Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Rain vs XiGua - TvZ@Terminus SE

Dead Space 3: A borzongás visszatér

Cikkek/Interjúk 2013. március 18. IMPHUN 19 hozzászólás 10022 olvasás Címkék: videó OGC EA games OGC WebShop teszt Dead Space 3

Dead Space 3: A borzongás visszatér

Halotti volt az űr?

A Dead Space 3 történetét csak úgy lehet megérteni, ha már játszottunk az előző két résszel, akik ezt még nem tették, azok most rohanjanak a boltba megvenni a korábbi epizódokat, vagy érjék be a következő vázlatos összefoglalóval.

Ha lemaradtál, akkor a következőről van szó:

Halott az Űrben!

A Dead Space 3 rövid nem szét spoilerezett története a következő: A sztori előzményeként valamikor régen egy közel 200 évvel ezelőtt egy hadiflotta útnak indult, hogy megtalálja, hogy a fekete jelölő (lásd a fenti videóban) hova sugároz a földről. Természetesen minden elcsesződött, és a flotta eltűnt. A játék történetének kezdetén egy névtelen katonát követhetünk, aki lőszer nélkül baktat a jégmezőn, és azon van, hogy a Jelölő által okozott történéseket leállítsa. Az ehhez szükséges információt sikerül meglelnie, de felettese az ötös protokolra hivatkozva fejbelövi a közkatonát, és törli az információt,  végül végez önmagával is. Ezután csatlakozunk be aktívan a történetbe, mint Isaac, aki korábban az EarthGovhoz tartozott. Ő az unitológisták körében "Jelölő rombolónak", és közveszélyes bűnözőnek van kikiáltva. Miközben élte a maga életét, a korábbi jelölő incidensek nagyon megviselték, emiatt mély depresszióba esett, aminek köszönhetően még a Dead Space 2-ben megismert Ellie is otthagyta. Egy szép napon 2 EarthGov Tiszt. John Carver (Co-Op karaktere) és Robert kapitány felkeresi Isaacot és ráveszik arra, hogy Ellie segítségére siessen. Ellieről annyit tudunk, hogy miután felfedezte a korábban említett elfeledett flottát megszakadt vele a kapcsolat. Isaacnak nincs más választása, mint segíteni, mert Ellie veszélyben van. Közben kiderül, hogy ahol Isaac él egy Jelölő van elrejtve. Természetesen az unitológisták immáron hadsereggé duzzadt tömege épp ekkor próbálja meg felszabadítani azt...

Fagyos űrből fagyos bolygóra

A Dead Space sorozat első két része zárt térben kényszerített minket a nekromorfok elleni harcra a Viscreal most 2 bolygót is belepakolt a játékba, és korlátozott szabadsággal is ellátott minket. Egy mondtaba sűrítve a lényeget. Végre látni fogjuk az eget! Viszont ne örüljünk előre. Csomó olyan küldetésünk lesz, amely egy épület komplexumban fog zajlani, és itt ismételten vissza fognak köszönni a zárt helyek, és a tudat, hogy nagyon rossz klausztrofóbiásnak lenni.  A helyszíneket tekintve űrben, űrhajón, és földön fogunk járkálni. Ellenfeleink között már nemcsak nekromorfok, hanem emberek is lesznek, kik természetesen az unitológia hű követői...

Küldetések, fegyverek, felszerelések

A főszál mellett a küldetések terén számos mellék küldetésünk lesz, ami a történet egy-egy darabkáját teszi tisztává, továbbá extra cuccokhoz is segít minket, (de ezekről később) minden ilyen mellékküldetés legalább 1-2 órát fog igénybe venni, és számos loot üti a markunkat, ami hasznos lesz a játék további részében. 
A fegyverek tekintetében van a legnagyobb újítás a korábbi epizódokhoz képest! Eddig minden fegyverhez egyedi lőszer tartozott, ezt a helytakarékosság érdekében összevonták, így az a lőszer, amit felveszünk a földről minden fegyverünkben használható. Viszont oda kell figyelnünk, hogy legyen elég, mert ha egy fegyverrel megyünk, amivel csak szórjuk a golyót, akkor a másiknak, amivel a testrészeket könyebben tudjuk vagdosni nem jut elég. Ha nem takarékoskodunk, akkor egy idő után, amikor keményebb nekromorfok jönnek ellenünk, nem tudunk mit csinálni. A fejlesztők arra a legbüszkébbek (a közösség morgott érte eleget), hogy Isaac mostantól maga állítja össze a fegyverét a különböző fém és egyéb alkatrészekből, amit a pályán találunk a szekrényekben, vagy a dobozokban. De akár a kis Wall-E szerű robotunkkal is össze tudjuk kukázni a komponenseket. Ez a módszer tulajdonképpen felváltja a kreditet. Mindent magadnak kell megcsinálnod az egyszerű med packtól a lőszerig, és fegyeverekig. Ha szemfülesek vagyunk és figyelmesen keresgélünk, elrejtve találhatunk különleges tervrajzokat is, amikkel speciálisnak mondható fegyvereket tudunk magunknak gyártani. (Ha egy tanácsot megfogadtok érdemesebb a saját igényeinknek megfelelő fegyver kompozíciót alkalmazni. Példának okáért én egy időben Shotgun, Sonic Beam, és hozzá a fire damage kiegészítőt használtam, viszont ez a fegyverhelyek csökkenését vonta maga után, ugyanis a 4 helyett csak kettő lehetett nálam.) Érdekesség, hogy a ruhákat nem lehet Craftolni, hanem egy idő után a játék automatikusan feloldja. (A Collector's edition, és a Mass Effect 3 által feloldható ruhák a játék első öltöztető "fénymásolójában" felvehetők).

Nekromorfs turn it off!

A játék fő ellenségei tatarozáson estek át, összegezve plussz négy új ellenségünk van, és egy "mínusz".
Kezdjük először a megszállottakkal (saját elnevezések), ezek az emberi nekromorfok külsőre halottak belsőleg Nekromorf stílusban nyomják az ipart. Az átlag nekromorfokhoz képest ők közelharci fegyvereket, csákányokat használnak, és azzal akarják kilyukasztani a koponyánkat, vagy levágni egyes testrészeinket. Normál fokozaton problémás őket lelőni ugyanis 3-4 lövés kell a lábukba, hogy kússzanak, ilyenkor jön egy nekromorf csavar. A leszakadt testrészeik helyén 3 nyúlvány jelenik meg, amiből a baba nekromorfokkhoz hasonlóan dárdát tudnka kilőni. Ez a képességük deréktól fölfele is működik.
Aztán ott vannak a gyerekeket felváltó anorexiás nekromorfok, akiket nevezzünk csak nyurgának. Ezek történetileg nekromorf fogyasztás után alakultak át, és hát khm igen.
Végül a harmadik a hiperaktív nekromorf, aki olyan mintha egy tonna speed-t tolt volna föl magának, ennek köszönhetően a legprofibb limbóst is simán hazavágja. Ő a sima nekromorf támadásaival bír.  Ugyan az elején négy nekromorfról szóltam, de a negyedik típus az olyan szorosan kapcsolódik a történethez, hogy inkább nem spoilerezem.

Felszínről űrbe, űrből hajóba, hajóból űrbe, aztán ismét a felszínre...

A pályák hangulata egyedülálló az elejétől a végéig. A fejlesztők ezen a téren kitettek magukért. A kedvenc pályáim a Tau Volanis rozsdásodó, és széteső hajóin játszódnak. Hihetetlenül jól néznek ki kívül-belül. Az űrben ugyanezt a feelinget hozzák a hajókról levált, vagy szétesett roncs darabok, amikben oxigént, vagy dobozokat találhatunk. Az átvezetésre rendelkezésre áll egy villamosszerű hajó, ami a különböző hajók közötti utazást hivatott szolgálni. Ezt szerintem tapasztaljátok ki ti magatok, hogy hogyan is működik. Visszatérve a belső részekhez, ez leginkább azt adja vissza amit kell. Hogy mit is? Képzeljetek el egy 200 éve az űrben dekkoló hajó rozsdás, elnyűtt belső terét, ami nem csillog-villog, mint általában más játékokban, hanem maga a jéghideg enyészet. A földi történet kapcsán külön meg kell említenünk, hogy miképp ábrázolták a készítők az idő múlását. A fejlesztők itt is okosak voltak, és nem béka ugrásokkal közelítették meg a témát. Fokozatosan a történet előrehaladásával szépen múlik az idő, alkonyul, sötétedik, míg teljesen be nem esteledik. A leglátványosabb jelenet talán, amikor a történet háromnegyedénél elérünk egy kutatóállomáshoz, ahol épp a lenyugvó nap sugarai ölelik körbe a környező tereptárgyakat. Na, de nemcsak "romantikus" naplementéket láthatunk... Ott vannak a természeti viszonttagságok(A.K.A. hóvihar) is, melyek nehezítik dolgunkat, lassítják a karakterünk mozgását.

Horror, vagy akció?

A játékmenetet illetően sokaknak voltak fenntartásai, ugyanis a sorozat első része nem egy álmatlan éjszakát okozott a játékosoknak, míg a széria második része leginkább az akcióra volt kihegyezve mintsem az ijesztő elemekre. Ez úgy látszik most egyensúlyba került a harmadik részben. Mind az akció, mind a megijesztésünket szolgáló elemek nagyszerűen vannak balanszolva. Az egyedüli rossz dolog, hogy megtartották azt a sejtelmes zenét, amivel jelezni próbálják, hogy kösd föl a gatyád, mert megfognak támadni. Persze így is van egy-két alkalom, amikor semmi zene nincsen, és hoppá egy nekromorf van a seggedben, és próbálja letépni a fejed. Zavaró azonban, hogy egyes helyeken túlságosan is sok ellenfél jön egyszerre, de talán pont az ilyen jelenetektől lesz túlélő-horror stílusú a játék.

Dead Space Co-Op

A Co-Op részét külön kiemelte az EA marketinges csapata, ennek ellenére úgy látszik a hypetól függetlenül egy cseppet gyenguszra sikerült. Isaac, és Carver külön küldetései túl rövidek, és minden olyan jelenet, ami érdekes lenne az csak Carvert érinti. Az egyjátékos módban az alap kiegészítéseknél Carver szerepe ezért sem hangsúlyos. Van egy-két érdekes quick time event, amelyben egymás -gomb nyomogatással való- segítsége lesz a cél. Ettől függetlenül szerény véleményem szerint a játékot, ha a maga ijesztegetős hangulatában szeretnénk megismerni, akkor érdemes először egyedül végigvinni. Csak ezután belefogni a Co-Op mókába, mert ugyan mint minden játékban haverokkal élvezet tolni. De ha nincs erre lehetőséged, akkor is csatlakozni tudsz azokhoz, akik egyedül kezdtek bele Co-op szinten a játékba, így mint Carver írthatjátok a Nekromorfokat.

Bugok istene elhagyott téged!

A legjobb dolog egy játékban, ha nincsen bug, vagy ha kevés van benne. Most kijelentem, hogy összesen 4 bugot találtam a játékban. Ami leginkább megmosolyogtatott az egy nekromorf megszállt katona volt, ami valahogy felúszott a szellőzőbe. A haladást komolyabban akadályozó dologgal nem találkoztam!

He, mikrotranzakció?

Ez a legnagyobb mellélövése talán a játéknak. Szerintem nem igazán van helye egy olyan játékban a mikrotranzakciónak, ami nem a többjátékos elemek felé húz, hanem az egyjátékos felé. Az alapötlet talán az lehetett egy marketinges fejében, hogy adjunk "szemetet" pénzért. Mivel a játékban úgyis hatalmas mennyiségű fegyver tervrajz van, és nincs azaz isten, hogy te legyél a MÉH telep szuperhőse (ergó végig guberálj minden roncsot), ezért a fanatikusok biztos pénzt áldoznak majd rá és megveszik az alkatrészeket. Ez az Opció jelzem nem kötelező!


Mindig nézz a hátad mögé!

Személyes vélemény

Sokan fenntartással kezelték a Dead Space soron következő részét, mert a második rész nagyon akció orientáltra sikerült. Az igazság az, hogy a Dead Space 2 játszva én nem ijedtem meg úgy, mint az első részén. Ellenben a harmadik epizód visszahozta a sötétben gameléses fóbiámat. Mindig a hátam mögé néztem, és felidézte a "better safe if i blow up that corpse" reakciómat. A sok hulla egy rakáson a Dead Space-ben megtanított arra, hogy érdemes csonkítgatni a tetemeket, mielőtt elkezdjük a szoba másik oldalán lévő kapcsolót molesztálni, mert könnyen meglepetés érhet minket. Szerintem a hangulatát jól eltalálták a készítők, attól függetlenül, hogy egy idő után a visszatérő környezeti elemek egyhanghúvá válnak, még ha más festéssel és rozsdamintával is próbálják ezt változatossá tenni... Alapvető benyomásom, hogy érdemes beruházni a játékra, ha egy jó kis borzongásra vágyunk.

Pontozás: 8/10

Pro:
- Izsák, és Kárver nekromorfot ölnek
- Mérnök végre mérnök lett
- Bolygó!
- Praise Altman!

Kontra :
- Repetatív pálya elemek
- Gyengécske befejezés
- 2 Regeneratív dög egyszerre (de kérem) 
- Rövid Co-op küldik

A Dead Space 3 tesztpéldányokat az Electronic Arts Magyarország bocsátotta rendelkezésünkre, köszönet érte!

avatar #19
chanyuan2017.12.28
canada goose outlet
kobe shoes
nike free 5
ugg boots clearance
mbt shoes
michael kors
jordan shoes
oakley sunglasses
jordan shoes
canada goose jackets
true religion outlet
pandora charms
coach outlet online
canada goose jackets
oakley sunglasses
kate spade outlet
denver broncos jerseys
hermes belt
ray bans
michael kors handbags
thomas sabo
michael kors
barbour outlet
ray ban sunglasses
coach outlet online
mulberry handbags
pandora outlet
mulberry outlet
polo outlet
canada goose outlet
polo outlet
michael kors outlet
ecco sale
polo ralph lauren
mont blanc pens
ugg outlet
longchamp outlet
nike outlet
timberland sko
coach outlet store online
moncler outlet
burberry outlet
coach outlet
coach factory outlet
kobe 9
lakers jerseys
cheap nfl jerseys
ugg boots
michael kors outlet
polo ralph lauren
air max 90
ugg boots clearance
mont blanc pens
canada goose outlet
ralph lauren polo
[url=http://www.canadagooseoutletgoose.us.com ]canada goose outlet[/url]
fitflops sale clearance
true religion jeans
kevin durant shoes
canada goose jackets
nike sko
longchamp outlet
jordan shoes
links of london
kate spade outlet
fred perry polo shirts
coach outlet
true religion jeans
canada goose jackets
oakley sunglasses
pandora outlet
nike trainers
ugg boots clearance
tory burch outlet
cleveland cavaliers jersey
oakley sunglasses
nike shoes
air jordan 4
chrome hearts
nike blazer pas cher
adidas shoes
canada goose outlet
coach outlet online
cheap jerseys
ferragamo shoes
michael kors handbags
ugg boots
mulberry handbags
herve leger outlet
nike shoes
true religion jeans
oakley sunglasses
adidas outlet store
nike sko
mont blanc pens
coach outlet
fitflops sale clearance
soccer shoes
canada goose outlet
coach outlet
pandora charms
kate spade outlet
pandora charms
cheap jordans
ugg outlets
mulberry handbags
hermes birkin
tory burch outlet
nike trainers
huaraches shopping
polo ralph lauren
coach outlet
coach outlet online
coach outlet
oakley sunglasses
denver broncos jerseys
ugg boots
michael kors wallets
oakley sunglasses
polo ralph lauren
pandora outlet
polo outlet
jordan shoes
michael kors bags
michael kors handbags
ysl outlet
vans shoes
fitflops outlet
mulberry sale
nba jerseys
tods outlet
jordan shoes
coach outlet
cheap nfl jerseys
true religion jeans
michael kors handbags
ugg outlet
swarovski crystal
pandora jewelry
christian louboutin online
cheap jordans
kate spade outlet
kobe bryant shoes
puma outlet
oakley sunglasses
ugg outlet
michael kors outlet online
air max 90
michael kors outlet
tory burch outlet
coach outlet
canada goose parka
tory burch outlet
longchamp outlet
michael kors outlet
nfl jerseys wholesale
supra shoes
true religion jeans
oakley sunglasses
canada goose outlet
michael kors outlet
uggs outlet
nike shoes
coach outlet
jordan shoes
christian louboutin outlet
coach outlet online
michael kors outlet
ray ban sunglasses
converse shoes
coach factory outlet
michael kors outlet
canada goose jackets
longchamp handbags
ugg outlet
kate spade outlet
air max 90
prada outlet
ugg outlet
true religion outlet
yeezy boost
futbol baratas
nike air max
yeezy boost 350
cheap mlb jerseys
montblanc pens
oakley sunglasses
ugg boots clearance
Girls shoes
ugg outlet
chrome hearts outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
tory burch outlet
toms sko
new balance shoes
cheap football shirts
michael kors handbags
michael kors outlet
christian louboutin outlet
birkenstock sandals
cheap snapbacks
ray ban sunglasses
christian louboutin uk
polo ralph lauren
polo ralph lauren
mulberry bags
ugg boots
michael kors outlet
nike roshe
adidas wings
rayban sunglasses
uggs outlet
moncler outlet
air max uk
canada goose cyber monday
swarovski outlet
coach handbags
canada goose outlet
ugg boots clearance
nike trainers
michael kors uk
longchamp pliage
michael kors outlet
jordan shoes
ugg outlet
adidas nmd
moncler outlet
pandora charms
polo ralph lauren
oakley sunglasses
michael kors outlet
christian louboutin outlet
ferragamo outlet
polo ralph lauren
fitflops
pandora outlet
football shirts
hogan scarpe
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin shoes
polo outlet
coach outlet
canada goose outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren polo shirts
nfl jerseys
canada goose coats
supreme clothing
cheap jordans
nfl jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
true religion outlet
ugg outlet
ralph lauren outlet
ray-ban sunglasses
canada goose jackets
oakley sunglasses
ugg boots
nfl jersey wholesale
canada goose outlet
uggs outlet
polo outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
oakley sunglasses
ralph lauren polo
ugg boots
canada goose jackets
christian louboutin outlet
ferragamo outlet
polo outlet
michael kors
ugg boots
cartier outlet
michael kors outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
moncler jackets
cazal sunglasses
nfl jerseys
asics shoes
polo ralph lauren
supreme clothing
salomon sko
ralph lauren outlet
timberland boots
mont blanc pens
coach outlet online
ugg outlet
ray ban sunglasses
prada shoes
adidas trainers
converse shoes
chicago blackhawks jerseys
coach factory outlet
nike shoes
polo outlet
coach canada
supreme clothing
canada goose jackets
swarovski crystal
oakley sunglasses
christian louboutin shoes
valentino outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ferragamo shoes
michael kors handbags
canada goose outlet
tory burch outlet
coach outlet online
prada sunglasses
canada goose outlet
pandora outlet
christian louboutin outlet
nba jerseys
uggs outlet
michael kors outlet online
swarovski outlet
canada goose outlet
air huarache
nike foamposite
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses
true religion outlet
nike shoes
polo ralph lauren
nike store uk
longchamp handbags
adidas uk
coach outlet
uggs outlet
christian louboutin shoes
moncler jackets
longchamp solde
true religion jeans
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
ugg boots clearance
ugg outlet
ugg outlet
ralph lauren polo
michael kors outlet
ralph lauren uk
canada goose outlet
adidas nmd
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses
giuseppe zanotti outlet
coach handbags
nike store
tory burch outlet
ugg outlet
pandora jewelry
nhl jerseys
canada goose outlet
mac cosmetics
cheap nfl jerseys
canada goose outlet
coach outlet
jordan shoes
swarovski outlet
nike factory outlet
pandora outlet
ralph lauren polo
reebok outlet store
michael kors outlet
nike air max 90
air max 90
michael kors outlet
nike outlet
canada goose outlet
uggs outlet
ugg outlet
burberry outlet
fitflops shoes
polo ralph lauren
michael kors outlet
true religion jeans
canada goose outlet
longchamp pas cher
puma shoes
michael kors
vans sko
longchamp solde
michael kors outlet
true religion uk
supreme clothing
soccer jerseys
lebron james shoes
reebok trainers
christian louboutin outlet
nike shoes
ray ban sunglasses
new balance shoes
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
coach factory outlet
coach outlet canada
salomon shoes
ray ban sunglasses
tory burch shoes
mulberry handbags
michael kors outlet
marc jacobs outlet
lacoste polo shirts
polo ralph lauren
ed hardy clothing
canada goose outlet
ugg black friday
oakley sunglasses
toms sko
pandora outlet
pandora charms
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg outlet
ugg outlet
pandora charms
coach outlet online
nike roshe one
ugg outlet
christian louboutin shoes
longchamp handbags
pandora jewelry
canada goose outlet
polo shirts
fitflops
oakley sunglasses
cheap nhl jerseys
oakley sunglasses
nike air force 1
mcm outlet
coach outlet online
mulberry outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet
hermes outlet
mulberry bags
michael kors outlet
ray ban sunglasses
uggs
moncler outlet
oakley sunglasses
pandora charms sale clearance
cheap snapbacks
oakley sunglasses
fitflops sale clearance
coach outlet
michael kors handbags
christian louboutin shoes
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
nike outlet
uggs outlet
longchamp handbags
coach outlet
coach outlet
ralph lauren pas cher
true religion jeans
nfl jerseys
air max trainers
pandora charms
fitflops sale
louboutin shoes
rayban sunglasses
ugg outlet
michael kors outlet
bottega veneta outlet
cheap jordans
michael kors outlet
air huarache
nike air max 2015
michael kors outlet online
coach outlet
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren
toms sko
coach outlet online
ugg cyber monday
michael kors outlet
polo outlet
ecco shoes
oakley sunglasses
kicks nice
michael kors outlet online
coach factory outlet
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet
canada goose jackets
uggs outlet
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
true religion jeans
ferragamo outlet
vans greece
ralph lauren polo shirts
adidas sko
lacoste soldes
basketball shoes
michael kors outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
birkenstock outlet
air max 1
ray ban sunglasses
coach outlet
swarovski outlet
burberry outlet
true religion jeans
dansko shoes
coach factory outlet
ugg outlet
canada goose outlet
fitflops shoes
pandora outlet
ugg outlet
coach outlet
oakley sunglasses
burberry outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren outlet
nike outlet
coach factory outlet
coach outlet
polo ralph lauren
coach outlet
soccer jerseys
canada goose black friday
cheap jerseys
kate spade outlet
ralph lauren polo shirts
nike sko
coach factory outlet
hermes outlet
prada handbags
longchamp bags
avatar #17
xiaojun 2017. november 7. 414 hozzászólás 966.
20171107 junda
cheap basketball shoes
reebok shoes
cheap ugg boots
uggs outlet
coach outlet store online
true religion jeans
polo ralph lauren
ugg black friday
ugg boots clearance
cheap nike shoes
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
supra shoes sale
coach outlet
air max 1
coach outlet
canada goose outlet store
ugg outlet
christian louboutin shoes
adidas wings shoes
canada goose outlet store
ugg outlet
kate spade outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
uggs on clearance
coach factory outlet
swarovski outlet
canada goose jackets
coach outlet store
ugg outlet
michael kors outlet
nba jerseys wholesale
ugg outlet online clearance
ray ban sunglasses
ugg outlet online
ray ban sunglasses outlet
cheap jordans
true religion outlet
adidas trainers
ferragamo outlet
canada goose jackets
true religion jeans
canada goose jackets
ugg boots outlet
swarovski crystal
true religion outlet
lacoste polo shirts
christian louboutin shoes
longchamp outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet
michael kors outlet
cheap nfl jerseys wholesale
herve leger outlet
michael kors outlet online
kate spade outlet
air max shoes
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
uggs outlet online
kobe shoes
coach factory outlet
true religion outlet
ralph lauren polo
ugg boots
cheap oakley sunglasses
coach handbags
canada goose jackets
tory burch outlet online store
ugg boots
uggs outlet
nike free 5
tory burch outlet online
fitflops
pandora outlet
polo outlet
michael kors outlet
coach outlet
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet clearance
nike uk store
michael kors outlet
coach outlet
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
longchamp pas cher
uggs outlet
oakley sunglasses
canada goose jackets
hermes outlet
polo ralph lauren
cazal outlet
michael kors bags
canada goose jackets
ugg outlet
ray ban sunglasses
canada goose outlet clearance
ugg boots
michael kors outlet
mulberry bags
mulberry outlet
michael kors handbags clearance
ugg outlet
uggs outlet
coach outlet
michael kors outlet
cheap jordan shoes
ugg outlet
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
pandora charms
kd shoes
michael kors outlet clearance
uggs outlet
coach handbags
cheap football shirts
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
kate spade outlet online store
air max 90
canada goose cyber monday
ferragamo shoes
moncler outlet
ugg cyber monday
longchamp pliage
canada goose outlet store
ralph lauren polo
michael kors outlet clearance
coach outlet
coach outlet
cheap uggs
nike roshe run
foamposite shoes
canada goose outlet
uggs outlet
ray ban sunglasses
canada goose jackets
uggs clearance
ralph lauren polo
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet
canada goose
ugg outlet
cheap nba jerseys
converse shoes sale
coach factory outlet
kate spade outlet
nike shoes
ray ban sunglasses
michael kors bags
fitflops shoes
coach outlet store online
nike store
ugg outlet online
canada goose outlet store
coach outlet online
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet online
lacoste shirts
lebron james shoes
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
links of london jewellery
cheap ugg boots
oakley sunglasses
canada goose coats
nfl jerseys wholesale
canada goose jackets
michael kors outlet online
canada goose outlet
swarovski jewelry
true religion outlet
oakley sunglasses
canada goose jackets
canada goose coats
michael kors outlet online
canada goose outlet store
pandora charms
converse shoes
ugg boots cyber monday
mac outlet
cheap jordans
mulberry uk
coach factory outlet
mbt outlet
moncler coats
vans shoes
coach outlet store online
true religion outlet store
cheap nba jerseys
louboutin shoes
kobe 9
nike nba jerseys
ugg outlet
ugg boots
canada goose jackets
canada goose outlet
thomas sabo charms
michael kors outlet clearance
swarovski uk
coach outlet
herve leger dresses
canada goose coats
swarovski outlet store
kate spade handbags
canada goose outlet online
mulberry handbags
ugg outlet
canada goose jackets
christian louboutin outlet
lacoste soldes
christian louboutin uk
coach canada
coach outlet
jordan 4
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
uggs outlet
coach outlet store online
canada goose outlet online
true religion jeans
canada goose outlet
salomon shoes
cheap ugg boots
tory burch sandals
nfl jerseys wholesale
cheap nfl jerseys
michael kors outlet online
tory burch outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
snapbacks wholesale
ugg boots
michael kors outlet clearance
canada goose coats
ugg outlet stores
canada goose outlet
longchamp handbags
nhl jerseys
michael kors outlet
canada goose outlet
pandora charms
oakley sunglasses wholesale
canada goose uk
louboutin shoes
coach factory store
michael kors
michael kors outlet online
chrome hearts outlet
ralph lauren polo
mont blanc pens
moncler outlet
ugg outlet
true religion outlet
uggs outlet
canada goose outlet store
asics shoes
ugg outlet
canada goose outlet online
christian louboutin shoes
fitflops sale clearance
kevin durant shoes
ugg boots on sale
jerseys wholesale
uggs outlet
ralph lauren outlet
kobe shoes
michael kors outlet clearance
michael kors handbags
ralph lauren outlet
snapback hats
fred perry polo
swarovski outlet
polo ralph lauren
coach outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
air max 90
uggs outlet
ugg clearance
polo outlet online store
uggs outlet
canada goose uk
nike outlet
coach outlet online
nike shoes outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
fitflops
coach outlet online
longchamp bags
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
christian louboutin
polo ralph lauren
polo ralph lauren shirts
mont blanc outlet
canada goose uk
ugg outlet store
coach outlet online
true religion jeans
coach outlet
ferragamo shoes
canada goose outlet store
ugg outlet
ugg boots
adidas uk
nike factory shoes
ralph lauren polo shirts
canada goose outlet
michael kors
ugg outlet
uggs outlet
ugg outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses sale
canada goose outlet
canada goose jackets
ugg boots on sale
cheap oakley sunglasses
ugg outlet
canada goose coats
reebok outlet store
uggs outlet
nfl jersey wholesale
pandora jewelry
michael kors outlet
swarovski outlet store
ray ban sunglasses wholesale
vans outlet
nike factory store
oakley sunglasses
ralph lauren
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
christian louboutin outlet
ugg boots
ugg canada
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
coach outlet online
canada goose outlet
canada goose outlet
michael kors outlet
burberry canada
ed hardy clothing
ralph lauren uk
coach factory outlet
canada goose jackets
michael kors outlet online
chicago blackhawks jerseys
canada goose outlet
nike blazer pas cher
michael kors outlet clearance
mulberry handbags sale
oakley sunglasses
ugg outlet online
michael kors uk
canada goose uk
michael kors
oakley sunglasses
mulberry bags
ugg outlet
coach outlet
coach outlet
supra shoes
canada goose
longchamp handbags
michael kors outlet online
cheap ugg boots
canada goose outlet
ugg boots
coach outlet store online
canada goose outlet online
canada goose outlet store
fitflops sale clearance
michael kors outlet
cheap snapbacks
coach outlet online
canada goose uk
ralph lauren polo
coach outlet
michael kors outlet
ugg outlet
nike trainers
canada goose jackets
coach outlet
canada goose jackets
mulberry bags
michael kors handbags
mulberry uk
coach outlet
ugg clearance
pandora charms sale clearance
canada goose coats
puma shoes
michael kors outlet
canada goose jackets on sale
ferragamo shoes
canada goose outlet
michael kors handbags outlet
michael kors handbags
longchamp handbags
coach outlet
longchamp solde
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
links of london
canada goose outlet
michael kors outlet
longchamp handbags
christian louboutin shoes
canada goose outlet
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
uggs outlet
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
canada goose uk
vans shoes
ugg outlet
nike air max 90
canada goose jackets
new balance outlet
canada goose outlet store
oakley sunglasses sale
canada goose coats
air max 90
michael kors outlet online
canada goose jackets men
michael kors outlet online
ugg boots
oakley sunglasses
ralph lauren shirts
nike trainers
ray ban sunglasses
tory burch shoes
cheap jordan shoes
ray ban sunglasses
canada goose jackets
canada goose outlet
uggs outlet
true religion jeans
coach outlet store online
football shirts
canada goose black friday
true religion outlet store
fitflops sale clearance
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
tory burch outlet stores
mlb jerseys
polo outlet
canada goose coats
coach outlet online
coach factory outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
mulberry outlet
true religion jeans
canada goose outlet store
fred perry polo shirts
longchamp pas cher
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg boots
canada goose outlet store
uggs outlet
michael kors handbags
christian louboutin shoes
ray bans
kate spade outlet online store
true religion jeans
moncler sale
giuseppe zanotti outlet
ugg boots clearance
christian louboutin sale
coach factory outlet
ugg outlet
true religion jeans
mulberry handbags
air max 90
ugg outlet
coach outlet online
ugg boots outlet
canada goose outlet online
canada goose outlet store
michael kors outlet
valentino outlet
ugg outlet
burberry outlet sale
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
soccer cleats
michael kors factory outlet
coach factory outlet
prada bags
mulberry sale
nike roshe run
moncler outlet
michael kors handbags
ugg boots
canada goose parka
nike store uk
canada goose jackets
coach outlet online
michael kors outlet online
longchamp bags
canada goose coats
kate spade sale
prada outlet online
michael kors outlet clearance
moncler coats
coach handbags
longchamp pliage
tory burch outlet
ugg outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
canada goose jackets
max 90
tory burch outlet online
ugg boots clearance
air max uk
coach outlet online
ralph lauren outlet
ugg boots on sale
canada goose jackets
ugg outlet
fitflops sale clearance
cazal sunglasses
coach outlet online
bottega veneta outlet
true religion canada
christian louboutin outlet
longchamp solde
oakley sunglasses wholesale
michael kors canada
fitflops
swarovski outlet
coach outlet
canada goose outlet
longchamp outlet online
longchamp handbags
ray ban sunglasses
adidas nmd
valentino shoes
air huarache
nike shoes uk
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
burberry outlet store
michael kors outlet store
canada goose uk
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet online
ray ban sunglasses outlet
kobe bryant shoes
ugg outlet
canada goose uk
ralph lauren outlet
nike roshe
michael kors outlet
nike outlet online
true religion jeans
canada goose uk
cheap oakley sunglasses
polo outlet
snapbacks wholesale
cheap mlb jerseys
ugg boots
michael kors uk
ugg boots clearance
air max 90
swarovski outlet
ralph lauren factory store
oakley sunglasses
coach outlet online
ralph lauren
michael kors
oakley sunglasses
ralph lauren
kate spade outlet
kobe 9 elite
cheap jordan shoes
coach outlet
hermes birkin bag
michael kors handbags
cleveland cavaliers jersey
coach outlet store
coach canada
polo outlet factory store
mulberry handbags
true religion jeans
coach outlet store online clearances
cheap jerseys wholesale
new balance shoes
cheap oakley sunglasses
coach outlet
soccer jerseys wholesale
canada goose jackets
ugg outlet
ecco outlet
coach outlet online
canada goose jackets
ugg outlet
cheap uggs for sale
polo ralph lauren
true religion uk
ugg outlet
canada goose jackets
montblanc pens
oakley sunglasses
nike air max
coach outlet online
mulberry handbags
coach factory outlet
ugg boots for women
canada goose outlet
air max shoes
cheap jerseys
air force 1 shoes
ralph lauren shirts
basketball sneakers
ralph lauren polo
canada goose jackets
uggs outlet
canada goose outlet
ugg boots
ugg boots
ugg outlet online
michael kors outlet clearance
uggs outlet
air max trainers
kate spade outlet
michael kors handbags
tory burch outlet
longchamp outlet
avatar #16
wanglili 2017. augusztus 24. 338 hozzászólás 1136.
20170824 junda
ferragamo outlet
coach outlet canada
oakley sunglasses
true religion jeans
adidas shoes
coach outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
longchamp bags
true religion jeans
nike air max 2015
air max 90
ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
polo ralph lauren
nike roshe one
true religion jeans
birkenstock sandals
michael kors outlet
christian louboutin online
ugg boots,ugg boots outlet,cheap uggs boots,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet,ugg boots for men,ugg boots for kids
jordan shoes
ugg boots
canada goose jackets
coach outlet online
vans shoes
christian louboutin shoes
nike free 5
chrome hearts
michael kors outlet
los angeles lakers jerseys
Nike Free shoes
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet,ugg outlet sale,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store
oakley sunglasses
polo ralph lauren
coach factory outlet
ray ban sunglasses
mulberry outlet store
ugg outlet,ugg outlet clearance,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet online store,ugg outlet sale,ugg outlet coupons,ugg outlet boots
uggs outlet
kate spade outlet
burberry outlet
cheap jerseys wholesale
ralph lauren polo
ferragamo outlet
mulberry handbags
oakley sunglasses
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
lacoste soldes
fred perry polo shirts
coach outlet online
coach outlet online
christian louboutin outlet
cheap jordans
michael kors outlet online
kobe 9
pandora jewelry
burberry outlet
michael kors handbags
oakley sunglasses
jordan shoes
swarovski crystal
adidas outlet store
nike huarache
ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
christian louboutin outlet
pandora jewelry
coach outlet
nike shoes
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach outlet online
ugg outlet
canada goose outlet
true religion jeans
kate spade outlet
polo outlet
coach outlet online
hermes outlet
ray ban sunglasses
ugg boots
swarovski crystal
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
jordan shoes
michael kors
michael kors outlet
air jordan 4
ray ban sunglasses
converse shoes
coach outlet clearance
kobe bryant shoes
nike roshe
mulberry handbags
michael kors outlet online
ecco shoes
air max 90
burberry outlet
longchamp handbags
pandora charms
kate spade handbags
michael kors bags
polo ralph lauren
prada handbags
cheap mlb jerseys
ray bans
coach outlet online
cheap nhl jerseys
longchamp bags
coach outlet
mulberry outlet
polo ralph lauren
swarovski crystal
ralph lauren polo shirts
canada goose jackets
ray ban sunglasses
ugg outlet
canada goose outlet
true religion outlet
valentino outlet
puma outlet
tory burch outlet
michael kors wallets
soccer shoes
true religion jeans
cheap jordans
swarovski outlet
michael kors handbags
true religion jeans
michael kors factory outlet
true religion jeans
kobe shoes
true religion jeans
canada goose jackets
nike air max
adidas shoes
mulberry handbags
true religion jeans
tory burch outlet
ralph lauren sale
coach outlet
kate spade outlet
tory burch outlet
polo outlet
coach factory outlet
canada goose jackets
oakley sunglasses
air max 90
michael kors
coach factory outlet
cleveland cavaliers jersey
nike roshe run
coach outlet
michael kors outlet
pandora charms
mont blanc pens
oakley sunglasses
marc jacobs outlet
polo shirts
longchamp handbags
kevin durant shoes
michael kors outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet
kate spade handbags
swarovski crystal
ugg outlet
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
cheap snapbacks
adidas nmd
nike outlet store
nfl jersey wholesale
futbol baratas
cheap jordans
ugg boots
ralph lauren polo
new balance shoes
ugg boots
hermes birkin
oakley sunglasses
air max 1
polo ralph lauren
coach factory outlet
cheap jordan shoes
ralph lauren pas cher
michael kors
canada goose outlet
canada goose outlet
ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ray ban sunglasses
tory burch outlet
nike shoes
giuseppe zanotti outlet
adidas uk
fitflops shoes
coach outlet online
oakley sunglasses
coach factory outlet
nike air max
ugg outlet clearance,ugg outlet online clearance,ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
ralph lauren uk
mulberry handbags
oakley sunglasses
canada goose outlet
yeezy boost
nike trainers
ferragamo outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
basketball shoes
ralph lauren polo
coach outlet store online
cheap nfl jerseys
ugg boots
ferragamo shoes
lebron james shoes
cheap jordans
ralph lauren uk
soccer jerseys
fitflops sale clearance
oakley sunglasses
michael kors outlet
mulberry bags
ray ban sunglasses
mbt shoes
coach outlet
coach outlet online
michael kors outlet
polo ralph lauren
ugg boots
ray ban sunglasses
canada goose outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
cazal sunglasses
birkenstock outlet
canada goose outlet
ugg boots clearance,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
nike outlet
true religion jeans
nba jerseys
ugg outlet
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
cheap snapbacks
coach handbags
cheap nba jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
polo outlet
fitflops
lebron james shoes
michael kors outlet
fitflops outlet
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
nike huarache
ferragamo shoes
fitflops shoes
christian louboutin uk
chrome hearts outlet
christian louboutin outlet
canada goose outlet
tory burch outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
tods outlet
michael kors handbags
herve leger outlet
cheap uggs outlet,cheap uggs for sale,cheap ugg boots,cheap uggs for kids,cheap uggs for women,cheap uggs bailey bow,cheap uggs china,cheap uggs for men,cheap uggs for girls,cheap uggs boots for women
oakley sunglasses
mcm outlet
nike blazer pas cher
cheap jordans
canada goose outlet
longchamp outlet
mac cosmetics
fitflops
ralph lauren outlet
fitflops sale clearance
mulberry bags
michael kors outlet clearance
longchamp handbags
nfl jerseys wholesale
prada outlet
air max 90
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
air max uk
michael kors outlet
canada goose outlet
true religion outlet
lacoste polo shirts
canada goose jackets
cheap uggs
polo ralph lauren
polo outlet
reebok outlet store
prada sunglasses
soccer jerseys
reebok trainers
tory burch shoes
cheap ray bans
cheap nfl jerseys
coach outlet online
salomon shoes
oakley sunglasses
supra shoes
adidas outlet
Basketball Shoes
asics
nike trainers
yeezy boost 350
cartier outlet
true religion outlet
nike store
nike shoes
coach outlet
coach outlet
ed hardy clothing
ugg outlet
air max uk
thomas sabo
oakley sunglasses
canada goose outlet
canada goose
true religion uk
nike foamposite
ugg outlet
mbt shoes outlet
nike store uk
adidas shoes
ferragamo shoes
ugg boots for women,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ysl outlet
ugg outlet
fitflops sale
uggs outlet
prada shoes
oakley sunglasses
mbt shoes
hermes bags
pandora jewelry
ugg outlet
michael kors handbags
montblanc pens
adidas wings
polo outlet
oakley sunglasses
coach outlet
swarovski outlet
mlb jerseys wholesale
coach outlet
coach outlet
pandora outlet
ray bans
christian louboutin shoes
canada goose jackets
ray-ban sunglasses
longchamp outlet
mulberry sale
canada goose outlet
michael kors handbags
coach outlet
pandora outlet
coach outlet online
adidas trainers
michael kors outlet online
michael kors
football shirts
nike shoes
nike air force 1
links of london
adidas nmd runner
hermes belt
oakley sunglasses
nfl jersey wholesale
coach outlet
oakley sunglasses
ralph lauren polo
michael kors handbags
polo outlet
canada goose outlet
longchamp outlet
burberry outlet
ugg outlet,ugg outlet store,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
pandora jewelry
michael kors
nike air max
bottega veneta outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
christian louboutin outlet
moncler jackets
ralph lauren polo
avatar #15
wtyw 2017. június 29. 165 hozzászólás 1994.
British remained converse chucks silent. barbour mens jackets Murmur nike store duration nike air max 2015 than converse outlet simply nfl patriots made cheap oakley sunglasses a hollister vow nfl lions to christian louboutin shoes be polo outlet online longer, givenchy bags outlet because people also designer handbags pray uhren to timberland homme God air max 2015 to north face pas cher bless nfl vikings gave michael kors bags a cheap eyeglasses long air max 2014 number michael kors purses of michael kors black friday sound ray ban black friday up, true religion people russell westbrook jersey have ralph lauren to coach outlet ride michael kors their prada sunglasses livestock. mont blanc pens The wholesale handbags boy chrome hearts jewelry and michael kors the soccer shoes British coach outlet sale bought roche run camels, nike air max they kevin durant shoeskobe bryant shoes have rayban sunglasses some northface difficulty nfl buccaneers climbed hump. air max shoes British adidas neo boys riding indiana pacers camels louboutin shoes feel adidas sneakers sad, houston rockets because mcm outlet it vans outlet wants asics gel laden coach factory outlet online with several red bottoms boxes soccer outlet online of coach factory outlet online heavy wedding dresses uk books gafas oakley us. nike free run If michael kors australia we louboutin look carefully giuseppe zanotti you replica rolex will michael kors outlet online find instyler ionic styler that hilfiger outlet parents christian louboutin often adidas.se think burberry outlet that nop jerseys we www.tommyhilfiger.nl always dallas mavericks jersey think we cleveland cavaliers jerseys are rayban better abercrombie than memphis grizzlies them bcbg dresses some roshe run more; michael kors bags like stars dsquared2 shoes in ray ban sbocco the sky, burberry handbags rain oakley sunglasses outlet or asics shine, ray ban sunglasses they nfl raiders are michael kors bags overtly hollister or portland trail blazers covertly michael kors bags watching zapatillas nike us, timberland outlet worried we coach outlet eat nfl azcardinals well, denver nuggets wear polo ralph well, the north face live barbour women jackets well, nfl saints so cheap jerseys we longchamp outlet must keep nike free 5.0 in coach outlet online mind: kate spade outlet online "often a longchamp black friday phone cheap glasses call ralph lauren uk to distant pandora parents burberry outlet online and mcm handbags tell nike free shoes them baseball bats we're cheap oakley sunglasses all ray ban outlet well!" they nike.de sleep utah jazz will michael kors v?skor wake barbour mens jackets up prada outlet laughing. cheap michael kors Heart vans schuhe to chi hair heart supra shoes distance thomas sabo uk actually marc jacobs outlet so simple.Why nfl bears can nike mercurial compass longchamp taschen to supra footwear draw air max a coach outlet circle. relojes especiales Because michael kors during giuseppe shoes the day knicks jerseys she ray ban sunglasses outlet is dsquared2 jeans like woolrich outlet online the nike air sun nike outlet store in air max 90 the nfl dolphins sky, always nfl broncos an longchamp outlet optimist, orlando magic giving everyone beats audio happy. She longchamp is nba jerseys like new balance shoes the san antonio spurs night salvatore ferragamo sky nike air force the bos jersey moon, sac jerseys always burberry outlet online quiet ray ban wayfarer to philipp plein clothes listen, free run to help air max everyone nike air max out ralph lauren outlet online of nike max the cheap jerseys gloom. barbour outlet She is air jordan shoes the spring ralph lauren outlet Primula ray ban sunglasses tender michael kors outlet online sale Liuya cheap jerseys bring burberry bags outlet the warmest rhythm; north face she nfl seahawks is tommy hilfiger the omega watches cool swarovski jewelry summer hugo boss outlet breeze, bring hollister clothing store the most comfortable chicago bulls feeling; she is the toronto raptors golden coach factory outlet online autumn fendi outlet online colors, huaraches bringing ray-ban sunglasses the nba jerseys joy of timberland shoes harvest; oakley sunglasses outlet winter ray ban outlet she prada handbags is nike huaraches pure burberry white cheap oakley spirit, nike roshe with pandora her nba jerseys eyes nfl packers looking nike air max at beats by dre this pandora rings pristine fidget spinner world, tommy hilfiger hope burberry online shop that cheap michael kors it designer handbags can cheap basketball shoes soon nike air max 2014 bring adidas shoes outlet this adidas shoes world softball bats to burberry handbags every kanye west shoes corner hermes outlet filled tommy hilfiger online shop with nike air pure nfl redskins and simple, nike outlet so katespade outlet that ralph lauren shirts the white lacoste polos world suns jerseys of coach bags dirt clean slate, nfl 49ers so hollister kids to baseball jerseys decorate mcm bags the coach black friday white louboutins world roshe run beautiful, coach factory outlet online so longchamp white coach outlet online to burberry tell us what hollister co is coach factory online black michael kors handbags and bottega what is louboutin white, swarovski australia so cheap nike shoes white juicy couture to ferragamo restore oakley the michael kors handbags beauty burberry sale in levis outlet store our michael kors outlet online hearts.Quiet ferragamo shoes good longchamp handbags time, the prada end jimmy choo shoes is nike roshe the vicissitudes ralph lauren black friday of nike outlet life; polo ralph lauren the lunette ray ban pas cher years polo ralph lauren outlet online speechless, hollister online shop deutschland never look replica handbags back. burberry uk Xu coach black friday some reebok regret, coach outlet but ecco women shoes do cheap ray ban not cheap oakley sunglasses welcome celine black friday a nfl falcons return nfl texans once plein outlet owned; oakley Xu nfl titans some oakley prescription comfort, nfl cowboys but the north face outlet can ralph lauren not swarovski find jerseys from china a nike outlet safe juicy couture clothings heart. the north face Life rayban may pandora be hogan shoes outlet given roshes to nfl steelers us free running too nike free shoes little, ralph lauren uk not oakley sunglasses cheap enough replica watches time thomas sabo to jimmy choo have replica watches a swarovski good, salomon schuhe it nfl rams flows air max 95 away michael kors bags from nike mercurial vapor hands; fake rolex perhaps true religion jeans women we ray ban zonnebril are ua stephen curry faced michael kors handbags with burberry handbags too milwaukee bucks many swarovski lives flat iron lost, hilfiger not marc jacobs handbags know north face backpacks how vibram shoes to nike air force cherish, armani clothing blink lunette oakley pas cher of true religion outlet an cheap true religion eye, ray ban an polo ralph lauren outlet instant, mcm bags it was ralph lauren tracksuits gone. ray bans Years shop coach factory well, new balance store life rolex replica is so. nfl bengals Faced occhiali oakley With mcm backpack outlet a nfl bills calm new balance heart, michael kors calm burberry outlet online acceptance. converse Perhaps, it watches is michael kors the nfl jerseys rainbow after iphone 5 cases the ed hardy clothing rain, nike online colorful oakley outlet online Xuanmu; the north face perhaps, washington wizards is hermes birkin the scarpe hogan month air jordan under puma the nike.dk stars bottega veneta bright.Sometimes replica watches life minnesota timberwolves and pistons jersey we new balance always kobe bryant jersey like jordans for sale to nfl giants joke: adidas obviously dre beats do north face outlet not want nfl ravens to do rolex it nets jersey unknowingly air jordan retro done; babyliss really cheap jerseys do coach purses not nike huarache want oakley sunglasses to long champ say, tory burch sale but nfl browns can air jordans not ray ban sunglasses help shoes on sale to michael kors outlet say. ralph lauren polo Do michaelkors.com not michael kors bags fret, montre pas cher do not adidas.de regret, life womens hoodies is ralph lauren outlet like jordan shoes that. charlotte hornets jersey With pandora jewellery a michael kors outlet calm converse shoes mind tommy hilfiger outlet stores to kate spade deal louboutin outlet with michael kors purses a nike.com hot jerseys from china orbital tears true religion jeans outlet to jerseys from china moist. timberland boots I calvin klein regret nike air max not ray ban ever experience mizuno running shoes how nfl chargers how ralph lauren online unbearable michael kors outlet online failure, but valentino shoes outlet there oakley black friday is new balance a bcbg max azria bright hermes bags future oakley sunglasses but salvatore ferragamo not hard nfl chiefs to swarovski crystal grasp; jordan release dates frustrating hogan not barbour women jackets do vans shoes things oakley how adidas superstar disappointed, but nfl panthers it nfl eagles is nike.se obviously ralph lauren factory store a clothing websites chance iphone 4s cases to mia jersey sit polo ralph lauren outlet back prada outlet and do gsw jerseys nothing polo ralph lauren to polo ralph lauren remedy coach handbags outlet and think. Just feel philadelphia 76ers jersey a ray ban sunglasses conviction, pandora bracelets heartfelt nfl colts sentiment, mbt shoes outlet people face puma outlet store to burberry handbags face things, everything oakley outlet will cheap oakley become cheap true religion bland, versace shoes outlet inner nfl jets conviction celine handbags will michael kors outlet online sale light nfl jaguars up north face jackets your beats by dre life ralph lauren to help los angeles clippers you nike tn requin kate spade outlet
avatar #14
savanya94 2013. február 24. 289 hozzászólás 1301.
Válasz LEGIONBOSS #1. hozzászólására
A korábbi Dead Space-ekben annyira egyértelmű volt egy hullákkal tarkított helyiségben hogy az egyik felugrik ha odamész, hogy bevett szokásommá vált lefejezni az összeset mielőtt belépnék :vigyor:
nekem is XDDDDDDDDDDDDDD én már kitoltam a 3 at is :DD
avatar #13
TRVPG0D 2013. február 24. 294 hozzászólás 1280.
Válasz Konigstiger #9. hozzászólására
Így könnyebb eladni.
Igazad van, de ez fordítva is működik, valakinek ez negatív, valakinek pozitív. 2012-ben a Torchlight II-n és a Borderlands 2-n kívül nem volt olyan játékfolytatás ami jobban sikerült volna, mint elődje. Sebaj, bízzunk a javulásban. :bocs: :kacsint:
Már nem játszom, csak okoskodok.
avatar #12
Konigstiger 2013. február 24. 522 hozzászólás 749.
Válasz nzozzz #12. hozzászólására
Egy rakás mikrotranzakció, stb, miközben a játékban valójában nincs semmi komolyabb újítás vagy hasonló valóban jó/hasznos dolog? És ráadásul az EA csinálta ezt? De "meglepő"...
Kicsit öngól ez a mikrotranzakciós rész, még ha csak opcionális is. Volt egy cikk róla hogy bizonyos helyeken simán lehet farmolni az alapanyagokat. Itt egy videó is: http://www.youtube.com/watch?v=oerW8ABV6aQ
avatar #11
nzozzz 2013. február 24. 98 hozzászólás 2878.
Egy rakás mikrotranzakció, stb, miközben a játékban valójában nincs semmi komolyabb újítás vagy hasonló valóban jó/hasznos dolog? És ráadásul az EA csinálta ezt? De "meglepő"...
avatar #10
zltn 2013. február 24. 343 hozzászólás 1119.
nem vagyok Dead Space rajongó :D:D:D de az első 40 perc után kiléptem hogy na most ezt kicsit pihentetem :D:DD:D
avatar #9
KooleN 2013. február 24. 271 hozzászólás 1374.
Válasz egy törölt hozzászólásra
Ez a hozzászólás törlésre került, ezért a tartalmát nem lehet megtekinteni.
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
avatar #8
Konigstiger 2013. február 24. 522 hozzászólás 749.
Válasz TRVPG0D #7. hozzászólására
Gyenge lett a többihez képest, nekem a második rész jobban adta. Ahogy észrevettem ez még sokkal könnyebre is sikerült az előző részhez/részekhez, talán, mert ez már az újabb lustább generációt akarja megfogni. Ez alatt azt értem, hogy egy egyszerű horror játékkal és egy 16/18 (nem tudom pontosan) korhatárral akarják megfogni a 13/14 éveseket, bár nekem ez már minden játéknál így jön át.
A játék nem lett rossz, sőt, ez egy jó játék, de többet lehetett várni tőle.
Így könnyebb eladni.
avatar #7
TRVPG0D 2013. február 24. 294 hozzászólás 1280.
Gyenge lett a többihez képest, nekem a második rész jobban adta. Ahogy észrevettem ez még sokkal könnyebre is sikerült az előző részhez/részekhez, talán, mert ez már az újabb lustább generációt akarja megfogni. Ez alatt azt értem, hogy egy egyszerű horror játékkal és egy 16/18 (nem tudom pontosan) korhatárral akarják megfogni a 13/14 éveseket, bár nekem ez már minden játéknál így jön át.
A játék nem lett rossz, sőt, ez egy jó játék, de többet lehetett várni tőle.
Már nem játszom, csak okoskodok.
avatar #6
bzsolt 2013. február 24. 160 hozzászólás 2055.
Impi, tegyél meg egy szívességet és ne próbálj Csaszino nyomdokaiba lépni, azzal, hogy pálya bemutató videókat csinálsz (gondolom tudod miről beszélek), mert az nem megy Neked. Ellenben cikkeket elég jól meg tudsz írni. Az előző is tetszett és ez is. Ez lesz a Te tereped. Gratula!
avatar #5
Konigstiger 2013. február 24. 522 hozzászólás 749.
Válasz ThingHUN #4. hozzászólására
Elsősorban ez egy konzolport, NEM PC-re készült. Ezt maguk a feljesztők nyilatkozták.
Gyakorlatilag a DS szériát úgyanúgy kinyírták mint a F.E.A.R.-t.
Én ugyan ezt írtam, csak más szóhasználattal ...
avatar #4
ThingHUN 2013. február 23. 80 hozzászólás 3218.
Válasz Konigstiger #3. hozzászólására
Azért ilyen a grafika mert elsősorban konzolra készült, és csak másodsorban PC-re. A fejlesztők kerek perec megmondták hogy a PC-s verzió semmiféle extrákat nem fog tartalmazni grafikai téren, nehogy a konzolosok rosszul érezzék magukat. Nem véletlenül áll a küszöbön a konzolos generációváltás.
Elsősorban ez egy konzolport, NEM PC-re készült. Ezt maguk a feljesztők nyilatkozták.
Gyakorlatilag a DS szériát úgyanúgy kinyírták mint a F.E.A.R.-t.
avatar #3
Konigstiger 2013. február 23. 522 hozzászólás 749.
Válasz nK_ #2. hozzászólására
Borzalmas. Olyan, mint ha egy DLC lenne a 2. részhez. Ugyanaz a történet, nincs semmilyen újítás(a barkácsolás fos) De most komolyan, milyen grafika ez? 2006ban láttam ilyen grafikát. Szégyelhetnék magukat, hogy ki mertek adni egy ilyen játékot. Vagy: mikrotranzakció egy singleplayer játékban?....

Csak azért 5/10, mert van benne Mass Effectes ruha.

OtherWorld Online tesztje: http://www.youtube.com/watch?v=NLmuqo-99KA&list=UUYufxNN4JYBVQ7zL1Khb7sQ&index=8
Azért ilyen a grafika mert elsősorban konzolra készült, és csak másodsorban PC-re. A fejlesztők kerek perec megmondták hogy a PC-s verzió semmiféle extrákat nem fog tartalmazni grafikai téren, nehogy a konzolosok rosszul érezzék magukat. Nem véletlenül áll a küszöbön a konzolos generációváltás.
avatar #2
nK_ 2013. február 23. 25 hozzászólás 5920.
Borzalmas. Olyan, mint ha egy DLC lenne a 2. részhez. Ugyanaz a történet, nincs semmilyen újítás(a barkácsolás fos) De most komolyan, milyen grafika ez? 2006ban láttam ilyen grafikát. Szégyelhetnék magukat, hogy ki mertek adni egy ilyen játékot. Vagy: mikrotranzakció egy singleplayer játékban?....

Csak azért 5/10, mert van benne Mass Effectes ruha.

OtherWorld Online tesztje: http://www.youtube.com/watch?v=NLmuqo-99KA&list=UUYufxNN4JYBVQ7zL1Khb7sQ&index=8
avatar #1
LEGIONBOSS 2013. február 23. 173 hozzászólás 1920.
A korábbi Dead Space-ekben annyira egyértelmű volt egy hullákkal tarkított helyiségben hogy az egyik felugrik ha odamész, hogy bevett szokásommá vált lefejezni az összeset mielőtt belépnék :vigyor: