Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Rain vs XiGua - TvZ@Terminus SE

Az Xbox-tulajdonosok a legjobbak az ágyban

Médialesen 2013. április 7. Pene 7 hozzászólás 11179 olvasás Címkék: lol konzol Playstation XBOX XBOX360 bulvár PS3 PC

Az index.hu "Brit tudósok" rovatáról jól tudjuk, hogy sohasem kellett vér komolyan venni. Egyben az is igaz rá, hogy szó nélkül sem lehet elmenni mellette, az mindig tartogat számunkra meglepetéseket, és ez alól az eheti termés sem kivétel.

 


 

A gémereknek az ostoba sztereotípiákkal ellentétben igenis van partnerük és nemi életük, még ha az esetek többségében az nem is kimondottan világbajnoki – derült ki egy brit kutatásból. A felmérés készítői 1747 résztvevővel töltették ki a kérdőívet, amiben először azt tisztázták, hogy az illető partnere milyen típusú konzollal és mennyit játszik, majd arról érdeklődtek, hogy mennyire elégedett a tesztalany a szex mennyiségével és minőségével (vagyis azt, hogy ki mennyire jó az ágyban, nem önbevallásos alapon határozták meg, hanem a partner osztályzata alapján).

Az eredmények azt mutatták, hogy a megkérdezettek mindössze 11 százaléka értékelte kiválóra a videojátékos partner teljesítményét az ágyban, 27 százalék kapott jó osztályzatot, 26 átlagosat, 20 százalék pedig átlag alattit. Ez összesen csak 84 százalék, hogy a maradék 16 nem nyilatkozott, vagy értékelhetetlennek tartotta a partner produkcióját, nem tudni.

A statisztika azt is megmutatta, hogy az egyes játékkonzolok tulajdonosai merőben eltérő átlagteljesítményt mutatnak fel a hálószobában. Az Xbox-tulajok hozták egyértelműen a legjobb mutatókat, 22 százalékuk, vagyis az átlagérték kétszerese került a kiváló skatulyába, további 32 százalék hozta a jó osztályzat szintjét.

A Nintendo Wii játékosai – annak ellenére, hogy a sztereotípiák szerint a nagy részük gyerek – szintén jól teljesítettek, 47 százalékban érték el legalább a jó szintet. Harmadik helyen jöttek be a playstationösök, és a lista végén a pécés játékosok, egészen gyalázatos eredményekkel: mindössze 3 százalékukat értékelte kiválóra (az xboxos adat alig hetede!), és további 8 százalékot jóra a partnere.

A felmérésben azt is megkérdezték, mennyire elégedettek a gémerek partnerei a játékokra illetve a szexre fordított idő arányával. 21 százalékuk mondta azt, hogy jobb lenne több szex és kevesebb játék, 11 százalék viszont azzal a meglepő válasszal állt elő, hogy örülnének, ha a párjuk szex helyett is néha inkább a videojátékokkal foglalkozna.

A szex és a videojátékok kapcsolatának kutatása egyébként nem újkeletű dolog, pár éve egy amerikai felmérés például azt mutatta meg, hogy azok a nők, akik online játékokkal játszanak, szexuálisan aktívabbak, mint a nem játékos társaik. Legalábbis ez derül ki az alábbi infografikából, amit a VentureBeat rakott össze.

Kapcsolódó linkek

avatar #7
Fygaroo 2013. április 8. 661 hozzászólás 558.
Válasz shaddam #6. hozzászólására
Ez teljesen igaz felmérés. Mióta eladtam az xboxom nem megy már úgy az ágyban mint előtte. A ps3, pc, vita egyszerűen kevés ahhoz hogy Cassanova legyek 
A korral jár xDDD
It's a shame we have to die my dear, Noone's getting out of here alive this time...
avatar #6
shaddam 2013. április 8. 906 hozzászólás 406.
Ez teljesen igaz felmérés. Mióta eladtam az xboxom nem megy már úgy az ágyban mint előtte. A ps3, pc, vita egyszerűen kevés ahhoz hogy Cassanova legyek 
"When the battlefield is under total control, war becomes routine." Solid Snake
avatar #5
pedalgep 2013. április 7. 969 hozzászólás 374.
Válasz DaveLanno #4. hozzászólására
miért is?
avatar #4
DaveLanno 2013. április 7. 1397 hozzászólás 240.
Válasz medve_a_maci #1. hozzászólására
a konzol játékos nem játékos. end of story.
miért is?
"You think this is a motherfucking game?"
avatar #3
pedalgep 2013. április 7. 969 hozzászólás 374.
Válasz medve_a_maci #1. hozzászólására
a konzol játékos nem játékos. end of story.
jó de akkor mi
avatar #2
Twinee 2013. április 7. 2 hozzászólás 16282.
Ennyi ez egy nagyon jó cikk :) Van benne valami. A konzolos is játékos ;):sziv::vigyor:
avatar #1
a konzol játékos nem játékos. end of story.