Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Rain vs XiGua - TvZ@Terminus SE

Dead Space 3: A borzongás visszatér

Cikkek/Interjúk 2013. március 18. IMPHUN 15 hozzászólás 9334 olvasás Címkék: videó OGC EA games OGC WebShop teszt Dead Space 3

Dead Space 3: A borzongás visszatér

Halotti volt az űr?

A Dead Space 3 történetét csak úgy lehet megérteni, ha már játszottunk az előző két résszel, akik ezt még nem tették, azok most rohanjanak a boltba megvenni a korábbi epizódokat, vagy érjék be a következő vázlatos összefoglalóval.

Ha lemaradtál, akkor a következőről van szó:

Halott az Űrben!

A Dead Space 3 rövid nem szét spoilerezett története a következő: A sztori előzményeként valamikor régen egy közel 200 évvel ezelőtt egy hadiflotta útnak indult, hogy megtalálja, hogy a fekete jelölő (lásd a fenti videóban) hova sugároz a földről. Természetesen minden elcsesződött, és a flotta eltűnt. A játék történetének kezdetén egy névtelen katonát követhetünk, aki lőszer nélkül baktat a jégmezőn, és azon van, hogy a Jelölő által okozott történéseket leállítsa. Az ehhez szükséges információt sikerül meglelnie, de felettese az ötös protokolra hivatkozva fejbelövi a közkatonát, és törli az információt,  végül végez önmagával is. Ezután csatlakozunk be aktívan a történetbe, mint Isaac, aki korábban az EarthGovhoz tartozott. Ő az unitológisták körében "Jelölő rombolónak", és közveszélyes bűnözőnek van kikiáltva. Miközben élte a maga életét, a korábbi jelölő incidensek nagyon megviselték, emiatt mély depresszióba esett, aminek köszönhetően még a Dead Space 2-ben megismert Ellie is otthagyta. Egy szép napon 2 EarthGov Tiszt. John Carver (Co-Op karaktere) és Robert kapitány felkeresi Isaacot és ráveszik arra, hogy Ellie segítségére siessen. Ellieről annyit tudunk, hogy miután felfedezte a korábban említett elfeledett flottát megszakadt vele a kapcsolat. Isaacnak nincs más választása, mint segíteni, mert Ellie veszélyben van. Közben kiderül, hogy ahol Isaac él egy Jelölő van elrejtve. Természetesen az unitológisták immáron hadsereggé duzzadt tömege épp ekkor próbálja meg felszabadítani azt...

Fagyos űrből fagyos bolygóra

A Dead Space sorozat első két része zárt térben kényszerített minket a nekromorfok elleni harcra a Viscreal most 2 bolygót is belepakolt a játékba, és korlátozott szabadsággal is ellátott minket. Egy mondtaba sűrítve a lényeget. Végre látni fogjuk az eget! Viszont ne örüljünk előre. Csomó olyan küldetésünk lesz, amely egy épület komplexumban fog zajlani, és itt ismételten vissza fognak köszönni a zárt helyek, és a tudat, hogy nagyon rossz klausztrofóbiásnak lenni.  A helyszíneket tekintve űrben, űrhajón, és földön fogunk járkálni. Ellenfeleink között már nemcsak nekromorfok, hanem emberek is lesznek, kik természetesen az unitológia hű követői...

Küldetések, fegyverek, felszerelések

A főszál mellett a küldetések terén számos mellék küldetésünk lesz, ami a történet egy-egy darabkáját teszi tisztává, továbbá extra cuccokhoz is segít minket, (de ezekről később) minden ilyen mellékküldetés legalább 1-2 órát fog igénybe venni, és számos loot üti a markunkat, ami hasznos lesz a játék további részében. 
A fegyverek tekintetében van a legnagyobb újítás a korábbi epizódokhoz képest! Eddig minden fegyverhez egyedi lőszer tartozott, ezt a helytakarékosság érdekében összevonták, így az a lőszer, amit felveszünk a földről minden fegyverünkben használható. Viszont oda kell figyelnünk, hogy legyen elég, mert ha egy fegyverrel megyünk, amivel csak szórjuk a golyót, akkor a másiknak, amivel a testrészeket könyebben tudjuk vagdosni nem jut elég. Ha nem takarékoskodunk, akkor egy idő után, amikor keményebb nekromorfok jönnek ellenünk, nem tudunk mit csinálni. A fejlesztők arra a legbüszkébbek (a közösség morgott érte eleget), hogy Isaac mostantól maga állítja össze a fegyverét a különböző fém és egyéb alkatrészekből, amit a pályán találunk a szekrényekben, vagy a dobozokban. De akár a kis Wall-E szerű robotunkkal is össze tudjuk kukázni a komponenseket. Ez a módszer tulajdonképpen felváltja a kreditet. Mindent magadnak kell megcsinálnod az egyszerű med packtól a lőszerig, és fegyeverekig. Ha szemfülesek vagyunk és figyelmesen keresgélünk, elrejtve találhatunk különleges tervrajzokat is, amikkel speciálisnak mondható fegyvereket tudunk magunknak gyártani. (Ha egy tanácsot megfogadtok érdemesebb a saját igényeinknek megfelelő fegyver kompozíciót alkalmazni. Példának okáért én egy időben Shotgun, Sonic Beam, és hozzá a fire damage kiegészítőt használtam, viszont ez a fegyverhelyek csökkenését vonta maga után, ugyanis a 4 helyett csak kettő lehetett nálam.) Érdekesség, hogy a ruhákat nem lehet Craftolni, hanem egy idő után a játék automatikusan feloldja. (A Collector's edition, és a Mass Effect 3 által feloldható ruhák a játék első öltöztető "fénymásolójában" felvehetők).

Nekromorfs turn it off!

A játék fő ellenségei tatarozáson estek át, összegezve plussz négy új ellenségünk van, és egy "mínusz".
Kezdjük először a megszállottakkal (saját elnevezések), ezek az emberi nekromorfok külsőre halottak belsőleg Nekromorf stílusban nyomják az ipart. Az átlag nekromorfokhoz képest ők közelharci fegyvereket, csákányokat használnak, és azzal akarják kilyukasztani a koponyánkat, vagy levágni egyes testrészeinket. Normál fokozaton problémás őket lelőni ugyanis 3-4 lövés kell a lábukba, hogy kússzanak, ilyenkor jön egy nekromorf csavar. A leszakadt testrészeik helyén 3 nyúlvány jelenik meg, amiből a baba nekromorfokkhoz hasonlóan dárdát tudnka kilőni. Ez a képességük deréktól fölfele is működik.
Aztán ott vannak a gyerekeket felváltó anorexiás nekromorfok, akiket nevezzünk csak nyurgának. Ezek történetileg nekromorf fogyasztás után alakultak át, és hát khm igen.
Végül a harmadik a hiperaktív nekromorf, aki olyan mintha egy tonna speed-t tolt volna föl magának, ennek köszönhetően a legprofibb limbóst is simán hazavágja. Ő a sima nekromorf támadásaival bír.  Ugyan az elején négy nekromorfról szóltam, de a negyedik típus az olyan szorosan kapcsolódik a történethez, hogy inkább nem spoilerezem.

Felszínről űrbe, űrből hajóba, hajóból űrbe, aztán ismét a felszínre...

A pályák hangulata egyedülálló az elejétől a végéig. A fejlesztők ezen a téren kitettek magukért. A kedvenc pályáim a Tau Volanis rozsdásodó, és széteső hajóin játszódnak. Hihetetlenül jól néznek ki kívül-belül. Az űrben ugyanezt a feelinget hozzák a hajókról levált, vagy szétesett roncs darabok, amikben oxigént, vagy dobozokat találhatunk. Az átvezetésre rendelkezésre áll egy villamosszerű hajó, ami a különböző hajók közötti utazást hivatott szolgálni. Ezt szerintem tapasztaljátok ki ti magatok, hogy hogyan is működik. Visszatérve a belső részekhez, ez leginkább azt adja vissza amit kell. Hogy mit is? Képzeljetek el egy 200 éve az űrben dekkoló hajó rozsdás, elnyűtt belső terét, ami nem csillog-villog, mint általában más játékokban, hanem maga a jéghideg enyészet. A földi történet kapcsán külön meg kell említenünk, hogy miképp ábrázolták a készítők az idő múlását. A fejlesztők itt is okosak voltak, és nem béka ugrásokkal közelítették meg a témát. Fokozatosan a történet előrehaladásával szépen múlik az idő, alkonyul, sötétedik, míg teljesen be nem esteledik. A leglátványosabb jelenet talán, amikor a történet háromnegyedénél elérünk egy kutatóállomáshoz, ahol épp a lenyugvó nap sugarai ölelik körbe a környező tereptárgyakat. Na, de nemcsak "romantikus" naplementéket láthatunk... Ott vannak a természeti viszonttagságok(A.K.A. hóvihar) is, melyek nehezítik dolgunkat, lassítják a karakterünk mozgását.

Horror, vagy akció?

A játékmenetet illetően sokaknak voltak fenntartásai, ugyanis a sorozat első része nem egy álmatlan éjszakát okozott a játékosoknak, míg a széria második része leginkább az akcióra volt kihegyezve mintsem az ijesztő elemekre. Ez úgy látszik most egyensúlyba került a harmadik részben. Mind az akció, mind a megijesztésünket szolgáló elemek nagyszerűen vannak balanszolva. Az egyedüli rossz dolog, hogy megtartották azt a sejtelmes zenét, amivel jelezni próbálják, hogy kösd föl a gatyád, mert megfognak támadni. Persze így is van egy-két alkalom, amikor semmi zene nincsen, és hoppá egy nekromorf van a seggedben, és próbálja letépni a fejed. Zavaró azonban, hogy egyes helyeken túlságosan is sok ellenfél jön egyszerre, de talán pont az ilyen jelenetektől lesz túlélő-horror stílusú a játék.

Dead Space Co-Op

A Co-Op részét külön kiemelte az EA marketinges csapata, ennek ellenére úgy látszik a hypetól függetlenül egy cseppet gyenguszra sikerült. Isaac, és Carver külön küldetései túl rövidek, és minden olyan jelenet, ami érdekes lenne az csak Carvert érinti. Az egyjátékos módban az alap kiegészítéseknél Carver szerepe ezért sem hangsúlyos. Van egy-két érdekes quick time event, amelyben egymás -gomb nyomogatással való- segítsége lesz a cél. Ettől függetlenül szerény véleményem szerint a játékot, ha a maga ijesztegetős hangulatában szeretnénk megismerni, akkor érdemes először egyedül végigvinni. Csak ezután belefogni a Co-Op mókába, mert ugyan mint minden játékban haverokkal élvezet tolni. De ha nincs erre lehetőséged, akkor is csatlakozni tudsz azokhoz, akik egyedül kezdtek bele Co-op szinten a játékba, így mint Carver írthatjátok a Nekromorfokat.

Bugok istene elhagyott téged!

A legjobb dolog egy játékban, ha nincsen bug, vagy ha kevés van benne. Most kijelentem, hogy összesen 4 bugot találtam a játékban. Ami leginkább megmosolyogtatott az egy nekromorf megszállt katona volt, ami valahogy felúszott a szellőzőbe. A haladást komolyabban akadályozó dologgal nem találkoztam!

He, mikrotranzakció?

Ez a legnagyobb mellélövése talán a játéknak. Szerintem nem igazán van helye egy olyan játékban a mikrotranzakciónak, ami nem a többjátékos elemek felé húz, hanem az egyjátékos felé. Az alapötlet talán az lehetett egy marketinges fejében, hogy adjunk "szemetet" pénzért. Mivel a játékban úgyis hatalmas mennyiségű fegyver tervrajz van, és nincs azaz isten, hogy te legyél a MÉH telep szuperhőse (ergó végig guberálj minden roncsot), ezért a fanatikusok biztos pénzt áldoznak majd rá és megveszik az alkatrészeket. Ez az Opció jelzem nem kötelező!


Mindig nézz a hátad mögé!

Személyes vélemény

Sokan fenntartással kezelték a Dead Space soron következő részét, mert a második rész nagyon akció orientáltra sikerült. Az igazság az, hogy a Dead Space 2 játszva én nem ijedtem meg úgy, mint az első részén. Ellenben a harmadik epizód visszahozta a sötétben gameléses fóbiámat. Mindig a hátam mögé néztem, és felidézte a "better safe if i blow up that corpse" reakciómat. A sok hulla egy rakáson a Dead Space-ben megtanított arra, hogy érdemes csonkítgatni a tetemeket, mielőtt elkezdjük a szoba másik oldalán lévő kapcsolót molesztálni, mert könnyen meglepetés érhet minket. Szerintem a hangulatát jól eltalálták a készítők, attól függetlenül, hogy egy idő után a visszatérő környezeti elemek egyhanghúvá válnak, még ha más festéssel és rozsdamintával is próbálják ezt változatossá tenni... Alapvető benyomásom, hogy érdemes beruházni a játékra, ha egy jó kis borzongásra vágyunk.

Pontozás: 8/10

Pro:
- Izsák, és Kárver nekromorfot ölnek
- Mérnök végre mérnök lett
- Bolygó!
- Praise Altman!

Kontra :
- Repetatív pálya elemek
- Gyengécske befejezés
- 2 Regeneratív dög egyszerre (de kérem) 
- Rövid Co-op küldik

A Dead Space 3 tesztpéldányokat az Electronic Arts Magyarország bocsátotta rendelkezésünkre, köszönet érte!

avatar #15
wtyw június 29. 05:32 79 hozzászólás 3226.
British remained converse chucks silent. barbour mens jackets Murmur nike store duration nike air max 2015 than converse outlet simply nfl patriots made cheap oakley sunglasses a hollister vow nfl lions to christian louboutin shoes be polo outlet online longer, givenchy bags outlet because people also designer handbags pray uhren to timberland homme God air max 2015 to north face pas cher bless nfl vikings gave michael kors bags a cheap eyeglasses long air max 2014 number michael kors purses of michael kors black friday sound ray ban black friday up, true religion people russell westbrook jersey have ralph lauren to coach outlet ride michael kors their prada sunglasses livestock. mont blanc pens The wholesale handbags boy chrome hearts jewelry and michael kors the soccer shoes British coach outlet sale bought roche run camels, nike air max they kevin durant shoeskobe bryant shoes have rayban sunglasses some northface difficulty nfl buccaneers climbed hump. air max shoes British adidas neo boys riding indiana pacers camels louboutin shoes feel adidas sneakers sad, houston rockets because mcm outlet it vans outlet wants asics gel laden coach factory outlet online with several red bottoms boxes soccer outlet online of coach factory outlet online heavy wedding dresses uk books gafas oakley us. nike free run If michael kors australia we louboutin look carefully giuseppe zanotti you replica rolex will michael kors outlet online find instyler ionic styler that hilfiger outlet parents christian louboutin often adidas.se think burberry outlet that nop jerseys we www.tommyhilfiger.nl always dallas mavericks jersey think we cleveland cavaliers jerseys are rayban better abercrombie than memphis grizzlies them bcbg dresses some roshe run more; michael kors bags like stars dsquared2 shoes in ray ban sbocco the sky, burberry handbags rain oakley sunglasses outlet or asics shine, ray ban sunglasses they nfl raiders are michael kors bags overtly hollister or portland trail blazers covertly michael kors bags watching zapatillas nike us, timberland outlet worried we coach outlet eat nfl azcardinals well, denver nuggets wear polo ralph well, the north face live barbour women jackets well, nfl saints so cheap jerseys we longchamp outlet must keep nike free 5.0 in coach outlet online mind: kate spade outlet online "often a longchamp black friday phone cheap glasses call ralph lauren uk to distant pandora parents burberry outlet online and mcm handbags tell nike free shoes them baseball bats we're cheap oakley sunglasses all ray ban outlet well!" they nike.de sleep utah jazz will michael kors v?skor wake barbour mens jackets up prada outlet laughing. cheap michael kors Heart vans schuhe to chi hair heart supra shoes distance thomas sabo uk actually marc jacobs outlet so simple.Why nfl bears can nike mercurial compass longchamp taschen to supra footwear draw air max a coach outlet circle. relojes especiales Because michael kors during giuseppe shoes the day knicks jerseys she ray ban sunglasses outlet is dsquared2 jeans like woolrich outlet online the nike air sun nike outlet store in air max 90 the nfl dolphins sky, always nfl broncos an longchamp outlet optimist, orlando magic giving everyone beats audio happy. She longchamp is nba jerseys like new balance shoes the san antonio spurs night salvatore ferragamo sky nike air force the bos jersey moon, sac jerseys always burberry outlet online quiet ray ban wayfarer to philipp plein clothes listen, free run to help air max everyone nike air max out ralph lauren outlet online of nike max the cheap jerseys gloom. barbour outlet She is air jordan shoes the spring ralph lauren outlet Primula ray ban sunglasses tender michael kors outlet online sale Liuya cheap jerseys bring burberry bags outlet the warmest rhythm; north face she nfl seahawks is tommy hilfiger the omega watches cool swarovski jewelry summer hugo boss outlet breeze, bring hollister clothing store the most comfortable chicago bulls feeling; she is the toronto raptors golden coach factory outlet online autumn fendi outlet online colors, huaraches bringing ray-ban sunglasses the nba jerseys joy of timberland shoes harvest; oakley sunglasses outlet winter ray ban outlet she prada handbags is nike huaraches pure burberry white cheap oakley spirit, nike roshe with pandora her nba jerseys eyes nfl packers looking nike air max at beats by dre this pandora rings pristine fidget spinner world, tommy hilfiger hope burberry online shop that cheap michael kors it designer handbags can cheap basketball shoes soon nike air max 2014 bring adidas shoes outlet this adidas shoes world softball bats to burberry handbags every kanye west shoes corner hermes outlet filled tommy hilfiger online shop with nike air pure nfl redskins and simple, nike outlet so katespade outlet that ralph lauren shirts the white lacoste polos world suns jerseys of coach bags dirt clean slate, nfl 49ers so hollister kids to baseball jerseys decorate mcm bags the coach black friday white louboutins world roshe run beautiful, coach factory outlet online so longchamp white coach outlet online to burberry tell us what hollister co is coach factory online black michael kors handbags and bottega what is louboutin white, swarovski australia so cheap nike shoes white juicy couture to ferragamo restore oakley the michael kors handbags beauty burberry sale in levis outlet store our michael kors outlet online hearts.Quiet ferragamo shoes good longchamp handbags time, the prada end jimmy choo shoes is nike roshe the vicissitudes ralph lauren black friday of nike outlet life; polo ralph lauren the lunette ray ban pas cher years polo ralph lauren outlet online speechless, hollister online shop deutschland never look replica handbags back. burberry uk Xu coach black friday some reebok regret, coach outlet but ecco women shoes do cheap ray ban not cheap oakley sunglasses welcome celine black friday a nfl falcons return nfl texans once plein outlet owned; oakley Xu nfl titans some oakley prescription comfort, nfl cowboys but the north face outlet can ralph lauren not swarovski find jerseys from china a nike outlet safe juicy couture clothings heart. the north face Life rayban may pandora be hogan shoes outlet given roshes to nfl steelers us free running too nike free shoes little, ralph lauren uk not oakley sunglasses cheap enough replica watches time thomas sabo to jimmy choo have replica watches a swarovski good, salomon schuhe it nfl rams flows air max 95 away michael kors bags from nike mercurial vapor hands; fake rolex perhaps true religion jeans women we ray ban zonnebril are ua stephen curry faced michael kors handbags with burberry handbags too milwaukee bucks many swarovski lives flat iron lost, hilfiger not marc jacobs handbags know north face backpacks how vibram shoes to nike air force cherish, armani clothing blink lunette oakley pas cher of true religion outlet an cheap true religion eye, ray ban an polo ralph lauren outlet instant, mcm bags it was ralph lauren tracksuits gone. ray bans Years shop coach factory well, new balance store life rolex replica is so. nfl bengals Faced occhiali oakley With mcm backpack outlet a nfl bills calm new balance heart, michael kors calm burberry outlet online acceptance. converse Perhaps, it watches is michael kors the nfl jerseys rainbow after iphone 5 cases the ed hardy clothing rain, nike online colorful oakley outlet online Xuanmu; the north face perhaps, washington wizards is hermes birkin the scarpe hogan month air jordan under puma the nike.dk stars bottega veneta bright.Sometimes replica watches life minnesota timberwolves and pistons jersey we new balance always kobe bryant jersey like jordans for sale to nfl giants joke: adidas obviously dre beats do north face outlet not want nfl ravens to do rolex it nets jersey unknowingly air jordan retro done; babyliss really cheap jerseys do coach purses not nike huarache want oakley sunglasses to long champ say, tory burch sale but nfl browns can air jordans not ray ban sunglasses help shoes on sale to michael kors outlet say. ralph lauren polo Do michaelkors.com not michael kors bags fret, montre pas cher do not adidas.de regret, life womens hoodies is ralph lauren outlet like jordan shoes that. charlotte hornets jersey With pandora jewellery a michael kors outlet calm converse shoes mind tommy hilfiger outlet stores to kate spade deal louboutin outlet with michael kors purses a nike.com hot jerseys from china orbital tears true religion jeans outlet to jerseys from china moist. timberland boots I calvin klein regret nike air max not ray ban ever experience mizuno running shoes how nfl chargers how ralph lauren online unbearable michael kors outlet online failure, but valentino shoes outlet there oakley black friday is new balance a bcbg max azria bright hermes bags future oakley sunglasses but salvatore ferragamo not hard nfl chiefs to swarovski crystal grasp; jordan release dates frustrating hogan not barbour women jackets do vans shoes things oakley how adidas superstar disappointed, but nfl panthers it nfl eagles is nike.se obviously ralph lauren factory store a clothing websites chance iphone 4s cases to mia jersey sit polo ralph lauren outlet back prada outlet and do gsw jerseys nothing polo ralph lauren to polo ralph lauren remedy coach handbags outlet and think. Just feel philadelphia 76ers jersey a ray ban sunglasses conviction, pandora bracelets heartfelt nfl colts sentiment, mbt shoes outlet people face puma outlet store to burberry handbags face things, everything oakley outlet will cheap oakley become cheap true religion bland, versace shoes outlet inner nfl jets conviction celine handbags will michael kors outlet online sale light nfl jaguars up north face jackets your beats by dre life ralph lauren to help los angeles clippers you nike tn requin kate spade outlet
avatar #14
savanya94 2013. február 24. 289 hozzászólás 1293.
Válasz LEGIONBOSS #1. hozzászólására
A korábbi Dead Space-ekben annyira egyértelmű volt egy hullákkal tarkított helyiségben hogy az egyik felugrik ha odamész, hogy bevett szokásommá vált lefejezni az összeset mielőtt belépnék :vigyor:
nekem is XDDDDDDDDDDDDDD én már kitoltam a 3 at is :DD
avatar #13
TRVPG0D 2013. február 24. 294 hozzászólás 1272.
Válasz Konigstiger #9. hozzászólására
Így könnyebb eladni.
Igazad van, de ez fordítva is működik, valakinek ez negatív, valakinek pozitív. 2012-ben a Torchlight II-n és a Borderlands 2-n kívül nem volt olyan játékfolytatás ami jobban sikerült volna, mint elődje. Sebaj, bízzunk a javulásban. :bocs: :kacsint:
Már nem játszom, csak okoskodok.
avatar #12
Konigstiger 2013. február 24. 522 hozzászólás 746.
Válasz nzozzz #12. hozzászólására
Egy rakás mikrotranzakció, stb, miközben a játékban valójában nincs semmi komolyabb újítás vagy hasonló valóban jó/hasznos dolog? És ráadásul az EA csinálta ezt? De "meglepő"...
Kicsit öngól ez a mikrotranzakciós rész, még ha csak opcionális is. Volt egy cikk róla hogy bizonyos helyeken simán lehet farmolni az alapanyagokat. Itt egy videó is: http://www.youtube.com/watch?v=oerW8ABV6aQ
avatar #11
nzozzz 2013. február 24. 98 hozzászólás 2860.
Egy rakás mikrotranzakció, stb, miközben a játékban valójában nincs semmi komolyabb újítás vagy hasonló valóban jó/hasznos dolog? És ráadásul az EA csinálta ezt? De "meglepő"...
avatar #10
zltn 2013. február 24. 343 hozzászólás 1109.
nem vagyok Dead Space rajongó :D:D:D de az első 40 perc után kiléptem hogy na most ezt kicsit pihentetem :D:DD:D
avatar #9
KooleN 2013. február 24. 271 hozzászólás 1365.
Válasz egy törölt hozzászólásra
Ez a hozzászólás törlésre került, ezért a tartalmát nem lehet megtekinteni.
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
avatar #8
Konigstiger 2013. február 24. 522 hozzászólás 746.
Válasz TRVPG0D #7. hozzászólására
Gyenge lett a többihez képest, nekem a második rész jobban adta. Ahogy észrevettem ez még sokkal könnyebre is sikerült az előző részhez/részekhez, talán, mert ez már az újabb lustább generációt akarja megfogni. Ez alatt azt értem, hogy egy egyszerű horror játékkal és egy 16/18 (nem tudom pontosan) korhatárral akarják megfogni a 13/14 éveseket, bár nekem ez már minden játéknál így jön át.
A játék nem lett rossz, sőt, ez egy jó játék, de többet lehetett várni tőle.
Így könnyebb eladni.
avatar #7
TRVPG0D 2013. február 24. 294 hozzászólás 1272.
Gyenge lett a többihez képest, nekem a második rész jobban adta. Ahogy észrevettem ez még sokkal könnyebre is sikerült az előző részhez/részekhez, talán, mert ez már az újabb lustább generációt akarja megfogni. Ez alatt azt értem, hogy egy egyszerű horror játékkal és egy 16/18 (nem tudom pontosan) korhatárral akarják megfogni a 13/14 éveseket, bár nekem ez már minden játéknál így jön át.
A játék nem lett rossz, sőt, ez egy jó játék, de többet lehetett várni tőle.
Már nem játszom, csak okoskodok.
avatar #6
bzsolt 2013. február 24. 160 hozzászólás 2037.
Impi, tegyél meg egy szívességet és ne próbálj Csaszino nyomdokaiba lépni, azzal, hogy pálya bemutató videókat csinálsz (gondolom tudod miről beszélek), mert az nem megy Neked. Ellenben cikkeket elég jól meg tudsz írni. Az előző is tetszett és ez is. Ez lesz a Te tereped. Gratula!
avatar #5
Konigstiger 2013. február 24. 522 hozzászólás 746.
Válasz ThingHUN #4. hozzászólására
Elsősorban ez egy konzolport, NEM PC-re készült. Ezt maguk a feljesztők nyilatkozták.
Gyakorlatilag a DS szériát úgyanúgy kinyírták mint a F.E.A.R.-t.
Én ugyan ezt írtam, csak más szóhasználattal ...
avatar #4
ThingHUN 2013. február 23. 80 hozzászólás 3219.
Válasz Konigstiger #3. hozzászólására
Azért ilyen a grafika mert elsősorban konzolra készült, és csak másodsorban PC-re. A fejlesztők kerek perec megmondták hogy a PC-s verzió semmiféle extrákat nem fog tartalmazni grafikai téren, nehogy a konzolosok rosszul érezzék magukat. Nem véletlenül áll a küszöbön a konzolos generációváltás.
Elsősorban ez egy konzolport, NEM PC-re készült. Ezt maguk a feljesztők nyilatkozták.
Gyakorlatilag a DS szériát úgyanúgy kinyírták mint a F.E.A.R.-t.
avatar #3
Konigstiger 2013. február 23. 522 hozzászólás 746.
Válasz nK_ #2. hozzászólására
Borzalmas. Olyan, mint ha egy DLC lenne a 2. részhez. Ugyanaz a történet, nincs semmilyen újítás(a barkácsolás fos) De most komolyan, milyen grafika ez? 2006ban láttam ilyen grafikát. Szégyelhetnék magukat, hogy ki mertek adni egy ilyen játékot. Vagy: mikrotranzakció egy singleplayer játékban?....

Csak azért 5/10, mert van benne Mass Effectes ruha.

OtherWorld Online tesztje: http://www.youtube.com/watch?v=NLmuqo-99KA&list=UUYufxNN4JYBVQ7zL1Khb7sQ&index=8
Azért ilyen a grafika mert elsősorban konzolra készült, és csak másodsorban PC-re. A fejlesztők kerek perec megmondták hogy a PC-s verzió semmiféle extrákat nem fog tartalmazni grafikai téren, nehogy a konzolosok rosszul érezzék magukat. Nem véletlenül áll a küszöbön a konzolos generációváltás.
avatar #2
nK_ 2013. február 23. 25 hozzászólás 5883.
Borzalmas. Olyan, mint ha egy DLC lenne a 2. részhez. Ugyanaz a történet, nincs semmilyen újítás(a barkácsolás fos) De most komolyan, milyen grafika ez? 2006ban láttam ilyen grafikát. Szégyelhetnék magukat, hogy ki mertek adni egy ilyen játékot. Vagy: mikrotranzakció egy singleplayer játékban?....

Csak azért 5/10, mert van benne Mass Effectes ruha.

OtherWorld Online tesztje: http://www.youtube.com/watch?v=NLmuqo-99KA&list=UUYufxNN4JYBVQ7zL1Khb7sQ&index=8
avatar #1
LEGIONBOSS 2013. február 23. 173 hozzászólás 1911.
A korábbi Dead Space-ekben annyira egyértelmű volt egy hullákkal tarkított helyiségben hogy az egyik felugrik ha odamész, hogy bevett szokásommá vált lefejezni az összeset mielőtt belépnék :vigyor: