offtopic
Létrehozva: 2008. július 3. Kategória: 467 hozzászólásez minden replays.hu reszlegen van, innen sem hianyozhat
nem bírom már nézni ahogy ez a macskanyan-nyan van lassan 1 hónapja utolsó hozzászólóként
Válasz lezerrobot #465. hozzászólására
szerintem az ogc-nek van egy nyanyan parancsnokság és ott figyelik a monitort az álmos szemüveges kommandósok és mikor valaki csúnyát ír villog a vészjelző mindenki felébred és ezért le csúsznak ilyen tűzoltósági rúdon hogy a lenti teremben egy másik (rendszergazda) gépről nyannyanolhassák időben mielőtt nagy baj történik
Valahogy úgy, de ha írsz egy fain MI-t, még a végén nem kell kézzel bannolni téged. :xD:
szerintem az ogc-nek van egy nyanyan parancsnokság és ott figyelik a monitort az álmos szemüveges kommandósok és mikor valaki csúnyát ír villog a vészjelző mindenki felébred és ezért le csúsznak ilyen tűzoltósági rúdon hogy a lenti teremben egy másik (rendszergazda) gépről nyannyanolhassák időben mielőtt nagy baj történik
Válasz DiNaMiC.DiNaMiT #463. hozzászólására
nyanyan teszt
Кurva ᴘicsa :pirul:
:)) amúgy nem jelzi. mellesleg utólagosan nyannyanolódnak egyes hsz-ek, nincs már automatikus nyannyanolás.
http://techno.org/electronic-music-guide/music.swf
nyanyan teszt
"Az, hogy bm és pofázik és törném orrát nem jelenti hogy erõszakos vagyok."
humgray akkoriban csak álnéven hackelt ellenem!!!!
meg siránkozott a 3-4 gw rács miatt, te mit gondolsz amúty erről a taktikről hüm?
meg siránkozott a 3-4 gw rács miatt, te mit gondolsz amúty erről a taktikről hüm?
Anti Global Retardator A.K.A CALEBMACI
császtok nem tudjátok ki a nano suit apja a crysisben? j betűvel kezdődik nem ugrik be de am tudom de most nem ugrik be
forever alone
csak mert csodálkozom hogy fér el oda mellé hunterkiller és az álnevei..mmmmmm,,m,
ilyenek hogy domi medeye sztatty dennis és leader nem voltak, többi sztem igen
MIÉRT?!
MIÉRT?!
többen voltunk VT-ben, mint ahány magyar most aktívan játszik még
DIVATKLÁN
DIVATKLÁN
Leaders:
medical[VT](hun)(zerg)
BaCSi[VT](hun)(zerg)
Co-Leaders :
eviL[VT](hun)(zerg)
DaVkOv[VT](hun)(toss)
Members :
CsiKK[VT](hun)(zerg)
PyRo[VT](hun)(zerg)
EaGLe[VT](hun)(toss)
eSox[VT](hun)(zerg)
FleSs[vT](hun)(toss)
Sziky[VT](hun)(zerg)
Joy0[VT](hun)(toss)
LeaDeR[VT](kor)(zerg)
Pez[VT](hun)(terran)
WiNteR[VT](hun)(toss)
n-dRew[VT](hun)(terran)
DraGoN[VT](hun)(toss)
Domi[VT](hun)(toss)
Madeye[VT](hun)(toss)
Ilovelucsia[VT](hun)(zerg)
kiwi[VT](hun)(zerg)
Dennis[VT](hun)(toss)
Duke[VT](hun)(terran)
shinigami[VT](hun)(toss)
Sztatty[VT](hun)(toss)
Tudtátok, hogy Ralph Macchio aki a karate kölyök-öt alakította az első rész forgatásánál 23 éves volt?
Én mindig azt hittem, hogy egy 16 év körüli tinédzser srác :DD
Közbe már akkoriban idősebb volt mint én most jelenleg (22)
Egy jelenet a filmből
http://www.beyondhollywood.com/uploads/2010/06/Ralph-Macchio-karate-kid.jpg
Én mindig azt hittem, hogy egy 16 év körüli tinédzser srác :DD
Közbe már akkoriban idősebb volt mint én most jelenleg (22)
Egy jelenet a filmből
http://www.beyondhollywood.com/uploads/2010/06/Ralph-Macchio-karate-kid.jpg
Nem az számít ki honnan jött, hanem az, hogy hová tart.
nyan-nyan teszt volt, de nem nyanolt ki nyan szavakat
Válasz GrOoPe #446. hozzászólására
Olvasót kipróbáltam már más eredeti és nem eredeti játékokat is beolvasta gond nélkül... :( mi az a digital retail?
Végülis megoldódott a dolog vírusirtó volt a bűnös de nem volt elég kikapcsolni le is kellet törölni :( Minden esetre köszönöm a segítséget
ezaz moderáljatok már ki az offtopicból kösz
Olvasót kipróbáltam már más eredeti és nem eredeti játékokat is beolvasta gond nélkül... :( mi az a digital retail?
köszi a helpet megpróbálom és majd visszajelzek :-) thx
http://eu.battle.net/sc2/en/
jobb oldalt digital download, belogolsz vagy csinálsz accountot, beírod a kódot ami a dobozodon van, töltöd, rakod, peccselsz, játszol
jobb oldalt digital download, belogolsz vagy csinálsz accountot, beírod a kódot ami a dobozodon van, töltöd, rakod, peccselsz, játszol
Aláírás: (max 200 karakter)
Válasz GrOoPe #444. hozzászólására
Köszi a segítséget de erre már magamtól is rájöttem. Kikapcsoltam a vírusirtót és úgy tettem be a lemezt.
Ekkor az autorun ugyanúgy nem indult el és ha manuálisan próbáltam indítani a telepítést akkor ugyan azt a hibaüzenetet hozta ki mint eddig :(
Ekkor az autorun ugyanúgy nem indult el és ha manuálisan próbáltam indítani a telepítést akkor ugyan azt a hibaüzenetet hozta ki mint eddig :(
Válasz GrOoPe #444. hozzászólására
Köszi a segítséget de erre már magamtól is rájöttem. Kikapcsoltam a vírusirtót és úgy tettem be a lemezt.
nézd meg hogy más cdt/dvdt beolvas e, ha nem, akkor az olvasó a gáz, amúgy meg felmész battlenetre és le tudod szedni digital retailt, aztán úgy felrakni
Aláírás: (max 200 karakter)
Válasz GrOoPe #442. hozzászólására
Lenne egy problémám sc2 telepítésével.
Megvettem játékot és ahogy berakom lemezt autorun helyett egyből vírusirtó jelez hogy trojai vírust talállt a lemezen és nem nyitja meg installert. Ha pedig maunálisan próbálom elindítani installert és rámegyek meghajtóra ezt írja. " A windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendellkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel " és elindítani sem tudom az installert ezek után: (
Másik gépen pedig, ahol ugyanez a vírusirtó van nem jelzett, hogy vírust talállna és simán nyitotta meg autorunnal az installert és tökéletesen működött. Valaki tudna ebben segíteni az megköszönném :)
Megvettem játékot és ahogy berakom lemezt autorun helyett egyből vírusirtó jelez hogy trojai vírust talállt a lemezen és nem nyitja meg installert. Ha pedig maunálisan próbálom elindítani installert és rámegyek meghajtóra ezt írja. " A windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendellkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel " és elindítani sem tudom az installert ezek után: (
Másik gépen pedig, ahol ugyanez a vírusirtó van nem jelzett, hogy vírust talállna és simán nyitotta meg autorunnal az installert és tökéletesen működött. Valaki tudna ebben segíteni az megköszönném :)
Válasz GrOoPe #442. hozzászólására
kapcsold ki a vírusírtót ideiglenesen a telepítésnél. ha tényleg eredeti a lemez, akkor biztos nincs rajta vírus, csak valamit félreértelmez a szoftvered. elő szoktak ilyen fals jelentések fordulni. a windowsod meg azért nem találja az eszközt/fájlt, mert annak elérését letiltotta a vírusírtó.
ha pedig az install után is problémázna (miután visszakapcsoltad), akkor vagy próbálj meg olyan telepítést felrakni, amihez majd nem kell a dvd (nem tudom van-e ilyen:p), vagy próbálj meg no-dvd cracket keresni. bár inkább ez utóbbi helyett új vírusírtót szereznék be. mondjuk avastot, én is azt használom. ingyenes, csak regisztrálni kell egy évre (egy e-mail az ára), és a legjobbak/hatékonyabbak között tartják számon. ha meg pont avasttal lenne baj, akkor is van még számos korrekt és ingyenes írtó a piacon.
ha pedig az install után is problémázna (miután visszakapcsoltad), akkor vagy próbálj meg olyan telepítést felrakni, amihez majd nem kell a dvd (nem tudom van-e ilyen:p), vagy próbálj meg no-dvd cracket keresni. bár inkább ez utóbbi helyett új vírusírtót szereznék be. mondjuk avastot, én is azt használom. ingyenes, csak regisztrálni kell egy évre (egy e-mail az ára), és a legjobbak/hatékonyabbak között tartják számon. ha meg pont avasttal lenne baj, akkor is van még számos korrekt és ingyenes írtó a piacon.
http://techno.org/electronic-music-guide/music.swf
nem ártana egy brood war hun-1 találkozót rendezni valamikor, a régi szép időkre emlékezve, ha már az nwre nem megy senki
korai magömlés
ma megneztem sc2 vodcikat, vagyis elo kozvetitest, july vs thorzain (zvt). Sokkal jobb volt mint amit legutobb lattam, de igy is nagyon nehezen birtam vegignezni, kozvetitok (day9 lol) se igen ertik mi tortenik ahogy eszrevettem.
Fura hogy mintha nem is lettek volna varazslasok benne, vagy csak en nem tudtam mit kell nezni. De mostmar legalabb nem 1 csataval eldol minden tipusu volt, hanem volt kis adok kapok.
lehet 3 honap mulva megnezek megint 1-et
Fura hogy mintha nem is lettek volna varazslasok benne, vagy csak en nem tudtam mit kell nezni. De mostmar legalabb nem 1 csataval eldol minden tipusu volt, hanem volt kis adok kapok.
lehet 3 honap mulva megnezek megint 1-et
áh rosszabb, ha hakkel játszol nem hal meg 100 egységed egy splash lövedéktől a teljesenértelmetlen fogyialakzat miatt ami által a játék beprésel egy limitnyi unitot egy négyzetcentis kockába
- So, I just played a game with a guy called "DivineShadow" on iCCup. Everything started normally, no lag, just an ordinary game.
- The iCCup admin told me that it's a common hack that:
- runs automining;
- you can "hotkey" many buildings under one button;
- you can control more that one "hotkey-ed" group of units at once;
- automatically creates units.
Now everything's clear. But I admit that I've never heard of such a cheat.
Válasz:
- Starcraft 2
ez most megfogott, sc2 tényleg olyan, mintha bwben széthackelnéd az arcod
- The iCCup admin told me that it's a common hack that:
- runs automining;
- you can "hotkey" many buildings under one button;
- you can control more that one "hotkey-ed" group of units at once;
- automatically creates units.
Now everything's clear. But I admit that I've never heard of such a cheat.
Válasz:
- Starcraft 2
ez most megfogott, sc2 tényleg olyan, mintha bwben széthackelnéd az arcod
Valaki tud segíteni hogy tudok játszani ha nincs eredetim?
Adni 1 linket,torrentet ahonnan letudom tölteni.
Már letöltöttem egyet, amit akárhogy próbáltam nem tudtam játszani pedig ezt irja:
1) Unrar, burn or mount ISO
2) Install the game while online (or use G8MN8UDG6NA2ANGY6A3DNY82HRGF29ZH
when prompted for an auth key while being offline) and skip the serial
activation prompt later on
3) Update the game online
4) Run \Razor1911\SC2_COPY.exe on the DVD to install additional content
5) Run \Razor1911\keytro.exe and hit F2 to activate your game offline
6) Enjoy the full single-player experience playing in guest mode
P.S. Owners of legit game keys may use our keytro in just the same
way in order to prolong their offline activation period indefinitely.
Addig meg demoval játszok amibe csak terran van :S
Adni 1 linket,torrentet ahonnan letudom tölteni.
Már letöltöttem egyet, amit akárhogy próbáltam nem tudtam játszani pedig ezt irja:
1) Unrar, burn or mount ISO
2) Install the game while online (or use G8MN8UDG6NA2ANGY6A3DNY82HRGF29ZH
when prompted for an auth key while being offline) and skip the serial
activation prompt later on
3) Update the game online
4) Run \Razor1911\SC2_COPY.exe on the DVD to install additional content
5) Run \Razor1911\keytro.exe and hit F2 to activate your game offline
6) Enjoy the full single-player experience playing in guest mode
P.S. Owners of legit game keys may use our keytro in just the same
way in order to prolong their offline activation period indefinitely.
Addig meg demoval játszok amibe csak terran van :S
N!xX
Válasz Kashu #433. hozzászólására
info@ogc.hu ra irtam :S
na akkor valszeg nem zimp hibaja
sc@rts.hu ezt probald, vagy zimpnek irj, ha meg mindig akarod
sc@rts.hu ezt probald, vagy zimpnek irj, ha meg mindig akarod
Válasz Kashu #429. hozzászólására
Írtam egy e-mailt, hogy szeretnék híradmin lenni, de még nem jött válasz. Mivel nem lehet hírt ajánlani, e-mailre pedig nem jött visszajelzés, így nem tudom, hogy mivel lehetne fellendíteni ezt az oldalt. Vicces, hogy a legnagyobb starcraft oldalakon heti rendszerességgel jelenik meg magyar érdekeltségű hír, de itt semmi sincs róla.
Valami elmozdulás?
Valami elmozdulás?
nemtom kinek irtal, de konnyen lehet hogy az hogy nem jott valasz zimpugynok hibaja.
Ram egyebkent teljesen demoralizalo hatassal van hogy omlik ram sc2 szar, nem is igen celom fellenditeni ezt az oldalt, jo meccseket is csak azert irom hogy ne vesszenek el. Kene uj oldalt csinalni ami olyan amilyet mi szeretnenk
Ram egyebkent teljesen demoralizalo hatassal van hogy omlik ram sc2 szar, nem is igen celom fellenditeni ezt az oldalt, jo meccseket is csak azert irom hogy ne vesszenek el. Kene uj oldalt csinalni ami olyan amilyet mi szeretnenk
Válasz deekin #430. hozzászólására
úgy egyébként rájött már valaki hogy miért volt indokolt ez az összeolvadás?
rshu-n volt valami poll hogy a látogatók akarnak-e egyáltalán ilyet?
sztem azert mert igy nem 2 oldalt kellett csinalniuk, hanem 1-et, bar ha ezt a felhasznaloknak tetszo modon akarnak igy megcsinalni, meg tobb munka lenne vele, de szemmel lathato hogy ilyesfajta celjuk nemigen van
úgy egyébként rájött már valaki hogy miért volt indokolt ez az összeolvadás?
life is balanced L2P @];-Ð
Írtam egy e-mailt, hogy szeretnék híradmin lenni, de még nem jött válasz. Mivel nem lehet hírt ajánlani, e-mailre pedig nem jött visszajelzés, így nem tudom, hogy mivel lehetne fellendíteni ezt az oldalt. Vicces, hogy a legnagyobb starcraft oldalakon heti rendszerességgel jelenik meg magyar érdekeltségű hír, de itt semmi sincs róla.
Valami elmozdulás?
Valami elmozdulás?
Par eve meg Nada kerestt annyit, mint most Flash.
Zarojelben: nagyon gyenge ez az uj oldal, es van egy sanda gyanum, hogy nem is lesz mar sokkal jobb, nem lenne arra valamilyen lehetoseg, hogy visszakapjuk inkabb a regit?
Zarojelben: nagyon gyenge ez az uj oldal, es van egy sanda gyanum, hogy nem is lesz mar sokkal jobb, nem lenne arra valamilyen lehetoseg, hogy visszakapjuk inkabb a regit?
Blizzard and KeSPA come to an agreement.
One of the harshest IP rights war in the eSPORTS world is finally over. Blizzard Entertainment has come to terms with the Korean eSPORTS Association concerning the broadcasting of StarCraft games.
Blizzard, OnGameNet and MBC Game (the medias broadcasting KeSPA-affiliated BroodWar games) have finally settled their dispute. The TV channels will now be officially licensed by Blizzard to broadcast StarCraft matches by paying the Anaheim company an annual license fee.
The fight over the intellectual property rights seems to be coming to a close.The dispute between Blizzard and Kespa will be settled amicably as of now, and a license contract will be signed shortly.
The scheduled court date on the 13th has been delayed, the reason being the three parties, ongamenet,mbcgame, and Blizzard coming to an agreement.
Three parties are currently discussing the terms for a brighter future of e-sports in Korea. Ongament, and MBCgame will be at liberty to produce and sell starcraft contents, and open starcraft tournaments.
Both tv networks have agreed to give exposure to blizzard with the logo, and the license fee will be given to Blizzard each year, the fee is unspecified at this time.
This is a huge relief for all StarCraft fans who were concerned with the future of their favorite game in the Mecca of eSPORTS. We are yet to see what the KeSPA politics towards StarCraft 2 will be.
One of the harshest IP rights war in the eSPORTS world is finally over. Blizzard Entertainment has come to terms with the Korean eSPORTS Association concerning the broadcasting of StarCraft games.
Blizzard, OnGameNet and MBC Game (the medias broadcasting KeSPA-affiliated BroodWar games) have finally settled their dispute. The TV channels will now be officially licensed by Blizzard to broadcast StarCraft matches by paying the Anaheim company an annual license fee.
The fight over the intellectual property rights seems to be coming to a close.The dispute between Blizzard and Kespa will be settled amicably as of now, and a license contract will be signed shortly.
The scheduled court date on the 13th has been delayed, the reason being the three parties, ongamenet,mbcgame, and Blizzard coming to an agreement.
Three parties are currently discussing the terms for a brighter future of e-sports in Korea. Ongament, and MBCgame will be at liberty to produce and sell starcraft contents, and open starcraft tournaments.
Both tv networks have agreed to give exposure to blizzard with the logo, and the license fee will be given to Blizzard each year, the fee is unspecified at this time.
This is a huge relief for all StarCraft fans who were concerned with the future of their favorite game in the Mecca of eSPORTS. We are yet to see what the KeSPA politics towards StarCraft 2 will be.
Válasz Pezsmapatkany #425. hozzászólására
ez mintha gg.neten lett volna egy komment, amugy mintha valami hivatalosabb helyen is hasonlo adatokat olvastam volna
onnan is csórtam :D
Válasz WannaB #424. hozzászólására
this is salaries per year from 2010 - 2011(exclude the prizes from leagues)
300k$(per year) - FlaSh (+owning most of touraments in 2010 he also made over 200k$ from that prizes, so he totally made over 500$k in 2010...)
200k$ - JaeDong, Bisu
100k$ - Leta, Calm, Kal
80k$ - Stork(he deserves to get much money as other tops but his team Samsung known as giving fewer salaries than other teams), Sea, Light, and some other great players.
20k$ - the lowest level in A-team
even average level A-team players in BW get more money than top tier SC2 players.(unless u win big tournaments...) And they don't come to sc2 now..
300k$(per year) - FlaSh (+owning most of touraments in 2010 he also made over 200k$ from that prizes, so he totally made over 500$k in 2010...)
200k$ - JaeDong, Bisu
100k$ - Leta, Calm, Kal
80k$ - Stork(he deserves to get much money as other tops but his team Samsung known as giving fewer salaries than other teams), Sea, Light, and some other great players.
even average level A-team players in BW get more money than top tier SC2 players.(unless u win big tournaments...) And they don't come to sc2 now..
ez mintha gg.neten lett volna egy komment, amugy mintha valami hivatalosabb helyen is hasonlo adatokat olvastam volna
this is salaries per year from 2010 - 2011(exclude the prizes from leagues)
200k$ - JaeDong, Bisu
100k$ - Leta, Calm, Kal
200k$ - JaeDong, Bisu
100k$ - Leta, Calm, Kal
próba
Válasz DiNaMiC.DiNaMiT #420. hozzászólására
rnd, nem rdm !
úgy ám!
--------
jééééj, ez az első moderálás amióta itt vagyok!
--------
jééééj, ez az első moderálás amióta itt vagyok!
Válasz Fana #419. hozzászólására
http://www.speedtest.net/result/1289959369.png
Az mitől van hogy így belassul a netem mindig ?! De ha resetelem modemet újra jó lesz.. van hogy utána egész nap jó van hogy 1-2 game után újra leesik ilyenre.
Marha sok free lossom van ebből mert laza 6 sec delayt kapok game közben :D És tök rdm csap le a rám a net, van hogy gamek elején tökéletes aztán beüt, és amíg nem resetelem modemet kb nincs netem.
Az mitől van hogy így belassul a netem mindig ?! De ha resetelem modemet újra jó lesz.. van hogy utána egész nap jó van hogy 1-2 game után újra leesik ilyenre.
Marha sok free lossom van ebből mert laza 6 sec delayt kapok game közben :D És tök rdm csap le a rám a net, van hogy gamek elején tökéletes aztán beüt, és amíg nem resetelem modemet kb nincs netem.
Moderálva...
Válasz Fana #419. hozzászólására
rnd, nem rdm !
Szerintem REAPER RAPE !
azt mondja már meg valaki mi ez a serleg a nevem mellett? miért vagyok ötvenkétezredik? akármit is jelentsen ez, jobbat érdemlek!
vagy a nagyobb szám a jobb?:O
vagy a nagyobb szám a jobb?:O

Age of Empireshttp://aoe.rts.hu/
Battlefieldhttp://www.battlefield.hu/
Call of Dutyhttp://www.cod.hu/
Counter-Strikehttp://www.counter-strike.hu/
DOTAhttp://dota.rts.hu/
Half-Lifehttp://www.half-life.hu/
League of Legendshttp://lol.rts.hu/
Need for Speedhttp://www.nfs.hu/
StarCrafthttp://sc.rts.hu/
Team Fortresshttp://www.teamfortress.hu/