Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Hét replayeTovább

minimap

Rain vs XiGua - TvZ@Terminus SE

Fogadóiroda 2011. április 18. zimp

Fogadóiroda   1) Fogadóirodánk oddsai/nyereményszorzói dinamikusan váltakoznak a fogadások száma alapján. Ez azt jelenti, hogy attól függ, hogy egy csapat győzelme mennyit fizet a fogadónak, hogy rajta kívül még hányan fogadtak az adott csapatra, illetve ez a szám hány..


Adatvédelmi szabályzat 2009. augusztus 24. adrii

Adatvédelmi Irányelvek: Az OGC Kft. (Szolgáltató) kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználóinak bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos és egyértelmű tájékoztatást tesz közzé, amelyben tájékoztatja a felhasználókat az adatfelvétel..


Moderálási szabályzat 2009. augusztus 24. adrii

MODERÁLÁSI ALAPELVEK I. A FÓRUMOK A fórum és az oldal egyéb, hozzászólási lehetőséget biztosító részei (klánhírek, hír hozzászólások, hét képe rovat, a galériában található képek stb. – a továbbiakban: fórum) a counter-strike.hu (a továbbiakban: oldalak vagy OGC..


OGC Impresszum 2009. augusztus 24. adrii

OGC KFT. Horváth Sándor – technikai vezető sandor.horvath at ogc dot hu Molnár Dániel– vezető fejlesztődaniel.molnar at ogc dot hu Sólyom Balázs – főszerkesztő / ügyvezető balazs.solyom at ogc dot hu Papp Lajos – ügyvezetőlajos.papp at ogc dot hu Biró Balázs -..