Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Rain vs XiGua - TvZ@Terminus SE

Bioshock: Szárnyalás a múltban...

Cikkek/Interjúk 2013. április 8. IMPHUN 35 hozzászólás 14108 olvasás Címkék: OGC WebShop teszt BioShock Infinite

Az "előzmény" előzménye...

Az első Bioshockban egy átlagos középkorú férfit alakítunk, aki 1960-ban egy repülőgép katasztrófa során a tengerben landol egy a semmi közepén lévő világítótorny közelében. A második rész 8 évvel később játszódik, melyben egy Big Daddy-t alakítunk, akinek a célja, hogy kiderítse mi történt a lányával. De mindez semmit sem számít, mivel az infinite jócskán megelőzi a fent említett eseményeket. Nem a vízbe süllyeszt el, hanem a levegőbe röpít minket.

Bring us the girl! And wipe away the debt

Az úr 1912-es évét írjuk! A hősünk egy Booker Dewitt nevű ex katona és magánnyomozó, akinek meggyűlt a baja egy-két egyéni hitelezővel, éppen egy világító torony felé tart 2 különös útitársával (egy nővel, és egy férfivel). Bookert azzal bízzák meg, hogy hozzon el egy lányt új Columbia repkedő városából, ezért cserébe kiegyenlítik tartozásait! 

Miután kézhez kaptuk a célszemély fényképét, egy pisztolyt, és egyéb segédeszközt útnak indulunk. Fellegekbe szállva felérünk a városba, szembesülünk a csupa szép, és jóval.


 

Columbia éppen a fénykorát éli a hős és látnok Comstock atya vezeti, és teszi csodálatossá az életet. A FINK művek ontja magából a csoda elxírt, a Vigort, és gyártja a város összes termékét a ruhától a fegyverekig. Ebben a paradicsomban is találni elégedetlen "polgárokat". Ugyanis a távolról érkező embereket (Afrikaiak, és Ázsiaiak) tömörítő lázadó csoport a V.O.X próbálja megdönteni a jelenlegi rendszert, és végetvetni a rabszolgaságnak...

Hamar véget ér számunkra a szemlélődés idilje, és menekülnünk kell a helyi hatóságok elől, új Columbia elsőszámú közellensége leszünk.

Tömény, Puska, ruházati eszközök

Az első harcunk során egyből megkapjuk az Infinite egyik leginkább várt eszközét a mágneses forgócsáklyát. Segítségével teherszállító vasúton tudunk száguldozni, vagy egyszerű kampókra tudunk fölkapaszkodni. A harcok során ellenfél likvidálására is használhatjuk. Nem szeretném részletezni a különleges kivégzések esetében betöltött szerepét...

Fejvesztés 3, 2, 1!

A harcok során fegyverarzenálunk természetesen bővülni fog minden földi jóval. A szabvány gépfegyver, a sörétes puska, a mesterlövész puska, és még sok más nyalánkság megjelenik. Fontos megjegyezni, hogy egyszerre csak kettő fegyver lehet nálunk. Érdemes gyorsan dönteni, hogy mit fogunk használni, és fejleszteni, ugyanis a fegyverek fejlesztése nem kevés pénzbe fog kerülni az elején. Ha már a fegyverek fejlesztésénél tartunk, akkor meg kell említeni, hogy optikai és lőszer típusú (elektromos, páncéltörő stb.) tunningot nem alkalmazhatunk, csakis a fegyver viselkedését (visszarúgás, sebzés, tűzgyorsaság) és a tár kapacitását tudjuk növelni.


Az "előző" részekből megismert képességek egy része visszaköszön, kicsit átalakítva, és kapunk még pár új képességet is. Mindegyiknek van másodlagos módja is, amivel vagy csapdát állíthatsz, vagy eltérítheted a rád irányított ólom mennyiséget egy kijelölt célpontra, aki vélhetően belerokkan a szeretettől. Képességeink másodlagos használatával a játék során szép lassan elpusztíthatatlanná válunk. A képességek kapcsán változás, hogy az Infiniteben nem EVE hajtja a képességünket, hanem egy úgy nevezett SALT nevű anyag, ami szinte minden ihatóban megvan kivétel a víz, és az alkohol.

A VIGOR avagy a varázslatok rendszere szintén egy vonal. Az elektromossággal, a tüzzel, és a megszálló képességgel (áttéríti a mi oldalunkra, rövid időre az ellenfelet) volt szerencsém találkozni. Az elektromos Vigor esetében például elektromos kristályt lehet ledobni a földre. Ha duplázzuk az adagot, akkor egyfajta elektromos botló aknát csinálunk, amivel ha szerencsénk van, akkor ledönthetjük a lábáról az ellenfelünket.

Nem láttam szebb felhőt idén

A Grafika nagyon szép alacsony részletességen és a legmagasabb beállítások mellett is. Az Irrational Games ügyelt arra, hogy ne csak azok élvezhessék a játékukat, akik mini Pakssal rendelkeznek otthon. A világ nagyon jól kidolgozott, ügyeltek rá, hogy a karakterek korhűen nézzenek ki,  hangulatos lett. A játék során a különböző időjárási változások, mint például egy vihar részletesen ábrázolt, lenyűgöző. 

A szereplők kidolgozottsága terén van egy kis hiányoság, ugyanis ellenfeleink, vagy mind rokonok, vagy csak három arcra jutotta költségvetésből. Sajnos nagyon monotonná tud válni az, hogyha ugyanazokat az arcokat kapjuk el egyfolytában. Egy parti jelenetnél lettem figyelmes egy gyermekét karjában tartó anyára, amint a semmibe meredve néz. Három percig figyeltem, hogy lesz-e valami változás, de semmi. Nem pislogtak, vagy mozogtak.


Hazudj Pinókkió!! Hazudj!

 

Véleményem a játékról *SPOILER ALERT*

Történet:

Azt kell mondanom, hogy Dr. Emmet Braun régen fogná a fejét, de ne szaladjunk előre. A célunk megmenteni egy lányt, akinek a neve Elizabeth. Ő nem egyszerű lány, ugyanis egy idő lord... oké rossz vicc, de valamennyire igaz. Megvan az a különleges képessége, hogy a tér-idő kontinuum hasadásain keresztül más valóságokból tárgyakat tud áthozni a mi valóságunkba. Arra is képes, hogy átjárót nyisson egy másik helyre, vagy időbe. Megmentése után a vele történő beszélgetések viszik tovább a sztorit. Közben megismerhetjük Bookert, hogy mit csinált mielőtt elvállalta a mentőakciót, és sokat megtudhatunk Elizabeth-ről is, aki mesél arról, hogy mit csinált a toronyban, és már a legelején elmondja nekünk a legnagyobb álmát, hogy el akar jutni Párizsba...

Harcrendszer

Felemásra sikerült, jó és rossz is akad a játék harcrendszerében. Kidobták a dinamikus életet, ez jó, viszont itt jön egyből is a rossz, ugyanis ha meghalunk, akkor ott helyben Elizabeth újraéleszt. Ezt a pénztárcánk bánja, ami még nem is lenne nagy kár, viszont így a játék olyan mintha dinamikus élettel játszanánk, mert az ellenfeleink száma marad annyi, mint amikor meghaltunk, az életük szintúgy... A fegyverekkel különösebb baj nincs, leszámítva az idegesítően kevés lőszert.
Tipp: Elizabeth amellett, hogy őt kell megmentenünk nagy segítséget nyújthat. Ha "alkalmanként" kifogyunk a lőszerből, és közelünkben van, akkor egy interakcióval lőszerhez juthatunk tőle. Ugyanígy támogathat minket, amikor alacsony az életünk, vagy a salt szintünk.  A lőszer éhség csillapítására érdemes felfedezni a hasadások által létrehozott különböző fedezékeket, amik általában lövegtornyokat, medic ládákat, és lőszeres hordókat rejtenek.

Ellenfelek

Az alap gyalogosok eléggé egysíkúak, vagy automata fegyver van a kezükben, vagy sörétes puska. A speciális ellenfelekről érdemes külön szót említeni.

Az első ilyen fajta a tömör páncélban lévő láng Vigort használó "tüzelő". Fő profilja a közép távoli harc, de képes arra, hogy a közvetlen közelében lévőket is megsüsse egy területi varázslattal. Tipp: Érdemes óvatosnak lenni, ugyanis ha kevés az életereje, akkor átmegy kamikaze üzemmódba, és próbál a közeledben felrobbanni.

A második ellenfelünk a közelharci támadásokra specializálódott temetőbe illő manus, a "Sírásó".
Ezt az ellenfelet nem egyszer fogjuk a pokolba kívánni a madarai, és a teleportációs képessége miatt, de mint mindenkinek neki is megvan a gyengepontja.

A harmadik enemy, Big Daddy utánzat, Handy Man. Félig ember félig gép, aki két ütésből eltehet minket láb alól, ha nem vigyázunk. Különleges képessége, hogy a közelében lévő ellenfeleket felénk hajigálja. A mágnes vasutat feltölti elektromossággal, és ezzel olykor arra kényszerít minket, hogy felfüggesszük a zakatolásunkat rajta.

Tulajdonképpen van egy negyedik is, de az maradjon meglepetés...

Meglátásom szerint az ellenfelek gyengére sikerültek, sajnos nem sok eredetiség van bennük, mintha keserves kínszenvedéssel alkották volna meg őket.

Grafika:
Nagyon szép, én nem láttam szebb huszadik század elején játszódó futurisztikus játékot. Látszik, hogy a fejlesztők ügyeltek arra, hogy a város építészete, és a minden karaktere úgy nézzen ki, mintha most lépett volna elő a korabeli képekről. Apró szépséghiba, hogy a főbb karaktereken kívül a nem játékos karakterek mimikája elég fapados. A legjobban kidolgozott szereplő Elizabeth. A történet elejétől figyeltem az arcát, és megmentése után az ingame átvezetőkbeni beszélgetések után folyton változott. Nagyon kifejező, ugyanis ha nem tetszett neki valami, akkor az adott pálya szakaszon, dühösen tekintett vissza. Míg ha valami jó dolog történt, akkor megenyhült, és sokkal szelídebben pislogott rám. Szóval, ha valami, ami igazán kiemelkedik a játékból az Elizabeth. Nem csoda, hogy a fejlesztők dicsekedtek is vele. Látszik, hogy milyen sokat foglalkoztak a lány karakterével.

A végszó

Szerintem a Bioshock:Infinite egy jó lövölde nagyszerű történettel, aki nem csak lövöldözni szeretne, annak ajánlom a játékot, és ne felejtsétek el megnézni a Vissza a jövőbent, ha meg akarjátok érteni a történet egy-két miértjét.

Pontozás: 9.4

Pro:
Nagyszerű történet
Lenyűgöző grafika
Jól kidolgozott fő karakterek
Nincs dinamikus élet

Kontra:
Csakis automatamentés lehetséges
Mellék karakterek kidolgozatlanok
Unalmas ellenfelek

A Bioshock Infinite tesztpéldányt a Cenega bocsátotta rendelkezésünkre, köszönet érte!

avatar #35
kiyoumins tegnapelőtt 03:49 161 hozzászólás 2047.
abc20180322
longchamp bags
timberland outlet
puma outlet
kate spade handbags
nike outlet store online
supra for sale
ralph lauren uk
louis vuitton handbags
canada goose jackets
uggs outlet
nba jerseys cheap
christian louboutin shoes
ugg boots
pandora jewelry store
cheap jordan shoes
north face outlet
cheap jordan shoes
moncler pas cher
moncler outlet online
cheap jordan shoes
mlb jerseys cheap
ugg boots
coach outlet online
birkenstock shoes
moncler jackets
coach outlet online
adidas sneakers
canada goose jackets
cheap jordans
coach outlet online
canada goose
polo ralph lauren outlet
longchamp bags
michael kors
christian louboutin sale
ralph lauren
air max
canada goose sale
mbt
canada goose sale
prada shoes
supreme shirts
ugg boots sale
ugg boots
ugg boots
supreme shirts
louis vuitton factory outlet
michael kors outlet store
ugg boots outlet
adidas
michael kors outlet clearance
philipp plein
converse all star
nmd adidas
longchamp outlet store
mulberry handbags
polo outlet online
ralph lauren outlet online
coach outlet store online
canada goose jackets
cheap jordan shoes
vans outlet store
mulberry outlet uk
canada goose jackets
polo ralph lauren outlet
discount oakley sunglasses
ray ban glasses
adidas shoes
moncler
michael kors outlet online
coach outlet store
ugg sale
canada goose coats
fitflop shoes
vans outlet
coach factory outlet online
canada goose jackets
canada goose outlet online
adidas campus shoes
oakley sunglasses outlet
jordans
canada goose coats
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet online
ralph lauren outlet online
hermens
jordan shoes
ralph lauren outlet online
longchamp sale
moncler outlet online
coach factory outlet online
mbt shoes sale
michael kors bags
ray ban sunglasses outlet
pandora uk
canada goose
cheap air jordans
louis vuitton outlet
longchamps
birkenstock outlet
ralph lauren outlet
air jordan shoes
coach factory outlet online
ugg canada
pandora jewelry
canada goose jackets
ferragamo shoes
hermes handbags
coach outlet online
red bottoms
pandora jewelry
cheap air max
canada goose sale
ralph lauren outlet
gucci outlet
mlb jerseys wholesale
uggs outlet
pandora charms sale clearance
coach outlet online
mcm outlet store
michael kors outlet store
nike zoom
ugg outlet
the north face jackets
adidas nmd r1
coach factory outlet online
valentino outlet
cheap jordans for sale
kate spade handbags
nike air max 2018
air jordan retro
adidas superstar shoes
michael kors
nike outlet online
pandora charms sale clearance
coach outlet online
ugg outlet
ugg outlet online
ralph lauren outlet online
jordan shoes for sale
pandora charms outlet
pandora rings
michael kors outlet store
ugg canada
fitflops sale
canada goose sale
moncler outlet online
coach outlet online
kate spade outlet online
cheap air jordans
cheap oakley sunglasses
birkenstock uk
coach outlet store
michael kors bags
hermes bags
supreme uk
adidas superstars
coach outlet store online clearance
mlb jerseys cheap
michael kors outlet online
birkenstock sale
birkenstock outlet
ecco outlet
michael kors outlet online
pandora charms
ray ban sunglasses discount
cheap nike shoes
moncler coats
pandora jewelry outlet
polo ralph lauren outlet online
canada goose jackets
red bottom
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
caterpillar boots
adidas yeezy
cheap oakley sunglasses
pandora charms outlet
fitflop sandals
yeezy boost 350
polo ralph lauren outlet online
burberry handbags
christian louboutin shoes
canada goose jackets uk
timberland boots
the north face outlet
canada goose outlet store
canada goose jackets
moncler outlet online
nike outlet online
nfl jerseys
new balance outlet store
canada goose jackets
pandora charms sale
moncler sale
coach factory outlet
adidas yeezy
yeezy boost 350
pandora sale clearance
coach outlet
nike shoes
supreme clothing
michael kors outlet clearance
prada outlet online
moncler jacket
ralph lauren
coach outlet online
ralph lauren uk
moncler uk
air max outlet
air max 90
gucci outlet online
coach outlet online
discount ray ban sunglasses
adidas outlet online
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
mulberry
adidas outlet store
michael kors outlet store
michael kors uk
adidas nmd runner
kate spade outlet store
adidas outlet store
ugg outlet store
louboutin outlet
ugg outlet online
coach outlet online
ecco shoes for women
oakley sunglasses for women
ralph lauren outlet online
canada goose
adidas nmd runner
valentino
ugg boots
adidas yeezy boost
timberland outlet store
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses discount
salvatore ferragamo shoes
adidas yeezy boost 350
oakley sunglasses outlet
kate spade outlet online
air max
nike sneakers
pandora jewelry outlet
adidas store
air jordans
philipp plein outlet
oakley sunglasses outlet
coach outlet store online
ugg boots
michael kors handbags
ralph lauren outlet online
ray bans
christian louboutin shoes
adidas outlet online
coach outlet online
coach factorty outlet online
fred perry shirts
adidas yeezy shoes
coach outlet online
converse outlet
kate spade outlet online
red bottom heels
michael kors outlet store
columbia sportswear outlet
hermes bag
hermes outlet
louis vuitton outlet online
birkenstock uk
coach outlet online
adidas nmd r1
ray ban sunglasses outlet
coach outlet store online
nike air max 97
ray ban sunglasses sale
ralph lauren sale
birkenstock sale
michael kors outlet store
uggs
nike outlet store
canada goose coats
canada goose jackets
pandora outlet
cheap ugg boots
pandora charms outlet
pandora charms
canada goose parka
fitflop sandals
mbt
yeezy boost
ferragamo outlet
cheap ray ban sunglasses
longchamp outlet
ugg boots women
polo ralph lauren outlet online
pandora charms sale clearance
harden vol 1
ugg outlet store
coach outlet online
canada goose jackets
tory burch handbags
yeezy shoes
nike air max 2018
salvatore ferragamo outlet
michael kors
ralph lauren sale
louboutin shoes
mcm bags
coach factory outlet
michael kors outlet store
michael kors outlet clearance
nike sneakers
kate spade handbags
adidas nmd r1
adidas nmd r1
coach factory outlet online
supra for sale
moncler coats
adidas ultra boost
nike shoes
canada goose jacket
cheap jordan shoes
birkenstock outlet store
canada goose jackets
moncler sale
michael kors outlet online
kate spade outlet
adidas outlet
new balance outlet
nike outlet store
moncler uk
canada goose jackets
polo ralph lauren outlet
fred perry polo shirts
fitflops sale
nike outlet store
hermes bags
canada goose jackets
cheap jordans free shipping
coach factory outlet online
polo ralph lauren outlet online
canada goose jackets
pandora charms
reebok outlet
asics outlet
pandora charms sale
louis vuitton outlet store
tory burch outlet online
canada goose coats
nfl jerseys
pandora outlet
pandora jewelry
polo ralph lauren
canada goose
michael kors outlet
coach outlet online
polo ralph lauren
yeezy boost 350
canada goose sale
fitflops sale
yeezy shoes
coach factory outlet online
louis vuitton factory outlet
michael kors outlet online
louboutin outlet
cheap jordans
pandora jewelry
nike air max 97
skechers outlet
air max shoes
burberry outlet online
polo ralph lauren outlet
uggs outlet
ugg boots outlet
canada goose
cheap nfl jerseys wholesale
cheap jordan shoes
canada goose coats
tory burch outlet store
coach outlet online
ralph lauren outlet online
bottes ugg
pandora charms sale clearance
polo ralph lauren outlet online
uggs outlet
ralph lauren
birkenstock shoes outlet
oakley sunglasses outlet
timberland outlet
coach factory outlet online
adidas yeezy boost
coach outlet store online
birkenstock sandals
coach outlet online
nike outlet
yeezy boost 350
ugg boots
ralph lauren uk
mlb jerseys
fitflops sale clearance
birkin handbags
polo ralph lauren outlet
canada goose jackets
coach factory outlet
kate spade outlet online
moncler jackets
cheap air jordans
nba jerseys wholesale
coach factory outlet online
coach factory outlet online
adidas originals
kate spade outlet
coach outlet canada
adidas yeezy boost
uggs on sale
tory burch shoes
coach factory outlet
retro 11
coach factorty outlet online
pandora charms outlet
cheap ugg boots
yeezy shoes
abc20180322
avatar #34
xiaojun március 17. 04:28 756 hozzászólás 502.
jianbin0317
ralph lauren polo
coach outlet
canada goose uk
nhl jerseys for sale
soccer jerseys
air force 1 shoes
coach outlet clearance
cheap snapbacks
asics running shoe
polo ralph lauren shirts
broncos jersey
true religion jeans
hornets jerseys
cheap ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
nuggets jerseys
coach outlet store online
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
fitflops sale clearance
salomon outlet
michael kors outlet online
canada goose outlet store
polo ralph lauren
suns jerseys
canada goose jackets
ferragamo shoes
canada goose jackets
ralph lauren shirts
coach outlet store online
mlb jerseys
uggs outlet
adidas nmd runner
kate spade outlet online
valentino outlet
uggs canada
michael kors outlet online
oakley sunglasses sale
ralph lauren outlet
canada goose jackets sale
nike trainers
nike blazer pas cher
bucks jerseys
pandora charms
burberry outlet stores
ralph lauren polo
wizards jerseys
ray ban sunglasses
true religion jeans for men
lebron shoes
canada goose
michael kors outlet
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
ugg outlet
nfl jerseys
ray ban sunglasses
canada goose
uggs on sale
ugg boots clearance
adidas shoes
canada goose jackets outlet
canada goose
pandora charms sale clearance
barbour outlet store
coach handbags
thunder jerseys
air huarache
canada goose coats
ralph lauren polo
coach factory outlet
prada bags
christian louboutin outlet
basketball sneakers
coach outlet online
nfl jerseys
ugg outlet online
canada goose
canada goose jackets men
cheap jordans
swarovski outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors uk
ugg outlet
true religion jeans
ugg boots
nike store
oakley sunglasses wholesale
puma outlet
prada handbags
nike outlet online
ugg boots on sale
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
pandora charms
air jordan shoes
mulberry handbags
ugg outlet
soccer cleats
coach outlet online
moncler outlet online
canada goose outlet
mulberry bags
hermes belts
michael kors outlet
canada goose jackets
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
bulls jerseys
nike shoes
coach outlet online
canada goose outlet
nba jerseys wholesale
ralph lauren outlet
michael kors bags
cheap nba jerseys
oakley sunglasses
supreme clothing
nike shoes outlet
nfl jersey wholesale
louboutin shoes
ugg outlet
ugg boots
true religion jeans
ray ban sunglasses outlet
snapback hats
michael kors outlet online
cheap jordans
nike air force 1
michael kors outlet
canada goose outlet store
ray ban sunglasses
true religion outlet store
pandora charms
ugg boots
jordan shoes
canada goose jackets
michael kors factory outlet
polo outlet
nike foamposite
mbt shoes outlet
cheap nba jerseys
kobe 9
cartier outlet
pandora
coach outlet online
denver broncos jersey
oakley sunglasses
longchamp outlet store
polo ralph lauren outlet online
swarovski outlet store
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store online
wellensteyn outlet
ferragamo shoes
nike store uk
swarovski jewelry
ugg outlet online
tods outlet
coach outlet
coach factory outlet
michael kors outlet stores
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses sale
canada goose jackets outlet
longchamp outlet online
soccer jerseys
coach outlet
nike air huarache
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet online
michael?kors?handbags
cheap nba jerseys
coach outlet
canada goose outlet store
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
coach outlet
hawks jerseys
ugg outlet
football shirts
ugg outlet
swarovski outlet
pandora charms sale clearance
pandora jewelry
ralph lauren polo
jordan 4
michael kors outlet
coach outlet store online
ecco shoes
yeezy boost
michael kors outlet clearance
cheap nfl jerseys
mulberry bags
puma shoes
true religion jeans
michael kors outlet clearance
true religion jeans
uggs outlet
canada goose jackets
fitflops sale
canada goose jackets
canada goose jackets
nike air max 90
ray ban sunglasses
denver broncos jerseys
oakley sunglasses
jazz jerseys
cheap jordans for sale
ralph lauren
coach outlet online
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
kate spade outlet
coach outlet
cheap jordan shoes
cheap jerseys
cheap ugg boots
coach outlet
mulberry outlet逗号mulberry handbags outlet
canada goose outlet
canada goose jackets
uggs on clearance
ray ban sunglasses
michael kors wallets for women
mulberry handbags
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
nike outlet
camisetas futbol baratas
tory burch outlet
canada goose outlet store
polo ralph lauren outlet
yeezy boost 350
canada goose
fitflops
air max 90
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
longchamp outlet
true religion outlet
mlb jerseys wholesale
polo ralph lauren
canada goose
ysl outlet online
coach outlet store online
michael kors outlet online
burberry outlet online
supra shoes sale
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet
cheap soccer jerseys
coach factory outlet
cheap jordan shoes
new balance shoes
cheap jerseys
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet store
ugg outlet store
cheap oakley sunglasses
cheap jordan shoes
blackhawks jerseys
true religion outlet
nike air max 1
ralph lauren uk
ralph lauren pas cher
michael kors outlet
tory burch handbags
tory burch outlet stores
mulberry handbags
hermes online
nike trainers uk
coach outlet online
true religion outlet
moncler outlet
ugg outlet stores
ferragamo shoes
lacoste pas cher
coach outlet
nike outlet store
canada goose outlet
longchamp pliage
pandora jewelry
canada goose jackets
ugg boots on sale
ugg boots clearance
coach factory outlet
kate spade sale
lakers jerseys
moncler coats
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses outlet
nfl jerseys
michael kors outlet online
prada sunglasses
canada goose jackets
coach factory outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
lacoste outlet
coach factory outlet
swarovski crystal
nike nba jerseys
air max 90
pandora charms
coach outlet online
mulberry bags
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
ferragamo outlet
ugg boots clearance
nike air huarache
mulberry uk
longchamp outlet online
kobe 9 elite
nobis jackets
oakley sunglasses
true religion jeans sale
christian louboutin outlet
tory burch outlet store
michael kors outlet clearance
true religion outlet
burberry outlet
tory burch outlet online
ugg canada
coach outlet
polo ralph lauren
grizzlies jerseys
pandora jewelry
stephen curry shoes
ugg boots
coach outlet
cheap jordans
nike shoes
polo ralph lauren
canada goose outlet online
cheap uggs
uggs outlet
cheap ugg boots
longchamp handbags
kate spade sale
michael kors factory outlet
air jordan 4
michael kors handbags
oakley sunglasses
michael kors outlet online
coach factory outlet
adidas trainers
christian louboutin sale
ugg outlet
oakley sunglasses
coach factory outlet
lacoste shirts
fitflops sale clearance
pelicans jerseys
chrome hearts outlet store
ugg outlet
canada goose jackets outlet
longchamp solde
uggs
canada goose outlet
canada goose
coach factory outlet
michael kors handbags
uggs outlet
cheap football shirts
michael kors outlet
tory burch outlet store
louboutin shoes
links of london
ray ban sunglasses
ugg boots
coach outlet
pandora charms
canada goose outlet store
christian louboutin
true religion uk
nhl jerseys
ralph lauren outlet
coach outlet
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
coach outlet
longchamp pliage
ugg outlet
michael kors outlet online
pandora charms
pandora charms sale clearance
nike factory outlet
nobis outlet
canada goose outlet store
michael kors outlet online
giuseppe zanotti shoes
christian louboutin shoes
nike shoes
michael kors outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
nike blazer pas cher
coach outlet online
tory burch outlet online
cartier watches
oakley sunglasses wholesale
prada outlet online
oakley sunglasses
asics shoes
true religion outlet
coach factory outlet
coach outlet online
nike shoes
nike trainers
canada goose jackets
coach outlet
true religion outlet
christian louboutin online
polo ralph lauren
michael kors handbags
nhl jerseys
futbol baratas
michael kors
ferragamo shoes
ralph lauren polo
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
air max 90
moncler jackets
fitflops sale clearance
air max 90
cheap ray bans
adidas nmd
cheap nhl jerseys
true religion jeans
ugg boots
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
cheap ray ban sunglasses
cheap mlb jerseys
coach outlet online
coach outlet
canada goose jackets
longchamp handbags
canada goose jackets outlet
tory burch outlet online
polo outlet
michael?kors?outlet?online
jerseys wholesale
tory burch handbags
ugg outlet
nfl jerseys wholesale
michael kors outlet online
tory burch outlet
burberry outlet
kate spade outlet
ralph lauren factory store
longchamp handbags
cheap ray ban sunglasses
pistons jerseys
ralph lauren
mulberry handbags
coach outlet store online
canada goose outlet online
cheap nfl jerseys
michael kors uk
air max 2017
pandora charms
polo ralph lauren shirts
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
coach outlet
birkenstock outlet
ugg outlets
michael kors outlet clearance
prada sunglasses for women
christian louboutin pas cher
michael kors handbags
cheap jerseys
coach outlet online
fitflops outlet
longchamp outlet
christian louboutin shoes
swarovski crystal
coach factory outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet
canada goose parka
moncler jackets
nba jerseys
nike shoes
canada goose uk
adidas nmd r1
uggs outlet online
canada goose outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
polo outlet
coach factory outlet
jordan shoes
canada goose jackets
christian louboutin outlet
chrome hearts outlet
pandora charms outlet
michael kors outlet
longchamp bags
air max trainers
polo ralph lauren
nba jerseys
michael kors outlet
mbt shoes
76ers jerseys
michael kors outlet clearance
uggs outlet
uggs on sale
pandora outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
pandora outlet
fitflops shoes
adidas outlet
air max 1
michael kors outlet clearance
polo outlet factory store
canada goose jackets
canada goose jackets
coach outlet canada
coach outlet online
true religion jeans
pandora outlet
cazal outlet
cheap ray ban sunglasses
true religion jeans
michael kors outlet
chrome hearts sunglasses
michael kors handbags
coach outlet store online
swarovski outlet store
polo ralph lauren shirts
nike shoes on sale
nhl jerseys wholesale
nike free 5
uggs clearance
michael kors handbags
michael kors outlet
burberry outlet store
canada goose outlet
canada goose uk
christian louboutin outlet
moncler outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors uk
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
birkenstock shoes
michael kors outlet
air max uk
cavaliers jerseys
michael kors uk
pandora outlet
pandora outlet
michael kors
mont blanc pens
longchamp solde
ralph lauren polo shirts
michael kors outlet clearance
michael kors handbags outlet
snapbacks wholesale
polo ralph lauren outlet
adidas outlet store
ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
longchamp handbags
valentino shoes
tory burch outlet online
polo ralph lauren outlet
new balance outlet
polo pas cher
nike outlet store
fitflops sale clearance
nets jerseys
michael kors uk
ugg boots clearance
canada goose coats
ferragamo shoes
reebok outlet store
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
moncler outlet
polo ralph lauren
ralph lauren polo
ferragamo outlet
coach outlet
ugg boots on sale
ralph lauren polo
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
mulberry bags
christian louboutin sale
ralph lauren polo
ugg boots
supreme clothing
adidas nmd
longchamp solde
michael kors handbags clearance
coach outlet
true religion jeans sale
coach outlet online
ugg boots
longchamp solde
coach factory outlet
swarovski outlet
adidas uk
coach outlet online
cheap ray ban sunglasses
coach factory outlet
ugg outlet
giuseppe zanotti outlet
ferragamo shoes sale
canada goose jackets for women
football shirts
cheap jerseys wholesale
converse shoes sale
ralph lauren outlet
pandora charms
michael kors outlet clearance
uggs outlet
fitflops sale
ralph lauren outlet
michael kors outlet online
coach outlet online
uggs outlet
tory burch outlet
canada goose outlet
polo outlet online store
michael kors outlet
pandora charms
pandora charms
coach outlet store
hermes belt
lakers jerseys
coach outlet online
ralph lauren polo shirts
air max trainers
cleveland cavaliers jerseys
longchamp pas cher
avatar #33
20180315 junda
nike shoes
ralph lauren polo
pandora charms
valentino outlet
nike store
oakley sunglasses
futbol baratas
nike foamposite
michael kors outlet
canada goose outlet
cheap nfl jerseys
mulberry handbags
christian louboutin outlet
coach outlet online
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
fitflops shoes
oakley sunglasses
polo outlet
canada goose jackets
nike roshe
polo ralph lauren
canada goose outlet
true religion jeans
supreme clothing
mcm outlet
oakley sunglasses
coach outlet
ugg boots
ugg outlet
mulberry bags
pandora outlet
prada sunglasses
nike free 5
oakley sunglasses
kate spade outlet
nhl jerseys
oakley sunglasses
ugg outlet
jordan shoes
polo outlet
nike air max 90
air jordan 4
ray-ban sunglasses
bulls jerseys
christian louboutin outlet
polo ralph lauren
uggs
michael kors handbags
canada goose jackets
tory burch outlet
ferragamo shoes
nike air max
pandora charms sale clearance
coach outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
coach factory outlet
air max 90
ugg boots
canada goose outlet
stephen curry shoes
mavericks jerseys
michael kors outlet
longchamp bags
kate spade outlet
michael kors outlet
ferragamo outlet
denver broncos jerseys
air max trainers
michael kors outlet
longchamp solde
ray ban sunglasses
ugg outlet
swarovski outlet
ralph lauren polo shirts
michael kors outlet
jordan shoes
coach outlet
michael kors outlet
longchamp handbags
ferragamo outlet
polo shirts
true religion jeans
mulberry outlet
prada outlet
nike shoes
polo outlet
cartier outlet
herve leger outlet
coach outlet
tory burch outlet
michael kors handbags
pandora charms
nike roshe one
moncler outlet
canada goose parka
nhl jerseys
pandora charms
canada goose
air max 90
michael kors outlet
hermes birkin
canada goose jackets
polo ralph lauren
mulberry bags
kate spade outlet
uggs outlet
michael kors outlet
moncler jackets
longchamp outlet
coach outlet online
mont blanc pens
ugg outlet
nike shoes
christian louboutin outlet
rockets jerseys
ugg boots clearance
kobe bryant shoes
dansko shoes
ugg outlet
moncler outlet
asics pas cher
prada shoes
cheap nfl jerseys
jordan shoes
nike presto
nba jerseys
canada goose outlet
michael kors outlet
grizzlies jerseys
longchamp handbags
coach outlet online
birkenstock outlet
nfl jerseys
kate spade outlet
wizards jerseys
raptors jerseys
true religion jeans
cheap nhl jerseys
michael kors handbags
pistons jerseys
pandora outlet
air force 1
giuseppe zanotti outlet
michael kors handbags
air max 90
canada goose jackets
jordan shoes
ray ban sunglasses
coach factory outlet
michael kors outlet
yeezy boost
louboutin shoes
fitflops
coach outlet online
new balance pas cher
uggs outlet
pandora charms
christian louboutin online
lebron james shoes
canada goose outlet
canada goose jackets
fred perry polo shirts
coach factory outlet
canada goose outlet
air max uk
true religion jeans
pandora outlet
supreme clothing
coach canada
burberry outlet
louboutin shoes
ferragamo shoes
coach outlet online
ralph lauren polo
canada goose jackets
michael kors outlet
coach outlet
cheap mlb jerseys
swarovski crystal
longchamp outlet
ugg boots
pandora jewelry
yeezy boost
basketball shoes
pandora jewelry
swarovski outlet
adidas outlet store
fitflops sale clearance
polo ralph lauren
cheap nfl jerseys
coach outlet
jazz jerseys
swarovski outlet
air max 90
ralph lauren polo shirts
michael kors outlet
polo ralph lauren
prada handbags
celtics jerseys
oakley sunglasses
ugg outlet
canada goose outlet
air huarache
coach outlet
oakley sunglasses
hornets jerseys
ed hardy clothing
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
pandora charms
oakley sunglasses
ugg outlet
tory burch outlet
true religion jeans
chicago blackhawks jerseys
nfl jerseys
uggs outlet
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
longchamp pliage
air jordan shoes
oakley sunglasses
polo ralph lauren
reebok trainers
christian louboutin shoes
oakley sunglasses wholesale
nuggets jerseys
coach outlet online
kobe 9
coach outlet
nike pas cher
chrome hearts outlet
chrome hearts outlet
marc jacobs outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren
polo outlet
kobe shoes
michael kors outlet
canada goose jackets
canada goose outlet
oakley sunglasses
pandora charms
mont blanc pens
canada goose jackets
kate spade outlet
cheap jerseys
michael kors bags
air max 90
ugg outlet
michael kors outlet
true religion jeans
nfl jerseys
canada goose outlet
magic jerseys
michael kors outlet
pandora charms
polo ralph lauren
air max 90
true religion jeans
adidas nmd
canada goose outlet
ysl outlet
polo ralph lauren
canada goose outlet
ralph lauren polo shirts
true religion outlet
ugg boots clearance
pandora outlet
coach outlet online
coach outlet
coach factory outlet
fitflops sale clearance
longchamp handbags
swarovski outlet
ray ban sunglasses
mulberry sale
spurs jerseys
nike air max 2015
lacoste polo shirts
burberry outlet
nike trainers
michael kors outlet
nike shoes
coach outlet
mulberry handbags
michael kors outlet
coach outlet
coach outlet
ferragamo outlet
coach handbags
michael kors outlet
nba jerseys
nike store uk
true religion jeans
nike pas cher
oakley sunglasses
ralph lauren pas cher
cleveland cavaliers jersey
christian louboutin outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
canada goose outlet
ralph lauren polo
canada goose coats
tory burch outlet
tory burch outlet
trailblazers jerseys
burberry outlet
ray ban sunglasses
air jordan pas cher
longchamp handbags
new balance pas cher
76ers jerseys
coach handbags
cheap snapbacks
oakley sunglasses wholesale
canada goose outlet
cheap jordans
mbt shoes
nfl jersey wholesale
links of london
nike outlet
true religion uk
michael kors outlet
true religion outlet
pandora charms
coach outlet
ugg outlet
puma outlet
adidas wings
polo ralph lauren
adidas trainers
coach outlet canada
pelicans jerseys
michael kors outlet
oakley sunglasses
pandora charms
canada goose outlet
michael kors outlet online
coach outlet
kings jerseys
christian louboutin shoes
asics shoes
montblanc pens
jordan shoes
coach outlet store online
air max 90
ray ban sunglasses
salomon shoes
coach outlet
louboutin pas cher
hawks jerseys
pandora outlet
michael kors outlet
christian louboutin outlet
cheap mlb jerseys
christian louboutin outlet
lakers jerseys
nike shoes
coach factory outlet
michael kors handbags
canada goose outlet
nike shoes
tods outlet
polo outlet
hermes outlet
uggs outlet
canada goose jackets
true religion jeans
yeezy boost 350
tory burch outlet
soccer jerseys
mulberry handbags
michael kors outlet
adidas uk
christian louboutin shoes
uggs outlet
heat jerseys
coach factory outlet
ralph lauren outlet
soccer shoes
cheap jordans
nike blazer pas cher
moncler outlet
jordan shoes
pandora outlet
canada goose jackets
true religion jeans
cazal sunglasses
nike factory outlet
nobis outlet
mont blanc pens
polo ralph lauren
kevin durant shoes
cheap snapbacks
michael kors
fitflops sale
michael kors uk
coach outlet
pandora outlet
michael kors wallets
denver broncos jerseys
pandora charms
canada goose jackets
bucks jerseys
michael kors outlet
oakley sunglasses
kate spade outlet
air huarache
cheap jerseys
michael kors outlet
michael kors
lakers jerseys
pandora charms
coach outlet online
coach outlet
fitflops
canada goose outlet
supreme clothing
canada goose jackets
pandora charms
uggs outlet
michael kors outlet
nfl jerseys wholesale
hermes belt
ugg outlet
pandora charms sale clearance
nike trainers
air max 1
coach outlet online
cheap jerseys
world cup jerseys
pandora outlet
pandora
nfl jerseys
longchamp solde
michael kors outlet
pacers jerseys
suns jerseys
ugg outlet
ugg outlets
ray ban sunglasses
pandora jewelry
canada goose outlet
pandora outlet
clippers jerseys
true religion jeans
tory burch outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
ugg boots
oakley sunglasses
converse shoes
mulberry handbags
coach factory outlet
longchamp outlet
fitflops sale
coach factory outlet
polo ralph lauren
warriors jerseys
canada goose outlet
longchamp pas cher
moncler jackets
ray ban sunglasses
michael kors outlet
cheap jordans
oakley sunglasses
wellensteyn jackets
adidas nmd
asics pas cher
air max 2017
supra shoes
cheap jordans
true religion outlet
coach outlet
coach outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses
jordan shoes
nets jerseys
new balance shoes
canada goose outlet
football shirts
hermes outlet
mont blanc pens
michael kors outlet
michael kors outlet online
oakley sunglasses
nike air force 1
tory burch outlet
birkenstock sandals
soccer jerseys
michael kors outlet online
supreme clothing
mulberry outlet
knicks jerseys
cavaliers jerseys
true religion outlet
coach outlet
christian louboutin outlet
polo ralph lauren
nba jerseys
nike trainers
polo ralph lauren
canada goose jackets
polo ralph lauren
pandora charms
ugg outlet
kate spade outlet
ray ban sunglasses
michael kors
ecco shoes
reebok outlet store
fitflops outlet
bottega veneta outlet
barbour outlet
burberry outlet
polo outlet
ferragamo outlet
ray ban sunglasses
timberwolves jerseys
lacoste soldes
michael kors outlet
ray ban sunglasses
kate spade outlet
cheap football shirts
mac makeup
ferragamo outlet
michael kors
air jordan pas cher
ugg outlet
nike outlet
christian louboutin outlet
pandora charms
michael kors outlet
fitflops sale clearance
thunder jerseys
ray ban sunglasses
avatar #32
Gaia1956 március 13. 16:05 164 hozzászólás 2004.
avatar #31
Gaia1956 március 13. 16:05 164 hozzászólás 2004.
avatar #29
Gaia1956 március 13. 16:02 164 hozzászólás 2004.
avatar #26
Gaia1956 március 13. 16:01 164 hozzászólás 2004.
avatar #23
valentino11 2017. november 16. 588 hozzászólás 668.
We recommend this headset without plug ears, even more cool is that it uses your Red Bottom Shoes bones as a medium,UGG Boots Outlet it sounds cool! The liberation of the ears can also be avoided due to the ears are plugged due to traffic accidents UGG Outlet so that there Coach Outlet is no safety risk while North Face Outlet walking and listening to music.Kenzo It is a headphone,Oakley Outlet but its shape is a hat,Christian Louboutin Shoes but ZEROi is Moncler Jackets a magical hat that looks the same as an ordinary baseball cap,Burberry Outlet but the biggest feature is the use of Red Bottom Shoes bone-conduction soundtracks.

Tokyo Design Polo Outlet Week as the first Coach Outlet release of exhibits,Nike Air Max Pas Cher after two years of discussion, is now finally completed the formal commercialization. Prior to this only for Coach Outlet Store Online the legal person to provide the purchase permission,North Face Outlet the address is limited to Namibian,Isabel Marant Chiba Prefecture, Namibian companies hold the land. However, starting from November 3,Nike Air Presto MUJI's hut will be for sale to North Face Outlet ordinary consumers, and the location of the hutAir Jordan Pas Cher will be expanded to Tokyo Tommy hilfiger outlet in the Kanto region and nearby eight counties and districts, Ray Ban Sunglasses and the company continues to True Religion Outlet look for more ways to The North Face Jackets continue Construction of cottage land.Air Max 90 Not unlike the style of Kate Spade a house or a villa,Isabel Marant Shoes the No-lodge is in a different mood than the hotel Adidas Yeezy it was when it was on the move. It was just a reassuring home for a young Nike chaussures pas cher Japanese who rented homes for thousands of people. Asics Shoes Muji Officials explained,Coach Outlet Do not look at Bape Hoodie it the smallest of only about 9 square meters,Cheap Jordans but because of the use of the design of Coach Outlet the type of building,Philipp Plein even if three people in the house at the same time will not feel narrow.Louis Vuitton Outlet In addition,Swarovski Bracelet Indigo products have always been simple style,North Face Jackets indoor ground with cement, 100% of the other Burberry Scarf places using native wood,Coach Outlet the walls without Coach Purses any decoration,Adidas Outlet intended to Kate Spade Outlet give consumers a DIY space.Scarpe Nike Air Max Different styles of huts Louis Vuitton Outlet also prepared Different thermal and interior options.

This is also in Coach outlet line with the needs Christian Louboutin Shoes of current consumers.UGG Outlets Nowadays,Ray Ban Outlet young Japanese people think daily about being Sac Louis Vuitton really happy Burberry Outlet even when living in an apartment.Coach Factory Outlet They have to Adidas NMD constantly Christian Louboutin Outlet move for rent or have to resort to Kate Spade Outlet work transfer Yeezy Boost 350 v2 Re-investing Nike Hoodies energy to find Coach Outlet Online a home is a stressful life style for them, and it is also an urgent need to be addressed in the market.

People talk about the Kate Spade Outlet time of the Scarpe Nike Air Max Uomo island is static,Acheter Philipp Plein which is North Face Jackets relative to New Jordans their mood in the city under the tyranny of time. Nike Air Max Shoes In the city,Coach Outlet Online the easiest way to keep your time Coach Outlet anywhere is to install clocks Red Bottom Shoes and watches in public places,Red Bottom Shoes with the Tory Burch Outlet clocks staring North Face Outlet at the town from squares, schools,Burberry Outlet train stations and more.Scarpe Sportive Nike Air Max 2017 Even when it is quiet, people can notice the Louboutin Pas Cher passage of time.Red Bottom Shoes The Maldives has Ray Ban Sunglasses a huge advantage Nike Roshe Run Pas Cher throughout the Indian Ocean and the Pacific Ocean,True Religion with high-quality sandy beach islands that can be reached in less than eight hours by Nike Air Max direct flight; comparable to Bali in Indonesia,Kate Spade Outlet but not only Guess Outlet with two different locations Island experience.North Face Outlet Bali is Michael Kors Handbags becoming Bali.The North Face Outlet Raffaele,G Star managing director Yeezy Boost 350 of the Grand Park Adidas Original Maldives hotel,Michael Kors said he had worked in Bali for a few years and witnessed Nike Air Max a shift from a modest island to Kate Spade Outlet a small business town.North Face Outlet There was an expressway Nike Air Max Pas Cher there but traffic jams were still there.Cheap NBA Jerseys Mauritius and Seychelles, the other two island Red Bottom Shoes countries in the Indian Ocean,Adidas Yeezy Boost 350 have more than 12 hours flight time.
avatar #22
becek 2017. október 11. 1 hozzászólás 21981.
I had no trouble navigating through all tabs as well as related
info ended up being truly simple to do to access. I recently found what
I hoped for before you know it in the least. www.beton-mixer.com
avatar #21
wtyw 2017. június 29. 165 hozzászólás 2002.
British ralph lauren remained michael kors bags silent. longchamp outlet Murmur hilfiger duration longchamp black friday than salvatore ferragamo simply ralph lauren factory store made rolex a northface vow kanye west shoes to new balance be longer, beats by dre because replica rolex people nike air max also ferragamo pray salomon schuhe to ray ban outlet God hollister to roche run bless kobe bryant jersey gave a roshes long houston rockets number of ray ban sunglasses sound up, ralph lauren uk people michael kors have new balance shoes to tommy hilfiger outlet stores ride air jordan shoes their christian louboutin livestock. jerseys from china The mont blanc pens boy prada sunglasses and ray ban sunglasses the British cheap jerseys bought michael kors camels, wedding dresses uk they burberry bags outlet have pandora jewellery some nike free 5.0 difficulty longchamp handbags climbed hump. barbour women jackets British watches boys converse chucks riding nike.com camels shoes on sale feel air max 95 sad, ferragamo shoes because thomas sabo uk it air max wants hollister online shop deutschland laden with kevin durant shoeskobe bryant shoes several marc jacobs handbags boxes coach outlet of coach factory online heavy cheap oakley sunglasses books nike.se us. polo ralph lauren outlet online If burberry outlet online we chi hair look nfl bears carefully pistons jersey you michael kors handbags will swarovski jewelry find nike air max 2014 that rayban sunglasses parents often michael kors think that we true religion always adidas.se think nike roshe we kate spade are oakley black friday better designer handbags than them supra footwear some more; like ray ban zonnebril stars nets jersey in soccer shoes the denver nuggets sky, michael kors outlet online sale rain air max or utah jazz shine, they are vans shoes overtly nike outlet store or nike free shoes covertly reebok watching rayban us, timberland shoes worried we louboutin eat north face outlet well, nike store wear jordans for sale well, nike air max 2015 live cheap oakley well, uhren so nike air max we true religion jeans women must celine handbags keep nfl broncos in mind: nfl packers "often giuseppe zanotti a versace shoes outlet phone burberry outlet online call polo ralph to polo ralph lauren distant nba jerseys parents pandora and tell replica watches them mbt shoes outlet we're portland trail blazers all kate spade outlet online well!" louboutin they michael kors outlet online sale sleep air max 2015 will michael kors bags wake cheap oakley sunglasses up thomas sabo laughing. kate spade outlet Heart to replica watches heart polo ralph lauren outlet distance coach bags actually coach black friday so adidas neo simple.Why can free run compass nfl panthers to adidas superstar draw bottega a clothing websites circle. chrome hearts jewelry Because burberry online shop during barbour mens jackets the day oakley sunglasses she is swarovski australia like mia jersey the coach black friday sun levis outlet store in nike huaraches the nike air force sky, air max shoes always barbour outlet an abercrombie optimist, ralph lauren giving nfl lions everyone instyler ionic styler happy. cleveland cavaliers jerseys She calvin klein is mcm outlet like milwaukee bucks the new balance night mizuno running shoes sky hermes birkin the longchamp taschen moon, ray ban wayfarer always lacoste polos quiet to nike free shoes listen, long champ to help burberry outlet online everyone out prada outlet of asics gel the gloom. bcbg max azria She cheap jerseys is burberry the huaraches spring Primula jordan release dates tender ray ban outlet Liuya nike outlet bring toronto raptors the cheap oakley warmest burberry sale rhythm; nike outlet she michael kors is cheap michael kors the nfl jets cool russell westbrook jersey summer oakley sunglasses breeze, north face bring wholesale handbags the air max 2014 most michael kors black friday comfortable katespade outlet feeling; adidas sneakers she burberry handbags is the nike air golden tommy hilfiger online shop autumn nike roshe colors, burberry handbags bringing barbour mens jackets the nfl cowboys joy michael kors bags of longchamp outlet harvest; nike tn requin winter prada she asics is jerseys from china pure barbour women jackets white hollister spirit, lunette oakley pas cher with soccer outlet online her oakley outlet eyes michael kors outlet online looking ralph lauren tracksuits at mcm bags this north face backpacks pristine hollister clothing store world, mcm handbags hope pandora rings that ed hardy clothing it pandora can coach outlet soon nike air max bring indiana pacers this ray ban black friday world michael kors bags to suns jerseys every adidas corner nfl giants filled oakley with hogan pure and oakley prescription simple, lunette ray ban pas cher so chicago bulls that the nfl raiders white world washington wizards of hugo boss outlet dirt hermes outlet clean converse outlet slate, michael kors so nike air max to nfl patriots decorate oakley sunglasses outlet the iphone 4s cases white ray-ban sunglasses world mcm backpack outlet beautiful, juicy couture so dre beats white to nop jerseys tell oakley us nfl vikings what hilfiger outlet is burberry uk black nike mercurial and rolex replica what nfl steelers is hogan shoes outlet white, so longchamp white coach factory outlet online to restore coach factory outlet online the cheap oakley sunglasses beauty in nfl chargers our michael kors australia hearts.Quiet good time, nike mercurial vapor the north face pas cher end juicy couture clothings is swarovski crystal the cheap michael kors vicissitudes memphis grizzlies of nfl titans life; coach outlet the jimmy choo years omega watches speechless, tory burch sale never san antonio spurs look cheap eyeglasses back. nfl bills Xu converse some gsw jerseys regret, ua stephen curry but coach handbags outlet do nike free run not minnesota timberwolves welcome nfl browns a air jordan retro return louboutin outlet once owned; hermes bags Xu sac jerseys some christian louboutin shoes comfort, air jordan but nfl dolphins can louboutin shoes not ralph lauren black friday find burberry outlet a prada outlet safe heart. Life may woolrich outlet online be pandora given ray ban sbocco to us replica watches too gafas oakley little, not enough oakley sunglasses cheap time nfl bengals to burberry handbags have adidas shoes a good, montre pas cher it air max 90 flows softball bats away nfl jaguars from philadelphia 76ers jersey hands; perhaps celine black friday we fendi outlet online are roshe run faced replica handbags with puma outlet store too coach outlet many polo ralph lauren lives dsquared2 shoes lost, converse shoes not swarovski know cheap ray ban how relojes especiales to coach purses cherish, baseball bats blink nfl rams of vans schuhe an ralph lauren outlet eye, coach outlet online an instant, nike max it jimmy choo shoes was hollister co gone. burberry handbags Years ralph lauren polo well, ray ban life is cheap basketball shoes so. knicks jerseys Faced valentino shoes outlet With a new balance store calm hollister kids heart, calm acceptance. free running Perhaps, pandora bracelets it true religion outlet is cheap jerseys the nfl seahawks rainbow nike online after burberry the swarovski rain, shop coach factory colorful beats audio Xuanmu; nike air force perhaps, plein outlet is timberland outlet the fake rolex month ralph lauren uk under beats by dre the the north face outlet stars bottega veneta bright.Sometimes michael kors purses life nfl ravens and polo outlet online we nfl chiefs always adidas shoes outlet like orlando magic to nfl redskins joke: bos jersey obviously timberland boots do nfl falcons not nfl 49ers want oakley sunglasses outlet to michael kors purses do fidget spinner it nfl jerseys unknowingly ralph lauren outlet done; new balance really marc jacobs outlet do vans outlet not nfl texans want polo ralph lauren to nike outlet say, coach factory outlet online but bcbg dresses can cheap glasses not www.tommyhilfiger.nl help to charlotte hornets jersey say. coach outlet sale Do not michael kors outlet fret, do michael kors outlet online not dsquared2 jeans regret, life michaelkors.com is scarpe hogan like dallas mavericks jersey that. jerseys from china With vibram shoes a the north face calm occhiali oakley mind nba jerseys to nfl eagles deal timberland homme with nike.dk a ray bans hot giuseppe shoes orbital mcm bags tears to baseball jerseys moist. salvatore ferragamo I red bottoms regret tommy hilfiger not armani clothing ever oakley experience the north face how flat iron how michael kors bags unbearable ralph lauren failure, but coach factory outlet online there the north face is ralph lauren online a true religion jeans outlet bright prada handbags future ralph lauren outlet online but cheap jerseys not nfl azcardinals hard air jordans to coach outlet online grasp; rayban frustrating ray ban sunglasses not longchamp do philipp plein clothes things roshe run how ray ban disappointed, michael kors bags but it cheap nike shoes is nfl buccaneers obviously a chance iphone 5 cases to nfl saints sit nike.de back nike huarache and polo ralph lauren outlet do cheap true religion nothing to adidas.de remedy nba jerseys and north face jackets think. puma Just nike air feel ray ban sunglasses a los angeles clippers conviction, babyliss heartfelt supra shoes sentiment, swarovski people face to zapatillas nike face michael kors handbags things, womens hoodies everything michael kors outlet will oakley outlet online become ecco women shoes bland, cheap true religion inner ralph lauren shirts conviction jordan shoes will michael kors outlet online light nfl colts up louboutins your michael kors handbags life tommy hilfiger to designer handbags help givenchy bags outlet you michael kors v?skor ray ban sunglasses outlet
avatar #20
valentino11 2017. június 27. 588 hozzászólás 668.
Castle Peak green water is ED Hardy Outlet the soul of all things,True Religion Outlet listen to a North Face Outlet Toms Outlet lingering silly sound,Kate Spade she will wash your dust to purify your mind. However,UGG Boots Outlet the mountains of Prada Handbags the large, heavy,Kate Spade Outlet warm, brilliant will make you refreshing,Red Bottoms fragrant grass,Timberland Outlet sloping mountain,Coach Outlet dense forests,Coach Outlet moon stone bridge,The North Face Jackets birds tweeted,Skechers Shoes streams ripple,Burberry Belt these scenery Kate Spade Outlet particularly Louis Vuitton eye-catching eye-catching.Sac Longchamp Shade shade Coach Outlet shine sparse sparse shadow North Face Outlet spirits sparks sparkling,Tiffany Outlet as long as you Adidas Yeezy Boost 350 visit the situation Stephen Curry Shoes before I feel Cheap Air Max 90 the green Giuseppe Shoes mountains and rivers North Face Outlet unique style million.North Face Jackets The time of mixing,Air Jordan Pas Cher staggering years,North Face Outlet melody voice,Coach Outlet at this moment Coach Outlet are tired of New Balance Outlet solidification into a hymn,NFL Jerseys praise the Chaussures Christian Louboutin Pas Cher romantic subtle summer.UGG Outlet fruit trees Toms Outlet covered with shiny fruit,Michael Kors Outlet green water apricot peach Coach Outlet stained with branches,Cheap Jordans if the pearl UGG Outlet agate swaying her body Ralph Lauren Outlet in the wind body,Coach Outlet Online there are Chan Luu those pear,Red Bottom Shoes hawthorn,Coach Purses apple tree Trembling one True Religion by one cluster Guess Factory full of Marc Jacobs Outlet summer wind chimes,Burberry Outlet [/url] rounded full [url=http://www.katespadeoutletonline.name]Kate Spade Outlet of more than festive.Skechers Outlet Walking Kate Spade Outlet in the strands Versace Belt of the strands Nike Roshe Run of a ray of Christian Louboutin Shoes light from the ground,UGG Outlet the earth smudge North Face Outlet resplendent.Chan Luu Paintings fleeting North Face Outlet at this Louis Vuitton Outlet time seems to Salvatore Ferragamo be flying pride UGG Boots Black Friday and unrestrained.Keds Shoes But the weather Coach Factory Outlet in the summer moody,North Face Outlet Store sometimes lightning storms,Nike Air Max Pas Cher sometimes calm UGG Boots and sunny.Sac Louis Vuitton Take the scene to Hugo Boss say things like life,The North Face Outlet the fate of North Face Outlet the boat is bound to Hollister Jeans have a wandering wait,Coach Outlet we come together Ferragamo Shoes to pray away from North Face Jackets foreign objects North Face Outlet intrusion also Stephen Curry Jersey I am a quiet summer.Adidas NMD The hot sun is Jimmy Choo Shoes the subject of summer.Hollister Clothing In the sun's exposure,Prada Outlet the human sweat,Coach Outlet animals panting,Nike Huarache heaven and earth as if the invisible Salomon Outlet sauna steaming Lululemon Outlet room as hot and Coach Outlet irresistible. Hot,North Face Outlet hot, hot!New Jordans People wearing clothes hot,Red Bottom Shoes bare arms,Vans Outlet topless dug heat,Nike Roshe Run Pas Cher shaking the fan blowing Salomon Shoes air conditioning or hot,UGG Outlet Store hot sweat,Nike Hoodieshot hearty dripping.

Hot, dull, suffocated,Coach Black Friday when these boring feelings Adidas Outlet reached the limit Adidas Yeezy Boost when the large pieces of dark Cheap Uggs clouds over pressure,North Face Outlet a dazzling Nike Air Max lightning Coach Outlet Store Online cut the sky,Ugg Boots Sale followed by bursts Marc Jacobs Handbags of earth-shattering Toms Shoes thunder,True Religion Outlet then Stormy,Coach Outlet menacing.Yeezy Boost 350 The original trees Asics Shoes in the heart North Face Outlet of the trees scattered,MBT Shoes crazy shaking;Ray Ban Sunglasses dry earth rain splash,Jordan 11 water into the river;Converse Shoes so too high Adidas Original temperature down,Valentino Shoes people feel cool Toms Outlet and comfortable,Skechers Shoes relaxed and happy.

Rain over the wind, sunrise clouds,Christian Louboutin Shoes a beautiful Coach Factory rainbow hanging West days Chanel Outlet. This Chouyin North Face Outlet at first glance, this situation Coach Purses changes,Moncler Outlet so that people excited,Coach Outlet people shock the soul.North Face Jackets Obviously Lebron James Shoes cooler.Oakley Outlet Summer dusk is so Cheap Jordans unknowingly coming,Tory Burch Outlet so when we are clearly Coach Outlet found in the leisure,Michael Kors Outlet the sun has lost a strong light,Coach Outlet everything began to quiet,Kate Spade Outlet stop the passionate Burberry Outlet and towering,UGG Outlets like flying waterfall Michael Kors Handbags suddenly fell in the Qingtan,Longchamp Pas Cher White beads of silver Christian Louboutin Shoes water droplets North Face Jackets waterline Skechers Outlet suddenly clear fusion,Uggs Outlets the restoration of the UGG Boots water of the Nike Air Max Pas Cher nature of the Coach Factory Outlet charm of water,Burberry Outlet but also to Beats By Dr Dre restore the water of all things Longchamp Outlet according to The North Face Outlet the photo,Adidas Yeezy the environment Louis Vuitton Outlet suddenly changed Buty Nike Air Max the United States - Under Armour Outlet summer dusk is such Nike Air Max Shoes a beautiful return,Air Max 90 in the Quiet Kevin Durant Shoes and cool in ED Hardy Outlet the full range North Face Outlet of passionate - North Face Outlet we get off work,Moncler Jackets and after dinner,Nike Air Max as a quiet life on the side of this Marc Jacobs Handbags irreversible come - summer dusk, the year the most beautiful leisure time,Michael Kors Through our skin and thoughts,Red Bottom Shoes and soon flow away forever,Ray Ban Outlet very short.Coach Factory Outlet go out quickly,Adidas Outlet eyes to greedy look,Cartier Love Bracelet take a deep breath,UGG Bailey Button abandon all unhappy,UGGS For Women when the coordinates North Face Outlet of space will flash,Ray Ban Sunglasses and only your mood Prada Outlet and you often with Ray Ban Outlet With this feeling True Religion Outlet I embarked on a Cheap Jordns tree-lined trail.

It is so strange Herve Leger that the directness Burberry Scarf of the sun can Nike Roshe Run flourish all things,Cazal Sunglasses so that Polo Outlet the atmosphere of the Kate Spade Outlet landscape in the Nike chaussures pas cher intense movement,Coach Outlet Online so that the world in the summer Red Bottom Shoes everlasting the most dynamic,Michael Kors Outlet but the sun oblique,UGG Boots Outlet refraction but all things in a Coach Outlet comfortable adjustment,Cheap UGG Boots everything in quiet Nike Air Max To do some finishing,Toms Outlet is the so-called Kate Spade Outlet one relaxation,New Balance Outlet missing one can not.Nike Outlet All the North Face Outlet plants are no longer sluggish and convergence,Coach Factory Outlet began to Yeezy Boost 350 V2 stretch branches leaves,Louis Vuitton Outlet buds flaws,Nike Air Max twigs stand upright. They are like the peopleKate Spade Outlet after the evening, suddenly Red Bottom Shoes changed the spirit,Christian Louboutin Outlet and more upright,Nike Outlet and more stretch,Mont Blanc Pens the flowers began Louboutin Pas Cher to bloom beautiful colors, is moist,Burberry Outlet really nice!
avatar #19
20170615caihuali
mulberry handbags
tory burch outlet
prada handbags
pandora outlet
polo ralph lauren
nike shoes
ralph lauren uk
lebron james shoes
mcm outlet
tods outlet
adidas outlet
longchamp handbags
tory burch shoes
michael kors
polo ralph lauren
replica watches
cartier outlet
mulberry bags
michael kors outlet online
ugg boots
ray ban sunglasses
cheap nba jerseys
ferragamo shoes
prada sunglasses
nike roshe run
polo outlet
nike blazer pas cher
canada goose outlet
mbt shoes outlet
mulberry handbags
fitflops shoes
cheap snapbacks
adidas uk
kobe 9
gucci outlet
hermes bags
burberry outlet
mulberry outlet
air max 90
coach outlet
tory burch outlet
hollister clothing
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
borse gucci
nike air max
pandora jewelry
oakley sunglasses
hollister clothing
hollister clothing
michael kors wallets
gucci outlet
coach outlet online
coach outlet
louis vuitton
adidas trainers
ecco shoes
nike outlet store
louis vuitton outlet clearance
gucci outlet
kate spade outlet
asics
polo ralph lauren
mulberry handbags
oakley sunglasses
cheap mlb jerseys
ralph lauren polo shirts
christian louboutin shoes
michael kors outlet online
kate spade handbags
mont blanc pens
louis vuitton outlet
nike air max
oakley sunglasses
longchamp handbags
louis vuitton outlet
michael kors outlet
fitflops sale clearance
cartier watches
michael kors handbags
ray ban sunglasses
swarovski crystal
louis vuitton outlet
cheap ray bans
thomas sabo
canada goose
polo outlet
cleveland cavaliers jersey
nike free 5
nike roshe one
louis vuitton outlet
coach handbags
michael kors outlet
true religion outlet
louis vuitton outlet
cheap jordans
coach outlet
mbt shoes
polo ralph lauren
ysl outlet
mulberry bags
christian louboutin outlet
ed hardy clothing
air max uk
cheap jordans
kevin durant shoes
reebok trainers
michael kors outlet
louis vuitton outlet
rolex outlet
yeezy boost
herve leger outlet
louis vuitton
coach outlet online
ralph lauren polo
oakley sunglasses
longchamp outlet
borse louis vuitton
Basketball Shoes
true religion jeans
cheap nhl jerseys
coach outlet online
mulberry handbags
louis vuitton outlet clearance
coach outlet
true religion jeans
michael kors bags
ferragamo shoes
adidas nmd runner
jordan shoes
Nike Free shoes
louis vuitton
hollister clothing
fitflops sale clearance
coach outlet online
cartier watches
chrome hearts
michael kors outlet
longchamp handbags
coach outlet online
nike trainers
coach outlet online
coach outlet online
ferragamo shoes
fitflops
omega watches
michael kors factory outlet
louis vuitton outlet
coach outlet
fred perry polo shirts
nfl jersey wholesale
christian louboutin outlet
birkenstock outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
coach outlet online
nike shoes
gucci handbags
tory burch outlet
tory burch outlet
juicy couture outlet
canada goose jackets
ugg outlet
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses
ray-ban sunglasses
louis vuitton handbags
michael kors handbags
coach factory outlet
hollister clothing
adidas shoes
ray ban sunglasses
hollister uk
louis vuitton
ralph lauren pas cher
kate spade outlet
burberry outlet
coach outlet
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton pas cher
true religion jeans
true religion jeans
lebron james shoes
michael kors handbags
bottega veneta outlet
ray ban sunglasses
pandora jewelry
oakley sunglasses
adidas shoes
michael kors handbags
nike huarache
true religion jeans
rolex watches
swarovski crystal
nike air max 2015
soccer shoes
air max uk
kobe bryant shoes
michael kors outlet online
cheap jordans
pandora jewelry
yeezy boost 350
ray bans
adidas shoes
oakley sunglasses
oakley sunglasses
air max 1
michael kors outlet
burberry outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
oakley sunglasses
coach outlet canada
giuseppe zanotti outlet
christian louboutin outlet
christian louboutin outlet
nfl jerseys wholesale
kate spade outlet
true religion outlet
christian louboutin outlet
michael kors handbags
coach factory outlet
longchamp handbags
cheap oakley sunglasses
ferragamo outlet
coach factory outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses
nike store
coach outlet
air max 90
cheap jordans
polo outlet
polo outlet
michael kors
michael kors handbags
michael kors outlet
true religion outlet
michael kors handbags
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
nike roshe
canada goose jackets
pandora jewelry
ralph lauren polo
coach outlet
oakley sunglasses
mbt shoes
nike store uk
michael kors outlet
coach outlet online
nike huarache
coach outlet store online
puma outlet
nike air force 1
true religion jeans
futbol baratas
rolex watches
louis vuitton handbags
ferragamo shoes
cartier outlet
hermes birkin
canada goose outlet
pandora outlet
adidas wings
michael kors outlet
louis vuitton outlet
mac cosmetics
nike outlet store
nfl jersey wholesale
cheap jordan shoes
coach factory outlet
tory burch outlet
lacoste pas cher
polo ralph lauren
polo outlet
oakley sunglasses
fitflops
ugg outlet
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
adidas nmd
pandora charms
louis vuitton outlet stores
coach outlet
ray bans
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
oakley sunglasses
nike shoes
rolex watches
michael kors
mlb jerseys wholesale
coach factory outlet
new balance shoes
prada shoes
swarovski outlet
cheap jerseys wholesale
rolex watches
air jordan 4
prada outlet
soccer jerseys
nike trainers
polo ralph lauren
michael kors
salomon shoes
coach outlet online
coach outlet online
rolex watches
louis vuitton
ralph lauren polo
louis vuitton handbags
cheap nfl jerseys
cheap nfl jerseys
true religion jeans
ralph lauren polo
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
burberry outlet
adidas outlet store
michael kors
reebok outlet store
mulberry sale
oakley sunglasses
cheap jordans
vans shoes
hermes belt
nike foamposite
fitflops sale clearance
jordan shoes
gucci outlet
coach outlet clearance
cheap snapbacks
supra shoes
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren
true religion jeans
christian louboutin online
cazal sunglasses
longchamp outlet
longchamp
michael kors outlet
soccer jerseys
basketball shoes
oakley sunglasses
louis vuitton outlet online
michael kors outlet
swarovski jewelry
montblanc pens
football shirts
swarovski crystal
ray ban sunglasses
ralph lauren outlet
hermes outlet
christian louboutin uk
lacoste polo shirts
michael kors outlet
michael kors handbags
valentino outlet
longchamp outlet
mizuno running shoes
los angeles lakers jerseys
true religion uk
michael kors outlet
air max 90
jordan shoes
true religion jeans
polo outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
nike air max
coach outlet
air max 90
ray ban sunglasses
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
nike outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
ferragamo outlet
true religion sale
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
swarovski crystal
ralph lauren polo
marc jacobs outlet
kate spade handbags
fitflops sale
ralph lauren sale
rolex watches
michael kors outlet online
converse shoes
cartier watches
ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren outlet
fitflops shoes
christian louboutin shoes
replica watches
links of london
polo shirts
oakley sunglasses
kobe shoes
louis vuitton handbags
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton outlet
nba jerseys
rolex watches for sale
chrome hearts outlet
instyler ionic styler
fitflops outlet
michael kors outlet
birkenstock sandals
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
20170615caihuali
avatar #18
pampo 2013. április 9. 929 hozzászólás 397.
Válasz Fygaroo #16. hozzászólására
Egyszer azért majdnem kirúgtam magam alól a széket az Infinite alatt. Amikor egyszer megfordulva (ha jól emlékszem zeppelint kormányzol előtte) az arcodba visít egy enemy xD Na arra nem számítottam : )
Mondjuk csak 1 ilyen rész volt benne szerencsére, de akkor én is nagyon benyan-nyantam :vigyor:
avatar #17
blbl 2013. április 9. 11 hozzászólás 8521.
Válasz BlacK_Bear #14. hozzászólására
Én annál a jelenetnél megijedtem már nem is emlékszem hány éves lehettem akkor. De most így 17 éves fejjel már semmitől nem félek. Slendert Faarccal viszem végig. Amnesia, szintén akármelyik custom story-t. De a Fear életem első horror játéka, havernál toltam először 10 éves koromban, rettenetesen féltem. Főleg amikor megjelent a kislány akkor szívem 200-t verte. De azóta ez már elmúlt sajnos, pedig jó lenne rettegni egy picit.

Majd talán az Amnesia: Machine for Pigs "megrémiszt" vagy esetleg az OutLast nevezetű horror játék. Lényeg, hogy bizakodva nézek az idei horror játékok felhozatal elé. :)

Bioshock-hoz vissza térve egy picit.
Csak nekem nem tetszik a játék annyira. Lehet, hogy velem van a baj.
Slender csak addig ijesztő még el nem olvasod a manualt, onnantól csak arról szól az egész, hogy mész előre :D
Nem baj hogy nem tetszik, mindenkinek más az ízlése, és legalább ki tudtad fejteni hogy miért nem tetszik, nem csak leszaroztad, amit sajnos igen sok embernél látok.
avatar #16
Fygaroo 2013. április 9. 661 hozzászólás 563.
Válasz BlacK_Bear #7. hozzászólására
Horror elem alatt pont ezt értettem, egyszer kétszer volt olyan, hogy megijedtem és akkor a Bioshock így írta be magát a szívem azon csücskébe ahol a jó játékokat tartom, de ez az Infinite számomra nem hozta azt a színvonalat vissza amit a Rapture alkotott. Igazad van azzal, hogy a Rapture-nek ez a komor sötét világ hozott "sikert", de Columbiának meg ez a mindenki boldog és persze vallásos ("Mi lenne velünk vallás nélkül"), annyira nem az én világom, jobban szeretem ezeket a kicsikét lepusztult, vagy éppen valami nagy dolog után játszódó játékokat. Minden esetre kíváncsian várom a DLC-ket ( Mi lenne velünk FIZETŐS DLC-ék nélkül, ó drága Világ).

Hátha lesz egy olyan DLC ami már konkrétan a teljes egészében lepusztult Columbiában fog játszódni, akkor fogom igazán szeretni a játékot.
Egyszer azért majdnem kirúgtam magam alól a széket az Infinite alatt. Amikor egyszer megfordulva (ha jól emlékszem zeppelint kormányzol előtte) az arcodba visít egy enemy xD Na arra nem számítottam : )
It's a shame we have to die my dear, Noone's getting out of here alive this time...
avatar #15
action12 2013. április 8. 94 hozzászólás 2962.
Ez a játék egy átverés: én egy akciójátékra készültem, helyette viszont kaptam egy baromi jó filmet. :mosoly:
Lövöldözős játéknak tényleg nem nagy szám, de a hangulata és a története zseniális. :mosoly:
avatar #14
BlacK_Bear 2013. április 8. 78 hozzászólás 3281.
Válasz blbl #13. hozzászólására
Igen, emlékszem arra az ominózus részre, először igazából csak zavart hogy nem látok semmit, nem tudtam hogy lőjem így lesz szerencsétleneket, megijedni nem igazán tudtam a jeleneten :D
Lehet csak én "nőttem ki" a horror stílust (FEAR-t majdhogynem kacagva vittem végig), nem igazán tudnak lázba hozni az ilyen "hú most de rád ijesztünk" stílusu jelenetek/játékok. Csak sajnos rossz szokásom, hogy sokszor összekeverem a horrort a nyomasztóval. Valóban igazad van, a Bioshock részben horror is, bár összefosatni nem akarta az embert. Viszont egy valóban nyomasztó és morbid hangulatú játékban, mint az Amensia, azért már megizzad az ember :D
Én annál a jelenetnél megijedtem már nem is emlékszem hány éves lehettem akkor. De most így 17 éves fejjel már semmitől nem félek. Slendert Faarccal viszem végig. Amnesia, szintén akármelyik custom story-t. De a Fear életem első horror játéka, havernál toltam először 10 éves koromban, rettenetesen féltem. Főleg amikor megjelent a kislány akkor szívem 200-t verte. De azóta ez már elmúlt sajnos, pedig jó lenne rettegni egy picit.

Majd talán az Amnesia: Machine for Pigs "megrémiszt" vagy esetleg az OutLast nevezetű horror játék. Lényeg, hogy bizakodva nézek az idei horror játékok felhozatal elé. :)

Bioshock-hoz vissza térve egy picit.
Csak nekem nem tetszik a játék annyira. Lehet, hogy velem van a baj.
"Nagyon kúszik fel geci" by Bazso
avatar #13
blbl 2013. április 8. 11 hozzászólás 8521.
Válasz BlacK_Bear #10. hozzászólására
Nem tudom, hogy képben vagy-e azzal a jelenettel amikor az első részben a Kórházban vagy és azt hiszem a shotit kapnád meg ( nem vagyok benne 100%-ig biztos) Egyszer csak lekapcsolt a lámpa és semmit sem láttam, csak egy körben. Csak a hangot hallottam, hogy valami rohangál mellettem és nevet, hirtelen rám ugrott. Ne ez volt az a jelenet ahol megijedtem.

Amúgy meg az Amnesiaból nem tudsz olyan Custom storyt mondani amit ne vittem már ki. Penumbra-t is kivittem már párszor az összes részt. És valami történ velem az elmúlt időben de nem tudok megijedni már semmitől.

Meg a Horror része a játéknak a "zombi" emberek, nem hinném, hogy bármely Hello Kitty kalandjaiban található horror. (Én ezen ok szerint kategorizálom a játékokat. Ha van benne zombi, vagy valami böszem ocsmány lény akkor az már szerény személyemnek horrort jelent.) Most jöhet az, hogy "egy csomó játékban vannak zombik meg bőszme ocsmány lények", "akkor most az is horror? "
Válaszom az lenne, hogy: Nem minden esetben.
Ha például alapból úgy adják, ki hogy EPICÜBERHIHETETLEN Horror játék akkor azt elfogadom annak. De ha pl.: Diablo (akárhanyadik) részében ott mászkál egy zombi az még nem horror.

Számomra még függ attól is, hogy milyen a körítése a játéknak.

Pl.: Fear- Horror (számomra)
Jericho - Nem horror
AVP - Nem horror
stb.
Igen, emlékszem arra az ominózus részre, először igazából csak zavart hogy nem látok semmit, nem tudtam hogy lőjem így lesz szerencsétleneket, megijedni nem igazán tudtam a jeleneten :D
Lehet csak én "nőttem ki" a horror stílust (FEAR-t majdhogynem kacagva vittem végig), nem igazán tudnak lázba hozni az ilyen "hú most de rád ijesztünk" stílusu jelenetek/játékok. Csak sajnos rossz szokásom, hogy sokszor összekeverem a horrort a nyomasztóval. Valóban igazad van, a Bioshock részben horror is, bár összefosatni nem akarta az embert. Viszont egy valóban nyomasztó és morbid hangulatú játékban, mint az Amensia, azért már megizzad az ember :D
avatar #12
pedalgep 2013. április 8. 969 hozzászólás 377.
ez a játék szigorúan tízpertíz
avatar #11
pampo 2013. április 8. 929 hozzászólás 397.
Nagyon jó játék volt! Viszont azt olvastam, hogy Ken Levinéknek meg kellett változtatni a játék befejezését, mert egy vallásos kolega felmondással fenyegetőzött. Kíváncsi lennék, hogy mi lett volna az eredeti befejezés... (Így is bazi nagyot ütött, talán még a Közönséges bűnözők c. film után volt az, hogy valami ennyit járt a fejemben)
avatar #10
BlacK_Bear 2013. április 8. 78 hozzászólás 3281.
Válasz blbl #9. hozzászólására
Azért az hogy egyszer-kétszer megijedsz egy játékban, mert nem számítottál arra, hogy ott kiugrik egy ellenfél, még nem feltétlenül horror elem :D Én speciel egyszer sem ijedtem meg a játék alatt. Más dolog a nyomasztó, és a horror.
De ha nagyon szereted a jó sztori és a horror keverékét, ajánlom az Amnesia: The Dark Descent-et. (Ha jól tudom, a Penumbra sorozat is tőlük származik, nem játszottam vele, de azt beszélik, az is ugyan is olyan jó mint az Amnesia.)
Nem tudom, hogy képben vagy-e azzal a jelenettel amikor az első részben a Kórházban vagy és azt hiszem a shotit kapnád meg ( nem vagyok benne 100%-ig biztos) Egyszer csak lekapcsolt a lámpa és semmit sem láttam, csak egy körben. Csak a hangot hallottam, hogy valami rohangál mellettem és nevet, hirtelen rám ugrott. Ne ez volt az a jelenet ahol megijedtem.

Amúgy meg az Amnesiaból nem tudsz olyan Custom storyt mondani amit ne vittem már ki. Penumbra-t is kivittem már párszor az összes részt. És valami történ velem az elmúlt időben de nem tudok megijedni már semmitől.

Meg a Horror része a játéknak a "zombi" emberek, nem hinném, hogy bármely Hello Kitty kalandjaiban található horror. (Én ezen ok szerint kategorizálom a játékokat. Ha van benne zombi, vagy valami böszem ocsmány lény akkor az már szerény személyemnek horrort jelent.) Most jöhet az, hogy "egy csomó játékban vannak zombik meg bőszme ocsmány lények", "akkor most az is horror? "
Válaszom az lenne, hogy: Nem minden esetben.
Ha például alapból úgy adják, ki hogy EPICÜBERHIHETETLEN Horror játék akkor azt elfogadom annak. De ha pl.: Diablo (akárhanyadik) részében ott mászkál egy zombi az még nem horror.

Számomra még függ attól is, hogy milyen a körítése a játéknak.

Pl.: Fear- Horror (számomra)
Jericho - Nem horror
AVP - Nem horror
stb.
"Nagyon kúszik fel geci" by Bazso
avatar #9
blbl 2013. április 8. 11 hozzászólás 8521.
Válasz BlacK_Bear #7. hozzászólására
Horror elem alatt pont ezt értettem, egyszer kétszer volt olyan, hogy megijedtem és akkor a Bioshock így írta be magát a szívem azon csücskébe ahol a jó játékokat tartom, de ez az Infinite számomra nem hozta azt a színvonalat vissza amit a Rapture alkotott. Igazad van azzal, hogy a Rapture-nek ez a komor sötét világ hozott "sikert", de Columbiának meg ez a mindenki boldog és persze vallásos ("Mi lenne velünk vallás nélkül"), annyira nem az én világom, jobban szeretem ezeket a kicsikét lepusztult, vagy éppen valami nagy dolog után játszódó játékokat. Minden esetre kíváncsian várom a DLC-ket ( Mi lenne velünk FIZETŐS DLC-ék nélkül, ó drága Világ).

Hátha lesz egy olyan DLC ami már konkrétan a teljes egészében lepusztult Columbiában fog játszódni, akkor fogom igazán szeretni a játékot.
Azért az hogy egyszer-kétszer megijedsz egy játékban, mert nem számítottál arra, hogy ott kiugrik egy ellenfél, még nem feltétlenül horror elem :D Én speciel egyszer sem ijedtem meg a játék alatt. Más dolog a nyomasztó, és a horror.
De ha nagyon szereted a jó sztori és a horror keverékét, ajánlom az Amnesia: The Dark Descent-et. (Ha jól tudom, a Penumbra sorozat is tőlük származik, nem játszottam vele, de azt beszélik, az is ugyan is olyan jó mint az Amnesia.)
avatar #8
Underyx 2013. április 8. 83 hozzászólás 3155.
"[A Bioshock Infinite] nagyon szép, én nem láttam szebb huszadik század elején játszódó futurisztikus játékot." Mert aztán olyan nagyon nagy konkurrencia van a kategóriában :D—Bár mondjuk itt volt ez a gyönyörű mondat is: "Egy parti jelenetnél lettem figyelmes egy gyermekét karjában tartó anyára a semmibe meredve néz."
avatar #7
BlacK_Bear 2013. április 8. 78 hozzászólás 3281.
Válasz blbl #6. hozzászólására
A "horror elem" helyett az első két résznél inkább arról volt szó, hogy ott már végbe ment a katasztrófa, mindenütt azt a sötét képett kaptad vissza, amivé Rapture alakult (minden szét van rombolva, a 'génmutált' Splicer-ek, Big Daddyk a Little Sisterekkel minden felé,stb.) Viszont Infinite-nél egy, virágzó városba érkezünk, ahol mindenki boldog, élvezi az életet. Aztán persze itt is megvan a "csoda város" sötét oldala,aka Vox Populi, de még mindig más, mint egy mondhatni zombik által ellepet vízalatti város.
Egyszerűen nem illett volna ide Rapture sötét, komor hangulata.
Félreértéss ne essék, imádom az első két részt, egyik kedvenc szériám mai napig, nagyon jó volt az a hangulat, illett az egész játékhoz, viszont itt teljesen más világba kerül az egész koncepció. Tökéletesen illett a játékhoz ez a hangulat, így tudta jól vissza adni Columbia egészét.
Horror elem alatt pont ezt értettem, egyszer kétszer volt olyan, hogy megijedtem és akkor a Bioshock így írta be magát a szívem azon csücskébe ahol a jó játékokat tartom, de ez az Infinite számomra nem hozta azt a színvonalat vissza amit a Rapture alkotott. Igazad van azzal, hogy a Rapture-nek ez a komor sötét világ hozott "sikert", de Columbiának meg ez a mindenki boldog és persze vallásos ("Mi lenne velünk vallás nélkül"), annyira nem az én világom, jobban szeretem ezeket a kicsikét lepusztult, vagy éppen valami nagy dolog után játszódó játékokat. Minden esetre kíváncsian várom a DLC-ket ( Mi lenne velünk FIZETŐS DLC-ék nélkül, ó drága Világ).

Hátha lesz egy olyan DLC ami már konkrétan a teljes egészében lepusztult Columbiában fog játszódni, akkor fogom igazán szeretni a játékot.
"Nagyon kúszik fel geci" by Bazso
avatar #6
blbl 2013. április 8. 11 hozzászólás 8521.
Válasz BlacK_Bear #5. hozzászólására
Én meg azt mondom, hogy a Bioshock 1 és a 2 sokkal jobb mint az Infinite. Míg az 1-ben és a 2-ben volt egy kis Horror elem, az tette igazán jó minőségűre a játékot, mindehhez hozzá jött a Rapture csodálatos vízalatti világa ami a maga korában lenyűgöző volt. Infinte-ban megértem, hogy a Rapture-t leakarták cserélni. Meg is tették. De ha az Infinite-ba egy kis horrort csempésztek volna bele, akkor lett volna igazán ütős. És ténlyeg a Single sem rossz de minél előbb vidd ki a Bioshock 1-2-t.
A "horror elem" helyett az első két résznél inkább arról volt szó, hogy ott már végbe ment a katasztrófa, mindenütt azt a sötét képett kaptad vissza, amivé Rapture alakult (minden szét van rombolva, a 'génmutált' Splicer-ek, Big Daddyk a Little Sisterekkel minden felé,stb.) Viszont Infinite-nél egy, virágzó városba érkezünk, ahol mindenki boldog, élvezi az életet. Aztán persze itt is megvan a "csoda város" sötét oldala,aka Vox Populi, de még mindig más, mint egy mondhatni zombik által ellepet vízalatti város.
Egyszerűen nem illett volna ide Rapture sötét, komor hangulata.
Félreértéss ne essék, imádom az első két részt, egyik kedvenc szériám mai napig, nagyon jó volt az a hangulat, illett az egész játékhoz, viszont itt teljesen más világba kerül az egész koncepció. Tökéletesen illett a játékhoz ez a hangulat, így tudta jól vissza adni Columbia egészét.
avatar #5
BlacK_Bear 2013. április 8. 78 hozzászólás 3281.
Válasz n1ven #4. hozzászólására
Egy Single-Player játéknál én mindig a történetet helyezem előtérbe, az elődjeivel nem játszottam, de az Infinite teljes mértékben lenyűgözött, a történet a földhöz csapott, nem is egyszer. Kissé rövid, de teljes mértékben megéri a pénzét.
Én meg azt mondom, hogy a Bioshock 1 és a 2 sokkal jobb mint az Infinite. Míg az 1-ben és a 2-ben volt egy kis Horror elem, az tette igazán jó minőségűre a játékot, mindehhez hozzá jött a Rapture csodálatos vízalatti világa ami a maga korában lenyűgöző volt. Infinte-ban megértem, hogy a Rapture-t leakarták cserélni. Meg is tették. De ha az Infinite-ba egy kis horrort csempésztek volna bele, akkor lett volna igazán ütős. És ténlyeg a Single sem rossz de minél előbb vidd ki a Bioshock 1-2-t.
"Nagyon kúszik fel geci" by Bazso
avatar #4
n1ven 2013. április 8. 466 hozzászólás 843.
Egy Single-Player játéknál én mindig a történetet helyezem előtérbe, az elődjeivel nem játszottam, de az Infinite teljes mértékben lenyűgözött, a történet a földhöz csapott, nem is egyszer. Kissé rövid, de teljes mértékben megéri a pénzét.
avatar #3
Drang 2013. április 8. 2730 hozzászólás 86.
Köszönet a bemutatóért! :kacsint:
Drang over and out!
avatar #2
-boE- 2013. április 8. 3633 hozzászólás 48.
nyan-nyana kis game!
összekólázott ruhák lógnak a fregolin
avatar #1
Fygaroo 2013. április 8. 661 hozzászólás 563.
Ha szigorúan FPS-ként nézzük, akkor nem a legjobb játék a piacon, és aki csak szeretne lövöldözni egy jót, az ne vegye meg.
Ellenben a történet, amit elmesél (egy kis odafigyeléssel és jókora angoltudással felvértezve) lebilincselő. Persze aki játszott már a korábbi részekkel sejtheti, hogy észvesztő csavar lesz a játék végén. Töredelmesen bevallom nekem is szükségem volt egy kis online segítségre (google: Bioshock infinite ending explained), hogy minden részlet összeálljon, bár a nagyja tiszta volt.
A játék utolsó félórája megérdemel pár szót: itt szinte az FPS jelleg abszolút eltűnik, és egyfajta interaktív filmbe csöppenünk. Ha tudtuk/tudjuk követni az eseményeket idáig, ez a rész TELJESEN be fog szívni minket. Egy az egyben azonosulni tudtam a környezettel, és minden egyes új "jelenetnél" leesett az állam.
Összefoglalva: kezdő angolosoknak nem ajánlom amíg nincs belőle fordítás, azonban mindenki másnak igen. Az elvárásoknak megfelelően korszakalkotó harmadik (és sejtésem szerint záró) részt hozott a Bioshock.
It's a shame we have to die my dear, Noone's getting out of here alive this time...