Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Rain vs XiGua - TvZ@Terminus SE

Repülőnap 2013: Amit tudni érdemes

Cikkek/Interjúk 2013. július 30. DaveLanno 5 hozzászólás 8688 olvasás

Repülőnap 2013: Amit tudni érdemes

Jegyek

Akár most azonnal megvásárolhatja belépőjegyét a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatóra: JEGYVÁSÁRLÁS

2013. május 13 – augusztus 2. közötti idõszakban belépõjegy beváltására alkalmas Voucher vásárolható a lottózókban és a Szerencsejáték Zrt. online terminállal rendelkezõ üzleti partnereinél. A TEX és a Broadway országos hálózatában belépőjegy vásárolható.

A lottózók országos listája: Kattintson a letöltéshez!

A Repülőnap Roadshow állomásain lehetőség nyílik SZÉP Kártyával (OTP, K&H, MKB) vouchert vásárolni, mely a helyszínen belépésre jogosító karszalagra váltható.

Továbbá, Budapesten a X. kerület Zách u. 6. alatt található Milshop üzletben hétfőtől-csütörtökig 8:30-16:30-ig, valamint pénteken 8:30-13:30-ig tudják megvásárolni a vouchereket (ebédidő:12:30-13:00).

A belépőjegy a rendezvénynek csak az egyik napjára (augusztus 3. vagy 4.) érvényes. A Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai bemutató mindkét napján hasonló program várja a látogatókat.

A Repülőnapon a rendezvény II-es kapujánál lehetőség nyílik SZÉP Kártyával fizetni.

Jegyárak:

Elővétel (2013. aug. 2-ig) Helyszínen (2013. aug. 3-4.)
Teljes árú (felnőtt) 3500 Ft 4000 Ft
Kedvezményes (diák 7-18 év,
nyugdíjas, fogyatékkal élő)
1500 Ft 2000 Ft
Családi jegy (2 felnőtt + 2 diák) 9000 Ft Csak elővételben váltható!*

*A helyszínen családi jegyet csak OTP Klub Kedvezményes Kuponnal lehet vásárolni, így 9000 Ft helyett 7000 Ft-ba fog kerülni. A kedvezmény csak az OTP Klub logós bankkártya felmutatásával vehető igénybe.


7 éven aluli gyermekeknek a rendezvény látogatása ingyenes.

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség fogyatékkal élőknek:

A Honvédelmi Minisztérium a 2013. augusztus 3-4-én megrendezendő Repülőnapra kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosít fogyatékkal élők számára.

A belépőjegyeket minden olyan fogyatékkal élő magyar állampolgár megválthatja, aki fogyatékosságot igazoló okmánnyal rendelkezik. Az igazoló okmányt a rendezvényre történő beléptetésnél kell bemutatni.

Az 1500 Ft-ba kerülő belépőjegy a Repülőnap hivatalos weboldalán (www.repulonap2013.hu) és a helyszínen váltható meg.

Tájékoztató:

Ebben a kategóriában kedvezményes jegyre jogosult

- az a vak vagy gyengénlátó személy, aki vakok személyi járadékában részesül, az erről szóló igazolás alapján, vagy a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének arcképes igazolványával rendelkezik;

- a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének arcképes igazolványával rendelkező hallássérült személy;

- a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének igazolványával rendelkező mozgáskorlátozott személy;

- az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ) tagja

- az Autisták Országos Szövetségének (AOSZ) tagja

- a fogyatékos személyek jogairól és esélyegyenlőségük biztosításáról szóló 1998. évi XXVI. törvény alapján fogyatékossági támogatásban részesülő személy, a külön jogszabályban meghatározott okmány alapján (MÁK kártya)

Az elővételben megvásárolt belépőjegy a rendezvényre utazáshoz egyszeri, 50%-os menettérti utazási kedvezményt biztosít a Volán társaságok belföldi menetrendszerinti járatain, illetve 50 %-os alkalmi menettérti vasúti jegy váltásra jogosít a Máv-Start Zrt., valamint a Gysev Zrt. járatain.

Utazási kedvezmény

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2013. augusztus 3-4. között megrendezésre kerülő „Kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató"rendezvényre utazóknak, 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, amennyiben a pénztárnál az Elővételi Belépőjegyét felmutatja, bármely belföldi állomásról Kecskemét állomásra. 
Feláras vonat igénybe vétele esetén - ideértve a gyorsvonatot és az IC, EC, rj, Ex vonatokat is - a felárbizonylatot is meg kell váltani.

2013. augusztus 3, és 4-én a MÁV-START Zrt. mentesítő "Repülőnap Expressz" vonatokat indít Budapestről, mindkét nap odafelé és Kecskemétről vissza. A vonatokra a menetjegyen felül mind oda mind visszaútban helyjegy váltása kötelező.

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Menetjegyváltáshoz fel kell mutatni az elővételben megváltott belépőjegyet. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a belépőjegyen megjelölt napot megelőző nap 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást a megjelölt napot követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy 100 km vagy annál rövidebb távolságra is megváltható.
Az üzletpolitikai menetjegy csak akkor érvényes odautazásra, ha az utas az elővételben megváltott belépőjegyet felmutatja. Az üzletpolitikai menetjegy csak akkor érvényes a visszautazásra, ha az utas a rendezvényen kapott karszalagot (piros szombaton, zöld vasárnap) a menetjegyéhez felmutatja.

Menetjegyek ellenőrzése

A belépőjegy vagy a rendezvény helyszínén kapott karszalag felmutatásának elmaradása esetén a kedvezményes utazásra nem jogosult személy részére a menetjegy-ellenőrzést végző munkavállaló a kedvezményes árú menetjegyet a teljesárú menettérti jegyre egészíti ki és a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet Belföld C. fejezet 3./b pontjában előírt pótdíjat is (kedvezmény jogosulatlan igénybe vétele miatt) felszámolja.

 


 

Megközelítés

Kecskemét helyi közlekedési tájékoztató a Repülőnap idején: Repülőnapi közlekedési tájékoztató

Az észak-keleti országrészből érkezők (Szolnok, Jászberény, Cegléd) Nagykőrös után a megyehatárt jelölő táblánál az út jobb oldalán találják a legközelebbi parkolót.

A piros parkolóból a látogatók a rendezvény piros jelzésű ingyenes buszjáratával juthatnak el a repülőbázis azonos színkódú bejáratához. A buszjárat a hazafelé tartók számára az ellenkező irányban is közlekedik.
sa
441 sz. főút Katonatelep nagyobb térképen való megjelenítése

A Keleti országrészből érkezők (Békéscsaba, Szarvas, Gyula, Szeghalom, Mezőtúr, Lakitelek, Románia), Békéscsaba felől, Nyárlőrinc után kb. 10 Km-re az út bal oldalán találják a hozzájuk legközelebb eső parkolót. 

A zöld parkolóból a látogatók a rendezvény zöld jelzésű ingyenes buszjáratával juthatnak el a repülőbázis azonos színkódú bejáratához. A buszjárat a hazafelé tartók számára az ellenkező irányban is közlekedik.

hg
44 sz. főút Békéscsaba felől nagyobb térképen való megjelenítése

Az M5-ös autópályán Budapest irányából érkezőknek a 91-es számú lehajtón Békéscsaba (44 sz. főút) felé kell fordulni. Ezután tovább az 54 sz. főúton az első körforgalomig, melyből a 2. kihajtón kikanyarodva a következő körforgalom első kihajtóján folytatjuk utunkat az 5 sz. főúton, ahol a Mercedes gyár körforgalmának 2. kihajtójától kb. 1800 m-re található a parkoló.

Az M5-ös autópályán Szeged irányából érkezők (Szeged, Makó, Szerbia, Románia, Baja) a Kiskunfélegyháza lehajtó után (109-es lehajtó), a Városföld felé haladjanak, majd az első körforgalom a 3. kihajtóján az 542-es úton, a következő körforgalom 2. kijáróján Kecskemét felé folytassák útjukat. A Szeged-Budapest vasútvonal vasúti átjárója után 200 m-re találják a parkolót.

A sárga parkolóból a látogatók a rendezvény sárga jelzésű ingyenes buszjáratával juthatnak el a repülőbázis azonos színkódú bejáratához. A buszjárat a hazafelé tartók számára az ellenkező irányban is közlekedik.

j
Mercedes parkoló nagyobb térképen való megjelenítése

Mozgássérült parkoló megközelítése

g
Mozgássérült parkoló nagyobb térképen való megjelenítése


Részletes Program

asdf

 


 

Biztonsági előírások

1. Látogató a rendezvény helyszínére akkor léptethető be, ha:

 • érvényes karszalaggal rendelkezik. Az elővételben megvásárolt belépőjegyek/voucherek belépéskor karszalagra lesznek cserélve. Ennek ellenőrzését a rendezők a rendezvény teljes területén, annak teljes időtartama alatt ellenőrizhetik, hiánya a rendezvényről történő eltávolítást vonja maga után!
 • a kedvezményes jegyek/voucherek beváltásánál a kedvezményre jogosító igazolványt fel kell mutatni
 • a jegyek/voucherek készpénzre és vissza nem válthatók, nem cserélhetők
 • nem áll nyilvánvalóan alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt!
 • nem tart magánál szeszes italt, kábítószert, valamint olyan tárgyat, amely a rendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti, amelynek birtoklását jogszabály vagy a rendezvényre való bevitelét a szervező megtiltotta!
 • nem tart magánál olyan eszközt vagy tárgyat, amelynek birtoklása esetén őt külön jogszabály értelmében fegyveresnek, vagy felfegyverkezve megjelentnek kell tekinteni!
 • ruházata és csomagja átvizsgálásához hozzájárul!
 • tudomásul veszi, hogy a rendezvény területe kamerával megfigyelt terület, a rendezvény ideje alatt róla kép- és hangfelvétel készíthető!
 • tudomásul veszi, hogy a rendezvény ideje alatt a rendezők a biztonsági előírásokat folyamatosan ellenőrzik!

2. A sérült, átragasztott, elvágott, megbontott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – karszalag érvénytelen!

3. Aki a látogatók elől kordonnal elzárt területre lép, vagy e területre bármit bedob, a rendezvény területéről azonnali eltávolításra, kitiltásra kerül!

4. A rendezvényen résztvevők ruházatának, csomagjának átvizsgálására beléptetéskor, valamint a rendezvény teljes ideje alatt a biztonsági őrök és a rendezvény biztosításában résztvevő rendőrök egyaránt jogosultak.


5. A látogató a rendezvény területén:

 • köteles betartani a szervező által meghatározott biztonsági előírásokat!
 • nem folytathat olyan tevékenységet, amely a rendezvény rendjét megzavarja, meghiúsítja vagy veszélyezteti a rendezvényen résztvevők személyi és vagyonbiztonságát!
 • garázda, rasszista, vagy gyűlöletre uszító magatartást nem tanúsíthat!
 • köteles a rendezvény befejezésének időpontjában, valamint a szervezőnek, a rendezőnek vagy a rendőrségnek a személyi- és vagyonbiztonságot veszélyeztető helyzet kialakulás miatt tett felhívására a rendezvény helyszínét elhagyni vagy szükség esetén az ideiglenes kivonási körletekbe távozni!
 • csak a dohányzásra kijelölt helyen dohányozhat!


6. Amennyiben a látogató a biztonsági előírásokat nem tartja be:

 • a rendező felszólítására a jogsértő, garázda magatartást nem hagyja abba, a rendező a rendezvény területéről eltávolítja!
 • a rendező az eltávolítandó személyt felszólítja személyazonossága igazolására, amennyiben a garázda magatartást tanúsító egyén a felszólításnak nem tesz eleget, a rendező haladéktalanul értesíti a rendőrséget az igazoltatás érdekében!
 • a biztonsági előírások megszegéséből eredő kárért a látogató a Polgári Törvénykönyvnek a kártérítésre vonatkozó általános szabályai szerinti felelősséggel tartozik!


7. A rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében a szervező:

 • hirdetményen tájékoztat a rendezvény területére be nem vihető tárgyakról.
 • gondoskodik a be nem vihető, de jogszerűen birtokolható tárgyak dokumentált átvételéről, biztonságos őrzéséről és a jogosult részére távozásakor történő visszaadásáról.
 • amennyiben a megőrzésre átvett tárgyakért tulajdonosa a rendezvény befejezésétől számított két órán belül nem jelentkezik, a szervező vagy a rendező a továbbiakban a felelős őrzés szabályai szerint jár el.
 • jogosult a rendezvény teljes területén, különösen a belépési pontoknál, a látogatók elhelyezésére szolgáló szektorokban, és a kijelölt parkolókban kamerás megfigyelést végezni, a felvételeket rögzíteni és a jogszabályokban foglaltaknak megfelelően kezelni.
 • a résztvevők számára felelősségbiztosítást kötött.

8. Baleset vagy egyéb rendkívüli esemény bekövetkezése esetén a rendezvény megszakítható, illetve befejezhető, ennek bekövetkezése esetén a rendezőt kártérítési kötelezettség nem terheli!

9. A vendéglátással, a rendezőkkel, vagy bármi mással kapcsolatos észrevételeivel, panaszaival, az információs pontokhoz fordulhat. Kérjük, a talált tárgyakat az információs pontoknál legyenek szívesek leadni, az elveszett értékeik után ugyanitt érdeklődhetnek.

10. A rendezvény ideje alatt kísérje figyelemmel a hangosbemondó közléseit, tartsa be a rendezők utasításait!

11. A rendezvényre élő állat nem vihető be! Tilos továbbá a rendezvény területére fegyvert, lőszert, sugárzó- és robbanóanyagot, pirotechnikai eszközt, szúró- ütőtárgyat, vegyi eszközt (gázspray), kábítószert, szeszes italt, valamint a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt bevinni.

Te ott leszel?
Igen
Leki01 DaveLanno sirboy
Bagladi Konigstiger MarLine8
krinkov1101z balzska CaptainNemeth
Nem
1chIgo chucknorris1g__ -CARSON-
Hun_engineer ksjghfhj M111
Talán
avatar #5
stan smith adidas
ray ban sunglasses
christian louboutin
adidas originals
christian louboutin pumps
ray ban sunglasses
north face outlet
adidas stan smith
the north face outlet
supra shoes
cat boots
canada goose sale
nike air max uk
pandora outlet
longchamp handbags
nike sb
nhl jerseys
mac cosmetics
nike air max 2016
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
cheap jordan shoes
oakley sunglasses
ray ban sunglasses wholesale
michael kors canada
tory burch outlet
vans store
coach factory outlet online
michael kors canada
cheap jordans
nike air max
oakley vault
polo ralph lauren
polo ralph lauren outlet
ecco shoes
adidas superstar
adidas yeezy boost 350
new balance sneakers
adidas yeezy 350 v2
coach outlet store online
converse shoes
coach outlet
kobe 12 shoes
coach factory outlet
tory burch flats
prada handbags
adidas shoes
yeezy boost 350 v2
coach outlet
ed hardy
air jordan shoes
polo ralph lauren
adidas nmd xr1
nike air max 2017
ray ban eyeglasses
coach handbags
nike air max 2017
vibram fivefingers
ferragamo belt
yves saint laurent handbags
ralph lauren
nike free run
columbia sportswear outlet
adidas nmd
coach wallets
birkenstock sandals
nike roshe run
nike outlet
hermes belt outlet
michael kors handbags
mlb jerseys cheap
coach outlet
nfl jerseys cheap
polo ralph lauren
supra shoes
cheap nfl jerseys
michael kors outlet
hermes handbags
kate spade sale
mbt shoes
cheap nhl jerseys
adidas nmd
michael kors handbags
coach factory outlet
manolo blahnik shoes
nike air max uk
prada shoes
hermes bags
nike cortez
coach factory outlet
true religion uk
replica watches
ray ban sunglasses
nike outlet
new balance outlet
ralph lauren polo outlet
jordans
nike huarache
cheap jordans
nike mercurial victory
nike running trainers
fitflops outlet
under armour outlet
michael kors tote handbags
tory burch outlet
coach outlet
adidas adizero f50
michael kors handbags
gucci shoes
oakley sunglasses wholesale
air jordan 14
cheap pandora jewelry
salvatore ferragamo outlet
ray ban aviators
oakley sunglasses wholesale
kobe bryant shoes
adidas outlet
columbia outlet
air jordan
converse outlet
oakley sunglasses
adidas originals superstar
prada outlet
coach outlet online
nike air max
oakley sunglasses outlet
nike air force 1
coach outlet
mont blanc pens
adidas ultra boost
nike air max
valentino boots
true religion outlet
air jordan shoes
lebron 13
mlb jerseys wholesale
fred perry polo
oakley sunglasses outlet
red bottom shoes
kate spade handbags
coach factory outlet
michael kors outlet online
oakley sunglasses
michael kors bags
christian louboutin outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet
michael kors
cheap jordans
puma shoes
michael kors outlet online
valentino sandals
coach outlet
cheap nfl jerseys
ray ban sunglasses
nike outlet
converse outlet
true religion jeans
polo ralph lauren
coach outlet store online
christian louboutin shoes
adidas zx flux
fitflops sale clearance
michael kors outlet
ed hardy clothing
nike huarache
christian louboutin outlet
kate spade handbags
christian louboutin uk
reebok shoes
columbia sportswear outlet
ralph lauren outlet
mizuno running shoes
salvatore ferragamo
polo ralph lauren outlet
vans shoes
christian louboutin sale
polo ralph lauren
columbia shoes
coach outlet
cheap snapbacks
adidas yeezy boost 350
michael kors handbags outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags
adidas football boots
michael kors outlet clearance
adidas yeezy 350 boost
louis vuitton outlet
louboutin paris
polo ralph lauren outlet
longchamp handbags
michael kors handbags
lebron 14 shoes
nike roshe
cheap oakley sunglasses
ray ban wayfarer
nike outlet
michael kors outlet clearance
nike tiempo legend
the north face
cheap jordan shoes
north face
clarks outlet
polo ralph lauren
lebron james shoes
coach factory online
michael kors handbags
oakley sunglasses wholesale
kate spade outlet
adidas outlet
prada bags
fitflops
red bottom shoes
oakley vault
michael kors tote bag
michael kors outlet online
longchamp outlet
michael kors outlet
christian louboutin shoes
kobe shoes
michael kors uk
hermes birkin bag
salomon shoes
nfl jerseys
mlb jerseys
nike trainers
coach factory online
burberry outlet online
pandora uk
oakley sunglasses
adidas yeezy
ray ban canada
adidas outlet
pandora bracelet
ray ban sunglasses uk
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin shoes
michael kors outlet
cheap jerseys
ralph lauren outlet
ferragamo shoes
longchamp sac
tory burch outlet
asics shoes
coach outlet online
fitflop shoes
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
le coq sportif
jordan shoes
pandora jewelry
coach factory outlet
christian louboutin uk
ray ban sunglasses
polo shirts
ugg boots
vans shoes
cheap jordans
calvin klein
polo ralph lauren
mcm bags
coach factory
pandora jewelry
nba jerseys
kate spade
manchester united jersey
coach factory outlet
coach handbags
adidas nmd
chelsea jersey
christian louboutin outlet
coach factory outlet
burberry outlet
hermes outlet
birkenstock sandals
cheap oakley sunglasses
ralph lauren shirts
kevin durant shoes
coach canada
coach outlet online
ray ban sunglasses cheap
michael kors handbags
longchamp handbags
fitflops
ray ban sunglasses outlet
le coq sportif chaussures
coach outlet
adidas yeezy boost 350 v2
mont blanc pens
adidas trainers
ray ban sunglasses outlet
under armour
pandora charms
christian louboutin outlet online
christian louboutin outlet
new balance
reebok shoes
fitflops uk
birkenstock outlet
adidas trainers uk
michael kors handbags
vans shoes
kd 9 shoes
clarks shoes
the north face
pandora rings
christian louboutin sale
michael kors outlet online
adidas shoes
oakley vault
ralph lauren polo shirts
adidas originals
burberry handbags
clarks shoes
fitflops sale clearance
michael kors handbags
nfl jerseys wholesale
true religion sale
michael jordan shoes
prada handbags
converse shoes
coach factory outlet
coach factory outlet
jordan outlet
michael kors handbags
true religion
louis vuitton
oakley sunglasses
polo ralph lauren
prada outlet
michael kors outlet
ralph lauren
ysl handbags
michael kors handbags
prada outlet online
mbt shoes
cheap nfl jerseys
michael kors handbags
nike blazer shoes
tory burch
michael kors outlet online
ferragamo shoes
kate spade outlet
nike outlet
true religion
longchamp outlet
true religion
mlb jerseys
true religion jeans
ugg boots
michael kors outlet
oakley sunglasses
nike roshe run
burberry sale
michael kors bags
michael kors
levi's jeans
nike running shoes
adidas neo
pandora jewelry
coach outlet
ralph lauren
vans shoes
michael kors
coach purses
burberry outlet
birkenstock outlet
michael kors handbags outlet
nike roshe
coach factory outlet
true religion
adidas nmd r1
mcm outlet
ralph lauren shirts
hermes bags
20175.31wengdongdong
avatar #4
ysl handbags
cheap oakley sunglasses
michael kors
nike roshe
christian louboutin uk
ray ban wayfarer
ugg boots
coach wallets
nfl jerseys
mcm bags
michael kors uk
air jordan shoes
vans shoes
polo ralph lauren outlet
coach outlet
prada shoes
nhl jerseys
converse outlet
coach factory outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses outlet
the north face
adidas shoes
michael kors handbags outlet
clarks shoes
mcm outlet
michael kors outlet online
adidas originals superstar
converse shoes
under armour
true religion
ralph lauren polo shirts
oakley sunglasses wholesale
salvatore ferragamo outlet
cheap pandora jewelry
michael kors canada
coach factory outlet
prada outlet
ray ban sunglasses
nike blazer shoes
michael kors handbags
christian louboutin shoes
columbia sportswear outlet
adidas ultra boost
michael kors handbags
adidas outlet
oakley sunglasses
ralph lauren shirts
oakley sunglasses
mlb jerseys
michael kors handbags outlet
michael kors
coach canada
adidas shoes
adidas nmd
adidas yeezy boost 350
nike air max
oakley vault
columbia shoes
cheap nhl jerseys
nike tiempo legend
nfl jerseys wholesale
nike huarache
adidas nmd
michael kors handbags
oakley sunglasses
nike air max 2017
polo ralph lauren
prada outlet
vans shoes
kate spade handbags
coach factory outlet online
cheap jordan shoes
kate spade handbags
kobe bryant shoes
christian louboutin uk
coach handbags
nike air max
nike cortez
christian louboutin pumps
cheap jordans
prada outlet online
adidas trainers uk
calvin klein
birkenstock outlet
nike free run
ralph lauren
nike outlet
nike sb
under armour outlet
christian louboutin outlet
nike store
ferragamo shoes
pandora rings
polo ralph lauren
birkenstock outlet
michael kors tote handbags
manchester united jersey
salvatore ferragamo
longchamp handbags
coach outlet online
christian louboutin sale
coach factory
oakley sunglasses wholesale
hollister clothing
nike air max 2016
coach outlet store online
ecco shoes
coach outlet
burberry outlet
yeezy boost 350 v2
coach factory outlet
michael kors outlet online
adidas yeezy 350 boost
vans store
michael kors outlet
ed hardy clothing
nike roshe
jordan outlet
adidas zx flux
mlb jerseys
ray ban sunglasses uk
stan smith adidas
adidas adizero f50
true religion
christian louboutin shoes
coach factory outlet
converse outlet
ferragamo belt
fitflops
longchamp sac
kobe 12 shoes
nike air max uk
polo ralph lauren
north face outlet
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
nike outlet
birkenstock sandals
mbt shoes
michael kors handbags
michael kors outlet online
michael kors bags
nike air max uk
yves saint laurent handbags
michael kors handbags
valentino sandals
birkenstock sandals
hermes bags
longchamp handbags
michael kors handbags
reebok shoes
clarks outlet
fitflop shoes
ed hardy
christian louboutin outlet
true religion
hermes birkin bag
adidas originals
hermes bags
nike running trainers
jordan shoes
ray ban sunglasses
canada goose sale
oakley sunglasses
coach factory outlet
coach outlet online
mlb jerseys cheap
hermes handbags
christian louboutin
valentino boots
ray ban sunglasses outlet
michael kors
burberry outlet
ray ban sunglasses
mlb jerseys wholesale
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
mac cosmetics
adidas stan smith
vans shoes
ray ban canada
ray ban sunglasses
levi's jeans
cheap jordans
tory burch outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
jordans
true religion sale
michael jordan shoes
pandora charms
coach factory outlet
longchamp outlet
tory burch
mbt shoes
adidas yeezy 350 v2
coach outlet
ray ban sunglasses outlet
coach factory outlet
manolo blahnik shoes
coach outlet
true religion uk
supra shoes
ray ban aviators
ugg boots
oakley sunglasses outlet
columbia outlet
asics shoes
vibram fivefingers
coach factory outlet
adidas yeezy
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses cheap
gucci shoes
coach outlet
ferragamo shoes
le coq sportif
ray ban sunglasses wholesale
the north face outlet
polo ralph lauren
adidas neo
polo ralph lauren outlet
louboutin paris
salomon shoes
pandora jewelry
kevin durant shoes
adidas outlet
christian louboutin outlet online
replica watches
michael kors handbags
pandora uk
oakley sunglasses
adidas originals
coach outlet
coach factory online
adidas nmd
polo ralph lauren outlet
adidas trainers
le coq sportif chaussures
supra shoes
new balance outlet
cheap jordan shoes
lebron 13
coach outlet online
mizuno running shoes
nike roshe run
tory burch
nike air force 1
cheap ray ban sunglasses
nike outlet
coach purses
pandora outlet
michael kors tote bag
burberry handbags
michael kors outlet
hermes belt outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren
nike mercurial victory
adidas football boots
true religion
michael kors canada
adidas superstar
nike air max
fitflops sale clearance
air jordan 14
ray ban eyeglasses
christian louboutin shoes
adidas nmd xr1
new balance
hermes outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
coach handbags
cheap jordans
red bottom shoes
christian louboutin outlet
adidas nmd r1
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
kobe shoes
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet
oakley vault
louis vuitton outlet
coach outlet
true religion jeans
nike outlet
lebron 14 shoes
pandora jewelry
ralph lauren
clarks shoes
nike roshe run
kate spade
burberry outlet
fitflops sale clearance
mont blanc pens
oakley sunglasses
nike huarache
michael kors handbags
columbia sportswear outlet
coach outlet
michael kors outlet
air jordan
longchamp outlet
longchamp handbags
michael kors bags
adidas yeezy boost 350 v2
pandora jewelry
ralph lauren outlet
air max uk
ray ban sunglasses outlet
cheap jordans
coach factory online
vans shoes
oakley vault
louis vuitton
nike trainers
fitflops uk
nike running shoes
coach factory outlet
adidas outlet
christian louboutin outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren
coach outlet online
reebok shoes
nike outlet
air jordan shoes
chelsea jersey
red bottom shoes
christian louboutin sale
michael kors handbags
ralph lauren
true religion jeans
coach outlet
fitflops
nba jerseys
fred perry polo
nike air max 2017
michael kors outlet online
polo ralph lauren
mont blanc pens
cheap nfl jerseys
ralph lauren polo outlet
michael kors handbags
michael kors handbags
lebron james shoes
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
coach factory outlet
fitflops outlet
pandora bracelet
ralph lauren shirts
cat boots
true religion outlet
polo shirts
new balance sneakers
adidas yeezy boost 350
nike outlet
puma shoes
prada handbags
kd 9 shoes
prada handbags
converse shoes
cheap snapbacks
coach outlet
north face
the north face
20175.5wengdongdong
avatar #3
-zsolna- 2013. július 30. 2245 hozzászólás 117.
Indítom a MIM–104 Patriot rakétámat.
"Bízom az Igazság és a Szellem erejében, ezért hiszek az Emberiség jövőjében." Albert Schweitzer
avatar #2
snacimix 2013. július 30. 471 hozzászólás 825.
Válasz DaveLanno #1. hozzászólására
Már ma elég nagy a mocorgás itt kecsón a légtérben, érkeznek sorra a gépek külhonból :mosoly:
Maverick nyomta az üdvözlő repülést! :D
avatar #1
DaveLanno 2013. július 30. 1397 hozzászólás 240.
Már ma elég nagy a mocorgás itt kecsón a légtérben, érkeznek sorra a gépek külhonból :mosoly:
"You think this is a motherfucking game?"