy lesz benne multiplayer, és nem olyan, mint az eddigi GTA játékokban, hanem valami csapat alapú multi lesz benne. Legalábbis ez vehető le abból a a Max Payne 3 reklámból, hogy "Alkoss csapatot a Max Payne 3-ban, majd folytassátok együtt a GTA V-ben." :kacsint:
1. Én amikor már mankóval fogok járni úgy mint te biztosan nem fog izgatni az Alien 20. része akár filmben akár játékban :xD:
2. Mivel Bródy András nagyot alakított a Predatorsban úgy, hogy bicepsze éppen hogy nagyobb volt az orránál azt mondom igen, igen Adam Sandlert a következő Alien filmbe !!!
3. Az online pvp/co-op/stb. jelentések kimerülnek 2-3-4 nehány játékosban, a "multi" jelentése viszont sokaságot jelent úgyhogy!
4. Igen, igen Zohant a következő Alien filmbe !!!
avatar #31
DWYN 2013. január 6. 574 hozzászólás 686.
Válasz DaveLanno #30. hozzászólására
mi a bajod Adam Sandlerrel?
Semmi bajom nincs vele, sőt, de ha választanom kellene egy aliens és közte, akkor a nyáladzó idegenek nyernének. :vigyor:
avatar #30
Válasz DWYN #27. hozzászólására
Mivel cooperatív módot ígértek, akárcsak a Left for Deadnél, én az Alien Collonial Marines-t várom a legjobban, mert élvezem, ha a társak vastagon függnek egymástól. L4D is ezért aratott akkora sikert.

OFF
( Én vagyok a kiöregedett. Ez mi mondat volt már? :vigyor: Hogy lehet egy generáció kiöregedett, ha neki van pénze megvenni a játékot és a hardware-t hozzá, míg a többinek aputól kell kérnie vagy ezt, vagy azt? Szerintem az Aliens filmek, ha lesznek még, a jövőben is megtöltik a mozikat, jobban mint az Adam Sandler. Dehogy uncsi!! :mosoly:
mi a bajod Adam Sandlerrel?
"You think this is a motherfucking game?"
avatar #29
shaddam 2013. január 6. 906 hozzászólás 406.
Válasz dav2879 #23. hozzászólására
Ha egy pc s játék 60% ban kihasználja a VGA dat akkor már örülhetsz, 99,9% os optimokat csak konzolon várhatsz hisz ott fix a hardver!

Ez a warframe aztán nem semmi, minden álmom hogy pöröly cápa fejű solid snakkel kaszaboljak a 15. gears of war koppintásban! Hogy mi nyűgözi le a közönséget hogy akadásmentesen fut azt nem tudom mert tudtommal az unreal motor annyira gépkímélő hogy enyhén szólva még a mobil telefonomon is repül! Az egészben a Buddhista brummogás a legjobb ! :D
A warframe egysorosod zseniális,bár inkább Raiden ha már kardozik  Ahogy utánanéztem valami pay2win mmo lesz. Hát ha még szerintük van piaca...
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #28
DWYN 2013. január 6. 574 hozzászólás 686.
ÉS köszi a CIkket!!!
avatar #27
DWYN 2013. január 6. 574 hozzászólás 686.
Mivel cooperatív módot ígértek, akárcsak a Left for Deadnél, én az Alien Collonial Marines-t várom a legjobban, mert élvezem, ha a társak vastagon függnek egymástól. L4D is ezért aratott akkora sikert.

OFF
( Én vagyok a kiöregedett. Ez mi mondat volt már? :vigyor: Hogy lehet egy generáció kiöregedett, ha neki van pénze megvenni a játékot és a hardware-t hozzá, míg a többinek aputól kell kérnie vagy ezt, vagy azt? Szerintem az Aliens filmek, ha lesznek még, a jövőben is megtöltik a mozikat, jobban mint az Adam Sandler. Dehogy uncsi!! :mosoly:
avatar #26
Válasz dav2879 #25. hozzászólására
...Mellesleg én nem tudom hogy a Multipléjer hez hogy jön ide a GTA (ha lesz is benne akkor is vicc)
A Crysis(ugyan eddig is lehetette vele multizni de minek?)
A Dark Souls meg eleve nem igazán multipléjer mivel ugyan van benne de valójában nem az ugyan is csak behívhatunk játékosokat a mi világunkba vagy mi is mehetünk idegenekhez, ellenfélnek PVP vagy segítőnek CO-OP.
Hogy jön ide a GTA V :omg: ? Mondjuk úgy, hogy lesz benne multiplayer, és nem olyan, mint az eddigi GTA játékokban, hanem valami csapat alapú multi lesz benne. Legalábbis ez vehető le abból a a Max Payne 3 reklámból, hogy "Alkoss csapatot a Max Payne 3-ban, majd folytassátok együtt a GTA V-ben." :kacsint:
Chill out bro i got this!
avatar #25
dav2879 2013. január 6. 14 hozzászólás 7791.
...Mellesleg én nem tudom hogy a Multipléjer hez hogy jön ide a GTA (ha lesz is benne akkor is vicc)
A Crysis(ugyan eddig is lehetette vele multizni de minek?)
A Dark Souls meg eleve nem igazán multipléjer mivel ugyan van benne de valójában nem az ugyan is csak behívhatunk játékosokat a mi világunkba vagy mi is mehetünk idegenekhez, ellenfélnek PVP vagy segítőnek CO-OP.
avatar #24
dav2879 2013. január 6. 14 hozzászólás 7791.
Válasz HODOR #5. hozzászólására
aliens: már uncsi
city of steam: diablóklón
dayZ: számomra érdekes, bár nagyobb közösséget nemhiszem hogy megmozgatna
arma: szokásos, engem a kategória vonz, de gépem már régóta nincs hozzá. és eddig egyik rész sem fogott úgy meg mint az original operation flashpoint
rainbow6: jólkinéz
crysis: nem tűnik túl komplikáltnak bonyolultnak, ennyi tartalom egy játékba kevés
gta: hát ez marad gta, erről több szót nem is érdemes.
bf3: felesleges pízköltés
elder scrolls online: na ez ütni fog. annak mindenképp aki benne van a történetébe, meg ilyenek. én több résszel is játszottam meg ilyenek, de leginkább csak gyilkolásztam meg stuff, szal nekem tuti ez is felejtős
dark soul's: erről csak ennyit
warframe: kicsit uncsinak tűnik: mész, jönnek, lelövöd. jó multipléjer meg minden, de ami videóban volt az kevés.
"Aliens már uncsi" na ja mivel a célközönség kezd kiöregedni nem baj azért megkóstoljuk egy szingle pléjert megér!
City of steam nem éppen diablo klón de akkor sem érdemel több szót.
Az Arma eleve nem játék úgyhogy nem tudom mit keres a felsorolásban?! A corei7 el támogatott gtx660m 2gb vrammal és 8gb rammal em is összefosta magát alatta teljesen le kellett vennem a növényzetet a beállításokból hogy játszható sebességet kapjak...
Rainbow 6, unreal motorral de nem néz ki jól közelről, kell a fenének!
A Crysisből meg inkább csinálnának végre egy filmet jó az alap sci-fi sztori nagyszerű zene csak a néhány órás játékmenet és pocsék multi miatt felejtős, nem hiszen hogy a 3. részben javulna a helyzet.
GTA helyett ott a nyolcker...
BF3 felesleges pénz költés???? Ha úgy kéred a boltban hogy bf3 premium edition akkor megkapod 9500ért a még meg nem jelent kiegészítőkkel együtt.
Az elder scrolls hogy mennyire fog ütni az majd kiderül a Fallout 3 és a Skyrim is csak visszafejlődés volt az Oblivionhoz képest.
A dark souls korszakalkotó játémenetével és nem menthetsz ahol akarsz elkényelmesedett PC játékosok rémült hajtépéseivel együttvéve egy nagyszerű játék, de 1. már fél éve megjelent 2. nem tudom hogy van e már hozzá patch mert egy rémálom elindítani a játékot úgy hogy közben össze kell szedni az összes házilag eszkábált javítást hozzá...
Warframe, a Buddhista aláfestő zene elviszi a hátán a játékot!
avatar #23
dav2879 2013. január 6. 14 hozzászólás 7791.
Válasz Fygaroo #22. hozzászólására
manapság luxus optimalizálni...
Ha egy pc s játék 60% ban kihasználja a VGA dat akkor már örülhetsz, 99,9% os optimokat csak konzolon várhatsz hisz ott fix a hardver!

Ez a warframe aztán nem semmi, minden álmom hogy pöröly cápa fejű solid snakkel kaszaboljak a 15. gears of war koppintásban! Hogy mi nyűgözi le a közönséget hogy akadásmentesen fut azt nem tudom mert tudtommal az unreal motor annyira gépkímélő hogy enyhén szólva még a mobil telefonomon is repül! Az egészben a Buddhista brummogás a legjobb ! :D
avatar #22
Fygaroo 2013. január 4. 661 hozzászólás 560.
Válasz Lotaran #19. hozzászólására
Anno amikor kijött az Arma ill. az Arma 2, az akkori csúcskonfigokat röhögve kente szét :D
manapság luxus optimalizálni...
It's a shame we have to die my dear, Noone's getting out of here alive this time...
avatar #21
Remélem Arma 3-hoz elég egy tuningolt i5 2400, 8 giga ram, ssd, meg 1,1 gHz-re húzott HD 7950.
Ha nem fut el 5760X1080-ban a 3 monitoromon, nagyon szomorú leszek, hogy csak 1-en tolhatom. :xD::xD:
avatar #20
shaddam 2013. január 4. 906 hozzászólás 406.
Remélem a gta nem májusban jön, a nyárra a last of us terveztem be.Utána kb mindent láttam ami a zombis madmaxes stílusból kihozható.Az alien miatt meg keresnem kell egy wiiu tulajt, mert pitty pitty
BF4 majd gondolom október végén jön ahogy szokott, majd az e3-on esedékes lesz valami 10 percig megyek a sivatagban stílusú csodasztorijú prezentáció.
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #19
Lotaran 2013. január 4. 201 hozzászólás 1720.
Válasz Konigstiger #18. hozzászólására
A fejlesztőknek biztos lesz hozzá gépe :)
Anno amikor kijött az Arma ill. az Arma 2, az akkori csúcskonfigokat röhögve kente szét :D
http://www.youtube.com/user/Lotaran/videos
avatar #18
Válasz Lotaran #17. hozzászólására
Új Battlefield (inb4 fanboy) és Arma 3. Az arcade lövöldözős játék tankokkal multira, a katonai szimulátor singlere ;>

Csak az a kérdés, hogy lesz e a világon olyan PC ami képes elvinni az Arma 3-mat megjelenéskor :D
A fejlesztőknek biztos lesz hozzá gépe :)
avatar #17
Lotaran 2013. január 4. 201 hozzászólás 1720.
Új Battlefield (inb4 fanboy) és Arma 3. Az arcade lövöldözős játék tankokkal multira, a katonai szimulátor singlere ;>

Csak az a kérdés, hogy lesz e a világon olyan PC ami képes elvinni az Arma 3-mat megjelenéskor :D
http://www.youtube.com/user/Lotaran/videos
avatar #16
Válasz DaveLanno #15. hozzászólására
Én Dayz Standalone-t várom egynek. Már egy ideje piszkálja a fantáziám.
@hello_kitty: meglepett, hogy nem hallottad, hogy jön ez a verzió. sajnos most már így jártál :pirul: amúgy kiróbáltad már? ha igen, milyen eddig?

A Rainbow Six Vegas 2 anno nagyon elvarázsolt, remélem most is hasonlóan jó játékot hoznak össze.

Viszont ha a The Elder Scrolls Online-t nem csicsázzák ki nagyon, akkor nálam tuti nagy sikere lesz! :D

A WarFrame alapötlete tetszik, csak amit a videóban mutatnak az még tényleg kevés egy jó játékhoz.

Engem is. A mod weblapján nem kürtölik ezt világgá. Kicsit kib@szás szaga van a dolognak. De mindegy, akkor majd megveszem steamen. Egyébként nem volt még erőm próbálgatni, csak gyorsan elindítottam és első ránézésre nem győzött meg túlságosan.
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #15
Én Dayz Standalone-t várom egynek. Már egy ideje piszkálja a fantáziám.
@hello_kitty: meglepett, hogy nem hallottad, hogy jön ez a verzió. sajnos most már így jártál :pirul: amúgy kiróbáltad már? ha igen, milyen eddig?

A Rainbow Six Vegas 2 anno nagyon elvarázsolt, remélem most is hasonlóan jó játékot hoznak össze.

Viszont ha a The Elder Scrolls Online-t nem csicsázzák ki nagyon, akkor nálam tuti nagy sikere lesz! :D

A WarFrame alapötlete tetszik, csak amit a videóban mutatnak az még tényleg kevés egy jó játékhoz.

"You think this is a motherfucking game?"
avatar #14
Válasz MasterboyXX #11. hozzászólására
Egy bibi van a jelenlegi Arma2-es Dayz-vel, sok a csalo ezert fog kijonni standalone-ba a dayz,hogy vmi. vedelmet rakjanak bele... :D
AZ LOL, már itt is. Nevetséges...
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #13
M4croR 2013. január 4. 622 hozzászólás 615.
Tökre meg is feledkeztem, hogy lesz új Rainbow 6-es játék, anno a Vegas II-vel rohadt sokat játszottam, tetszett benne, hogy milyen sokféleképpen lehet eltenni láb alól az enemyt. Amire még kíváncsi leszek az a Crysis 3, remélem izgalmas sztorija lesz most, mivel nincs új grafikai motor. Ami még érdekel az az ArmaIII (remélem nem lesz bugos :D) és a GTA V.
Nem az vagy, akinek születtél, hanem akivé magadtól lenni tudsz.
avatar #12
pedalgep 2013. január 4. 969 hozzászólás 374.
hát valahogy egyik sem hozott lázba
avatar #11
Válasz hello_kitty #6. hozzászólására
Teljesen jó, hogy standalone lesz a DayZ, egy hete vettem meg miatta az Armát... A GTA V-nél pedig legjobb tudomásom szerint nincs megerősítve, hogy jönne PC-re is.
Egy bibi van a jelenlegi Arma2-es Dayz-vel, sok a csalo ezert fog kijonni standalone-ba a dayz,hogy vmi. vedelmet rakjanak bele... :D
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #10
2012 nov+ decemberben lehetett olvasni híreket PS4 2013 év végi megjelenésről, de biztosat senki nem irt! Véleményem szerint, ha megjelenik akkor már az év végi játékokat (COD,BF) már arra fogják optimalizálni, ami szerintem új motort jelenthet ezeknek a gameknek! Nem is tudom, hogy ez jó vagy rossz hír, de ezekre a játékokra (BF, de főleg a COD-ra) ráférne egy vérfrissítés!
avatar #9
Válasz Tumpika93 #7. hozzászólására
Nem tudom , hogy hol de petíciót írtak a RockStar-nak. Amiben azt volt , hogy pc-n is jelenjen meg és a twitterükre írták ki talán h lesz pc csak később jön ki pár hónappal. Legalább nem a konzolos buildet kapjuk mint a Battlefieldnél....
Eddig is csak később jött ki pcre, petíció idevagyoda. És mivel ezt is, úgy mint az előző részeket is, a Rockstar North csinálja, akik ugye nemcsak a konzolra gondolnak, viszont az meg már megint más tészta, hogy az előző részből kiindulva, milyen minőségű lesz a portolás. Akkor lett volna gubanc, ha a Rockstar San Diegoé lenne a főszerep, mert akkor abból semmi nem látna a pc-s közönség, mert ők a ps3-x360 korszak óta, csak konzolra gyártanak.
!
avatar #8
Válasz Tumpika93 #7. hozzászólására
Nem tudom , hogy hol de petíciót írtak a RockStar-nak. Amiben azt volt , hogy pc-n is jelenjen meg és a twitterükre írták ki talán h lesz pc csak később jön ki pár hónappal. Legalább nem a konzolos buildet kapjuk mint a Battlefieldnél....
Ne vegyél rá mérget, hogy nem konzolátiratot adnak ki, ha kiadják egyáltalán. Manapság nagy divat ...
avatar #7
Tumpika93 2013. január 4. 10 hozzászólás 8958.
Válasz hello_kitty #6. hozzászólására
Teljesen jó, hogy standalone lesz a DayZ, egy hete vettem meg miatta az Armát... A GTA V-nél pedig legjobb tudomásom szerint nincs megerősítve, hogy jönne PC-re is.
Nem tudom , hogy hol de petíciót írtak a RockStar-nak. Amiben azt volt , hogy pc-n is jelenjen meg és a twitterükre írták ki talán h lesz pc csak később jön ki pár hónappal. Legalább nem a konzolos buildet kapjuk mint a Battlefieldnél....
avatar #6
Teljesen jó, hogy standalone lesz a DayZ, egy hete vettem meg miatta az Armát... A GTA V-nél pedig legjobb tudomásom szerint nincs megerősítve, hogy jönne PC-re is.
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #5
HODOR 2013. január 4. 775 hozzászólás 485.
aliens: már uncsi
city of steam: diablóklón
dayZ: számomra érdekes, bár nagyobb közösséget nemhiszem hogy megmozgatna
arma: szokásos, engem a kategória vonz, de gépem már régóta nincs hozzá. és eddig egyik rész sem fogott úgy meg mint az original operation flashpoint
rainbow6: jólkinéz
crysis: nem tűnik túl komplikáltnak bonyolultnak, ennyi tartalom egy játékba kevés
gta: hát ez marad gta, erről több szót nem is érdemes.
bf3: felesleges pízköltés
elder scrolls online: na ez ütni fog. annak mindenképp aki benne van a történetébe, meg ilyenek. én több résszel is játszottam meg ilyenek, de leginkább csak gyilkolásztam meg stuff, szal nekem tuti ez is felejtős
dark soul's: erről csak ennyit
warframe: kicsit uncsinak tűnik: mész, jönnek, lelövöd. jó multipléjer meg minden, de ami videóban volt az kevés.
avatar #4
Válasz snacimix #3. hozzászólására
Kiváncsi vagyok,hogy jön e az új motor a Cod alá... :D Emellett Arma 3 , Patriots, Bf4, Gta 5 :D
Amíg le nem váltják a jelenlegi konzolgenerációt, biztos nem. Még pedig azért mert az IW Engine (ami lényegében egy erősen módosított Tech 3 engine) képes 60 FPS-t produkálni konzolokon, főleg Xbox360-on. Nem fognak pénzt áldozni arra hogy új motort fejlesszenek vagy licenszeljenek ha ott az ingyen Tech 3, amit csak tupírozni kell. Továbbá az elvetemült vérpistike CoD rajongóknak simán el lehet adni a sz@rt is, ezért lett elsődleges fejlesztési platform az Xbox meg a PS3. A PC-s tábor gyomra már nem veszi be a sok szemetet amit konzolon még el lehet adni. Remélem nem gázoltam senki lelki világába, nincs bajom a konzol játékosokkal, sokkal inkább a fejlesztőkkel.
avatar #3
snacimix 2013. január 4. 471 hozzászólás 825.
Kiváncsi vagyok,hogy jön e az új motor a Cod alá... :D Emellett Arma 3 , Patriots, Bf4, Gta 5 :D
avatar #2
lszr_ 2013. január 4. 1115 hozzászólás 314.
az a warframe jónak ígérkezik így elsőre

The Elder Scrolls: Online nálam biztos befutó lesz kb :D
Counter-Strike 1.6 - We won't forget
avatar #1
Részemről a Crysis 3 ami várós, meg talán a TES: Online. Sajnos attól félek hogy a Colonial Marines csak egy konzolátirat lesz PC-re. A többi meg majd elválik.